Partyflock
 
Nieuws · juni 2008
Shoot Me, I'm Famous
maandag 30 juni 2008
Het EK Voetbal is voorbij! Helaas zonder oranjegekleurde finale… Maar het is nu wel weer de hoogste tijd om massaal de clubs in te duiken en om te genieten van een knalfeest. Voor Shoot Me, I'm Famous! is het deze zomer in ieder geval geen komkommertijd! Zowel aankomende zaterdag als tijdens de augustus-editie presenteert dit populaire feestje twee top line-ups.
Darkcore vs Terror
maandag 30 juni 2008
Vrijdag 18 juli stort de Peppermill zich in de volledige duisternis van de ultieme battle tussen de hardste stijlen die er zijn. DNA versus CSR oftewel diepe harde kicks en scheurende sounds van Dark Negative en Anti-social tegen de medogenloze terror en speedcore van Canadian Speedcore resistance.
Dancepark 2008
maandag 30 juni 2008
Aanstaande zondag zal de tweede editie van Dancepark plaats vinden in het Oderkerkpark in Etten-Leur. Gedurende twaalf uur kunnen bezoekers genieten van een heel breed scala aan muziekgenres. De line-up, verspreid over maar liefst drie areas, liegt er niet om.
Gas met die zooi
maandag 30 juni 2008
Op zaterdag 30 augustus zal voor de eerste keer het festival Gas met die zooi gehouden worden bij Lithse Ham in Lith (bij Oss). 12 uur lang de beste Hardcore binnen en buiten. Het belooft een mooie zomer te worden, dus daarom moet je er ook buiten van kunnen genieten. Zorg dat je dit feest mee gaat maken, want het motto is zeker Gas met die zooi!
Extrema Outdoor uitverkocht
zaterdag 28 juni 2008
Extrema Outdoor is voor het zesde achtereenvolgende jaar uitverkocht! Alle 35.000 kaarten voor het dancefestival zijn dus weer zeer snel over de toonbank gegaan; vorig jaar was het festival op een later tijdstip uitverkocht.
Absolutely Fantastic
zaterdag 28 juni 2008
De komende drie zomermaanden (de organisatie rekent op een zomerse september!) staat er veel moois op het programma bij Absolutely Fantastic in Off_Corso in Rotterdam. In aanloop naar een grande apotheose op 20 september kan je tijdens de augustus-editie genieten van een unieke Rotterdamse samenwerking: resident Lucien Foort zal samen met Baggi Begovic maarliefst 5 uur lang back2back achter de draaitafels staan. Een niet te missen avond dus!
Elk jaar vind de grootste kermis van de Benelux weer plaats in Nederland: de Tilburgse Kermis. Ook dit jaar staat het 10-daagse evenement dat jaarlijks ruim één miljoen bezoekers trekt voor de deur en dat betekent dat er weer van alles te doen is in de stad. Zo presenteert dance organisatie Q2Events met trots twee dikke feestjes die een bezoek aan deze geweldige kermis nog aantrekkelijker en leuker maken.
Ground Zero Festival 2008
vrijdag 27 juni 2008
Het strijdplan is compleet, check snel hier de indrukwekkende 3D-trailer.
Proef de sfeer, verken het bijna sprookjesachtige terrein en maak je eigen planning voor deze onvergetelijke nacht aan de hand van de time-table.
Op zaterdag 5 juli zal Evenemententerrein de Raagten in Beek en Donk voor de tweede maal omtoveren tot een heus paradijs voor house- en hardstyle liefhebbers. Hét paradepaardje van WiSH Events nadert zijn voltooiing. WiSH Outdoor is terug!
Luminosity Beach Festival
vrijdag 27 juni 2008
Zon, zee, strand en de beste trance tunes van het moment. Dé ingrediënten voor een heerlijke zomerse dag op het Zandvoortse strand. Op zaterdag 5 juli zal Riche als locatie dienen, het feest beslaat twee volledig verzorgde en gedecoreerde feest area’s die worden omgebouwd tot tropische privéstranden. Met 20 dj’s uit binnen en buitenland, zullen de prachtige witte zand stranden maar liefst 12 uur lang het domein zijn van de vetste sounds en beats tijdens Luminosity Beach Festival 2008.
Megarave Germany
vrijdag 27 juni 2008
Na 14 jaar is het eindelijk weer eens tijd voor een Duitse Megrave editie. De evenzo beruchte als unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen zal helemaal in het teken staan van deze unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren!
Beatbox doet Alice in Wonderland
donderdag 26 juni 2008
Niets is wat het lijkt, vrijdag 4 juli tijdens het feest Beatbox in Escape. Thema deze maand is namelijk: Alice in Wonderland! De club wordt omgebouwd tot de absurde wereld van Alice, waar alles tegenstrijdig en anders is, zoals zal blijken uit decor en live entertainment.
Na ruim een jaar van afwezigheid is het vrijdag 12 september tijd voor de vierde editie van Beatmachines. Ook deze keer kunnen de liefhebbers van de rauwe en duistere tonen hun hart ophalen in Club Organza in Maarssen.
Op 26 juli 2008 is er maar één “place to be” en dat is Pleasure Island’s Garden of Lust op het Houtrak Recreatieterrein in Halfweg. Art of Dance en Crazyland organiseren op deze dag voor de 4e keer het ondeugendste festival van Nederland. De beste DJ’s van de Nederlandse dance scene, een droomlocatie en een geweldige show met top entertainment zullen ervoor zorgen dat The Garden of Lust een onvergetelijke beleving wordt en “paradijs” een geheel nieuwe betekenis geven.
Deze afterparty zal een legendarische worden! Op nog geen 100 meter recht tegenover de geliefde gashouder zal het losgaan. Er zullen maar liefst drie ruimtes worden ingezet: De WesterUnie, De WesterLiefde en het Westergasterras en het feest zal minimaal tot 06.00 doorgaan en als klap op de vuurpijl zijn er nog meer artiesten bijgekomen op de line up.
Reng Deng Deng
woensdag 25 juni 2008
Sommigen van jullie waren zo oplettend om al op te merken dat ie alweer in de agenda staat: Reng Deng Deng komt de Waerdse Tempel nogmaals bezoeken deze zomer! En wel op 9 augustus. Deze Reng Deng Deng zal jullie snel doen vergeten dat het een en al zon en blije gedachtes is tegen die tijd, want de duistere keiharde hardcore zal Heerhugowaard weer flink doen beven!
Ritmo
dinsdag 24 juni 2008
Na de eerste editie in Amsterdam in mei is Ritmo weer duidelijk aanwezig in de Amsterdamse uitgaansscène. Met het mooie en zwoele weer kan Ritmo zich duidelijk manifesteren door de dopeste DJ’s, beste MC’s en de meest sexy entertainment neer te zetten!
Vandaag is de ticketverkoop van Ticketonline in de ruim 180 filialen van Free Record Shop van start gegaan. Dit betekent dat de ticketverkoop voor veel dance-organisaties in de winkels doorgaat, ondanks het wegvallen van Ticketbox. Hiermee blijft voor dance-organisaties het krachtige, bekende en landelijk dekkende verkoopkanaal bestaan. En de dance-liefhebber kan op vertrouwde wijze zijn ticket blijven kopen.
[albumphoto id=43523384 medium left]{element is niet toegankelijk}Wie herinnert zich niet het unieke Touch @ the sea 2007 feest in Scheveningen? De organisatie heeft veel mensen toen moeten teleurstellen, maar zondag 6 juli 2008 bij Beachclub Vroeger in Overveen is er een herkansing. Beachclub Vroeger wordt een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen.
Hard House Classics
maandag 23 juni 2008
Voor alle liefhebbers van die gouwe ouwe Hard House klappers, een speciaal feest op het strand met HQ residents: Rossi, Danny D, Fausto en JP,.
Uit Engeland twee grondleggers van de vermaarde Hard House sound: Dave Randall en Simon Eve.
Dit alles zal vocaal ondersteund worden door niemand minder dan MC Marxman.
Hardcore4life
maandag 23 juni 2008
Aanstaande zaterdag 28 juni organiseert b2s voor de tweede maal hardcore4life in de Maassilo te Rotterdam. De oude meelfabriek met zijn duistere en ondergrondse karakter wordt daarbij omgetoverd tot een waar hardcore domein. In totaal zullen vier area’s gevuld zijn met het beste aan hardcore, Darkcore, Early hardcore, Industrial en Terror. Meer dan 35 nationale en internationale top artiesten zullen hun kunsten komen vertonen.
Zoals ieder jaar heeft Lief festival de eer om in september het festivalseizoen af te sluiten. Om je alvast in de stemming te laten komen heeft Lief vandaag de site online gezet. Via deze site zullen de komende weken alle ins en outs over het festival worden gebracht.
Treetz 21 juni in 013
zaterdag 21 juni 2008
Na 3 maanden is het weer zo ver! Treetz 21 juni in 013 – Tilburg! 23 maart was de laatste editie en jullie hebben er dus een tijd op moeten wachten maar Treetz is BACK en the eclectic beat goes on! Area 1 en 2 zijn gevuld met de lekkerste muzikale mix van alles wat goed is;). Treetz heeft jullie gemist en jullie kunnen een enorme nice-to-see-you-again-hug verwachten.
Naast het denderende geluidssysteem, prachtige decor en eigen team van top dj's is er last minute nog iets toegevoegd aan de line up voor Summerbreeze festival! Onze jongens hebben het gehaald tot de kwartfinales en wie zijn wij om dat niet te willen kijken?! Geniet van de beste tracks, party peeps, dj's en dansjes terwijl je overal om je heen de wedstrijd live kan volgen op de door de organisatie geplaatste schermen.
Aanstaande zaterdag speelt Nederland in de kwart finale van het EK. Dat wil je natuurlijk niet missen en daarom is er een groot scherm ingehuurd waarop vanaf 20:45 uur live voetbal zal worden uitgezonden. Dit betekent dat de deuren van The The Sand al om 20:00 uur zullen opengaan om massaal Nederland aan te moedigen. Iedereen met een Happy hardcore ticket is uitgenodigd deze wedstrijd bij te wonen om vervolgens dubbel feest te vieren op Happy hardcore.
De after van deze editie van Awakenings Festival zal een legendarische worden! Op nog geen 100 meter recht tegenover de geliefde gashouder zal het losgaan. Er zullen maar liefst 3 ruimtes worden ingezet: De WesterUnie, De WesterLiefde en het Westergasterras en het feest zal minimaal tot 06.00 doorgaan.
Op 3 augustus a.s. barst het feest goed los op het Scheveningse strand bij In Touch with Salinas Sundance on the Beach! Twee bijzonder succesvolle concepten die samensmelten tot één immens strandfestijn nu Touch Events en Miss Melody eenmalig hun krachten bundelen. En aangezien Salinas van grondlegster Miss Melody haar 10e jubileum viert wordt het een bijzondere editie met fantastische acties.
Rotterdam ging in februari helemaal uitverkocht - en dus hoog tijd voor Amsterdam en omgeving om weer het echte ouderwetse stampwerk te gaan beleven... Happy hardcore komt naar The The Sand! Kom maar op met de aussi’s en de maxies, Happy hardcore is helemaal terug. The The Sand in Amsterdam staat van 22.00 tot 05.00 uur volkomen in het teken van de vrolijkste dance ooit gemaakt.
F*ckers! in de Powerzone
donderdag 12 juni 2008
Smeulende gebouwen sieren de Hollandse skyline en met een keiharde plof vallen de mussen van het vuurhete dak. Waaiers zijn gewenst. De celsiusgraadmeter maakt stijgende overuren en net als de mussen moeten ook zweetdruppels geloven aan de zwaartekracht. Donzige wolken maken plaats voor een broeierige zon. Er wordt gretig gebruik gemaakt van (dak)terrasjes en ook de stadsparken ondervinden een massale komst van zogeheten hanggroep-zomergroupies. Finally the time has come: Summer in the City! Now.. are you ready to join our Summer in F*cking Amsterdam-City-Party?
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Chaos Theory
woensdag 11 juni 2008
Na het geweld van dhr. Kvitta met zijn 10-uurs set en de Bullshit Bookings avond is het op 21 juni weer tijd voor het geweld van de eigen residents. Niet in het minst dat van Spark Taberner, het gezicht van The Chaos Theory van het eerste uur. Hij viert zaterdag zijn verjaardag op het nieuwe Funktion One soundsysteem. Eindelijk krijgt The Chaos Theory de mogelijkheid om de Poema RAW echt te laten beven!
Zondag 15 juni is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in het meest inspirerende en meest unieke strandfeest ever in Beachclub Vroeger op het Bloemendaalse strand: Unique on the Beach. De weersverwachting is 18 tot 19 graden en aan de kust blijft het droog. Maar voor de zekerheid staat er een hele grote partytent om de buitenarea af te schermen.
Jaarlijks trekt de Dance Parade zo’n vijfhonderdduizend dance liefhebbers die de wagens vanuit de kant toejuichen of zelfs meetrekken in de stoet. Traditiegetrouw zal b2s ook weer van de partij zijn met haar truck. Welke DJ’s dit jaar gestrikt zijn voor de wagen blijft nog even geheim, maar verwacht een line-up die nog grootser, beter en harder is!
Costa Del Soul Festival
maandag 9 juni 2008
Duizenden kwaliteitszoekers trekken er zaterdag 5 juli weer massaal op uit, strandspullen in de aanslag, op weg naar bezieling! En niet helemaal onverwacht zal de reis eindigen op Blijburg waar het zomerfestival dit jaar voor de vierde keer zal plaatsvinden. Organisatoren: Blijburg, Vreemd en The Rendez Vous hebben het strand dit jaar omgetoverd tot een onbewoond eiland.
Vrijdag 27 juni is het dan zover. Hi-Lite zal dan het toneel zijn van een primeur. Centraal in de primeur staan de DJ grootheden Paul Elstak en Partyraiser. Het is voor SpinnerzZ de eerste keer dat het feest club Hi-Lite aandoet. Club Hi-Lite ligt in het karakteristieke dorpje Schaijk onder de rook van Oss tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen.
Lido Beach JP & Friends
zondag 8 juni 2008
JP & Friends return to Lido Bloemendaal aan zee. Dit jaar vijf data met de opening op zondag 15 juli met Hard Dance. Van 16:00-23:00 en ook dit jaar...gratis entree!
Voltt loves summer
zondag 8 juni 2008
VOLTT loves summer, don't we all love summer. Op zaterdag 30 augustus vindt voor de derde maal het VOLTT loves summer festival plaats op de NDSM-Werf te Amsterdam.
Camping Disco
vrijdag 6 juni 2008
We zweten weer!! De teenslipper doet zijn intrede in de dagelijkse outfit
en Baywatch komt weer op tv. Al het broeierige wat de fijnste tijd van het
jaar aankondigt is er weer. Ook de lentekriebels tussen www.dressnocode.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A11411
en Eenheidsworst zijn nog volop aanwezig.
MC Renegade presents
vrijdag 6 juni 2008
Een Master of Ceremony, in de volksmond ook wel afgekort tot MC, is heden ten dage onmisbaar in de line-up van een goed feest. Nou ja onmisbaar....daar wordt nog wel eens over gediscussieerd. Tegenwoordig staat er zelfs op een kleinschalig buurtfeestje in de schuur van de buurman ook al een malloot door de microfoon te blerren. Deze malloot betitelt zich dan ook als MC, maar is hij ook echt een toevoeging?
Club Krang & No-nonsense
vrijdag 6 juni 2008
No-nonsense & Club Krang slaan de handen ineen en rocken vrijdag 6 juni beide zalen van de Flexbar met een geweldige mix van Duitse en Nederlandse minimal, house, techhouse en techno artiesten.
Het is bijna zover... De roep van vele rusteloze hardcore-zielen is gehoord. Op zaterdag 7 juni 2008 treden 45 DJ’s, live-acts en MC’s van de meest duistere en obscure kant van de hardcore-scene aan in de Hemkade in Zaandam voor het hardste en meest besproken feest van dit moment; Hellbound versus Destroyed.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Flush
woensdag 4 juni 2008
Het is weer feest op de eerste donderdagavond van de maand in Lekker belangrijk te Utrecht. Een nieuwe editie van Flush! om je weekend weer goed te laten beginnen. Minimal-, house-, techhouse- en technoklanken komen je oren weer tegemoet, dit alles onder een gezellige sfeer.
J.D.A.
woensdag 4 juni 2008
Vrijdag 20 juni komt steeds dichterbij. De dag voordat de zomer officieel wordt ingeluid, is er maar één manier om keihard afscheid te nemen van de grauwe tijden en het mooiste seizoen van het jaar te begroeten. Op de laatste avond van de lente kun jij maar één ding doen: “Die bass moet je niet horen, die moet je voelen!”
Shoot Me, I'm Famous
woensdag 4 juni 2008
Na een mei-editie met alleen maar Nederlandse toppers staat er aanstaande zaterdag op Shoot Me, I'm Famous wel weer een buitenlander van formaat op het programma. Een van wereldformaat zelfs! Uit Philadelphia in de US of A komt op zaterdag 7 juni niemand minder dan Kerri Chandler overgevlogen om de Rotterdamse club Off_Corso te trakteren op een meesterlijke houseset!
A day at the park
dinsdag 3 juni 2008
Nog een kleine twee weken en de kick off van A day at the park dat op 14 juni op het Arena terrein van het Amsterdamse Bos wordt gehouden is een feit. Op de kantoren van Alda en Hihat/Evotions is het een drukte van jewelste. Alles wordt er aan gedaan om van 14 juni een magische dag van te maken waarin de beleving van een zomerse dag in het park helemaal tot zijn recht komt.
Earth
maandag 2 juni 2008
Na de zwaar rockende editie van april is het zaterdag zeven juni alweer tijd voor deel twee uit de trilogy van Earth in Paradiso 2008. Er staat wederom een programma op het affiche om van te watertanden. Van een gearriveerde Amerikaanse superster tot nieuwe verfrissende namen, alles passeert de revu.
Laatste info en timetable…

Het aftellen is nu echt begonnen. Nog een weekje en dan zal de derde editie van het Obsession outdoor festival in Bovenkarspel losbarsten. De weersvoorspellingen zien er goed uit, de kaartverkoop gaat echt enorm snel (een verkoop record voor Rewind Events sinds hun 15-jarige bestaan) er wordt komend weekend begonnen met de opbouw van het festivalterrein, kortom, het Obsession outdoor festival en Rewind Events zijn er helemaal klaar voor!
12, 13 en 14 juni bereidt Groningen zich op een smeerboel van ongekend formaat. Te Smerig is al enige tijd een begrip in Groningen en wordt georganiseerd door de gerenommeerde partijmakers van organisatie Kant & Klaar. Met zoveel talent en koningen vanuit heel Nederland kregen de boys uit Groningen moeite met iedereen te plaatsten bij hun Smerig feestjes.
30 juni 2008
Shoot Me, I'm Famous
Darkcore vs Terror
Dancepark 2008
Gas met die zooi
28 juni 2008
Extrema Outdoor uitverkocht
Absolutely Fantastic
Twee dikke feesten tijdens Tilburgse Kermis
27 juni 2008
Ground Zero Festival 2008
Laatste informatie WiSH Outdoor
Luminosity Beach Festival
Megarave Germany
26 juni 2008
Beatbox doet Alice in Wonderland
Beatmachines is terug van weggeweest!
25 juni 2008
Pleasure Island’s VIP Treatment
Official Awakenings Festival Afterparty timetable
Reng Deng Deng
24 juni 2008
Ritmo
Ticketonline start verkoop bij Free Record Shop
23 juni 2008
Touch @ the Sea, the feelgood party van 2008
Hard House Classics
Hardcore4life
Na veel knutselen is ie online; Lieffestival.nl
21 juni 2008
Treetz 21 juni in 013
20 juni 2008
Last minute Headliner toegevoegd aan Summerbreeze Line-up: Oranje
18 juni 2008
Happy Hardcore zendt voetbal live uit vanuit The Sand
16 juni 2008
Official Awakenings Festival afterparty hosted by Click
In touch with Salinas Sundance is hèt strandfeest van deze zomer
Zaterdag 21 juni Happy Hardcore in Amsterdam
12 juni 2008
F*ckers! in de Powerzone
11 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
The Chaos Theory
10 juni 2008
Zondag 15 juni Bloemendaal op zijn kop
9 juni 2008
Feest door op 9 augustus met b2s: After the ride!
Costa Del Soul Festival
DJ Paul Elstak en Partyraiser hebben een verassing in petto voor op SpinnerzZ in club Hi-Lite Schaijk.
8 juni 2008
Lido Beach JP & Friends
Voltt loves summer
6 juni 2008
Camping Disco
MC Renegade presents
Club Krang & No-nonsense
5 juni 2008
Time-table Hellbound versus Destroyed
4 juni 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Flush
J.D.A.
Shoot Me, I'm Famous
3 juni 2008
A day at the park
2 juni 2008
Earth
Het Obsession outdoor festival 2008
3 dagen smeren met Darko, Ille en het denkbeeldige vriendje