Partyflock
 
Nieuws · juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Over enkele dagen is het zover, Hard Classics on the Beach. De grootste classics beach rave van 2009 bij Vroeger, te Bloemendaal zal dan te boek gaan als de reünie van dit jaar.
Dit dat zus zo
zondag 26 juli 2009
Op Zaterdag 8 Augustus is de Zonder Concessies weer dubbel gevuld met Dit Dat Zus Zo Dance Parade After. Wat begon als een “lastminute call” om een koude vrijdagavond in januari te vullen in de gekraakte Café de Beurs, liep uit op een enorm succes en een afgeladen tent. Dit Dat Zus Zo Dance Parade After is inmiddels toe aan zijn derde editie, ditmaal op een speciale zaterdag. Rotterdam vormt die dag het decor voor de FFWD, en Dit Dat Zus Zo Dance Parade After is er die avond in de Zonder Concessies bij als afterparty. Uiteraard is er weer een flinke variatie aan muziekstijlen, verspreid over twee zalen. Kunstcollectief Bier & Brood is volgens traditie weer aanwezig met een Live-Art sessie met de meest “roffastieke” uitspattingen.
Creamfields
zondag 26 juli 2009
Het internationaal inzetbare feestconcept 'Go Dutch' host voor het tweede jaar op rij een eigen area op de tweede dag van het Engelse festivalweekend Creamfields. Zondag 30 augustus van 12.00 tot 23.00 uur laat een elftal vol Nederlandse top dj's en mc's van zich horen. Go Dutch heeft met Marco V, Housequake (ROOG, Erick E en MC Gee), Funkerman, Benny Rodrigues, Don Diablo, Bingo Players, MC Lady Bee en een speciaal optreden van Ferry Corsten een ware sterrencast bij elkaar weten te zetten.
Zondag 2 augustus waant Beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee zich in Caribische sferen. Van 15.00 uur tot 23.00 is daar de voorlopig laatste editie van Bateria, The Natural Rythm, van dit strandseizoen. Gregor Salto heeft voor deze zondag een handvol muzikale vrienden uitgenodigd. Naast Gregor Salto zelf zijn op het podium te vinden: DJ Grégory, ROOG, Cleon Macnack, Franky Rizardo en Gee. Met dit concept wil Gregor Salto meer muzikale invulling aan de house geven, door naast deze dj's ook op te treden met live muzikanten.
Voor de vierde editie van Haarlem Ordinair duikt het steeds officiëler én ordinairder schaduwevenement van Haarlem Culinair de supermarkt in. Want als er één plek is waar iedere Nederlander gelijk is én zich van zijn ordinaire kant laat zien, dan is het wel aan de kassa bij de kassameisjes. Haarlem Ordinair biedt namelijk op vrijdag 7 augustus een podium aan de wansmaak. Culinaire adepten en wijnnippend volk kunnen terecht op de Grote Markt. In de tot supermarkt omgetoverde Haarlemse poptempel het Patronaat worden echter louter gulzig vette happen weggewerkt!
Timetable Playing 4 War Child
vrijdag 24 juli 2009
Volgende week is het eindelijk zo ver! De beste dj`s zullen gaan spelen voor War Child. Wil je zeker weten dat je op tijd ben voor jou favoriete dj, neem dan snel de timetable door!
Omdat zo’n festivaldag altijd sneller voorbij is dan je lief is organiseert 365Mag op 25 Juli 2009 een ROCKIT Open Air afterparty in de Sugar Factory in Amsterdam! Tot vroeg in de morgen gaan de voetjes andermaal van de vloer met exclusieve gigs van secretsundaze, Audiofly en SOS!
Met twee geslaagde edities in Club Poema RAW en een zeer gezellige in underground locatie Vechtclub, heeft Doe//rak Events een leuk jaartje achter de rug. Dj’s uit Duitsland als Daniel Stefanik, S.P.U.D., Julietta & Ana zijn bij Doe//rak Events voor het eerst in de Utrechtse binnenstad geweest. Maar ook Julien Chaptal, die bekend staat om zijn veelzijdige, funky producties, is afgelopen maart pas voor het eerst achter de lange booth van de Poema RAW beland. En deze keer staan de doerakkers in Club Lust, uitgenodigd door de Snotapen ( L ) Doe//rak!
Euphoria opnieuw in 013 Tilburg
woensdag 22 juli 2009
De zomer is in volle gang en ieder weekend zijn er festivals door het hele land. Maar langzaam moeten we ons ook alweer gaan richten op het najaar. En ook dan blijft het knallen! Zaterdag 19 september staat de 013 weer geheel in het teken van Euphoria.
Na het grote succes van Fabulous Festival 2008 en The Love Festival 24 mei j.l. in Las Vegas, strijkt dance-evenementen organisator Art of Dance voor de derde keer neer in de Verenigde Staten. Gedurende Labor Day Weekend slaat zij de handen ineen met haar partners Go Ventures en N9NE Group voor de tweede editie van Fabulous Festival.
Vrijdag 24 juli laat het nieuwe clubconcept 'Beyond Rotation' voor de tweede keer van zich horen in de Sugar Factory te Amsterdam. Vanwege het zomerseizoen gaat de club wat later open dan gewoonlijk: van 00.00 uur tot 05.00 uur presenteert boekingskantoor Beyond Bookings het heetste dj talent wat het in huis heeft. Deze editie wordt er doorgedraaid met Joshua Walter, Goodgrip, Leroy Styles en Rishi Bass. Met live percussie van Glenn Helder op de drums, en fashionista Fierce Ruling Diva vervult de rol van Master of Ceremony.
Legally Black maakt je weekend
maandag 20 juli 2009
22-24 in Doetinchem is zaterdag 25 juli een hotspot eerste klas. Dan wordt Legally Black georganiseerd, een hip festijn met sensationele shows én dj’s. Dit wordt een weergaloze clubnight waarin alles van het begin tot het einde helemaal op zijn plaats valt. Reken maar dat de vonken er vanaf spatten. Dat wil je gewoon niet missen.
Met een succesvolle Salinas on Tour reeds in de pocket, haalt de organisatie alles uit de kast om ook Salinas on Tour op 30 augustus tot een groot success te maken. Zo is bijvoorbeeld niemand minder dan Marco V uitgenodigd om de boel op zijn kop te komen zetten en kun jij hier bij zijn voor de krankzinnig lage prijs van € 8,75! Lees snel verder.
Hoezo beachparties? Wat nou festivals en outdoor evenementen? Bij klinch is het de hele zomer door een indoor feest van jewelste. Op 24 juli gaan alle remmen los tijdens Bar Weinig, als de Duitse Bpitch koning Sascha Funke samen met onze eigen helden Pitto en Estroe de Oude Zaal van de Melkweg op zijn voegen doet schudden.
Citymoves Deventer
maandag 20 juli 2009
Deventer is de laatste stad die Citymoves dit seizoen op zijn kop gaat zetten! Op 30 augustus zullen we voor de laatste keer de decors, de dj’s en natuurlijk de feestende bezoekers uit de kast trekken! Net als in 2008 vind dit fantastische minifestival plaats in Deventer op het Singelplantsoen. Vanaf 14:00 uur zal het feest los barsten en doorgaan tot in de late uurtjes.
Op zaterdag 26 september organiseert b2s alweer de 5e editie van Project Hardcore in de SilverDome te Zoetermeer. Niet alleen op het gebied van decor, geluid en show, maar ook qua programmering is er weer gezorgd voor een goede combinatie aan nationale en internationale artiesten.
Rio aan de Rijn
zondag 19 juli 2009
Vanaf donderdag 20 augustus is Arnhem weer het toneel voor het jaarlijkse driedaagse spektakel Rio aan de Rijn. Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote happening met festiviteiten door de hele binnenstad met een bonte parade, de jaarlijkse Miss Rio verkiezing en swingende Latin muziek.
Genoeg toffe feesten, festivals en beachparties deze zomer, maar Armada Music kijkt stiekem toch het meest uit naar het einde van de zomer. Vlak na zonsondergang op 12 september vindt namelijk de tweede Armada Night van 2009 plaats. Andy Moor, Josh Gabriel, Robert Nickson en ElSandro zijn de 'lucky 4' om deze warme zomer met een nog heter hoogtepunt af te sluiten.
Sommigen nemen er 5, anderen 1, wat vast staat is dat iedereen zichzelf wel eens een ‘day off’ gunt.
LadyKillers
vrijdag 17 juli 2009
Zaterdag 15 augustus is het weer zover ; LadyKillers keert terug naar Rotterdam voor een nieuwe vingerlikkende editie! So ladies please give a warm welcome to the Gents behind the wheels of steel! LadyKillers is het vrouwvriendelijke en exclusieve concept van Your Republic en draait geheel vanuit de perceptie van de vrouw!
Zaterdag 19 september wordt het prachtige De Goffertpark in Nijmegen omgebouwd tot een futuristisch dance universum. De line-up is zeer gevarieerd waarbij de vijf belangrijkste dancestromingen van de nieuwe Matrixx ieder op een eigen stage vertegenwoordigd zijn.
Booming Beachdance in Bloemendaal
donderdag 16 juli 2009
Voor de vijfde keer wordt op 18 juli 2009 in Bloemendaal CF Beachdance gehouden bij Woodstock 69. Een knallend feest waarbij iedereen die van een goed feest houdt welkom is. CF Beachdance is niet zomaar een feest, maar een feest met een doel. Mensen met Cystic Fibrosis (CF of Taaislijmziekte) een onvergetelijke dag bezorgen en even vergeten dat je doodziek bent. En dat lukt inmiddels al vijf jaar uitstekend.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Velen hebben het al ervaren op zondagmiddag, het romige original house-feeling concept Club Cream by Miss Wendy in Las Vegas. De eerste vier edities van dit jaar mogen daarom zowel van Miss Wendy als van de bezoekers tot heerlijke toppertjes verheven worden. Als één van de eerste Nederlandse club dj’s is Miss Wendy er vanaf het eerste uur bij geweest en kent clubbing Nederland van binnen en van buiten. Daarom weet zij ook precies wat mensen willen en zoeken op een lekker feest. Hiervoor nodigt Miss Wendy elke maand alleen maar de Creme de la Cream van de scene uit.
Walk on
woensdag 15 juli 2009
Van 18 tot en met 24 juli is het zover. De week waar iedere rechtgeaarde Nijmegenaar naar uit kijkt gaat dan van start. Traditiegetrouw betekent dit dat de stad zeven dagen lang in het teken staat van twee dingen. Wandelen en feesten.
25 juli is het weer tijd voor de maandelijkse editie van Bla bla Rockit Open Air After maar natuurlijk ook voor de o zo leuke festivals ‘A day at the park’ en ‘Rockit open air’. Ieder festivalseizoen voelt S.E.Productions zich verplicht om de trouwe festivalganger na een geweldige dag onderdak te bieden voor een verlenging van het gelukzalige festival gevoel. Dit doen zij middels een gezellig en intiem feestje met natuurlijk de beste artiesten en muziek van het moment of in dit geval van het festival.
Niemand minder dan Don Diablo zal ook zijn opwachting maken op Playing 4 War Child. Dit zal gebeuren op 1 augustus, de laatste dag van dit evenement. De organisatie geeft aan dat de line up hiermee compleet is. De line up bestaat onder andere uit: Quintino, Afrojack, D-Rashid, Stereo Divas, Glenn B, Carlos Barbosa, Miss Sugaware, Daniel Bovie & Roy Rox, Ricky Rivaro, Carita La Niña and many, many more!
Holy Beats aftermovie
maandag 13 juli 2009
Het is inmiddels alweer even geleden. Velen zullen inmiddels al weer naar één of meerdere andere feesten zijn geweest en natuurlijk zullen velen van jullie niet eens op het feest zijn geweest. De early hardcorefanaten die wel op de afgelopen editie van Holy Beats waren zullen ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op het feest.
Fear.FM presenteert Phobia
maandag 13 juli 2009
Ben je bang voor de dingen die je niet kunt begrijpen? Bang voor het onbekende, bang voor je ergste nachtmerrie? Durf jij je Fear the overwinnen? Durf jij je Phobia onder ogen te zien? Op zaterdag 18 juli verbouwt Fear.FM de Zalinaz in Etten-Leur tot jouw Phobia Clinic. Verschillende dokters zullen je helpen strijden om jouw Phobia te overwinnen.
Another dip at Kijkduin
zondag 12 juli 2009
Alweer dippen?

En waarom niet, de eerste editie was een knaller ! Geïnspireerd door alle positieve reacties en door het aanhoudende zomerse weer heeft Dune events besloten om op 2 augustus een 2e dip te organiseren “ Another Dip the BBQ edition “
Extrema Outdoor uitverkocht
zaterdag 11 juli 2009
Extrema Outdoor 2009 is voor het zevende achtereenvolgende jaar uitverkocht! Alle 45.000 kaarten voor het dancefestival zijn dus weer zeer snel over de toonbank gegaan. Ook de kaartverkoop van Extrema’s andere zomerfestival Solar Weekend 2009 (7, 8 en 9 augustus) gaat enorm snel dit jaar. Dat maakte organisatie Extrema Network zojuist bekend.
Walk on
donderdag 9 juli 2009
Van 18 tot en met 24 juli is het weer tijd voor de Nijmeegse vierdaagse. Traditiegetrouw betekent dit dat de stad zeven dagen lang in het teken staat van twee dingen. Wandelen en feesten. Voor velen blijft dit mega event steken bij punt twee. Te noemen: het feesten. Daarom komen de mensen die de vorige vier jaren actief zijn geweest in "Old Cave" met een splinternieuw concept.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Miko
woensdag 8 juli 2009
Blaffende honden bijten niet? Dan heb je zeker nog nooit kennis gemaakt met de muzikale terriërs van Barkers Agency! Op Donderdag 16 Juli organiseert 365Mag in samenwerking met Barkers Agency een gloednieuwe editie van Miko in de Amsterdamse Sugar Factory vol vuige percussie, funkende baslijntjes en vettige grooves! Inderdaad, exotische house en techno, want het is niet voor niets zomer.
Progressive City Special
dinsdag 7 juli 2009
Op 10 juli vindt er een speciale editie van Progressive City in Merleyn, te Nijmegen plaats. Want dan krijgt de intieme locatie in het centrum bezoek uit Zuid-Afrika. Van een “rising star” en ook nog eens zeer talenvolle jongeman wel te verstaan. Culoe De Song is zijn naam,hij heeft door zijn enorm waanzinnig sterke en warme release op Innervisions, wereldwijd veel bekendheid verworven.
Generations of Love Festival
dinsdag 7 juli 2009
Verdraagzaamheid! Peace! Verbroedering! Togetherness! De eerste house-pioniers (Summer of Love 1988) spraken niet over winstoptimalisatie, doelgroepensegmentatie of de juiste marketingmix; maar hadden i d e a l e n. In die tijd werd er een nieuw gemeenschappelijk gevoel ontwikkelt, de hokjesgeest doorbroken en de tijd rijp gemaakt voor muzikale en maatschappelijke vernieuwing.
You’ll be Mesmarised
dinsdag 7 juli 2009
Op vrijdag 17 juli 2009 zullen twee internationale supersterren je verwelkomen in de sprookjesachtige setting van Mesmarise. Niemand minder dan Bob Sinclar 🇫🇷 en Steve Angello 🇸🇪 zullen deze avond leiden met de beste internationale sound uit de dancescene!
MiniRauw @ klinch
dinsdag 7 juli 2009
Nu het volop aan het zomeren is en Rauw zich klaar maakt voor het hosten van grote tenten in festival seizoen heeft Rauw besloten in de Melkweg in Amsterdam rigoureus te down sizen. In tegenstelling tot Superrauw presenteert Rauw zich nu als Minirauw, en dat betekent de kleine maar super gezellige Oude Zaal, en weer ruimte voor undergorund en experiment!
Hard Essentialz
maandag 6 juli 2009
Net voordat de vakanties vol op zullen beginnen, en voor sommige zelfs de start van hun vakantie. Een hardcore party met de twee stijlen die de scene domineren, en een lijst aan hoofd acts die deze stijlen perfect vertegenwoordigen, een ideale start van de zomer!
GekkeHouse! op het strand
maandag 6 juli 2009
Ja! trek die flessen rosé maar weer open en stof je teenslippers af, het is weer zomer! En dat moet ruim gevierd worden!
Nu de eerste edities alweer helemaal uitverkocht zijn, is het tijd voor de derde editie deze zomer. Met nog drie edities te gaan op het strand, ga je weer helemaal los met meer dj’s, geluid, licht, cocktails en special vj effects...
Vakula (live, Oekraïne), Jack& The Universe featering Minggus, Kennedy & Eelco Couvreur, zaterdag 18 juli, Noorderlicht in Amsterdam. The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend.
‘E’ On the Beach
zaterdag 4 juli 2009
De donkere wolken zijn grotendeels vertrokken en de zon heeft zijn plaats aan de hemel weer ingenomen. De slippers zijn uit de kast gehaald, de zwembroek uit de mottenballen getrokken! Het is weer tijd voor de zomer. De tijd van zon, zee, strand, cocktails en feestjes. We Are E en haar artiesten houden van het strand en van feestjes!
De maand juli van 2009 zal een maand zijn waarin Electronation weer veel van zich laat horen, ja, zelfs een definitieve stempel drukt op de hele maand. Electronation viert niet alleen zijn zevende verjaardag in zowel de legendarische Paradiso in Amsterdam als de Woodstock in Bloemendaal aan Zee, maar heeft een grote aanwezigheid op het Dance Valley Festival (4 areas!) en een eigen Electronation Festival Afterparty (VIVa La Afterparty).
Rainbow rave, back to the good old dayz. Een feest en een zin die de harten van menig partyganger sneller doet kloppen! Toch kreeg de organisatie veel vragen of de grote tent uit die goede 'oude' Rainbow rave tijd niet terug kon komen! Na veel lange gesprekken met de gemeente Uelsen presenteren megadisco Zak & P-productions dan ook de enige echte en in dit geval een zeventien uur durende Rainbow rave, die zowel binnen als buiten (in de grote tent) plaats zal gaan vinden! Klik snel door voor meer info!
Nou, doe je ogen maar gerust open, want Honoloeloe staat voor je deur! De Campingdisco staat op 4 juli weer in de Effenaar! Ben je eigen discobal met slaolie all over je spierpartij, badminton je een weg naar het podium en SuperSoak jezelf in je eigen opblaas-zwembadje. Het zoete leven van hele avonden PingPong-en, te slappe te zoute friet eten aan het zwembad en lekker veel bloot lacht ons allemaal weer toe.
Club Krang
vrijdag 3 juli 2009
Vrijdag 3 Juli zullen de temperaturen letterlijk en figuurlijk hoog oplopen in de Flexbar, want het is weer tijd voor Club Krang! Met dit keer als thema: 'the Sopranos'.
Er staat je een lange, zinderende zomer te wachten. Je voelt het onder je huid. Dat vrije gevoel. Is het niet heerlijk? Om het begin van de zomer van 2009 te vieren is er knetterend verse editie van KitCatKlub zo goed als op stoom. Maak je klaar voor een van de meest dolle dwaze edities tot nu toe met een bende losgeslagen mafkezen en één opperakela: technoheld Joel Mull op zaterdag 4 juli. Dichtbij en in je gezicht!
Daar waar de heren en dames van goede smaak hun papillen testen met culinaire verfijndheden, waar gefermenteerd druivensap stijlvol in poëtische woorden wordt gevangen en daar waar koken geen koken meer is maar kokkerellen: dat is het bekende jaarlijkse eetfestijn Haarlem Culinair. Maar dit tongstrelend festival kent nu al weer voor het vierde jaar haar slinkse schaduw evenement in de vorm van Haarlem Ordinair.
Electrobot Boys Noize records
woensdag 1 juli 2009
Vrijdag 31 juli is het in Utrecht uit kijken waar je loopt, want dan nemen robots ‘s avonds het heft in eigen handen op een nieuwe editie van Electrobot op een totaal nieuwe locatie: Monza Utrecht! Dat het hier gaat om de beste nationale en internationale Electro & FIdget house DJ’s , in plaats van echte robots mogen duidelijk zijn en zal het ook 100 % zeker zijn dat namen als Les Petits Pilous en Shadow Dancer, bekend van hun releases op Boysnoize Records, Utrecht zullen laten zien en horen wat echte Electro is! Andere keiharde Electro beats komen van Vince Moogin, Guerilla Speakerz, Johnny Five, Apes and Band en zullen allen Monza op zijn grondveste laten beven op keiharde Electro en Fidget House knallers!
29 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hard Classics on the beach after party en timetable voor Bloemendaal
26 juli 2009
Dit dat zus zo
Creamfields
25 juli 2009
Bateria, the natural rhythm bij BLM9
24 juli 2009
Haarlem Ordinair 2009: Speciale aanbieding
Timetable Playing 4 War Child
22 juli 2009
365MAG presents 365LIVE! Rockit Open Air Afterparty
De Snotapen krijgen Doe//rak over de vloer
Euphoria opnieuw in 013 Tilburg
21 juli 2009
Art of Dance presenteert vierdaags Fabulous Festival in Las Vegas
Beyond Rotation belooft zwoele zomerbeats
20 juli 2009
Legally Black maakt je weekend
Salinas on Tour invites Marco V
Vrijdag 24 juli Bar Weinig @ klinch
Citymoves Deventer
b2s presenteert line-up Project Hardcore
19 juli 2009
Rio aan de Rijn
Armada Music presenteert line-up Armada@Westerunie
17 juli 2009
Minimaal Feestmaal’s 1 day off
LadyKillers
16 juli 2009
The Matrixx presenteert line-up Reloaded… festival
Booming Beachdance in Bloemendaal
15 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Club Cream deze keer op zaterdag 18 juli in club Las Vegas
Walk on
14 juli 2009
Bla Bla goes crazy this festivalseason
Don Diablo speelt ook voor War Child
13 juli 2009
Holy Beats aftermovie
Fear.FM presenteert Phobia
12 juli 2009
Another dip at Kijkduin
11 juli 2009
Extrema Outdoor uitverkocht
9 juli 2009
Walk on
8 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Miko
7 juli 2009
Progressive City Special
Generations of Love Festival
You’ll be Mesmarised
MiniRauw @ klinch
6 juli 2009
Hard Essentialz
GekkeHouse! op het strand
5 juli 2009
The Universe in Noorderlicht
4 juli 2009
‘E’ On the Beach
Juli 2009 - De Maand van Electronation
3 juli 2009
Rainbow rave indoor & outdoor
'Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe'
Club Krang
2 juli 2009
Drie uur lang Joel Mull op KitCatKlub
1 juli 2009
Wie heeft het meest sexy decolleté van Haarlem?
Electrobot Boys Noize records