Partyflock
 
Nieuws · november 2009
Tijdens de jaarwisseling, waarbij 2009 op grootse wijze wordt afgesloten en met een fantastische knaller 2010 wordt ingeluid, zullen de deuren van Parkzicht voor de allerlaatste maal geopend zijn voor een uniek feest.
Showroom
zondag 29 november 2009
Speels, stoer, lief, uitbundig of stiekem toch een beetje verlegen. Tijdens Showroom worden al jouw karaktereigenschappen onder een kerstverlichte loep gelegd, waarmee jij in de welverdiende warme spotlights gezet wordt. Vergeet de clichés, de Kerstman mag van zijn troon gestoten worden want dit jaar ben jij de piek van het spektakel. De mooiste tijd van het jaar laat in Heerhugowaard namelijk niks te wensen over met Showroom: It’s Christmas Time!
Wie wil er soms niet even terug naar de sfeer op de feesten uit de jaren '90 en wie kan daar nu beter voor zorgen dan Charly Lownoise & Mental Theo? Op vrijdag 4 december a.s. zijn zij de hoofdact op House the 90s en zullen er voor zorgen dat daar drie uur lang het dak er af gaat. Deze drie uurs set is bijzonder exclusief voor Nederland evenals een Master Maximum labelnight. Dit wordt dus een avond waar nog lang over nagepraat wordt. Dus zorg dat jij er ook bij bent.
Subculture
zaterdag 28 november 2009
Tijdens de Lief-afterparty heeft Subculture maar weer eens bewezen dat zij maar al te goed weten hoe de tent gerockt moet worden. Een uitverkochte Poema was het resultaat dit één van de hoogtepunten van september en tevens de drukste Subculture ooit.
In een vorig persbericht werd al geroepen dat Steve tijdens In bed with the Darkraver met een sublieme line-up de nacht zeven uur lang zal gaan rocken, maar uiteraard bepaalt Steve hoogstpersoonlijk welke artiesten met hem dit nieuwe concept mag voorzien van totale muzikale anarchie. De organisatie maakte echter een kapitale fout om Steve tijdens zijn beruchte maandelijkse pokernacht, als voorbereiding op 23 januari voor het gemak tijdelijk omgedoopt naar een strippoker sessie, te vragen naar zijn ideale line-up.
Sexy Motherfucker NYE
donderdag 26 november 2009
Met oud en nieuw komt Sexy Motherfucker op bezoek in Harders Plaza. Na alle in 2009 uitverkochte edities start SMF het jaar 2010 in Harderwijk. Om New Years Eve extra glans te geven is de dresscode ‘White’. Natuurlijk neemt Sexy Motherfucker weer een aantal dj’s mee die een succesvol jaar achter de rug hebben. Tony Cha Cha bijvoorbeeld, die met zijn knallende sound een perfecte headliner is voor een New Years Eve-event. Ook Quintino is van de partij. De man heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan remixen en dj’en, ook zijn eigen producties zijn goed ontvangen.
Vier keer per jaar brengt de jazz georiënteerde dansavond Optiek een spannende, ´nieuwe´sound naar Trouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Optiek durft wat vele organisatoren niet durven en dat is verder kijken dan het muzikale spectrum breed is. Op vrijdag 27 november doen ze dit door een wel heel speciale act naar Nederland te halen met The Modern Deep Left Quartet. Host en resident dj van de avond Bert de Rooij start en sluit de avond met zijn eigenwijze en enthousiaste sound.
Hip op stap
woensdag 25 november 2009
De naam Hip op stap stamt af van het Oudhollands gezegde ‘We gaan stappen’. Het samenbrengen van ‘hip en stijlvol stappen’ leidde vervolgens tot 'Hip op stap'. Hip op stap past namelijk perfect bij het beeld van de tegenwoordige trends. It’s all about hot or not! Denk aan shows als So You Think You Can Dance en Idols. De sfeer van dit nieuwe concept straalt gezelligheid, vermaak en ontspanning in stijl uit.
Carnivale Meets Channel Zoo
dinsdag 24 november 2009
Met de naderende jaarwisseling in zicht, is de tijd weer aangebroken voor het jaarlijkse slotakkoord van Carnivale in Studio 80. Op vrijdag 27 november pakt de rondtrekkende feestkaravaan daarom dan ook traditiegetrouw nog eenmaal groots uit, ditmaal in de vorm van dierlijke gekkigheid en grensverleggende muziek. Deze editie staat in het teken van een bijzondere internationale krachtenbundeling.
2000 and One & Michel de Hey
dinsdag 24 november 2009
Zaterdag 28 november staat een nieuwe avond van het steevaste concept van Michel de Hey op het programma. Na de elke keer weer succesvolle labelnight edities die sinds medio 2008 door het hele land knallen is het toch echt weer tijd voor een Hey! feestje in de Catwalk in Rotterdam.
Timetable Hardshock
dinsdag 24 november 2009
De timetable is bekend, 5 december wordt de avond van Hardshock in de WRZV Hallen in Zwolle. Vanaf 21.00 zorgt High Energy Events ervoor dat deze sporthal verandert in een 100% hardcoretempel. High Energy Events wil nu de hardcore liefhebber in Zwolle en verre omstreken aan zijn trekken laten komen.
Hengelo-2003

Metropool en de gemeente Hengelo zitten om tafel. De afgetrapte locatie met maar een paar wc’s en slechte kleedkamers begint op te raken. Velen zien het als een cultuur locatie, maar goed bekeken kon het niet meer. Alle partijen zijn het met elkaar eens: Er moet een nieuw pand komen.
Ravezone
zondag 22 november 2009
Zaterdag 12 december zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad.
Undercover Collections @ klinch
zaterdag 21 november 2009
Het klinch spectrum is weer een muzikale vertakking rijker. Met de eerste Melkweg-editie van The Undercover Collections wordt een overtuigende mix van elektro, techno en hip hop gebracht. En aan popdiva's Fagget Fairys en beukelektro act D.I.M. de eer om op donderdag 3 december het spits af te bijten. Stoerdere sounds zijn welhaast ondenkbaar.
Weergaloos. Uitzinnig. Ongeëvenaard. Dat zijn de enige woorden die ons nog te binnen schieten als we terugdenken aan de Housexy editie op het Amsterdam dance event met heavyweight: Freemasons. Met de opzwepende funky house en rockende electro beats nog in het achterhoofd maakt het paradepaardje van het internationale Ministry of Sound zich alweer op voor een nieuwe editie in Hotel arena op 28 november.
Club Listig
vrijdag 20 november 2009
Na een jaar housen in de Zonder Concessies, en een reeks Jack The Bootleg edities in het Bootleg DJ Café, is SKUG terug met de meest swingende house, deephouse, techhouse en minimal. Op uitnodiging van Club Listig zal SKUG zijn intrede maken in Rotterdams meest ondergrondse club, de Catwalk.
Fame=DJS
donderdag 19 november 2009
Op zaterdag 28 November raakt Rotterdam diep in de ban van de mooiste dromen. Daar waar het nieuwe concept Dream-City de mooiste dromen overdag laat uitkomen in Ahoy te Rotterdam, neemt Fame=DJS The Official Dream-City Afterparty de ongegeneerde fantasieën tijdens de avonduren voor rekening in Post Rotterdam.
Hotel Cinema
donderdag 19 november 2009
Terwijl de nacht aan de Coolsingel ingeluid wordt, legt Hotel Cinema de rode loper vast uit. Het personeel is nu al in rep en roer om alle faciliteiten netjes op orde te hebben gesteld en zet zo de laatste puntjes op de ‘i’ om haar gasten warm te kunnen ontvangen. De koude wintermaanden zijn in aantocht en juist daarom stookt Hotel Cinema het vuur nog een tandje hoger op. Terwijl de vloer alvast in de wax is gezet en de kaarsen branden, liggen de lekkernijen in de decembermaand in het Hotel voor het oprapen…
Pitto for President in Dock 154
donderdag 19 november 2009
Het zal bijna niemand ontgaan zijn, maar voor al voor iedereen die het ontgaan is: Pitto, Utrecht’s meest beminde knuffelorganisator, hitsbakker en plaatjesdraaier, staat in de finale voor dance producers van de Grote Prijs van Nederland!
Dirty Filthy Stompin' is terug
donderdag 19 november 2009
Op vrijdag 4 december is hét hardstyle concept van de Kempen weer terug van niet weggeweest! Just Party dance events komt met een vierde editie van Dirty Filthy Stompin' in discotheek El Sombrero op deze datum.
Qlimax
woensdag 18 november 2009
Zaterdag 21 november is de release van de cd compilatie Qlimax ‘The Nature Of Our Mind. Het album is de officiële compilatie van het gelijknamige en inmiddels ruim van te voren uitverkochte evenement. De cd compilatie is gemixt door de ‘Music Made Addictz’, de makers van het anthem; D-Block & S-te-Fan.
Matrixx neemt je zaterdag 12 december mee in de wondere wereld van de winter, met Perfumed Winter Wonderland. Achter de decks zullen Benny Rodrigues, Sidney Samson, D-Rashid, Bassjackers, Motherfunker en MC Knowledje de warmte brengen die hard nodig is in deze wintertijd.
Beatloverz
woensdag 18 november 2009
Op 26 december 2009 gaat Beatloverz net als vorig jaar knallend afscheid nemen van de kerstdagen. Vorig jaar was de kersteditie van Beatloverz maar liefst een week van te voren volledig uitverkocht! De zalen stonden vol van de confetti, sneeuw en natuurlijk een waanzinnige menigte van feestende mensen.
Laatste info Broke?!
woensdag 18 november 2009
De naam zegt het al: Zit je krap bij kas maar wil je dit weekend toch even lekker los gaan? Kom zaterdag dan naar Broke?! in de Waerdse Tempel. Een goede line up in een toplocatie voor slechts €10.
America del Sur
woensdag 18 november 2009
De gure winterverschijnselen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen zodra America del Sur de Rotterdamse locatie Post met haar Zuid-Amerikaanse invloeden omhult. Geen kerstballen maar papaja’s en diepgroene lianen die elke kerstboom doen verbleken. Zodra de decembermaand ten einde is, stelt America del Sur de onvermijdelijke kerstgedachte in teken van hoogzomerse perikelen. Tropische sets, passierijke entertainment en een temperamentvolle sfeer: what do you want for Christmas?
Inmiddels alweer aangekomen bij release nummer 9 Bla Bla Playhouse! ep door Alex Niggemann en Superlounge met een iO rmx. Maar dit is niet het enige dat de dansvloer in lichterlaaie zal zetten. De lineup voor de komende Bla Bla editie zeker weten ook. Partypeople hou je hart vast want de organisatie is vereerd haar eindelijk eens in Studio 80 te mogen presenteren......
Het is mogelijk einde oefening voor het jaarlijkse festival Ground Zero op Bussloo. Dat valt op te maken uit een voorstel van B en W van Voorst over het toekomstige evenementenbeleid voor Bussloo. Met het voorstel wil de gemeente duidelijkheid scheppen rond grote evenementen in het recreatiegebied en bovenal voorkomen dat de gemeente wéér voor de rechter wordt gesleept door omwonenden. Dat gebeurde dit jaar én vorig jaar rond festival Xnoizz.
Op donderdag 31 december organiseert Loveland in Hotel Krasnapolsky een prettig gestoord Oud & Nieuw feest. Want 'The Greatest Rock & Rave Circus' van Joost van Bellen komt die nacht samen met twee succesformules van Loveland: Fire! en T-Dansant. Een bonte smeltkroes met een steekje los, geven de organisatoren toe. En dat is precies de bedoeling.
Dit jaar heeft het online magazine 365Mag het privilege om het 10-jarig bestaan van vooraanstaand en vooruitstrevend producers programma Ableton te vieren. Natuurlijk is hiervoor een vol programma opgesteld voor alle Ableton gebruikers om dit intiem te vieren.
Een preview voor 28 november?
zondag 15 november 2009
Het wachten is voorbij en er is weer wat om naar uit te kijken! 28 November komt nu toch echt steeds dichterbij: het succesvolle en grootste dancefestival van Rotterdam verwelkomt ook nu weer bezoekers vanuit alle hoeken van Nederland. Hét festival van dit najaar strijkt neer in de Maassilo...Musica Republica Indoor komt eraan!
De eerste editie van Club Cream in de nieuwe locatie Eindelijk Weer was in één woord helemaal top! Iedereen was aangenaam verrast en na afloop wild enthousiast over deze superclub en Club Cream. Met extra ingehuurd geluid, fantastische danseressen en een hele dikke laser was het van begin tot eind een groot succes. Heb je alweer zin in die romige sfeer op Club Cream? Houd je dan maar vast want ook deze keer laat Miss Wendy al haar creativiteit en organisatielust los op een spetterende Club Cream.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Oud en nieuw in de Gashouder
woensdag 11 november 2009
Verenigt u in den Gashouder Amsterdam op 31 december 2009!
Monumental Productions presenteert Amsterdam United!
Twee jaar geleden begon een groepje vrienden in Wageningen met het 8Bahn avontuur. Het resultaat moge inmiddels bekend zijn in Arnhem en wijde omgeving. Artiesten vanuit de polder en uit alle hoeken van het Europese continent, samenwerking met het Utrechtse Source, Koninginnedagfestijnen en drukbezochte zalen. De ingang van het derde levensjaar zal gevierd worden op de verjaardag van ons aller Sinterklaas, pakjesavond wordt een verjaardag vol live house- en techno- geweld.
GekkeHouse!
dinsdag 10 november 2009
Het is 31 december en de klok slaat 22:00, de deuren naar een ongekend feest worden geopend. Je loopt binnen in Club Le Paris waar je een warm onthaal wacht met champagne en sexy house beats, die je door verschillende top dj’s worden toegespeeld. 3 etages vol met gezellig partypubliek om samen de laatste 10 seconde van 2009 af te tellen… Na 1tweeden brand het feest helemaal los en kan er tot in de vroege uurtjes heerlijk worden doorgefeest.
Ben jij iemand die tijdens de meest sublieme dj-sets niet stil kan blijven staan? Wil jij alle ruimte hebben om je heupen goed los te gooien en compleet los te kunnen gaan? En wil jij Armin van Buuren en Markus Schulz van heel dichtbij meemaken om zo nóg intenser te kunnen genieten van hun unieke trance-sound?
Timetable Ex Porn Star Army
vrijdag 6 november 2009
Nog slechts een dag tot de historische veldslag in megadisco Zak. In de discotheek, slechts 10 km over de Duitse grens, zullen de expornstar manschappen een geweldige strijd gaan leveren. Ondersteund door honderden, nee duizenden reservisten uit ons moederland. Het aantal beschikbare m16's & ak47's loopt naar z'n maximum, wees er dus snel bij! Voor de uiterst geheime starttijden van deze veldslag wordt aangeraden snel verder te klikken!
Thunderdome website 2.0
vrijdag 6 november 2009
Afgelopen week heb je op www.thunderdome.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15162 kunnen zien hoe Drokz & Neophyte de line up op strakke wijze onthullen.
Het is nu tijd voor de mannen om nog wat spullen kapot te maken. Het kapotmaken gebeurt uiteraard op brute wijze, kijk en geniet...
Sequel
vrijdag 6 november 2009
Global Dance Nation lanceert de officiële trailer en de volledige line-up.
Chocolatin dubbeldik
vrijdag 6 november 2009
Wat gaat de tijd weer snel! Chocolatin wordt alweer 2. En dat staat synoniem voor veel positieve ontwikkelingen. Zo trakteert Chocolatin zaterdag 21 november op een dubbeldikke Chocolatin line-up, hebben ze zich een nieuw jasje aangemeten, en als primeur staan er veel nieuwe namen om de line-up van de toekomstige Chocolatin edities dubbel zo dik te maken!
The real sexy new years vibe
donderdag 5 november 2009
Early Bird Tickets nu te koop. Koop nu je ticket dan kun je gebruik maken van de speciale Early Bird actie en heb je al voor 20 euro een ticket voor het grootste en meest spectaculaire oud en nieuw feest, The Real Sexy New Years Vibe! Of je gaat voor de luxe, met een super VIP-balkon en heel veel extra's en verwennerijen en haalt een Early bird VIP-Ticket voor maar 25 euro.
Line-up Extrema RE:create bekend
donderdag 5 november 2009
De programmering van Extrema Network RE:create is bekendgemaakt. Met onder anderen Fedde le Grand, Housequake (Erick E en ROOG), Benny Rodrigues, Funkerman en een geheimzinnige Old School House Area worden’s lands populairste house van toen en nu bij elkaar gebracht op Extrema Network’s tienjarige Nieuwjaarjubileum. Vier area’s vormen het toneel voor het grootste Nieuwjaars-event van Nederland. De website en de trailer staan nu online op www.Extrema.nl/Recreate?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15144.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
KitCatKlub op vrijdag
woensdag 4 november 2009
Vanaf nu lekker op vrijdag. Dansen en sjansen. Dikke muziek. Niet kinderachtig op borrelniveau, maar luid en duidelijk. KitCatKlub gaat hardhandig tekeer op de losbandige vrijdagnacht. Michael Jackson had dat al goed begrepen: 'Put that nine to five uppon a shelf, and just enjoy yourself, Living off the Wall'. Dit dus op de vrijdag. Voor deze heldeneditie staan niemand minder dan Benny Rodrigues, Wouter de Moor, Rubix, Naald & Draad, Tettero en Stefano Richetta aan het roer van de nachtelijke speeltuin. KitCatKlub in club Home.
68-11
woensdag 4 november 2009
Er is weer nieuws uit het meest begeerde postcodegebied van Nederland! Na twee puike edities op, zoals altijd, de eerste vrijdag van de maand, staan november en december ook klaar in de startblokken. In december wijkt 68-11 iets af van haar eerste vrijdag van de maand met een Kerstspecial, maar daarover later meer!
Land of Confusion Outdoor
dinsdag 3 november 2009
Op zaterdag 29 mei 2010 zal TNMO een 12 uur durend outdoor-spektakel organiseren, op één van de mooiste buitenlocaties van Nederland. Al jaren staat het Strandheem Recreatiegebied bekend als een paradijs voor zwemmers, surfers en zonaanbidders.
Wow! Chris Lake, John Dahlbäck, Funkagenda & Chocolate Puma! Zaterdag 14 november zal Matrixx in het teken staan van kwaliteitshouse en de echte Ibiza vibe bij XXperience Ibiza. Een heerlijke Ibiza sound samen met de sfeervolle decors en extravagante shows brengen je deze avond in de wonderbaarlijke Ibiza extase.
Crazyland Scarface
maandag 2 november 2009
Nog maar een weekje! Dan lekker genieten van Crazyland Scarface! Het feestje waar je lekker jezelf kan zijn en kunt genieten van al het moois om je heen! Dat het feest populair is bij de mensen merkt de organisatie wel! De vip is al uitverkocht en de gewone kaarten gaan keihard. Zou wel heel gaaf zijn als Crazyland weer helemaal uitverkocht zou raken.
Crackhouse @ klinch
zondag 1 november 2009
Drie jaar van pijp tot pijp; drie jaar van knalfeest tot knalfeest; drie jaar van wervelende dj-set tot wervelende dj-set. Crackhouse heeft wat te vieren! Dat doen ze op donderdag 12 november in de Melkweg. Voor de viering hebben ze niemand minder dan snoeitechno-icoon DJ Rush uitgenodigd voor een speciale house/discoset.
Absolutely Lucky
zondag 1 november 2009
November, de maand die erom bekend staat dat we onze sjaal en muts weer uit de kast halen, onze schaatsen alvast slijpen (voor het geval dat) en stiekem de eerste zak pepernoten naar binnen werken. Ook is het de maand van Absolutely Lucky.
30 november 2009
Neem met 2010 is 4 you! op gepaste wijze afscheid van een legendarische locatie
29 november 2009
Showroom
28 november 2009
Charly Lownoise & Mental Theo 3 uurs set op House the 90s
Subculture
26 november 2009
Gaat het allemaal wel goed met The Darkraver?
Sexy Motherfucker NYE
25 november 2009
Optiek brengt The Modern Deep Left Quartet naar Nederland
Hip op stap
24 november 2009
Carnivale Meets Channel Zoo
2000 and One & Michel de Hey
Timetable Hardshock
22 november 2009
Het allereerste hardcore feest in het nieuwe Metropool te Hengelo
Ravezone
21 november 2009
Undercover Collections @ klinch
Ministry of Sound’s Housexy weer in Amsterdam
20 november 2009
Club Listig
19 november 2009
Fame=DJS
Hotel Cinema
Pitto for President in Dock 154
Dirty Filthy Stompin' is terug
18 november 2009
Qlimax
Perfumed hult Matrixx in de wondere wereld van de winter
Beatloverz
Laatste info Broke?!
America del Sur
Bla Bla vs Mobilee presenteert jullie deze dikke line up
17 november 2009
Ground Zero noodgedwongen op zoek naar nieuwe lokatie?
15 november 2009
Krasnapolsky op z'n kantje tijdens Loveland New Year
10 jaar Ableton wordt gevierd met Markus Fix
Een preview voor 28 november?
14 november 2009
Club Cream by Miss Wendy groot succes in Eindelijk Weer
11 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Oud en nieuw in de Gashouder
10 november 2009
8Bahn viert zijn tweede verjaardag op pakjesavond
GekkeHouse!
9 november 2009
Exclusieve gold tickets voor The best of both worlds
6 november 2009
Timetable Ex Porn Star Army
Thunderdome website 2.0
Sequel
Chocolatin dubbeldik
5 november 2009
The real sexy new years vibe
Line-up Extrema RE:create bekend
4 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
KitCatKlub op vrijdag
68-11
3 november 2009
Land of Confusion Outdoor
Internationale toppers geven Matrixx Ibiza sfeer
2 november 2009
Crazyland Scarface
1 november 2009
Crackhouse @ klinch
Absolutely Lucky