Partyflock
 

365MAG presents 365LIVE! Rockit Open Air Afterparty

gepubliceerd door , op
Omdat zo’n festivaldag altijd sneller voorbij is dan je lief is organiseert 365Mag op 25 Juli 2009 een ROCKIT Open Air afterparty in de Sugar Factory in Amsterdam! Tot vroeg in de morgen gaan de voetjes andermaal van de vloer met exclusieve gigs van secretsundaze, Audiofly en SOS!

Je kent het wel. Sta je net een beetje lekker los te gaan, is het feestje alweer voorbij! Speciaal voor diegene die er geen genoeg van kunnen krijgen organiseert 365Mag een ROCKIT Open Air afterparty zodra het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor de maan. De Amsterdamse Sugar Factory zal worden omgetoverd tot dé place to be voor een ieder die het magische festival gevoel nog een keer wil delen! Enkele van de artiesten die ook in de 365Mag tent op het festival stonden gaan hier andermaal de diepte in met enkel de lekkerste plaatjes uit de donkerste hoekjes van hun platenkoffers. De Britse sensatie secetsundaze (James Priestley en Giles Smith), bekend en berucht vanwege hun toonaangevende feestjes en afterhour DJ-sets in London en omgeving, zullen speciaal voor deze nacht een bloedhete deephouse set neerzetten waarbij experimentele uitstapjes zeker niet geschuwd zullen worden. Ook landgenoten SOS, ofwel SexOnWax’s Omid 16B en Desyn treden nogmaals aan voor een spraakmakende set vol diepe house, hypnotiserende ritmes en volvette grooves die reeds wereldwijd te horen was in zowel de mest gerenommeerde clubs als ieder zichzelf respecterende deephouse mixcompilatie. Last maar zeker nog least is het Spaanse minimal techno duo Audiofly, bekend vanwege hun succesvolle releases op onder andere Get Physical, SAW, en Renaissance. Verwacht een dampend hete set vol vuig rockende beats en ronkende baslijnen waarin niets te gek is. De nacht is immers nog jong.

ROCKIT Open Air vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats op de Utrechtse Maarsseveense Plassen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen festival met jaarlijks enkel de beste artiesten uit de nationale en internationale house- en technoscene. 365Mag was er vanaf de allereerste editie bij en is ook dit jaar weer aanwezig met een eigen tent die geheel in het teken staat van optimale audiovisuele beleving! Naast de vetste house & techno van artiesten waaronder Layo & Bushwacka!, Extrawelt, Michel de Hey, SOS en secretsundaze zal deze tent op meerdere manieren je zintuigen maximaal prikkelen. Hóe precies? Dat moet je zelf maar komen bekijken

6 opmerkingen

het festival is in utreg en dan de after in amsterdam?
vette shit!! me love audiofly! :)
... fijn zo'n after in amsterdam, dan hoef ik niet na de after nog eens terug naar amsterdam :)
Artiest {SHOWLIST artist 48347, 59806, 91185}
Lekkerrrrrr
 
Uitspraak van Frinzy op woensdag 22 juli 2009 om 16:45:
Uitspraak van RolleM op woensdag 22 juli 2009 om 15:46:
het festival is in utreg en dan de after in amsterdam?

De officiele afterparty is in de Poema
http://partyflock.nl/party/159217:Official_Rockit_Open_Air_Afterparty

En er is een after in Studio 80 waar Derrick May draait
http://partyflock.nl/party/157408:Bla_bla

Nogal een beetje verwarrend, 3 afters op 3 verschillende plekken.

En: een after in Woerden, 7e Heaven heet het feest, erg gezellig en gemoedelijk vind ik het.