Partyflock
 

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
3 januari 2009
· Inhoud


· Opmerkelijk


Verder uitleg lijkt ons overbodig :P


· Filmpje


Dat er veel verslaafden zijn aan World of Warcraft is 1.
Maar om er nou een heel nummer aan te wijden dat gaat zelfs ons wat te ver :lol:


· Interviews


Ophidian: een muzikale rollercoaster · Ophidian draait al weer enkele jaren mee. Zijn bekendste productie: Butterfly VIP krijgt nog steeds de grootste zalen volledig op hol. Een eendagsvlieg is hij echter niet, en ‘die dj van dat ene nummer’ al helemaal niet. Van de meest duistere tracks tot melodieuze hardcore en van harde kicks tot het bedenken van regenbooggeluiden, hij schudt het allemaal moeiteloos uit zijn mouw. Nadat hij er duizenden keren kritisch naar heeft gekeken, dat dan weer wel. Fans omschrijven hem zelfs als ‘homo musicalis’. Partyflock voelde hem aan de tand over zijn muzikale jeugd, zijn labels en zijn bronnen van inspiratie.

· Column


Er was een tijd dat ik uitkeek naar de woensdag · Er was een tijd dat ik uitkeek naar de woensdag. Woensdag betekende namelijk een nieuwe column op PF. Elke woensdagmiddag of avond kroop ik dan lekker achter mijn laptop, met een kopje thee, en ging lezen. Soms vond ik er geen bal aan, soms vond ik het geweldig, maar toch vond ik het altijd leuk om te lezen.

· Recensies


Defqon.1 Festival 2009 DVD · Het is alweer heel wat maanden geleden dat Defqon.1 plaatsvond. Een DVD laat nu eenmaal altijd even op zich wachten en deze recensie is eigenlijk ook wat aan de late kant. Maar een recensie over de registratie van het meest populaire event op Partyflock hoort er wel bij natuurlijk, al is het alleen maar om archieftechnische redenen!

Air - Love 2 · Amour. Imagination. Rêve. Dat is de afkorting van Air, aldus de band zelf. Deze drie woorden beschrijven tevens perfect de muziek van het succesvolle duo. Nicolas Godin en Jean-Benoît Dunckel grossieren al jaren in atmosferische, jazzy en romantische chill-out composities die op het eerste gezicht luchtig klinken, maar bij nadere inspectie complexe songstructuren en een scala aan verassende instrumenten onthullen.

Trance World 8 - Mixed by Tatana · De meest succesvolle DJ van Zwitserland is een vrouw. En niet zomaar een vrouw, want de van oorsprong Tsjechische Tatana Sterba (7 augustus 1976) scoorde diverse hitsingles als ‘Dream off’, ‘End of time’ (met DJ Energy) en ‘Words’. Het meest bekend is zij echter van haar mixcompilaties van de bekende Zwitserse feesten Energy en de (Zürichse) Street Parade.

Hardstyle Mix Masterz - Headhunterz · Scantraxx kent een nieuwe compilatiereeks, genaamd Hardstyle Mix Masterz. En voordat jullie zouden denken dat het na de zoveelste compilatie wel welletjes is geweest - en deze dus overslagen zouden hebben - hebben de mannen van Scantraxx een twist verzonnen. Kwestie van het toch aantrekkelijk te maken deze cd aan te schaffen. Het grote verschil - zo zeggen ze bij Scantraxx zelf - met andere compilaties is dat de artiest volledig vrij is in de invulling.

House Masters - ATFC & David Penn · ‘House Masters’ is een van de compilatieseries die het gerespecteerde Defected label uitbrengt. Deze DJ vriendelijke serie (want bestaande uit volledige, losse tracks) is inmiddels toe aan deel zes. De reeks vormt een platform voor gerenommeerde producers om zichzelf doormiddel van hun eigen producties en remixen voor andere artiesten extra in de spotlights te zetten. Een echte ‘house master’ wordt je niet zomaar, daarvoor moet je wel het nodige gepresteerd.

· Goed fout (y)


Is dit nou goed of fout? Volgens ons is dit fout maar oordeel zelf ;)


· De ontdek je plekje quiz


We hebben weer een winnaar! Deze week gaf hurricane bass het juiste antwoord en is toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De foto van vorige week is gemaakt door Stijn op het feest Vendetta 2009

De opgave van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Wist u dat?

  • De laatste wist u dat alweer 5 maanden geleden is geplaatst?
  • 237.886 leden, de afgelopen 2 maanden zijn langsgeweest op Partyflock?
  • Er 17.840.160.544 pagina's zijn bekeken sinds 27 juli 2002?
  • Er op dit moment 23.405.479 albumfoto's zijn geplaatst?
  • Partyflock 111 interviews heeft afgenomen?
  • 22.2 de gemiddelde leeftijd op Partyflock is?

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : Toscana


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    Toscana
  2. Echte naam:
    Toscana Lomans
  3. Leeftijd:
  4. jaartjes jong
  5. Woonplaats:
    Breda
  6. Relatie:
    Vrijgezel na een lange relatie en bevalt me prima!
  7. Dark of Light?
    Dark, Light doet pijn aan mijn ogen en vind Dark duidelijker!
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik heb een fulltime baan als kok in een restaurant in Breda. Dat doe ik daar alweer meer dan 3 jaar en bevalt me goed. Dus voor lekker eten moet je bij mij zijn :P
  9. Hoe heb je Partyflock ontdekt?
    Via een vriend van mij en keek weleens op zijn profiel en toen dacht ik op een gegeven moment dat wil ik ook. Toch wel makkelijk om zo feestjes in de gaten te houden. Heb me sindsdien aangemeld.
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Het meeste? Hmm, toch de agenda en bekijk graag foto's van feesten. Vind dat altijd wel leuk om te zien hoe de mensen het naar hun zin hebben gehad!
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Op die onnozele prive berichtjes van bepaalde personen die vragen of je wilt cammen! Lang leve de blokeerfuncties! :D
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Alle prive berichtjes lezen en wat meer vrijkaarten weggeven! Het feesten is duur genoeg!
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Neophyte Worldtour 2006 op zaterdag 22 april 2006 in Nighttown Rotterdam. Nu is het de Watt geworden. Beveiliging was een beetje raar, want we kwamen eerst niet binnen met onze Nike's en trainingsbroeken. Maar goed we gingen naar een hardcorefeest! Is allemaal netjes opgelost. Keihard om gelachen natuurlijk na afloop van het feest! Eenmaal binnen klopte alles! De sfeer, muziek, dj's, verlichting, leuke mensen! Had daarna 3 dagen spierpijn van het dansen :D
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Zit heel erg te twijfelen tussen DJ of Organisator... Doe dan toch maar Organisator. Lijkt me super als je een feest hebt geregeld en iedereen staat met een glimlach op je feest en gaat daarna voldaan naar huis. Dat gevoel lijkt me heel erg machtig!
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    »Booyaka« Super meid en die zie ik regelmatig terug op forums waar ik ook rondhang!
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Dat is Hardcore! Vooral Early rave, daar kan ik zo uit m'n dak van gaan! Toen ik wat jonger was (9 jaar) kreeg ik van mijn ouders m'n eerste cd en dat was een cd van Marusha! Sinsdien vond ik alles wat sneller en harder ging dan de "normale" muziek een stuk leuker! Was toen het enigste meisje die ervan hield en ga nu nog regelmatig alleen met de mannen op stap :lol:
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zo ja, waarvoor kreeg je die?
    Strafpunten niet, maar wel een waarschuwing omdat ik een plaatje had geplaatst wat niet mocht. Verder ben ik heel braaf eigenlijk!
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Ik zou graag wat meer kleurtjes zien! Verder vind ik Partyflock prima zo!
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee, helaas niet! Zou eens tijd worden! *Hint, hint*
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Ik doe alles met de auto, kan echt niet zonder! Heb een hekel aan het openbaar vervoer!
    Jeetje uhm volgens mij was dat Masters of Hardcore vs. Hellraiser. The Rise Of Underground Forces in 2003. Dat was in Drenthe. Was wel de moeite, maar heb daarna meestal niet langer als een uur in de auto gezeten. Heenreis is leuk, maar de terugreis is best zwaar als je de hele avond hebt staan stampen.
  21. Schuw of fotogeil?
    Ligt aan mijn humeur, maar de laatste tijd wel een beetje fotogeil. Een vriend van me is fotograaf en we gaan regelmatig naar dezelfde feesten en ja dan sta je er wel wat vaker op :P
  22. Ben je donateur en waarom?
    Nee ben geen donateur. Eigenlijk nooit echt over nagedacht, maar toch maar eens doen!
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Ik heb heel lang haar en weiger om kort haar te hebben, dus ga niet naar de kapper. Mijn mama knipt mijn puntjes :$
  24. Wat vind je ervan dan DJ's tegenwoordig steeds meer op cd's gaan draaien?
    Het is wel een modernisering, maar het geluid is toch een heel stuk anders dan met Vinyl. Ik ben dan denk ik ouderwets, maar stem voor dat alle dj's weer ouderwets gaan draaien met Vinyl! Vind dat dat een bepaalde charme heeft! Al draaien sommige nog steeds alleen met Vinyl :respect:
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Eenn dikke 8! Er is altijd ruimte voor verbetering!
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    !! Plukkie !! -{fotograaf}- - Goede maat van mij en leren kennen via feestjes!
    krissy:cheer: Tegen gekomen op een feestje en sindsdien zijn we op Partyflock maatjes en kletsen we heel wat af!
    (K)mirikatochikata(K) Zo'n lieve meid (L)

We bedanken Toscana voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Een lid stuurde dit nummer in met de volgende tekst:
Vond hem net in een stapeltje platen bij mn ouders op zolder :p Nog niet zo heel erg oud maar hij gaf me wel weer een bepaalde vibe, zoals je dat vaker hebt met vette platen die je eigenlijk al lang vergeten bent!



Heb jij ook fijne nummers uit het verleden? Stuur ze in en wie weet worden ze geplaatst in de KNIP! :D

· Anekdotes


Onder opmerkingen van een feest in de agenda van partyflock werd de volgende vraag gesteld:
Early bird tickets zijn toch gewoon goedkoper, maakt toch niet uit of je vroeg of laat op het feest aankomt met zo'n ticket??

Jij moet er speciaal om 6 uur savonds zijn de rest mag gewoon later komen :[ :lol:




Dat 3 profielen zo in je schoot geworpen worden komt niet zo vaak voor:
Mijn partyflock wachtwoord is door een hacker gewijzigd..
De persoon die dit gedaan heeft, heeft eerst mijn msm gehackt.
Ik kan dus niet meer op mijn e-mail adres XXX
Via mijn msn heeft die persoon ook al mijn wachtwoorden veranderd van partyflock.
Zodoende kan ik nu niet meer op mijn partyflock.. :(
Wat moet ik nu doen? Hoe krijg ik mijn 3 partyflock profielen terug?

Kies er maar 1 uit die je graag terug wil... ;)



Conspiracy Theory in combinatie met grootheidswaanzin? :o *kijkt achterdochtig achterom*
Jezus christus zeg wat zijn jullie hier de laatste tijd een stelletje ........ (ik scheld niet) mag je zelf invullen
ik plaats een opmerking over plaatjes waarbij uitgerekte anussen staan dat ik dan nog liever ander soort plaatjes zie
word mijn opmerking weggehaald maar de plaatjes die ik opper blijven wel gewoon staan
Wat zijn dat voor praktijken ?
Hebben jullie iets tegen me of......of zijn jullie soms van de pot gerukt

Antwoord van de admin:
Die plaatjes zijn bestraft, daarom kan het wat langer duren voordat ze verdwijnen, maar ze zijn nu weg.
En we hebben niets tegen jou, ik weet niet eens wie je bent eigenlijk.

· Geen heden zonder verleden

  • 1880 - Ned Kelly, Australische outlaw opgehangen in Melbourne
  • 1918 - In de Eerste Wereldoorlog wordt een wapenstilstand bereikt.
  • 2000 - De kabeltreinramp in Kaprun maakt 155 slachtoffers.
  • 2008 - Invoering van opsporingssysteem Amber Alert in Nederland



· Nieuwsberichten


Afscheid Wighnomy Brothers tijdens SMS Rëunie
Elk jaar reizen er bussen vol met Nederlanders af naar een plaatsje in Zuid-Duitsland: Saalburg, waar elk jaar in de zomer Sonne Mond Sterne plaatsvindt. Een elektronisch muziekfestival, gepolijst door de zon, de maan en sterren. Onder het toeziend oog van deze hemellichamen bestieren de beste dj’s en enthousiaste feestgangers een weekend lang het van onschuld gereinigde plaatsje Saalburg.

Een jaar op de volgende SMS-editie wachten duurt lang, daarom organiseert dj Wesdex samen met Struikgewas een heuse SMS-reünie in Club Poema RAW! Tijdens een weekend SMS leer je elkaar een klein beetje kennen, samen raven schept een band zullen we maar zeggen. En al helemaal als je het zo intensief doet als op SMS. Om al je partners in crime weer te zien, om samen SMS-herinneringen op te halen, om weer een keer samen te feesten; daar is deze SMS-reünie voor. En wellicht kan er voor de niet-SMS-gangers een klein glimpje opgevangen worden van hoe het er nou precies aan toe gaat op het beruchte festival. Muzikaal wordt er deze avond in ieder geval getracht om SMS een klein beetje aan te raken. Lees verder


Disco wil zuipkeet voor ingang
Discotheek Het Feestkasteel in Dinxperlo heeft een bijzonder plan. Het horecabedrijf in de Achterhoek wil pal voor de ingang van het bedrijf een zuipkeet plaatsen.

Het Feestkasteel stelt dat het indrinken van jongeren omarmt en dat het daardoor een goed plan lijkt om op de parkeerplaats bij de discotheek een zuipkeet te plaatsen. Jongeren kunnen voordat ze de disco bezoeken eerst indrinken in de zuipkeet.

Dat melden Raadmaarwaar.nl en TV Gelderland. De gemeente laat op de regionale televisie weten niets te zien in het plan van Het Feestkasteel, voorheen bekend als de Achterhoek Arena. Zuipketen zijn onder jongeren vooral populair op het platteland en zo ook in Dinxperlo en directe omgeving.
MissetHoreca



Kaartverkoop bij Primera met zestig procent gestegen
Winkelketen Primera heeft in de afgelopen zomermaanden zestig procent meer tickets verkocht dan in dezelfde maanden vorig jaar. Om hoeveel tickets het gaat, wordt niet bekendgemaakt.
Een gedeelte van de groei kwam voort uit een verbreding van het ticketassortiment. Zo werden kaarten verkocht voor onder andere concert at SEA, ZAND en Slam!FM Beachbreak. Ook werden ten opzichte van 2008 meer tickets verkocht voor grote evenementen, zoals Dance Valley en Zwarte Cross. De winkelketen liet in juli weten het miljoenste ticket verkocht te hebben. De verwachting is dat de tweemiljoenste kaart in april of mei 2010 over de toonbank gaat. Lees verder
Entertainment Business Live

· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


IJdele boef niet tevreden met opsporingsfoto
Een door de politie gezochte man heeft een Britse krant een foto van zichzelf opgestuurd omdat hij niet tevreden was over de opsporingsfoto die eerder was afgedrukt. De 23-jarige ijdeltuit, die gezocht wordt voor inbraak, poseert op zijn foto uitgerekend voor een politieauto. De politie in Wales had de oude 'onvoordelige' foto aan lokale media verspreid voor tips die leiden tot zijn aanhouding. De krant South Wales Evening Post drukte de foto af, net als de nieuwe foto waarop hij beter te zien is. De politie is blij met de hulp uit onverwachte hoek. ''Hij denkt dat hij slim is, maar we zullen hem snel hebben. Wat een idioot'', citeerde de krant Daily Mail een van de inspecteurs die betrokken is bij het onderzoek.

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer :9

KNIP – 3e jaargang – nr. 46

72 opmerkingen

ontdek je plekje is iets in de matrixx dat haal ik er wel uit
Xxlerator · zaterdag 6 december 2008
matrixx nijmegen :)
Uitspraak van JaZe op woensdag 11 november 2009 om 19:05:
helemaal goed!!

19:01 denk ook nog eens snelste ooit ;)
laatste aanpassing
De laatste wist u dat alweer 5 maanden geleden is geplaatst?
237.886 leden, de afgelopen 2 maanden zijn langsgeweest op Partyflock?
Er 17.840.160.544 pagina's zijn bekeken sinds 27 juli 2002?
Er op dit moment 23.405.479 albumfoto's zijn geplaatst?
Partyflock 111 interviews heeft afgenomen?
22.2 de gemiddelde leeftijd op Partyflock is?

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname

Dan ben ik echt het rolmodel/gemiddelde leeftijd partyflocker :woep:

Toscana in de Knip, leuk joh! Kom je weer een keer poolen? ;)
nlounounngfngfd
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

Jaaaaa zin in!! :D
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer :9

wat denk je van

Sint Maarten, Sint Maarten
de koeien hebben staarten
de meisjes hebben rokjes aan
daar komt Sint Martinus aan

:cheer:
Uitspraak van MarrieMarrie op woensdag 11 november 2009 om 19:13:
wat denk je van

Sint Maarten, Sint Maarten
de koeien hebben staarten
de meisjes hebben rokjes aan
daar komt Sint Martinus aan

Jup die had ik al aan de bel staan.
erg grappig.
Hehe de anekdote uit het Ansarat topic staat er ook in :) Maar eerst maar eens snel ophidians interview lezen :D
 
Artiest Hardstarr
Ophidian :respect: held!

en carnavalsseizoen is weer begonnen :D :cheer:
Vind Deze knip Niet zo geweldig... Op naar volgende week :D
Dat nr van the Guild :lol: echt triest
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

Jazekers, dalijk weer los gaan :D
Tossssie!!! \o/. Leuk interview. Zie je snel ;)
 
Uitspraak van MarrieMarrie op woensdag 11 november 2009 om 19:13:
de meisjes hebben rokjes aan

:kwijl: :lol:
fucking society :respect:
Early bird tickets zijn toch gewoon goedkoper, maakt toch niet uit of je vroeg of laat op het feest aankomt met zo'n ticket??

Had hem al gelezen, maar blijf er om lachen :roflol:

Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen

:roflol:

Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer :9

:cheer::bounce::cheer:
 
Uitspraak van Valentijn:mixje: op woensdag 11 november 2009 om 20:03:
fucking society

lekker plaatje hoor :D
Toffe knip! Ophidian :respect: Carnaval :respect: Fucking Society :respect: Anekdotes :respect:

En Feestkasteel/Achterhoek Arena/Feestburcht of hoe het mag heten in de knip! (Y)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van [NL]Sjefke op woensdag 11 november 2009 om 20:10:
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

ja, ze waren vandaag al helemaal verkleed en al :jaja: allemaal onderweg naar maastricht :cheer:

en de laatste anekdote met uitgerekte anussen :rot: :roflol:
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer



(L)
 
Op zich niet zo'n vreemde vraag over Early Bird Tickets.

Geciteerd uit nieuwsbericht over Rockit 23-5 2009:

Kaarten kosten in de voorverkoop € 25,- en aan de deur € 30,-. Net als de vorige editie van Rockit kan je € 5,- korting halen in de voorverkoop met een Early Bird kaart. Deze kaarten zijn geldig tot 00:00 uur. Hiermee wil FCA het feest extra vroeg op gang krijgen en worden de diehards wederom beloond.

Wij hadden er ook nog nooit van gehoord...
carnaval is in feb. toch pas ?:P
:roflol: haha die opmerking over Early Bird tickets 8)
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

:bounce:
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer


:vaag: :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 november 2009 om 21:03:
ja, ze waren vandaag al helemaal verkleed en al allemaal onderweg naar maastricht

ja dat heb ik gezien ja:P hele hordes om kwart over 10 's ochtends al richting de stad:P Helaas zelf ziek:( anders wask gezellig mee gaan zuipee:P
Interview van Ophidian is goed! Wat een eindbaas is het ook! :respect:
Uitspraak van J.eroen* op woensdag 11 november 2009 om 19:37:
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

Voor het eerst absoluut géén zin in (N)
 
Uitspraak van Fedde le Gabber op woensdag 11 november 2009 om 19:43:
Tossssie!!! \o/. Leuk interview. Zie je snel ;)

een bekende!! :D (Y) :d
Dat er veel verslaafden zijn aan World of Warcraft is 1.
Maar om er nou een heel nummer aan te wijden dat gaat zelfs ons wat te ver

BAAS :lol:
 
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer :9

En in het oosteng natuurlijk B)
 
Werkzaam bij SEKOIA
ochoch tis weer de 11e van de 11e..
durft iedereen zich opeens WEL als een mongool te gedragen...
Uitspraak van actief op woensdag 11 november 2009 om 23:11:
durft iedereen zich opeens WEL als een mongool te gedragen...

fijn he :bier:
laatste aanpassing
Reeloop:respect:

anekdotes: :loser:


Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 november 2009 om 23:08:
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

:yes::bounce::yes:
 
Uitspraak van MarrieMarrie op woensdag 11 november 2009 om 19:13:
wat denk je van

Sint Maarten, Sint Maarten
de koeien hebben staarten
de meisjes hebben rokjes aan
daar komt Sint Martinus aan

Pfff, vanavond nog 2x naar de winkel moeten sprinten omdat er iets meer kindertjes dan verwacht langskwamen... (zeg maar 60 in totaal :[ )
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 30215, 35162}
Het Feestkasteel stelt dat het indrinken van jongeren omarmt en dat het daardoor een goed plan lijkt om op de parkeerplaats bij de discotheek een zuipkeet te plaatsen. Jongeren kunnen voordat ze de disco bezoeken eerst indrinken in de zuipkeet.

moeten er wel genoeg bezoekers zijn haha want wat ik zo hoor aan geruchten zijn er vaak maar 30 a 40 mensen op een zaterdag avond haha
 
leuke knip weer :)
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

helaas wel ja :\
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Uitspraak van actief op woensdag 11 november 2009 om 23:11:
ochoch tis weer de 11e van de 11e..
durft iedereen zich opeens WEL als een mongool te gedragen...

Doen we de rest van het jaar ook wel, alleen met carnaval trekken we een raar pakkie aan! :bier:
 
goeie knip....

nooit eerder geleze of gezien :-S

I know, schandalig.....;-)
Uitspraak van vanKnetteren B) op woensdag 11 november 2009 om 19:10:
Toscana in de Knip, leuk joh! Kom je weer een keer poolen?

Ik kom nog wel een keer ja, maar goed het komt er niet echt van door omstandigheden :P

Uitspraak van Fedde le Gabber op woensdag 11 november 2009 om 19:43:
Tossssie!!! \o/. Leuk interview. Zie je snel

Sgatje:P Dank je tot morgen!


Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 november 2009 om 22:48:
een bekende!! :D (Y) :d

Anna :bye:

Leuke Knip weer en bedankt dat ik erin sta :flower:
ondekje plekje is btw de matrixx mocht nog niemand dat gezien hebben :)

ow wacht de eer gaat al naar pf-lid Tommyisgone
laatste aanpassing
Dat stukje uit de anekdotes

Jezus christus zeg wat zijn jullie hier de laatste tijd een stelletje ........

klopt wel redelijk ja.... :jaja:
 
krissy :cheer: Tegen gekomen op een feestje en sindsdien zijn we op Partyflock maatjes en kletsen we heel wat af!

heujj... kris in de knip! 8) !
Een lid stuurde dit nummer in met de volgende tekst:

Vond hem net in een stapeltje platen bij mn ouders op zolder Nog niet zo heel erg oud maar hij gaf me wel weer een bepaalde vibe, zoals je dat vaker hebt met vette platen die je eigenlijk al lang vergeten bent!

(y)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 november 2009 om 15:08:
heujj... kris in de knip!

haha :D heujj
Tos kei lief dat je me vermeld hebt !
(K)
 
krissy:cheer: Tegen gekomen op een feestje en sindsdien zijn we op Partyflock maatjes en ketsen we heel wat af!

Hey, that was my line. :[
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 november 2009 om 17:00:
Hey, that was my line.

hahaha :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 november 2009 om 19:23:
carnavalsseizoen

nu al, triest
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 november 2009 om 17:00:
ketsen we heel wat af!

:lol:
Uitspraak van Tommyisgone op woensdag 11 november 2009 om 19:01:
Xxlerator · zaterdag 6 december 2008
matrixx nijmegen :)

Ik herkende em zelf nog niet eens direct.. :lol:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 november 2009 om 15:08:
heujj... kris in de knip! 8) !

Wie..? O:)
laatste aanpassing
Het is vandaag 11 november, dus Carnaval in het zuiden begint weer

En of dat het gezellig was op het Vrijthof!
laatste aanpassing
"Masters of Hardcore vs. Hellraiser. The Rise Of Underground Forces in 2003. Dat was in Drenthe."

Ik meende dat het in Groningen was hahaha :$

Maar wat een wereld feest was dat _O_
Uitspraak van CjurLjuntje op woensdag 11 november 2009 om 22:25:
Voor het eerst absoluut géén zin in (N)

Uitspraak van DJ X-treme op woensdag 11 november 2009 om 22:35:
Ouderdom? :9

Ik meende ook dat Carlijn zo'n feestbeest was :p
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 november 2009 om 21:41:
Op zich niet zo'n vreemde vraag over Early Bird Tickets.

Geciteerd uit nieuwsbericht over Rockit 23-5 2009:

Kaarten kosten in de voorverkoop € 25,- en aan de deur € 30,-. Net als de vorige editie van Rockit kan je € 5,- korting halen in de voorverkoop met een Early Bird kaart. Deze kaarten zijn geldig tot 00:00 uur. Hiermee wil FCA het feest extra vroeg op gang krijgen en worden de diehards wederom beloond.

Wij hadden er ook nog nooit van gehoord...

Scherp... :)
Uitspraak van krissy:cheer: op donderdag 12 november 2009 om 18:52:
remember me Rudy ?!

:lief: How could I ever forget.. O:)
Ophidian :respect:
 
# Relatie:
Vrijgezel na een lange relatie en bevalt me prima!

Naschoppen -1 :/
Uitspraak van verwijderd op zondag 15 november 2009 om 17:11:
# Relatie:
Vrijgezel na een lange relatie en bevalt me prima!

Naschoppen -1

youtube comments geven -1