Partyflock
 
Nieuws · december 2010
Club Déjà Vu returns to Culemborg
donderdag 30 december 2010
Na op twee knallende feesten van YSD & DanceVibeZZ een eigen zaal te hebben gehost is inmiddels wel duidelijk dat Nederland weer klaar is voor Club Déjà Vu! Met het succes van deze edities, de geschiedenis van het immens populaire concept en mooie toekomstplannen in het hoofd presenteert Club Déjà Vu zichzelf vanaf 2011 weer als onafhankelijke organisatie.
Het jaar 2011 begint goed in Dordrecht met op vrijdag 28 januari het feest: Dordrecht loves Houseclassics, wat wordt gehouden in de mooie en sfeervolle locatie; Dolhuis te Dordrecht. Deze eerste editie van Dordrecht loves Houseclassics staat geheel in het teken van de verjaardag van één van de beste master of ceremony's van Nederland, namelijk MC Da TMC! De tickets voor dit unieke Houseclassics feest kosten 10 euro (ex. fee) in de voorverkoop.
Mascarada
dinsdag 28 december 2010
Mascarada keert weer terug naar Club Monza in Utrecht. Op zaterdag 22 januari 2011 komt dit unieke gemaskerde concept uit Rotterdam weer deze exclusieve locatie tussen de Utrechtse grachten op stelten zetten. Al eerder zorgde Mascarada voor top feesten in bijzondere locaties zoals het Prinsestheater, Winkel van Sinkel, op het strand bij Brunotti & View en zelfs in de Franse Alpen van Val Thorens. Sinds een jaar is Mascarada op speciale gelegenheden te gast in Club Monza en heerst er een hele vibe om het feest.
Er is geen beter feestje tijdens Oud & Nieuw dan Supah! Dupah! The Supah! Heroes edition...Zou jij geen held willen zijn voor een dag? Wij weten het goed gemaakt, wees een superheld voor één nacht!
Op zaterdag 15 januari viert niemand minder dan ‘The Godfather of Hardcore’ ook dit jaar traditiegetrouw zijn verjaardag in Outland. Natuurlijk hebben we het dan over Paul Elstak! “De reden dat het in Outland wordt gehouden is simpel. Mijn feest hoort gewoon in Outland. Veel mensen zien dit feest als de officiële opening van het hardcore jaar op een vertrouwde en gewaardeerde plek: Outland”.
Na het succes van de eerste borrel die werd gehouden in December is het tijd om de datum bekend te maken van de tweede Metz on Friday Drink die wordt gesponsord door FITTZ Menswear. Op deze tweede editie staan de deuren van de unieke locatie HAL4 aan de Maas te Rotterdam weer open vanaf 17.00 uur en kun je onder het genot van een drankje en een hapje de week afsluiten of juist het weekend beginnen.
De New Year's special van Awakenings in de Maassilo te Rotterdam zal spoedig uitverkopen! Er zal dus sowieso geen deurverkoop zijn. Als je er bij wilt zijn, koop dan snel een van de laatste kaarten via Awakenings.nl.
Derde Kerstdag altijd feest in Paradiso
donderdag 23 december 2010
Een mooie traditie moet je niet weggooien. Daarom neemt Glitterazzi het stokje over op maandag 27 december (ook wel bekend als derde Kerstdag) in Paradiso in Amsterdam van Manifesto.
Na alle kerstborrels, kerstdiners en andere kerstverplichtingen is zondagavond Tweede Kerstdag een heerlijke avond om op stap te gaan. Ook dit jaar maken Q-Music en Matrixx er samen een knotsgekke kerst van.
It's looking to become an awesome night with ravers heading to Holland from all over the globe. The pre-sale is going fast so you are advised to get your tickets in advance! To get you guys even more in the mood for things to come the night's timetable is released.
Club-X presents The Sound of Club-X
dinsdag 21 december 2010
Aankomende zaterdag 25 december is het weer zover. Dan presenteert Club-X de kersteditie van The Sound of X in Zalinaz Etten-Leur. De timetable van het evenement is nu bekend.
Laatste info Super Sunday X-Mas Bash
maandag 20 december 2010
Aanstaande zondag is het dan zover: tweede kersdag 2010! Ook dit jaar weer belooft het een uitzinnig feest te worden. Alle topnamen van de Nederlandse house-scene komen samen op de x-mas bash in de Central Studios te Utrecht. Het wordt een event waarbij muziek, visuals, aankleding en de ultieme partyvibe samenkomen, om te zorgen voor het ideale Super Sunday Kerstgevoel.
Ghosttown 2011
maandag 20 december 2010
Op zaterdag 12 maart 2011 vindt Ghosttown - het nummer één early hardcore event - plaats in de Central Studios in Utrecht. Wie Dance 2 Eden de laatste tijd op Twitter heeft gevolgd, heeft al een aantal namen uit de line-up voorbij zien komen. In dit bericht vind je de volledige line-up van beide zalen. Met deze lijst van artiesten belooft Ghosttown 2011 wederom een legendarische editie te worden.
Tweede kerstdag, 26 december dus, valt dit jaar op een zondag. Laat het ook nog eens de laatste zondag van de maand zijn, dus reden voor twee feestjes in Trouw.
Electric Trash haalt je keuken leeg
zaterdag 18 december 2010
Op de komende editie van Electric Trash is het Belgische Keatchen Records te gast bij patronaat in Haarlem. In deze dagen loopt Electric Trash alvast vooruit op de Kerstgedachte en maakt je keuken klaar voor alle beslommeringen die bij een Kerstdiner komen kijken. Keatchen Records cleans out your kitchen, want op inlevering van een defect elektronisch keukenapparaat is toegang voor de avond gratis!
Late Night Society
zaterdag 18 december 2010
De jolige goedzak heeft zijn kerstelven in het Hoge Noorden voorlopig de dagelijkse leiding gegeven en stapt 24 december van zijn pakketroute om Late Night Society van het nodige kerst elan voorzien. 'We hebben vernomen dat hij in smoking is gehesen door niemand minder dan de roemruchte kartrekkers onder de fashionistas: Vixen&Rudolf.,
De plek waar Oud en Nieuw dit jaar gevierd gaat worden is Club Poema RAW. Een programmering van jewelste staat er te wachten om feestvierend Nederland maar liefst 10 uur lang te vermaken!
Night before x-mass 2010
vrijdag 17 december 2010
Vrijdag 24 december vindt de zaligste kersttraditie wederom plaats: Night before x-mass 2010. Al sinds mensenheugenis (8 jaar) het feest waar iedereen het echte kerstgevoel beleeft. Een goede sfeer, leuke mensen, gezellige kerstdecoraties en kerstmuziek. Night before x-mass 2010 vindt traditioneel plaats in Ambiance te Veghel, traditioneel over drie zalen met verschillende muziekstijlen en dus gegarandeerd traditioneel gezellig. Happy X-mass!
Kerstshop Midtown morgen
vrijdag 17 december 2010
Voor degenen die het nog niet mochten weten: Morgen, zaterdag 18 december 2010, organiseert Midtown een speciale kerstshop in haar Warehouse aan de Koperslagerstraat 4 te Rotterdam van 11.00 tot 17.00 uur! Naast alle nieuwe platen, CD's, DVD's en merchandise zullen er ook tal van speciale kerstaanbiedingen te vinden zijn. Uiteraard vind je hier ook de nieuwe collecties van 100% Hardcore, Neophyte, Tha Playah, Evil Activities, Hardcore NL en vele anderen.
Arthouse Invites
donderdag 16 december 2010
26 december wordt een knallende kerstavond. In Doozo Leeuwarden staan twee verdiepingen in het teken staan van muziek, feest en entertainment. Als extraatje heeft Art heeft een aantal nationale en internationale topacts onder de kerstboom gelegd. Na het kerstdiner wordt dit ‘s avonds dus nogmaals smullen!
Errorkrew invites Queen Atom
woensdag 15 december 2010
Op zaterdag 18 december strijkt Errorkrew weer neer in Studio 80 en is het tijd voor een nieuwe ‘Errorkrew invites:’ met dit keer de dj en producer Queen Atom. Deze in Berlijn woonachtige Londenaar met Italiaanse roots ken je misschien beter als Cesare vs Disorder, maar hij opereert onder nog twee aliassen: CEZ en Sire Cactus. Als Cesare vs Disorder heeft hij wel eens eerder in Nederland gestaan maar Errorkrew haalt hem op zaterdag de 18e voor het eerst naar Amsterdam als Queen Atom.
Op zaterdag 18 december mag je eindelijk weer eens je lekkerste outfit uit de kast trekken om vervolgens heerlijk uit je dak te gaan tijdens Erotixx in de Matrixx! Met DJ's Jochen Miller, Marc Simz, Billy the Klit, MEM en Santito belooft het weer een lekker muzikaal spektakel te worden. En Erotixx belooft waar het voor staat: veel sexy shows en stijlvol entertainment.
Grand opening eQlipse in Tilburg
zaterdag 11 december 2010
De nieuwste hotspot van Tilburg genaamd eQlipse, gelegen aan de A58, Rielseweg 875 in Tilburg zal in de toekomst voor veel mooie en magische nachten gaan zorgen met de diversiteit aan feesten die eQlipse te bieden heeft. Bij ons staat gezelligheid voorop.
House the '90s
zaterdag 11 december 2010
Aanstaande vrijdag is het zover. dan laat het Forze DJ Team in een vier uur durend optreden zien waarom zij na al die jaren nog volle zalen trekken. Paul Elstak, Lars en Panic laten in een exclusieve happy hardcore, early rave en oldschoolset de liefhebbers aan hun trekken komen in de nummer één club van Nederland, Club Noa.
Midtown kerstshop op 18 december
vrijdag 10 december 2010
Vanwege het feit dat veel mensen vorige week het Midtown Warehouse niet konden bereiken door de heftige sneeuw en daardoor de super gezellige Nightmare Warm up gemist hebben, volgt een herkansing! Midtown heeft namelijk besloten om op zaterdag 18 december van 11.00 tot 17.00 een speciale kerstshop te organiseren in haar magazijn aan de Koperslagerstraat 4-6 te Rotterdam. Wat kun je allemaal verwachten? Uiteraard een breed aanbod aan nieuwe Merchandise, Platen, CD's en DVD's naast talloze speciale kerstaanbiedingen.
Audio Active zaterdag 8 januari
vrijdag 10 december 2010
8 Januari aanstaande staat een nieuwe editie van Audio Active in het grote zaal van Paard gepland. Na vele verzoeken heeft de organisatie besloten om het concept naar de zaterdag te verplaatsen.
Linke Soep
donderdag 9 december 2010
Sjonge jonge, half festival organiserend Nederland gooit in de maand december even alle kaarten op straat. Je wordt bijna gedwongen om nu al je keuzes voor het nieuwe festival seizoen van 2011 te maken. Terwijl het toch altijd gewoon leuk blijft om naar een festival toe te groeien, line-up te bekijken, vrienden optrommelen en gaaaaaaaaaaaan.Gelukkig kan je tijdens club nachten deze manier van beleving nog altijd meemaken. Ruim twee maanden van te voren aangekondigd voor in je agenda, vervolgens anderhalve maand voor aanvang verblijdt worden met de line-up, deze wordt dan direct ondersteund door het puike artwork van Paul van Raak, alvolgens het persbericht uitgestrooid wordt, je een kaartje kan kopen en het feest kan beginnen.
Hardcore Gangsters
donderdag 9 december 2010
Op zaterdag 29 januari 2011 zal de eerste editie van Hardcore Gangsters plaatsvinden. Een concept met een duidelijke visie waarbij Duitslands bekendste en populairste hardcore dj's tijdelijk de macht overnemen en hun eigen inbreng afdwingen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 december 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Aanstaande zaterdag is het de hoogste tijd voor een ‘feeeessie' met niemand minder dan The Darkraver in het Patronaat. En met een vier uur durende solo van ‘his royal darkness' staat zo'n avond uiteraard garant voor gekmakend spektakel achter de draaitafels en alleen de dikste hardstyle, jump, early hardcore en classics uit de speakers.
B.I.T.C.H is weer terug
dinsdag 7 december 2010
BITCH is het feestje bij uitstek als je van spannend en ondeugend houdt. Het is een feest dat losgaat op verschillende manieren. Steeds meer mensen raken verslaafd. Dat is ook de reden dat dit feest steeds sneller uitverkocht raakt. Het is dan ook maar tweemaal per jaar. Ook dit keer legt de organisatie de lat weer hoger. Dit wordt een feest met nieuwe hostingpartners, met nieuwe shows en nieuwe partypeople! BITCH 2011 wordt weer een feest dat je niet snel vergeet!
Super Sunday
dinsdag 7 december 2010
Al een aantal jaar viert Super Sunday 2e Kerstdag in een uitverkochte Central Studios in Utrecht. Ook dit jaar weer belooft het een uitzinnig feest te worden. Super Sunday X-Mas Bash komt namelijk met een nog grotere line-up dan die van het jaar ervoor.
Terwijl FCA-Music een mooie planning met een interessante Early Bird actie klaar had staan voor Rockit Open Air en Free Your Mind Festival, gooide het nieuwe kabinet roet in het eten met de verhoging van de BTW. Om bezoekers en organisatie nu te laten profiteren van de huidige situatie, start de verkoop van de Early Bird kaarten voor beide festivals extra vroeg dit jaar.
Sunnery James & Ryan Marciano
dinsdag 7 december 2010
Genoeg van alle ‘standaard' kerst rituelen binnenshuis? Heb je het nu al gehad met de kou? Dit is je kans om alles te ontlopen tijdens 1e Kersdag. Bienvenue presenteert een spetterende en warme Christmas Edition op zaterdag 25 december in Outland te Rotterdam. Alleen hier kunnen alle partypeople echt Kerst vieren met de grootste dj's van dit moment. Bienvenue heeft de beste artiesten en spectaculairste acts weten te strikken voor deze speciale avond in Rotterdam. Outland blijft een ideale locatie voor menig liefhebbers van House muziek.
Nightmare
maandag 6 december 2010
Moe maar voldaan kijkt de organisatie terug op Nightmare ‘Create the Future'. Wat was het een waanzinnige editie. Mede dankzij jullie was het weer een nacht om niet te vergeten.
Het is aardig vertoeven aan de Wibautstraat op vrijdagnacht 10 december als de twee respectabele labels Delsin en Ellen Alliens Berlijnse BPitch Control hun onderkomen zoeken in Trouw
. In De Verdieping wordt Delsin goed gerepresenteerd met drie waardige afgevaardigden: Conforce gaat live terwijl Newworldaquarium en Delta Funktionen de dj-sets die nacht verzorgen.
December is ook in 2010 weer een bijzondere maand voor Welcome To The Future. Naast de traditionele New Years Eve (met de Britse deep house-held Jimpster) presenteert WTTF in Studio 80 ook nog een feest op zaterdag 11 december. En dat wordt er weer eentje, want de nacht staat in het teken van het eerste artiestenalbum van Kollektiv Turmstrasse, ‘Rebellion der Traeumer’ (Rebellie van de dromers).
De Full Moon Party van vorige week zaterdag was een groots succes! Iedereen praat erover, The White Night en Nachtboetiek zijn bestookt met goede verhalen hoe gaaf het was! Ook veel vragen wie nou eigenlijk dj The Digg was. The The Sand zag er dan ook geweldig uit met leuke stands, tenten in het zand, op de foto met een echte riksjafiets en niet te vergeten de waanzinnige en spectaculaire LED- & lasershows!
Ratio? en Robert Johnson in Trouw
zaterdag 4 december 2010
Op zaterdag 11 december word je voor een lastige keuze gesteld in Trouw. Terwijl de bovenzaal een reis langs de echte house wordt gemaakt, reist één van Duitsland haar beste clubs af naar de Verdieping van Trouw. Voor de bezoekers wordt het naar boven en beneden afreizen, want beide zalen zijn meer dan de moeite waard.
Op 10 & 11 december doet Dubbel voor t eerst twee events in 1 weekend. Naast thuisbasis Atak in Enschede maakt Dubbel een uitstapje naar Friesland om in Drachten Iduna maar eens hard te laten wobblen.
Metz on Sunday
zaterdag 4 december 2010
De decembermaand is altijd druk, duur en donker.maar ook een maand vol met feesten en nog eens feesten! En dan is het ineens januari en dient er natuurlijk geproost te worden op het nieuwe jaar. Metz on Sunday opent daarom op 2 januari de deuren van het Prinses Theater te Rotterdam voor een extra editie.
Quest4Trance
zaterdag 4 december 2010
Nog enkele weken en dan barst de Quest4Trance Xmas edition in alle hevigheid los. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Dj's zijn bezig met het verzamelen van de beste tracks en alle zeilen worden bijgezet om de Lexion om te toveren tot een waar feestpaleis. Alles, maar dan ook álles wordt uit de kast getrokken voor dit feest van het jaar.
Timetable Fusion of Dance Indoor
vrijdag 3 december 2010
De organisatie van het grootste dance-event van Noordoost-Nederland en omstreken meldt dat de kaartverkoop van Fusion of Dance Indoor enorm goed gaat, nu zelfs ‘richting uitverkocht'. Getrokken door de krachtige line-up, een bijzondere locatie en de goede reputatie van het feest, toont het publiek massaal vertrouwen in een knallend begin van de kerstvakantie op 18 december in de IJsselhallen.
Oldschool Gangsters vs Turbulence
vrijdag 3 december 2010
Na een waanzinnig uitverkochte editie, laatste keer in Vlaardingen, van het concept Oldschool Gangsters, hebben de Oldschool Gangsters een nieuwe locatie gevonden. In Sport- en leisurecentrum Polderpoort heeft de organisatie een waardige gastheer gevonden voor deze nieuwe editie of beter gezegd vernieuwende editie en welke tevens genoeg ruimte biedt voor iedereen om flink uit z'n dak te gaan.
Decibel 2010 nu op DVD & Blu-ray
donderdag 2 december 2010
Zaterdag 21 augustus was de dag die eruit sprong deze zomer. Niet alleen vanwege het fantastische weer, maar het was ook de dag die in het teken stond van Decibel outdoor festival 2010. Inmiddels moet je het doen met mooie herinneringen aan die dag, dus hoog tijd om nog een keer extra goed na te genieten!
Revelations
donderdag 2 december 2010
Na drie succesvolle edities in The The Level in Arnhem, heeft Confusion Events besloten om dit hardstyle-concept uit te breiden naar het zuiden van Nederland. Op 11 december 2010 zal een nieuwe editie van Revelations plaats vinden in de Zalinaz te Etten-Leur.
Extrema reserveert gedeelte kaarten
woensdag 1 december 2010
Extrema komt de bezoeker aan beide kanten tegemoet in de voorverkoop van de festivals. De evenementenorganisator reserveert namelijk kaarten voor de mensen die de ticketverkoop iets te vroeg vinden in deze dure decembermaand. Op deze manier wil Extrema iedereen een eerlijke kans op een festivalticket geven.
Thunderdome Breaking Barriers
woensdag 1 december 2010
Thunderdome Breaking Barriers, Take 33...
Shake & Pop
woensdag 1 december 2010
Zaterdag 4 december vindt in de toonaangevende Utrechtse club Monza de nieuwe editie van Shake & Pop! plaats. De Club die voor de 2e keer op rij is gekozen tot beste club van Midden-Nederland kent met Shake & Pop! als haar succesvolste event. Al 3 jaar lang gaat een uitverkochte club Monza helemaal op in de dj sets met de beste house van het moment.
Aankomende Zaterdag 4 december zal het sinterklaasweekend beginnen in Stuivezand! Dit keer verwelkomt Stuivezand niet de sint, maar dj Paul Elstak om het sinterklaasweekend eens lekker te laten rammelen! Naast Paul, worden er ook een aantal andere artiesten verwacht.
30 december 2010
Club Déjà Vu returns to Culemborg
28 december 2010
Dordrecht loves Houseclassics in Dolhuis te Dordrecht
Mascarada
Monza presenteert Supah! Dupah! NYE met The Flexican & Sef
Paul Elstak viert zijn verjaardag in Outland Rotterdam
27 december 2010
Tijd voor de tweede Metz on Friday Drink
24 december 2010
Laatste kaarten Awakenings New Years special
23 december 2010
Derde Kerstdag altijd feest in Paradiso
Crazy XX-mas met Q-Musics the party en het foute uur
21 december 2010
Prspct XL 12 in Factory 010 te Rotterdam
Club-X presents The Sound of Club-X
20 december 2010
Laatste info Super Sunday X-Mas Bash
Ghosttown 2011
19 december 2010
Twee keer feest op tweede kerstdag in Trouw
18 december 2010
Electric Trash haalt je keuken leeg
Late Night Society
Tien uur lang gegarandeerd feest in de Poema
17 december 2010
Night before x-mass 2010
Kerstshop Midtown morgen
16 december 2010
Arthouse Invites
15 december 2010
Errorkrew invites Queen Atom
14 december 2010
De erotiek is terug in de Matrixx met Erotixx
11 december 2010
Grand opening eQlipse in Tilburg
House the '90s
10 december 2010
Midtown kerstshop op 18 december
Audio Active zaterdag 8 januari
9 december 2010
Linke Soep
Hardcore Gangsters
8 december 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Darkraver zorgt voor totale chaos in het Patronaat
7 december 2010
B.I.T.C.H is weer terug
Super Sunday
Verkoop early bird kaarten Rockit Open Air en Free Your Mind Festival van start
Sunnery James & Ryan Marciano
6 december 2010
Nightmare
BPitch Control en Planet Delsin tegelijkertijd in Trouw
Kollektiv Turmstrasse album release tour in Studio 80
Geweldige sfeer op topfeest Full Moon in The Sand
4 december 2010
Ratio? en Robert Johnson in Trouw
Twee keer Dubbel Dubstep in één weekend
Metz on Sunday
Quest4Trance
3 december 2010
Timetable Fusion of Dance Indoor
Oldschool Gangsters vs Turbulence
2 december 2010
Decibel 2010 nu op DVD & Blu-ray
Revelations
1 december 2010
Extrema reserveert gedeelte kaarten
Thunderdome Breaking Barriers
Shake & Pop
Stuif Saturday en Heart for Hard show