Partyflock
 

KrancK epidemie breekt zaterdag uit tijdens L’Etiket

gepubliceerd door , op
L'Etiket
18 oktober 2010
Voor de nieuwste editie van l'Etiket, op 27 november is KrancK uitgegaan van de gezellige donderdagavond sfeer. Gewoon lekker dansen op de bekende klanken van een aantal huisdj's, die ook garant staan voor het dansbare gehalte dat altijd bij KrancK aanwezig is. Wesdex, Samuel Deep, Visser, Maarten Pordon, Camiel Daamen en WeissNicht zullen de kelder van de Winkel voorzien van muziek en zullen daarbij de Winkel op haar grondvesten laten trillen.

KrancK is inmiddels al meer dan anderhalf jaar bezig en dat is niet onopgemerkt gebleven in het Utrechtse uitgaanscircus. Iedere maand organiseren de heren van KrancK elke eerste en derde donderdag hun gezellige dansavonden in het knusse Dock 154. Kranck avonden worden altijd druk bezocht en de ongedwongen gemoedelijke sfeer onder de bezoekers kenmerkt deze avonden. Een ander belangrijk aspect van KrancK is dat ‘nieuwe' dj's een kans krijgen om hun muziek aan het publiek ten gehore te brengen. Inmiddels hebben vele jonge dj's al op KrancK gestaan en niet zelden zetten ook zij de tent op stelten. Vaak laten ze zien dat het Utrechtse publiek niet prat gaat op grote dj-namen maar op fijne muziek. Dit werd ook deze zomer weer duidelijk toen KrancK een stage heeft gehost op Stekkerfest. Een juiste combinatie van bekende namen in combinatie met talent èn een bezoek aan de kringloopwinkel maakten de KrancK-sfeer compleet!

Sfeer wordt bepaald door muziek en muziek geeft de mensen af en toe een duwtje in de juiste richting. Er moet dus een goede chemie zijn. KrancK probeert het publiek dan ook vaak tijdens de avond bij het feest te betrekken. Vanuit deze gedachte heeft KrancK al eens een reageerbuis met inhoud tegen de Mexicaanse griep uitgedeeld, is er met Pasen een paasei zoekactie geweest en was er voor de 1e verjaardag, gezellig oud-Hollandsch koekhappen. Daarnaast was 5 augustus de: ‘ontdek-je-trackje editie'. Voor deze editie kon iedereen zijn favoriete minimal, techhouse of techno track insturen en deze tracks werden dan gedraaid op de avond zelf. Dit was één van de drukst bezochte avonden van de zomer.

Inmiddels probeert KrancK bij tijd en wijle wat groter te denken dan alleen Dock 154 en is er een succesvolle editie geweest in Club Poema RAW (Utrecht) en staat er voor oud & nieuw een grote editie in de Veemarkthallen/Maresca gepland. Waar tijdens een donderdag minder budget is voor de bekendere dj's, is dat bij deze edities wel het geval en dj's als Tony Rohr, Tim Xavier, Egbert en Boris Werner maken daarbij hun opwachting. Natuurlijk wordt ook tijdens de grotere edities het lokale talent niet vergeten en een aantal Utrechtse dj-collectieven/feestorganisaties helpt dus mee om een super oud & nieuw-feest neer te zetten. But, first things first, zaterdag 27 november gaan de jongens van Kranck doen waar ze goed in zijn: Samen met Zeus het dak eraf halen met jou!?

L'Etiket Nostalgie is aanstaande zaterdag 27 november in de Winkel van Sinkel. Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic en kosten € 13,- ex fee.

7 opmerkingen

Werkzaam bij KrancK
Artiest Dermann
Sidder en beef, want dit wordt een fantastische rave! :p
 
Winkel van Sinkel! (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3519, 3046, 5350}
Artiest {SHOWLIST artist 72517, 71600, 54156}
Gezellig!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Kranck & Zeus !
Winkel van Sinkel leeft!
laatste aanpassing