Partyflock
 
Nieuws · oktober 2010
Go! is verliefd
zaterdag 30 oktober 2010
Go! is verliefd op house muziek en wil die liefde graag delen. Ja, Go! is verliefd, al jaren, en velen met Go!. En nu wil Go!, vanaf vrijdag 5 november, deze liefde met iedereen delen! Want Go! gaat deze avond van start met een nieuw en verfrissend concept waar muzikale vernieuwing en kwaliteit liefdevol hand in hand gaan.
Zaterdag 27 november 2010 is het tijd voor de tweede editie van Recognize in Amsterdam. Als je er de eerste editie in Amsterdam niet bij was, dan heb je vast gehoord dat Recognize met de Flirt Edition het dak eraf heeft weten te knallen en dat je een leuk feest aan je neus voorbij hebt laten gaan. Maar partypeeps, wees gerust. Want na de vele positieve reacties is er besloten dat Recognize Arena wederom op zijn kop gaat zetten.
Qlimax 2010
vrijdag 29 oktober 2010
In an alternate reality
Langzaam cruisend met je haar in de wind in je Cadilac op de Las Vegas Strip, genietend van de zon en de mooie vrouwen. Vanavond een gokje wagen in het casino? Of gezellig met zijn twee de jacuzzi in bij het hotel. Terwijl de neonlichten om je heen blinken en schitteren weet je het eindelijk zeker: we gaan clubben vanavond! En net zoals de Las Vegas Strip misschien wel het meest glamoureuze middelpunt van Amerika is, is de Crystal Venue dat voor Nederland. Vandaar dat de gloss en glitter van Las Vegas op 13 november neerstrijkt in het stralende middelpunt van Nederland, Crystal Venue in Culemborg.
Halloween
woensdag 27 oktober 2010
Al jarenlang traditie en sinds dag en dauw een groot feest; Halloween – David Labeij & Julien Chaptal's b-day bash! De heren krijgen van de Studio 80 altijd open huis op deze vrijdag na ADE: bevriende dj's worden uitgenodigd en de conclusie is altijd feest. Op deze 29e van oktober zal de Studio 80 podium bieden aan de verjaardagsmannen David Labeij en Julien Chaptal. De twee genodigden die naast hun mogen staan om dit heugelijke feit te vieren zijn Lauhaus en ONNO.
Heel veel hardcore liefhebbers betreuren het dat de winkel aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam dicht gaat per 30 oktober aanstaande. Op de dag van Nightmare indoor in Ahoy was het altijd een vaste gewoonte voor veel Fransen, Belgen, Duitsers, Italianen, Zwitsers en natuurlijk niet te vergeten de Nederlanders zelf in de aanloop naar de Party overdag even bij de winkel in Rotterdam langs te gaan om de nieuwste Party kleding en de laatste Hardcore releases in te slaan.
Thunderdome radio live @ Studio 80
dinsdag 26 oktober 2010
Woensdag 27 oktober is er weer een uitgebreide live editie van Thunderdome radio te aanschouwen in Studio 80. Wederom komt Upside-down, de organisatie van Lockdown, langs bij Thunderdome Radio. Thunderdome Radio hosts Sietse van Daalen (Mc Da Mouth of Madness), Andre van Zuijlen (MC Justice) en Vincent Sluijs (Terminal) staan garant voor weer een knotsgekke uitzending.
Electric Deluxe at klinch
dinsdag 26 oktober 2010
Verjaardagen vier je in stijl. Zeker als het om een lustrum gaat. Niemand minder dan de Amerikaanse techno-don Jeff Mills komt op 4 februari de kaarsjes op de taart zetten tijdens de tiende aflevering van Electric Deluxe Presents in de Amsterdamse Melkweg.
Nog maar twee weken te gaan en dan gaan jullie weer verrast worden door gekke, sexy en grappige shows, entertainment, prachtig decor en een hoop gekkigheid. Dertien dagen om precies te zijn en het feestje waarop menig feestganger zit te wachten barst weer los. Crazyland zou Crazyland niet zijn als zij niet flink gaat uitpakken. Het thema is perfect om de hele Hemkade om te toveren tot een waar sprookje.
De nieuwe regering heeft een verhoging van het BTW tarief voor toegangskaarten voor evenementen en theater voorgesteld. Deze verhoging van 13% heeft nogal wat gevolgen voor zowel bezoekers en ondernemers binnen de evenementen- en theaterbranche. Organisatoren zullen door deze hogere BTW genoodzaakt zijn hun entreeprijzen te verhogen. Een kaartje voor een feest dat je nu €23 kost zal straks €26 zijn!
Fusion of Dance Indoor laat bezoekers zelf hun dj kiezen op het tot nu toe geheimgehouden, zesde podium. In The Smirnoff Cube krijgen dj's de kans om alles uit de kast te halen in hun eigen area. Op fusionofdance.nl kunnen bezoekers een stem uitbrengen op hun favoriete dj. In Totaal gaan er 8 artiesten uit 4 verschillende muziek categorieen optreden in the Smirnoff Cube op 18 december in de Ijsselhallen.
Lunapark is een prominent begrip, wat nog steeds door vele dance liefhebbers heimelijk laat uitkijken naar haar blijvende retour. Vanaf 1995 wist Lunapark haar basis te leggen in o.a. het Rotterdamse Imperium, Tropicana, Pacha, Maasgebouw, Hal 4, Imax, Ocean Diva, Prachtig, Villa Thalia en het Prinses Theater. Met een mooie terugblik van inmiddels vijftien mooie jaren staat Lunapark tijdens haar 15 jarig jubileum in Maassilo Rotterdam.
DJ Irwan invites
donderdag 21 oktober 2010
Het Amsterdam Dance Event zal op zaterdag 23 oktober in club Rain een extra speciale editie brengen. Niemand minder dan DJ Irwan, Nederlands grootste eclectische DJ heeft de programmering op zich genomen van room 1. Irwan nodigt zijn favourite DJ’s en artiesten uit om deze zaterdag nacht tot onvergetelijke nacht te maken.
Bar25 & Freak n’Chic
donderdag 21 oktober 2010
Het Amsterdam Dance Event geweld is eindelijk los gebarsten en Bar27 komt dit jaar met twee dikke internationale labels op de proppen: Bar25 uit Berlijn en Freak n'Chic uit Parijs!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 oktober 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
De donderdagavond is voor velen ook wel het synoniem voor het begin van het weekend, en daarom luidt the VIP Room het weekend in met de grootste artiesten. Donderdag 21 oktober is het weer zover, en is de VIP Room Rotterdam wederom het decor voor een memorabele nacht. Niemand minder dan Ron Carroll komt vanuit de USA overgevlogen en zal dan achter de vip-decks staan.
Hoogtevrees
woensdag 20 oktober 2010
Haute Cultuur presenteert alweer de derde editie van hoogtevrees! Op 6 november aanstaande vanaf tien uur ‘s avonds vormt Canvasopde7e in het oude Volkskrantgebouw het decor voor een avond waar muziek en kunst elkaar aanvullen. Kom dus lekker in een huiskamersfeer genieten van dubstep, hiphop en electro.
Als je aan prettig gestoorden in de partyscene denkt dan denk je aan Vato Gonzalez en Steve Sweet alias The Darkraver. De bekende uitspraak 'soort zoekt soort' geldt hier zeker bij. Dit komische duo heeft wat dat betreft elkaar gevonden! Spijkenisse en Den Haag liggen ook niet heel ver uit elkaar natuurlijk. En als je dan wilt interviewen en je neemt twee mooie babes mee van de nieuwe meest sexy community...
Vie Monday
woensdag 20 oktober 2010
De populariteit rondom Vie Monday blijft maar stijgen en stijgen. Het is elke keer weer raak met enorme rijen en een immens bezoekersaantal. Om speling te creëren voor de beruchte ‘rij’ zal vanaf heden het Vie Café betrokken worden op Vie Monday. Op deze manier kun je vooraf aan Vie Monday, kiezen uit een perfect samengesteld, heerlijk Japans of Mexicaans menu of genieten van heerlijk drankje aan de bar. Waarom perfect samengesteld? Er wordt natuurlijk rekening met jou gehouden, omdat je nog een hele avond moet dansen. Dit is de beste manier om te genieten van je vooravond en alvast op gang te komen in het gezelligste en meest sexy café van Rotterdam. Club Vie biedt jou dus de gelegenheid om al vanaf 20:00 uur plaats te nemen en de avond binnen door te brengen in plaats van voor de deur.
Het Foute Feest
woensdag 20 oktober 2010
Op zaterdag 13 november wordt Het Foute Feest groots gevierd in Outland Rotterdam met een speciale Cherso editie! Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute dj's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. Ben jij fout? Heb Je Foute Vrienden? En hou je van foute muziek?
Zaterdag 23 oktober zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Vele van jullie die deze afgelopen edities hebben bezochten, weten wat ze van deze avond kunnen verwachten. Topsfeer, supergeluid, kortom: een unieke avond. Ook deze keer zal er weer aandacht besteed worden aan een lichtshow en natuurlijk zal er een dikke geluidsinstallatie geplaatst worden.
Hey!
dinsdag 19 oktober 2010
Over bijna een week is het zover dan keert Michel de Hey met Hey! terug in de Catwalk te Rotterdam op zaterdag 23 oktober. Dit keer heeft Michel wel een hele bijzondere gast uitgenodigd. Niemand minder dan de man achter het grote Amerikaanse label OVUM: Josh Wink, draait deze avond in de Catwalk. Het is alweer 5 jaar geleden dat Josh Wink in Rotterdam te bewonderen was, daar moet je dus bij zijn als je van warme Tech House en funky Techno houdt!
Brainburst
maandag 18 oktober 2010
Het begint inmiddels weer aardig goed koud te worden buiten en nu de partyganger weer achter z'n computer moet kruipen, verhitten de online discussies zich ook weer. Binnen de scene verwijt men elkaar 'in hokjes te denken' en dat gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Het is daarom van belang om de hokjesgeest uit de fles te laten en hoe kun je dat beter doen dan met een feestje? Want koud bier maakt warm bloed!
Latin Lovers komt ook naar de Domstad om haar vijfjarig bestaan te vieren. Op zaterdag 30 oktober staat deze editie gepland en het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Strand, palmbomen, tropische sferen en niet te vergeten een waanzinnige line-up zullen jouw gemis van de zomer even aan de kant zetten.
Mn2s
zaterdag 16 oktober 2010
Het house label Mn2s uit Londen is sinds 2006 vaste waarde tijdens het Amsterdam Dance Event. Voor het tweede jaar op rij vormt nachttheater Sugar Factory, de grootste kleine club van Amsterdam, het decor voor hun showcase. Vrijdag 22 oktober van 23.30 tot 05.00 uur presenteert het label niemand minder dan: Alex Gaudino, Full Intention, Ron Carroll, Seamus Haji en Robert Owens.
Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit ook als je huisarrest had… Wie kent deze tijd niet? Digitale foto’s, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan. Veel Haarlemmers beleefden hun avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Na ruim 11 jaar vindt op vrijdag 5 november 2010 opnieuw een editie van de Haarlemse Frank & Nick feesten plaats in het Haarlemse Patronaat.
Qountdown
vrijdag 15 oktober 2010
Nu de donkere maanden weer invallen en het binnenseizoen losgebarsten is, komt ook langzamerhand het einde van 2010 dichterbij. 2010, het jaar waarin Q-dance haar tienjarig bestaan vierde, een jaar wat bol stond van festiviteiten en het jaar waarin voor één keer de poorten van de Feestfabriek open gingen. Q-dance kijkt met veel plezier en voldoening terug op haar jubileum en grijpt daarom de laatste kans om dit jaar groots uit te pakken met beide handen aan.
Mood elevator
donderdag 14 oktober 2010
Na een mooie, lange en drukke zomer gaat Mood Elevator op zaterdag 16 oktober weer vol aan de bak en wordt er direct pittig uitgepakt met de Britse techno sensatie Sandwell District. Beter bekend onder de namen Regis en Function zijn deze helden momenteel hotter dan hot. Tel daarbij op dat ze naar Utrecht komen om een extra lange set te doen en ieder weet genoeg.
The day has come, Put your dancing shoes on en maak je klaar voor dé party van het jaar! Na het grote succes van de zes voorgaande edities vindt op zaterdag 16 oktober 2010 opnieuw een editie van Saturday Night Fever XXL plaats.
Kerst 2010 beginnen we niet met een eindeloos etentje, bankhangen of ander suf gedoe, maar met een gloednieuwe [HQ] classics edition. Vanaf 22.30 gaan we in de Melkweg terug in de tijd om het beste van HQ 1995 tot 2005 opnieuw te beleven.
Herfstkriebels
woensdag 13 oktober 2010
Aanstaande zaterdag 16 oktober zal Central Studios in Utrecht weer het decor zijn voor een nieuwe wervelende editie van Herfstkriebels. Vanaf 22.00u kun je in een warme herfstsfeer volop genieten van de beste dj`s, live acts, en interactive art, verdeeld over twee studio's. In dit bericht vind je de timetable en de laatste info.
Levi’s presents Miss Nine
dinsdag 12 oktober 2010
Zaterdag 23 oktober zet Miss Nine de Supperclub op z’n kop tijdens ‘Levi’s® presents Miss Nine’. Levi’s® is officieel partner van dit evenement. Miss Nine is namelijk het nieuwe gezicht van de revolutionaire Levi’s® Curve ID lijn. Vanaf 23.00 uur ben je van harte welkom in de Jonge Roelensteeg om de nieuwe campagne en het 15-jarig bestaan van het A.D.E. uitgebreid te komen vieren. Wees op tijd, want vol is vol.
Tegen sluitingstijd komt er altijd wel een moment dat de laatste plaat / mp3 gedraaid moet worden en de vaak nog uitzinnige clubbers vriendelijk doch dringend verzocht worden huiswaarts te keren, wat meestal gepaard gaat met de nodige tegenzin.
Tranceclassixx behoort al jaren tot één van de gezelligste feesten in de Matrixx. Top sfeer, leuk publiek en natuurlijk de beste tranceplaten van de afgelopen jaren. Zaterdag 23 oktober vind het eerste trancefeest in de Matrixx van het najaar plaat. De artiesten van deze avond zijn Richard Durand, Jochen Miller, Marc Simz en speciaal uit de UK: The Thrillseekers
Booming sexy new years vibe
maandag 11 oktober 2010
2010 wordt 2011...Jemig! Alweer een jaar ten einde? Toen je jonger was, leken twaalf maanden oneindig lang te duren, maar nu zijn de 52 weken voorbij gevlogen! Heb je alle goede voornemens van vorig jaar ten uitvoer gebracht? Natuurlijk niet. Hoe kan het ook! Teveel verplichtingen en verantwoordelijkheden. Vooral het voornemen ‘meer genieten van het leven’ is waarschijnlijk vaker in het verdomhoekje verdwenen dan je zou willen. Goede reden om 2011 meteen met dat genieten te beginnen op Booming Sexy New Years Vibe!
Inshock Overdose
maandag 11 oktober 2010
Eindelijk is het zover; na een jaar wachten staat er weer een super vlammende editie van Inshock Overdose voor de deur! En dit keer met niemand minder dan Ran-D. Ran-D heeft het voor elkaar gekregen om enkele van de beste artiesten van het land te fuseren voor een inferno van hardstyle... om je vingers aan te branden.
Loudness
maandag 11 oktober 2010
Dit jaar op Decibel was er een tent die bijzonder opviel en bijna uit zijn voegen barste: de Loudness area. De raw hardstyle stond hier centraal en dat bleek enorm in de smaak te vallen bij het publiek! De hoogste tijd dus voor een vervolg! Op zaterdag 11 december presenteert b2s in Factory 010: Loudness! De tiende verdieping van het Graansilo pand aan de Maashaven zal dan compleet omgetoverd worden tot een industriële maar gezellige place to be!
Het is bijna zover. Zaterdag 16 oktober gaat het na lange tijd weer los met techhouse en techno in The The Sand in Amsterdam (overigens onder geheel nieuw management en met een hele dikke nieuwe geluidsset!). De volledig Nederlands line-up riep in de scene nogal wat vragen op. Geen buitenlandse headliners? Eigenlijk hebben ze daar bij de programmering niet bewust bij stil gestaan. Dit zijn gewoon mannen die een goed feest gaan neerzetten.
Essential
zondag 10 oktober 2010
De organisatoren van Bi-Sexual & Erotic dreams hebben niet stil gezeten. Vanaf 23 oktober komen ze met een nieuw en verassend feest waar de spetters van af vliegen! Essential zal je iedere keer doen verassen met een ander thema. Een avond waar iedereen welkom is die wil genieten, feesten, dansen en meer. Deze eerste editie zal Essential in het teken staan van Red & black.
Campingdisco
zaterdag 9 oktober 2010
Het tropisch zwemparadijs-seizoen is weer geopend! En de Campingdisco is daar als de kippen bij! Na een zomer vol mooie festivalhoogtepunten op Solar en Mysteryland is eenheidsworst 15 oktober weer terug in de 013 met een hele fijne indoor Campingdisco.
Oh oh Reveal
vrijdag 8 oktober 2010
De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook na de zomerbreak weer gevonden. Even weg uit die stoffige dormrooms! De populariteit van Reveal neemt nog altijd elke week toe! Eerst even gezamenlijk genieten van een lekker hapje en een drankje, doodgaan met Oh Oh Cherso op de buis en vervolgens hup op de vespa richting Rembrandtplein! Een vast ritueel ondertussen voor honderden van u!
Het duurt niet lang meer voordat het 16 oktober is, op deze datum is het dan eindelijk tijd voor 010 classics. Zoals iedereen inmiddels al weet zal deze editie plaatsvinden in één van de leukste locaties van Rotterdam namelijk Factory 010.
Cartel
donderdag 7 oktober 2010
Vrijdag 8 oktober slaan TWSTd en Rust Roest Producties in samenwerking met Hooft en Kinki Kappers Utrechtsestraat de handen ineen op een unieke Amsterdamse locatie: de ITW op het NDSM-terrein.
Slaves to the Rave is helemaal terug en gaat er uiteraard voor zorgen dat zaterdag 16 oktober 2010 het dak van Zalinaz eraf wordt geblazen! Het vaste geluidsbedrijf van de organisatie NRG Events garandeert dat er in de mooie locatie te Etten-Leur het hardste (en zuiverste) geluid komt te staan wat daar ooit te horen en voelen viel! In de grote zaal hoor je de beste Hardcore en harder! In de bovenzaal gaat de tijd terug naar de 'good old days' met de beste early hardcore en hardcore classics!
Beter kom je niet
woensdag 6 oktober 2010
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het zover. Menig hardcore liefhebber kijkt er al maanden naar uit, en dat is niet voor niks. Beter kom je Niet strijkt namelijk na meer dan vier jaar weer neer in het oude, vertrouwde nest. Dat dit niet onopgemerkt voorbij zal gaan is een zekerheidje. Hierbij geeft BKJN Events je dan ook de laatste informatie voor aanstaande zaterdag.
Goed nieuws voor de tranceliefhebbers! Ter gelegenheid van de 500e editie van ‘A State of Trance' trekt ALDA op 9 april alles uit de kast. De populaire radioshow, wekelijks gepresenteerd door Armin van Buuren, bestaat tien jaar en heeft meer dan vijftien miljoen luisteraars in 26 landen. Geen wonder dat deze mijlpaal gevierd wordt. De Brabanthallen in Den Bosch vormen het decor voor het grootste trancefeest ter wereld!
De zesde editie van Teknixx komt er weer aan! Robots in het publiek, vaten trillend op de verse jump en French Tek beats! Dit is allemaal nog maar het begin! Zaterdag 20 november gaat iedereen weer genieten met deze nieuwe editie van hét jump en French Tek feest in Zuid-Nederland. Het speelt zich zoals gewoonlijk weer af in Discotheek Stuivezand in Zundert. Ook deze keer staat er weer een ontzettend dikke line-up op het programma waarbij iedere jump- of French Tek liefhebber wel aan zijn trekken komt.
Sin City
zondag 3 oktober 2010
Na een vrij lange periode zonder grote dance feesten en veel vraag naar een groter evenement, heeft Index besloten dat het tijd is voor een nieuw evenement.
ADE special Sci+Tec
zaterdag 2 oktober 2010
Sci+Tec het beroemde label van minimal en techhouse icoon Dubfire, host op donderdag 21 oktober voor het eerst een speciale ADE showcase in club Air Amsterdam. Dit unieke evenement heeft alles in zich om een prominente plek in de geschiedenisboeken te vergaren! Niet alleen laat mister Dubfire himself zich met een extended set van zijn meest verrassende kant zien. Deze nacht maakt namelijk ook het legendarische Britse duo Global Communication (Tom Middleton en Mark Pritchard) na 15 jaar hun exclusieve comeback!
Het is elke week feest in Studio 80, maar op zondag 10 oktober heeft de club aan het Rembrandtplein in Amsterdam wel iets heel bijzonders te vieren: het tienjarige dj-jubileum van een van de allergrootsten van de internationale house: dj Boris Werner. Voor die speciale gelegenheid zal dan ook alles uit de kast worden gehaald, en zeker door Boris zelf, die op deze zondag de tiende een nieuw Studio 80-record zal vestigen met een tien uurs dj-set.
30 oktober 2010
Go! is verliefd
Recognize is taking over Hotel Arena Amsterdam
29 oktober 2010
Qlimax 2010
28 oktober 2010
Crystal Rosso neemt je mee naar Las Vegas
27 oktober 2010
Halloween
26 oktober 2010
Nightmare Warmup aan de Koperslagerstraat op 4 december
Thunderdome radio live @ Studio 80
Electric Deluxe at klinch
Nog twee weken om kaarten te halen voor Nederlands meest gekke feest
25 oktober 2010
Wil jij ook niet meer betalen voor een kaartje?
Fusion of Dance Indoor onthult zesde podium
22 oktober 2010
Lunapark viert haar vijftienjarig jubileum
21 oktober 2010
DJ Irwan invites
Bar25 & Freak n’Chic
20 oktober 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Vip Room haalt Amerikaanse superster naar Nederland
Hoogtevrees
Twee grootste gekken van Nederland geïnterviewd voor Alice in Crazyland
Vie Monday
Het Foute Feest
Zaterdag 23 oktober The Sickest Squad & Partyraiser op Ravezone
19 oktober 2010
Hey!
18 oktober 2010
Brainburst
17 oktober 2010
Ook Utrecht viert vijfjarig bestaan Latin Lovers
16 oktober 2010
Mn2s
Het Haarlemse feest van de jaren 90 is terug
15 oktober 2010
Qountdown
14 oktober 2010
Mood elevator
Saturday Night Fever XXL goes 80's & 90's
HQ classics edition in de Melkweg, Amsterdam
13 oktober 2010
Herfstkriebels
12 oktober 2010
Levi’s presents Miss Nine
Nooit meer naar huis na een nachtje stappen in Le Paris Den Haag
Tranceclassixx met The Thrillseekers
11 oktober 2010
Booming sexy new years vibe
Inshock Overdose
Loudness
Deze zaterdag nieuwe techhouse-sensatie
10 oktober 2010
Essential
9 oktober 2010
Campingdisco
8 oktober 2010
Oh oh Reveal
7 oktober 2010
010 Classics 16 oktober in Factory 010
Cartel
Slaves to the Rave in Zalinaz, Etten-Leur
6 oktober 2010
Beter kom je niet
4 oktober 2010
A State of Trance grootste trancefeest ter wereld
3 oktober 2010
Teknixx en de Heart for Hard Special
Sin City
2 oktober 2010
ADE special Sci+Tec
1 oktober 2010
Nieuw record tijdens tienjarig jubileum Boris Werner