Partyflock
 
Nieuws · november 2010
Latin Lovers
dinsdag 30 november 2010
Latin Lovers komt weer snoeihard terug met een warme wind door de kou in het Utrechtse Monza. Zaterdag 18 december staat weer geheel in het teken van zomerse jurkjes, cocktails, bloemen in de haren, zonnebrillen en heel veel lekkere ritmische Latin House.
Diepgang viert driejarig bestaan
dinsdag 30 november 2010
In 3 jaar tijd heeft Diepgang haar best gedaan om gestaag te groeien tot een van de leukste en ongedwongen techno avonden van Rotterdam. De afgelopen 3 jaren zijn er al diverse internationale techno toppers te gast geweest op deze solide clubavond van dj duo Hertz & Vibes in de Catwalk. Zet zaterdag 18 december daarom met een dikke stift in de agenda, want dit wordt weer een feest voor in de boeken!
Op vrijdag 10 december is het moment aangebroken. Na het startschot begin juli dit jaar is Yu'R - Events volop bezig geweest om het Strangerz concept verder te ontwikkelen. Er is een hoop te doen geweest over dit nieuwe concept. Wat begon als deejay contest voor menig deejaytalent binnen de Minimal - Techno scene, wordt nu neergezet als terugkerend concept.
Rauw
vrijdag 26 november 2010
In de feestmaand december zet Rauw in Tivoli de versnelling een tandje hoger en gaat kei & snoei hard feesten. Het wordt een nacht met drie top dj’s die het dak van de Oude Gracht er gegarandeerd gaan afrijten.
Carnivale
vrijdag 26 november 2010
Na drie onvergetelijke nachten in AIR begint de bende rondtrekkende entertainers zich meer dan thuis te voelen in die prachtige kelder aan de Amstelstraat. Dat komt goed uit, want vrijdag 26 november is het weer zoals vanouds raak. Terwijl buiten het gure weer de straten geselt, komen de Carnivales dan weer samen de kou ontvluchten in AIR.
Elekt: kerst met ballen
vrijdag 26 november 2010
Op Tweede Kerstdag ga je hard los op de meest vuige beats van electro master Larry Tee. Deze kerstspecial is het vervolg op de geslaagde editie in oktober waarbij de Monza werd omgetoverd tot een ruig electrohol. Een kersteditie vraagt om net dat beetje extra… Met trots presenteert Elevation Events dan ook haar kerstcadeautje Mightyfools.
Heerlijk Oud en Nieuw vieren met je vrienden in de lekkerste en mooiste club van Noord Holland: Lexion Venue. De champagne zal rijkelijk gaan vloeien, een leuk Oud en Nieuw vieren met honderden sexy Playboybunny's: The Mansion is er niks bij! Vier area's met verschillende stijlen muziek met topdj's en tot negen uur in de ochtend feest je door! Dat is maar liefst elf uur lang feesten op het enige knalfeest van het jaar: Oud & Nieuw!
Aanstaande zaterdag Midnight Freaks
donderdag 25 november 2010
Op 27 november a.s. staat een heel speciale editie van Midnight Freaks gepland. Op deze clubavond zal alles draaien om Tatoeages en alles wat hiermee te maken heeft. Twee van de vaste freaks laten ‘live' een tatoeage zetten en iedereen kan zich tijdens deze avond laten betekenen door een van de kunstenaars.
Time Warp Holland uitverkocht!
donderdag 25 november 2010
Net als vorig jaar is Time Warp officieel voortijdig uitverkocht. Dit betekent een volle Sporthallen-Zuid die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Nederlands grootste technotempel, of liever gezegd tempelcomplex, want elk van de zalen heeft een heerlijke invulling gekregen. Met een hoogstaande productie op het gebied van licht en visuals, loepzuiver geluid en een veelzijdige programmering met de beste artiesten in de hedendaagse techno kan het haast niet anders of de nacht van 4 op 5 december wordt een gedenkwaardige.
Indicator 2011
donderdag 25 november 2010
Op zaterdag 2 april 2011 maakt Nederland kennis met een ontwikkeling die de hardstyle liefhebber zeker zal waarderen. Indicator verlaat de thuisbasis voor een grootse en vooral knallende editie in de vetste locatie van het noorden: Sportcentrum Kardinge.
Sat is Factory invites Olene Kadar
donderdag 25 november 2010
Een nieuwe avond met een nieuw geluid, met tevredenheidsgarantie: dat is Sat Is Factory. Een terugkerende avond in Amsterdams enige nachttheater, de Sugar Factory. Nieuw talent, artiesten van groot kaliber en frisse live acts, aangevuld met VJ's, theatrale acts en andere verrassingen. De kick-off is met underground host Electronation op zaterdag 27 november, met Olene Kadar Live, Kevin Arnemann en unders.
Timetable en last info AA XXL
woensdag 24 november 2010
De liefhebbers van de rauwere muziekstijlen worden aanstaande vrijdag volledig op hun wenken bediend. Industrial, tekno, frenchcore, breakcore en hier en daar wat UK-fladderen is wat je onder andere kan horen in de grote zaal van het Paard. Een nieuwe editie van Audio Active XXL beukt en breakt je gehoorstelsel binnen.
Liberty White Chronicles
woensdag 24 november 2010
Check out our new website that will be updated with news about our events. Interviews with performing artists at Chronicles are on the way and you download the free anthem produced by Ivee!
Pokke-Kerst-Herrie 2010
dinsdag 23 november 2010
Met nog een paar maanden te gaan, begeven we ons richting het einde van het jaar en kunnen we ons klaar gaan maken voor de kerstdagen. De eerste kerst kriebels komen al naar boven en zoals ieder jaar moet er natuurlijk een kerstboom komen, de kerstverlichting moet opgehangen worden en je moet genoeg eten en drinken inslaan voor het jaarlijkse etentje met je familie. Confusion Events heeft het helemaal gehad met die softe kerstgedachte en daarom vindt traditiegetrouw op eerste kerstdag, 25 december, Pokke Kerst Herrie plaats zodat jij de kerstdagen knallend doorkomt.
Voor de nieuwste editie van l'Etiket, op 27 november is KrancK uitgegaan van de gezellige donderdagavond sfeer. Gewoon lekker dansen op de bekende klanken van een aantal huisdj's, die ook garant staan voor het dansbare gehalte dat altijd bij KrancK aanwezig is.
Nieuwe editie Euphoria in 2011
maandag 22 november 2010
Het eind van 2010 komt in zicht en dat houdt in dat b2s al druk bezig is met de agenda van komend jaar. Dus pak maar vast je nieuwe agenda en omcirkel 15 januari in je agenda. Want dan wordt 013 in Tilburg opnieuw op zijn kop gezet door Euphoria.
Tijd voor een feestje, een dubbel feest. Want het concept Progressive City bestaat maarliefst drie jaar. Drie jaar beleeft Nijmegen, iedere maand weer eens, een scala aan vooruitstrevende electronische artiesten, die zijn grenzen niet kent. In drie jaar tijd heeft het concept zich vast genesteld als een vast onderdeel van het Nijmeegse uitgaansleven.
Dames, heren en natuurlijk gast! Zoals bekend zal op 31 december 2010 Fantasy Island een oude geliefde locatie doen herleven: Go Planet Expo Hall te Enschede. Onder andere vanwege het openbaar vervoer zijn de openingstijden enigszins aangepast.
Het kabinet heeft gisteren besloten om het btw-tarief op concert- en evenementenkaartjes per 1 januari 2011 te verhogen van 6% naar 19% btw. Aangezien deze maatregel al op 1 januari 2011 ingaat, heeft organisator Matrixx besloten om per direct de kaartverkoop van het dancefestival Emporium 2011 te starten. Omdat Matrixx liever de kas van de bezoeker spekt dan de staatskas kan iedereen tot en met 31 december alvast een Emporium kaartje kopen voor dezelfde prijs als vorig jaar met het lage btw tarief.
Ghosttown
vrijdag 19 november 2010
Op zaterdag 12 maart 2011 vindt Ghosttown - het nummer één early hardcore event - plaats in de Central Studios in Utrecht. In deze roemruchtige locatie vonden al in 1994 twee legendarische edities van Ghosttown plaats. De twee volwaardige zalen van de Central Studios zijn dan ook de ultieme plek om te genieten van een portie stevige early hardcore in zaal 1 en dikke oldschool in zaal 2. De line-up voor beide zalen zal binnenkort bekend gemaakt worden.
GrotesQue
donderdag 18 november 2010
Nog even wachten en dan gooit de kapitein van één van Nederlands mooiste partyboten de trossen weer los. Zaterdagavond 20 november zal de Oceandiva decor staan voor het tweede hoofdstuk van PT Events 'Midnight Cruise'. Een absolute ‘must go' voor alle fans van Grotesque, maar natuurlijk ook voor de bezoekers die na alle positieve verhalen over dit feest wel eens willen meemaken waar Grotesque voor staat.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 17 november 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Beter kom je niet vs DaY-már
dinsdag 16 november 2010
De duisternis is gevallen, een laag van mist verbergt de normaal zo mooi verlichte Hemkade, vanuit verschillende hoeken kruipen spinnen langs de muren en een koude bries trekt door de gehele North Sea Venue te Zaandam...
Outside in
maandag 15 november 2010
Voor iedereen die ook zo terugverlangd naar de zomer: in het weekend van 26 en 27 november transformeert Club Stalker zich tijdelijk tot festivalterrein voor Outside-In. Al jaren lang organiseert de Haarlemse club dit inmiddels beruchte feest, waarbij alles even binnenste buiten wordt gekeerd.
Zaterdag 27 november 2010 vind er weer een nieuwe editie plaats van Clubberland in Pand 3 te Deventer. Deze speciale “Fall Edition” wordt afgesloten met een setje onvervalste UK hardtrance / Hardhouse Classics door dj Higgens. De tracks brengen herinneringen terug aan de legendarische HQ party’s in de Melkweg te Amsterdam of aan het HQ podium op Dancevalley. De stijl kenmerkt zich door lekker dansbaar te zijn; up-tempo, met veel euforische breaks en een groot “feelgood gehalte”. Evengoed een Girls-thing als een Boys-thing dus…
Met de sporen van Defected in the House van afgelopen oud en nieuw nog steeds zichtbaar maakt Rex zich langzaam op voor het volgende Defected-evenement in Hilversum! De funderingen zijn extra verstevigd en er wordt extra geluid ingevlogen om op zaterdag 20 november het hoofd te kunnen bieden aan het magisch Defected-duo uit de UK, Copyright!
Snowattack
zondag 14 november 2010
Al jarenlang is Snowattack, een unieke formule van wintersport, muziek en goedkope horeca, een begrip onder wintersporters en feestgangers in Hongarije. Van 29 januari tot en met 5 februari 2011 zal dit ski- en snowboardfestival opnieuw plaatsvinden in Puy Saint Vincent in de Franse Alpen. En dit keer kunnen ook Nederlandse festivalgangers naar dit festival.
Electrocution
zondag 14 november 2010
Rauwe electro met een overweldigende groove, dat is Electrocution in een notendop. Het terugkerende electroconcept van het Zwolse poppodium Hedon komt op vrijdag 19 november met een nieuwe editie, met ditmaal in de line-up: Fukkk Offf, Mightyfools, Beat The Bastardz en Bassmakers. Soms experimenteel en een tikje alternatief, maar tegelijkertijd staat Electrocution bekend als ongekend lekker met een hoog het-is-weekend-dus-gaan-we-compleet-los-gehalte.
Non Night
zaterdag 13 november 2010
Vrijdag 19 november is het alweer tijd voor de derde editie van inmiddels bijna een traditie: NON Night bij klinch in de Melkweg. Na een succesvolle avond tijdens het Amsterdam Dance Event in Studio/K neemt NON nu de Oude Zaal van de Melkweg weer over voor een avond vol visueel en auditief spektakel.
Dit jaar is weer voorbij gevlogen. En wat een fantastisch jaar is het geweest. 2010 verdient dan ook een waardige afsluiter. Op new years eve presenteren Taste-it! en de Lichtfabriek daarom het grootste Oud & Nieuw feest van Haarlem en omgeving: I love 2011. De Lichtfabriek opent alle drie de zalen, so… Let’s party like it’s 2011!
Terug naar het schoolfeestgevoel
vrijdag 12 november 2010
In de jaren 90 betaalden mensen nog met keiharde guldens en keken massaal naar GTST, Beverly Hills 90210, Baywatch, Full House, Power Rangers en Telekids. Ook luisterde iedereen naar muziek van de BackstreeTboys, Vengaboys, Spice Girls, Run DMC, Aqua, The Prodigy, Party Animals en Faithless.
Tomorrow is now
donderdag 11 november 2010
Ter ere van het eenjarig bestaan van muziekbedrijf Tomorrow Is Now, Kid! en online kledingwinkel Shy and Fly wordt er een groot verjaardagsfeest in de Amsterdamse Supperclub gehouden. Wie jarig is deelt uit en dus kan iedereen zich inschrijven op www.invitemeplease.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A18316 voor een uitnodiging. Het feest is dus gratis. Spread the word, want iedereen is welkom.
Drift
donderdag 11 november 2010
Na een fantastisch 2010 met louter uitverkochtte knaledities in Doornroosje, een fantastische Walk On vierdaagseweek en een fraai Good Life festival zal het jaar geheel in stijl worden afgeklapt met een groots nieuwjaarsfeest in het Nijmeegsche Kolpinghuis en de lancering van de nieuwe drift site.
Op vrijdag 17 december gaat in Club Noa in Leeuwarden het nieuwe talentontwikkelings-project New Heroes In The House van start. Daarmee wil stichting Friesland Pop beginnende dj's en producers een platform bieden en daarbij de kans om te leren van de echte professionals.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 november 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Kay Wilder
woensdag 10 november 2010
Zaterdag 20 november begint jouw wereldreis in Leeuwarden! Want op deze avond ga je "Around The World" met Kay Wilder Solo in de Leeuwarder Hotspot: Doozo. De van oorsprong Friese deejay heeft een jaar vol spectaculaire optredens over de hele wereld achter de rug.
X-Qlusive
maandag 8 november 2010
Op zaterdag 22 januari 2011 vindt X-Qlusive plaats, in de Heineken Music Hall. Vorig jaar stond Headhunterz in de schijnwerpers; nu is het de beurt aan twee andere helden: D-Block & S-te-Fan!
Rauw geeft housewarming in Trouw
maandag 8 november 2010
Het gonst al een poos in clubland, want er staat een grootse verhuizing gepland. Rauw trekt naar het Oosten van Amsterdam en heeft Trouw als onderkomen gekozen. De clubavond van Joost van Bellen dumpt haar spullen in de oude drukkerij aan de Wibautstraat en geeft op vrijdag 12 november een grote housewarming. Beide zalen van Trouw gaan open en Rauw zal laten zien zich direct thuis te voelen in haar nieuwe thuis.
Lashed
maandag 8 november 2010
Op 11 december komt dj-icoon Lisa Lashes & friends naar de Maassilo in Rotterdam met haar wervelende “Lashed World Tour'. Een event zonder weerga met de beste dj's uit de Britse en Nederlandse Trance scene, waarbij het nog gaat om de muziek en de opbouw hiervan door de avond en nacht heen.
Zojuist maakt UDC Events bekend dat de zeventiende editie van Dance Valley festival op zaterdag 6 augustus 2011 in Velsen Valley Spaarnwoude Park zal plaatsvinden. Met deze datum kiest UDC daarmee opnieuw voor de traditionele eerste zaterdag van augustus.
Na een succesvolle editie van Soenda Indoor afgelopen weekend, kan een vervolg natuurlijk niet te lang op zich laten wachten. Zaterdag 29 januari 2011 presenteert Elevation Events wederom een line-up om je vingers bij af likken. Onder andere Nôze (live), Alex Under en Alexander Kowalski (live) zullen de Central Studios weer omtoveren tot het walhalla der techno, techhouse en minimal.
Met nog een twee dagen te gaan maakt Full-Circle zich op voor een van haar hoogtepunten van 2010. De vorige connected was een enorm succes en alles wijst erop dat dit minstens geëvenaard gaat worden! Om half 1 komen Warren Fellow en Remy op met een intro die wordt ingezet door Firmware! Kaarten voor Connected, Warren Fellow vs Remy avond zijn nu nog te koop. De prognose is dermate gunstig dat de organisatie de deurverkoop niet kan garanderen. Om er zeker van te zijn deze avond bij te wonen koop je snel je kaartje via het Paard.nl of via de dagkassa van het Paard.
Full Moon nieuwsupdate
donderdag 4 november 2010
Over bijna drie weken barst het meest bijzondere feest Full Moon los in de supermooie locatie The The Sand op zaterdag 20 november! Na het enorme succes van de Full Moon Party, Dé partyhit van 2010, brengen ze nu Thailand back to Amsterdam! Twee superorganisaties Nachtboetiek & White Night zullen jullie weer verrassen met speciale acrobatiek, vuurshows, prachtig decor, speciale laser- en ledshows, grappige acts en nog veel meer mooie verrassingen!
Balans met Chymera in Studio 80
donderdag 4 november 2010
Vrijdag 26 november is de dag van de Balansnacht in de Studio 80 onder leiding van smaakversterker Darko Esser. Na eerder dit jaar zijn geprezen artiestenalbum ‘Balans' in de etalage te hebben gezet, heeft de eigenaar van het Nijmeegse Wolfskuil Records opnieuw een hoofdrol tijdens dit feest. Als Balans voor een evenwicht tussen techno, deephouse en tech-house staat, presenteert opperwolf Darko Esser een perfect uitgebalanceerde line-up in de grootste zaal. Naast vertrouwde labelvrienden Warren Fellow en Roger Gerressen maakt de Ierse live-act Chymera zijn opwachting tijdens deze derde Balansnacht in de hoofdstad.
Op dinsdag 2 november 2010 zijn voor de zevende keer de felbegeerde Nightlife Awards uitgereikt in Matrixx in Nijmegen. De Nightlife Awards worden jaarlijks uitgereikt en had dit jaar het thema "Het gezicht van het Nederlandse Nachtleven". Elke weekend genieten duizenden gasten van een spectaculair avondje uit in het Nederlandse nachtleven.
Bassrulers
woensdag 3 november 2010
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan, zaterdag 6 november, is het tijd voor de laatste editie van Bassrulers dit jaar. Wederom is gekozen voor discotheek Zalinaz te Etten-Leur. Bassrulers is inmiddels een waar begrip geworden in het zuiden van het land.
Reason
dinsdag 2 november 2010
Zaterdag 13 November 2010 is de datum waarop het allemaal moet gebeuren. Het event wat bol staat van verrassingen, klasse, amusement met de beste muziek uit de scene viert haar 4e verjaardag en staat klaar om het samen met haar bezoekers te gaan vieren zoals alleen Reason dat kan. Wild FM presents Reason '4 year anniversary'.
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen gaat ''heel goed kijken'' of hij in de toekomst nog grote houseparty's in zijn stad wil. Zijn woordvoerder heeft maandag een bericht daarover in het AD en op Omroep West maandag bevestigd. In de nacht van zaterdag op zondag moest de mobiele eenheid ingrijpen bij een grote vechtpartij bij de houseparty Gekkehouse in Den Haag. Er vielen vier gewonden en zestien mensen werden gearresteerd toen de raddraaiers zich tegen de politie keerden
Je hebt nog precies twee dagen om je combikaarten met korting te halen voor Alice in Crazyland en Booming Sexy New Year op de Hemkade in Zaandam. Twee vette feesten voor een mooie prijs. Scheelt je toch snel tien euro! Dat is altijd mooi meegenomen. Haal die korting kaarten nu!
Laatste informatie Soenda Indoor
maandag 1 november 2010
Nog minder dan een week te gaan en dan is het eindelijk zover! Dan zal de jungle van Soenda vriend weer het decor zijn van vele ravende jongeren! Ook dit keer liegt de line-up er weer niet om met artiesten als Raresh, Matthias Tazmann, The Advent, Mathias Kaden, Rino Ceronne en nog veel meer. Naast dansen is er natuurlijk veel meer te doen op 6 november. Zo kan je ff chillen met levensgrote Soenda's, een oud pornofilmpje kijken in de bios of gewoon ff hangen in de koo
30 november 2010
Latin Lovers
Diepgang viert driejarig bestaan
27 november 2010
Nieuw minimal- en technoconcept in Eindhoven
26 november 2010
Rauw
Carnivale
Elekt: kerst met ballen
Full Moon was super, op naar Unique Sexy New Years Vibe
25 november 2010
Aanstaande zaterdag Midnight Freaks
Time Warp Holland uitverkocht!
Indicator 2011
Sat is Factory invites Olene Kadar
24 november 2010
Timetable en last info AA XXL
Liberty White Chronicles
23 november 2010
Pokke-Kerst-Herrie 2010
22 november 2010
KrancK epidemie breekt zaterdag uit tijdens L’Etiket
Nieuwe editie Euphoria in 2011
21 november 2010
Progressive City viert het driejarig bestaan
19 november 2010
Drie uur extra feesten op Fantasy Island
Emporium start per direct kaartverkoop met laag btw
Ghosttown
18 november 2010
GrotesQue
17 november 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
16 november 2010
Beter kom je niet vs DaY-már
15 november 2010
Outside in
14 november 2010
UK Hardhouse Classics op de “Fall edition” van Clubberland
Defected in the Rex presents Copyright
Snowattack
Electrocution
13 november 2010
Non Night
12 november 2010
Taste-it! en De Lichtfabriek presenteren I Love 2011
Terug naar het schoolfeestgevoel
11 november 2010
Tomorrow is now
Drift
Friesland Pop presenteert nieuw dj-talent
10 november 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Kay Wilder
8 november 2010
X-Qlusive
Rauw geeft housewarming in Trouw
Lashed
Datum Dance Valley Festival 2011 bekend
Geslaagde Soenda Indoor editie krijgt bijzonder vervolg
5 november 2010
Remy vs Warren Fellow aanstaande zaterdag in het Paard!
4 november 2010
Full Moon nieuwsupdate
Balans met Chymera in Studio 80
3 november 2010
Matrixx populairste megaclub van Nederland
Bassrulers
2 november 2010
Reason
1 november 2010
Van Aartsen denkt aan verbod houseparty's
Vette korting op combikaarten voor twee klassefeesten
Laatste informatie Soenda Indoor