Partyflock
 
Nieuws · maart 2008
Op zaterdag 24 mei 2008 zal Euphoria Tilburg wakker schudden, want dan is het tijd voor alweer de 10de editie van dit succesvolle concept in 013 te Tilburg. b2s gaat uiteraard alles uit de kast halen om ook deze 10de editie tot een evenement van formaat te maken. Wederom zal er gebruik gemaakt worden van de tweede zaal, die deze keer geheel in het teken zal staan van de nieuwe generatie hardstyle artiesten.
Shoot Me, I'm Famous!
zondag 30 maart 2008
Na de geweldige set van Mr. V. uit New York tijdens de eerste 2008 editie van Shoot Me, I'm Famous!, presenteert resident dj ROOG ook aankomende zaterdag weer een buitenlandse topper! Op zaterdag 5 april aanstaande komt namelijk niemand minder dan John Julius Knight over uit het verre en altijd zonnige Miami.
Dj Tiësto is wederom uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Hij kreeg de prijs donderdag uitgereikt op de International Dance Music Awards in Miami. Ook vorig jaar mocht hij de prestigieuze prijs in ontvangst nemen. Armin van Buuren kreeg een prijs in de categorie beste Europese dj. Dj Sander van Doorn werd in het zonnetje gezet als beste nieuwkomer.
Arnhem zal het weten
zaterdag 29 maart 2008
De voorgaande edities van Construct, gehouden in Club Zinc te Arnhem, staan genoteerd als goedbezochte avonden met enkel topartiesten. Artiesten die hun sporen al lang en breed verdiend hebben. Met namen als Alpha², Zatox, Activator, A-lusion en Headhunterz heeft Global Soundz de voorgaande edities een arsenaal aan artiesten uitgenodigd om het aanbod op de Construct avonden kwalitatief hoog te houden. Ook nu, op een nieuwe locatie, zal Global Soundz er naar streven om artiesten neer te zetten met een toegevoegde waarde.
Rekord3r en Vs. Ensemble slaan zaterdag 12 april de handen ineen voor het eerste pre-summer festival van 2008 op het Amsterdamse Westergasterrein. En met de weer alarmen en sneeuwstormen die om je oren vliegen is er deze eerste keer wijselijk gekozen voor een indoor spektakel en wel in drie locaties: WesterUnie, WesterLiefde en Flexbar. Artiesten als Johannes Heil, Isis, Melon, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en Bart Skils zullen voor een aangename lente bries zorgen op de drie dansvloeren.
Sunday High
vrijdag 28 maart 2008
Op de 13e van april vindt er wederom een editie van het nu al welbekende Sunday High plaats. Sunday High is voor een ieder die hardcore aanbidt, maar ook voor degene die er altijd al kennis mee hebben willen maken. Daarom nodigen Orange Events & HappydayZZ Events jullie uit voor een heerlijke zondagavond met alleen de beste hardcore in de hardste lokatie van Nederland.
Suikerspin
vrijdag 28 maart 2008
Een roze wolk van zoetigheid, doordrenkt met suikerkristallen en beladen met een euforische smaakbeleving: Suikerspin biedt het nachtleven veel meer dan dat en streelt alle zintuigen! Met drie overweldigende afleveringen binnen de Suikerspinreeks in het Haagse clubleven, is het nu hoog tijd alles uit de suikermachine te trekken om er een nieuw spektakel van te maken!
Het mag geen geheim heten dat de heren van Cocoon van een aftertje houden. Helaas is The The Sand voorzien van een officiële sluitingstijd van 5 uur. Omdat Cocoon één van de speciale en betere avonden in The The Sand is, heeft de organisatie een ontheffing gekregen om tot 6 uur door te gaan maar daarna houdt het toch echt op. En dat kan natuurlijk niet!
Zaterdag 5 april is het weer zo ver, StereoHead laat weer van zich horen. Na een gezellig begin op 1 maart gaat de organisatie verder. Eén ticket, twee steden, één gevoel. Het startende concept heeft een nieuwe visie op uitgaan en wil voor jou alvast het tipje van de sluier lichten.
Absolutely Fantastic
woensdag 26 maart 2008
Het duurt nog een paar weekjes, maar het is zeker een feest om naar uit te kijken… De april editie van Absolutely Fantastic in Off_Corso te Rotterdam! Ook op zaterdag 19 april staat er namelijk weer een mooi rijtje dj’s voor jullie klaar.
In het geval van Ruis en Tomorrow kun je spreken van een jonge en oude garde organisatoren. En daarom gaat het zaterdag 29 maart ook zo’n speciale avond worden in de Utrechtse Poema RAW. Want beide organisaties brengen hun eigen residents met zich mee. Wordt dit een daverende clash tussen oud en nieuw! Of juist een mooie symbiose waarin ervaring en jeugdig enthousiasme hand in hand gaan?
365Live!
zondag 23 maart 2008
Op 19 april organiseert 365Mag een splinternieuwe editie van 365Live! in de Sugar Factory in Amsterdam. Ook deze keer wordt het weer clubben tot in de vroege uurtjes met een spectaculaire line-up geheel in de stijl van het internationale magazine.
The Power Zone is een immens populaire club en stelt wederom zijn dansvloer ter beschikking voor Puta Madre op 26 april om het dak eraf te krijgen. En natuurlijk staan alleen de beste DJ’s om in dit geval housemuziek te verkondigen. Zo heeft Puta Madre de bekende DJ’s van het binnen- en het buitenland in de line-up staan.
The Champ is here.
donderdag 20 maart 2008
De verjaardag van dj Champ-e-on is een jaarlijks terugkerend evenement met “Cockey” en zijn vrienden achter de draaitafels. Deze in Almere woonachtige DJ heeft zijn verjaardag al eerder gevierd in de De Waakzaamheid en Club Latido in samenwerking met VHS Events, en nu is de Club LA aan de beurt.
Linke Soep
donderdag 20 maart 2008
Het is weer zover, de eerste Linke Soep van het jaar zit er weer aan te komen! Er is besloten om de Odeon vaarwel te zeggen en de aftervergunning van de Flexbar te vragen voor vrijdag 28 maart. “Omdat we het zo lief vroegen” krijgt Piekup de sleutel om 23:00 uur en om 7:00 hoeft deze pas weer terug.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Beesten van elf tot zeven! Magnetronik keert aankomende zaterdag na 4 maanden afwezigheid terug naar Club Poema in Utrecht. Op het programma staan Audio Werner uit Berlijn, Bart Skils, en het Hollandsche debuut van John Keys (Dandy Jack & Andres Garcia). Mis ook de beruchte ‘Ochtendgymnastiek’ after niet!
Thunderdome
woensdag 19 maart 2008
Thunderdome XV staat nog vers in ons geheugen gegrift. De avond stond bol van de hoogtepunten, maar je kan zeker niet ontkennen dat er ook dieptepunten waren. In de laatste berichtgeving van Thunderdome werd er dan ook gesproken van een revange en... beloofd = beloofd.
Taste-it!
woensdag 19 maart 2008
Nog geen twee jaar onderweg en nu al een begrip. Taste-it! is niet meer weg te denken uit de dance-scene van Noord-Holland. Legendary DJ’s, thrilling performances, stunning dancers, outstanding visuals. We’ve seen it all. In een onvoorstelbaar hoog tempo heeft Taste-it! zich ontwikkeld tot een volwassen concept. En “another giant leap for mankind” zal snel volgen, want op paaszondag 23 maart zal de volgende succeseditie plaatsvinden in Poptempel P3 in Purmerend.
AntiClub
woensdag 19 maart 2008
Op zaterdag 22 maart komt Anticlub voor de eerste maal naar Arnhem! Dit succesvolle techno concept is begonnen als samenwerkingsverband van Brabantse DJ’s, VJ’s en vormgevers en breidt zich langzaam uit over Nederland.
Nachtwacht
dinsdag 18 maart 2008
Er zijn van die nachten die bij voorbaat al onvergetelijk lijken. De nacht voor Sinterklaas, de nacht voor je 16e verjaardag, of wat te denken van de nacht dat je voor het eerst bij je vriendje of vriendinnetje bleef slapen.. Dat je ook wist waar je aan toe was even daargelaten, maar onvergetelijk.., ja, dat waren ze!
Paradox
dinsdag 18 maart 2008
Zoals de bezoekers van Pandemonium al kunnen hebben zien op de schermen in de Sand, de line up van Paradox is weer legendarisch! Niemand minder dan “the ruler of the Artcore scene” Ruffneck doet zijn opwachting in de Waerdse Tempel op 17 mei! Daarnaast zal ook het immer vernieuwende DJ team Hitmachine acte de presence geven om hun visie op de nieuwe early rave sound te laten horen.
Castle of Love indoor Bozzini
dinsdag 18 maart 2008
In samenwerking met Bozzini zal de organisatie van castle of love na twee uitverkochte outdoor edities op kasteel Erenstein in kerkrade, op 21 maart aanstaande (goede vrijdag) een indoor editie organiseren van Castle of Love.
Pussy lounge 'the 50th edition'
maandag 17 maart 2008
Ruim 10 jaar geleden, in 1997, werd de allereerste Pussy Lounge georganiseerd in de toenmalige club “Heat” te Rotterdam. Initiators en grondleggers The Darkraver en Paul Elstak, zelf fervent liefhebbers van vrouwen, bedachten het partyconcept in een paar uur tijd. Pussy Lounge doorbrak de seksuele taboe en stak de draak met absolute partypreutsheid. Pussy Lounge was geboren. Tot op de dag van vandaag wordt het feest nog altijd met exact dezelfde ingrediënten gemaakt/gevierd. Sex, drank en flinke dosis beats!
Remy is terug met Bang
zondag 16 maart 2008
Op vrijdag 11 april vindt er in het Paard, Den Haag een gloednieuwe editie plaats van het halfjaarlijkse event rondom Remy: Bang! Op het programma staan ditmaal naast Remy: Shlomi Aber (ISR), Benny Rodrigues, Patch Park en David Wagemaker. In april pakt Bang! groots uit en het feest zal ditmaal plaatsvinden in zowel de grote als de kleine zaal van het Paard. Het belooft dus weer een muzikaal spektakel te worden..
Inderdaad, het heeft even geduurd, maar het was het wachten waard. Nu is het alweer bijna zover, want op donderdag 20 maart staat de legendarische Drift witte donderdag editie weer voor jullie klaar.
Namasté
zaterdag 15 maart 2008
Op vrijdag 28 maart opent het Huis van de Spiegels –het Amsterdamse Mirror Centre– haar deuren weer voor de familie van Namasté. Voor de tweede keer openbaart zich hier een oase in de brandende kosmos waar een nieuwe wijze van bewustwording geïntroduceerd wordt.
In het paasweekend presenteert Rixx edities van Dance Again en Supernatural in Off_Corso Rotterdam. Op donderdag 20 maart (dag voor Goede Vrijdag) verwelkomt Dance Again naast de vaste waarden Chris Rox en Jasper Clash niemand minder dan Erick E en ROOG. Met deze droom line up in het vooruitzicht gaat gegarandeerd het dak eraf in Off_Corso.
Op zaterdag 12 juli 2008 zal Dance Valley opnieuw plaatsvinden in Recreatiegebied Spaarnwoude. Of dit nu je eerste Dance Valley ervaring wordt, of dat je het festival al vanaf het begin hebt meegemaakt, voor iedereen hebben we een verassende en frisse ervaring in petto waaronder de spectaculaire herrijzenis van de tweede Valley, een volledig nieuwe terreinindeling en een reeks grote artiesten die nog nooit eerder op Dance Valley hebben gestaan.
Op 6 september 2008 wordt Strijkviertel te Utrecht voor de derde keer omgetoverd tot een festivalparadijs. Lief festival wordt uiteraard weer de afsluiter van het prachtige festivalseizoen dat nu nog voor de deur staat. Dit jaar zullen er vier stages aanwezig zijn en is er door de organisatie besloten niet meer bezoekers toe te laten dan vorig jaar om de sfeer van het intieme, gezellige & unieke festival erin te houden. Geen kwantiteit maar kwaliteit!
Wie herinnert zich niet de Marcanti grand opening night, en wie staat er momenteel niet te trappelen om op 5 april a.s. wederom deze fantastische locatie te betreden bij de Marcanti op zijn kop! In de nieuwsbrief van afgelopen week kan je het allemaal nog eens teruglezen. Beide feesten zijn het product van een succesvolle samenwerking tussen Decisions en Crazyland, die zijn oorsprong vond bij het gezamenlijk organiseren van de afterparty na het Crazyland Jublileum. Allemaal fantastische feesten, met mijlpalen voor alle betrokkenen! Maar Decisions doet natuurlijk ook nog steeds haar eigen ding….
Lees In dit bericht de laatste update over de aankomende vijf Awakeningsedities, waaronder Awakenings Festival.
S.O.U.L.
donderdag 13 maart 2008
Jawel! Eindelijk is het zover. Na zorgvuldige en enthousiaste organisatie kunnen we ons definitief gaan opmaken voor een absoluut knalfeest met de allerbeste house, bovendien met liefde gedraaid door vijf talentvolle topdj's. S.O.U.L. brengt je op 21 maart niet alleen een heerlijke avond vol met de meest fantastische platen.
Danssalon Reünie
donderdag 13 maart 2008
Pasen zal dit jaar zijn absolute hoogtepunt beleven op zondag. Die 23e maart zullen namelijk oude tijden herleven in de moderne surroundings van Club Rembrandt. Alles, maar dan ook alles zal dan in het teken staan van de hoogtijdagen van De Danssalon. De vermaarde club aan het Stationsplein is niet meer, maar het gevoel is altijd gebleven. In de harten en hoofden van de vele medewerkers, maar ook in de harten van de veelal extravagante en vooral zeer trouwe bezoekers.
Eye on the future
donderdag 13 maart 2008
Een paar keer per jaar is de Lichtfabriek in Haarlem het terrein van Eye on the future. Ongetwijfeld het meest bekende dansfeest van de stad weet al jaren een groot publiek op de been te krijgen met altijd actuele lineups. Ook op zaterdag 5 april belooft het een bijzondere editie te worden zoals de vaste bezoekers dit gewend zijn, ditmaal met dj’s als ROOG, Sidney Samson, Baggi Begovic, Marnix, Mike Ravelli, Voldaan en uiteraard residents van het eerste uur Alexander Koning en Michel Becks.
Nopeisdope
donderdag 13 maart 2008
Vandaag heeft onze lieve Koningin Beatrix bekend gemaakt dat ze dit jaar tijdens Koninginnedag eens geen spijkers zal gaan poepen of koeken zal gaan happen met kleine opdringerige kids. Ook zal ze haar kleedje met tweede hands spulletjes laten voor wat het is. Lekker lang uitslapen zal het dit jaar voor haar worden, want op Koninginnenacht wordt het haar feestje!
Footclub power in Utrecht
woensdag 12 maart 2008
Nadat Rotterdam en Val Thorens in Frankrijk er iedere keer weer aan geloven, gaat Footclub nu de boel opblazen in Utrecht! Vrijdag 28 maart in Club Monza voor jou the place to be! Footclub laat graag zijn stevige en sterke spierballen zien met een portie dikke house en vette platen! Kwaliteit en feest staan als prioriteit nummer 1 en de artiesten die hun ding komen doen zijn Miss Monica, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Matt Styles & Zawdi MC-MC!
Trance 4 Free
woensdag 12 maart 2008
De definitie van Trance is: “Trance is een subgenre van dance waarin de nadruk op de melodie, de opbouw en de euforische/spacey sfeer ligt. In het midden van de plaat is vaak een break, die toewerkt naar een climax. In een goede tranceplaat krijgt de luisteraar het gevoel alsof hij 'in trance' is, vandaar de naam.” Sim-pel. Trance is lief. Trance is blij. Trance is happy. Trance is handjes-in-de-lucht. Dacht je….
Nautic Radio Groningen bestaat dit jaar tien jaar. Wat destijds is begonnen als een zendpiraat is nu een radiostation op het Internet met bijna iedere avond in de week een uitzending. Iedere uitzending wordt opgenomen en is na te luisteren op de site zelf en op Shoutcast.
E-fect
zondag 9 maart 2008
Extranza en Eastside Underground gooien op zaterdag 26 April er nog een extra editie van E-fect er tegenaan. Twee jaar geleden werd Go Planet Expo Hall de nieuwe thuisbasis voor het verfrissende concept. Maar nu, zoals bij velen in de regio reeds bekend is, is de locatie, die vele concerten en dance evenementen bracht, nu definitief van eigenaar gewisseld. Deze heeft helaas bekend gemaakt om de hallen niet meer inzetbaar te maken voor de danceliefhebbers, maar pas ná E-fect!
Sneakerz
vrijdag 7 maart 2008
De volgende editie van Sneakerz, op zondag 6 april, heeft de perfecte mix van gevestigd en aanstormend talent! Den Haag en omstreken kan zich dus op gaan maken voor een avondje uitgaan dat zal bestaan uit 6 uur lang topkwaliteit muziek gebracht door de allerbeste dj’s die Nederland rijk is. In de grote zaal kan je achtereenvolgens los gaan op Lucien Foort, Erick E, Madskillz en Bart B More. Dit alles onder begeleiding van MC David Goncalves, die zijn debuut zal maken op Sneakerz Den Haag.
De rookwolken van de vorige Underground Beats editie zijn nog maar nauwelijks opgetrokken en er staat 15 maart alweer een nieuwe editie voor de deur. Met zijn respectabele leeftijd van bijna 9 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Je kunt bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Raving Nightmare
dinsdag 4 maart 2008
Op Zaterdag 8 Maart 2008 zal de Turbinenhalle in Oberhausen uit haar voegen barsten! Voor de eerste keer zal het concept Raving Nightmare deze beruchte locatie gebruiken als uitvalsbasis. Maar er is al genoeg informatie over geluidlimiet, locatie, decoratie en artiesten via newsberichten, websites, forums en flyers bekend gemaakt.
Lineup Riverdance Festival
dinsdag 4 maart 2008
Het wordt weer een zomerse en vrolijke toestand aan de oevers van de Lek, op zaterdag 31 mei. Riverdance laat de festivalvlinders weer vrolijk rondfladderen. Helemaal nu X-sense met trots de waanzinnige line-up bekend kunnen maken.
Absynth
maandag 3 maart 2008
Na een zeer succesvolle en afgeladen eerste editie is het zaterdag 8 maart tijd voor de tweede editie van Absynth. Het podium van Mevrouw Latenstaan zal weer omgetoverd worden tot een duistere, groene, electronische wereld. Absynth is een electro georiënteerd concept met als doel underground electronische muziek aan de man te brengen in Zoetermeer en omstreken.
Hoe Gaar Dan is het nieuwe jaar begonnen! Met de presentatie van hun hele jaarplanning van 2008, is het weer duidelijk dat er genoeg te doen is in weert voor iedereen. Met de verschillende concepten in feesten raken ze elke keer de goede snaar, en zijn de feesten altijd druk en hangt er een supersfeer. Er staan maar liefst 7 feesten in de planning dit jaar, en natuurlijk kunnen er altijd nog bijkomen, maar daar word later nog over bericht.
Met trots presenteert ‘High Contrast Recordings’ de eerste labelnight in Outland, Rotterdam. Alle grote artiesten van dit techtrance / progressive label verzorgen op zaterdag 29 maart een optreden. Marcel Woods, Ronald van Gelderen, Ernesto vs Bastian, Nic Chagall (Cosmic Gate) en Alex M.O.R.P.H. zijn allen onderdeel van een spectaculair programma. Een bijzondere toevoeging aan de programmering is het Nederlandse duo Rank 1, dat voor deze avond een “special performance” gaat neerzetten.
Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Ghosttown heeft Dance 2 Eden beelden van de originele compilatie van de eerste Ghosttown uit 1993 van een oldschool VHS band overgenomen en online gezet. Neem een kijkje terug in de tijd en zie hoe o.a. The Prophet, Rob, The Darkraver en Ruffneck het er in hun jonge jaren vanaf brachten en vooral hoe ze er uitzagen!
Circoloco komt op Koninginnedag naar Amsterdam! De organisatie die het overdag feesten tot een kunst verheven heeft, gaat onze hoofdstad op zijn kop zetten. Iedere techno,minimal en houseminded persoon kent de legendarische feesten in de DC-10 op Ibiza. In de loop van de jaren is Circoloco uitgegroeid tot het ware Mekka van de minimal en Techno.
31 maart 2008
b2s presenteert 10de editie van Euphoria in 013
30 maart 2008
Shoot Me, I'm Famous!
29 maart 2008
International Dance Music Awards uitgereikt
Arnhem zal het weten
Rekord3r & VS Ensemble present: 1+1=3
28 maart 2008
Sunday High
Suikerspin
27 maart 2008
Cocoon en GZG verzorgen samen 14 uur feest
26 maart 2008
StereoHead brengt een dubbele ervaring op 5 april in Leiden & Utrecht
Absolutely Fantastic
24 maart 2008
Residents van Ruis en Tomorrow maken feest in Utrecht
23 maart 2008
365Live!
Puta Madre presents Funk D’Void and Sharam Jey
20 maart 2008
The Champ is here.
Linke Soep
19 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Magnetronik met Audio Werner en John Keys
Thunderdome
Taste-it!
AntiClub
18 maart 2008
Nachtwacht
Paradox
Castle of Love indoor Bozzini
17 maart 2008
Pussy lounge 'the 50th edition'
16 maart 2008
Remy is terug met Bang
Drift treedt toe tot de derde dimensie
15 maart 2008
Namasté
14 maart 2008
Dance Again, Supernatural, Pump up that Stereo en Het Foute Feest
Dance Valley maakt derde gedeelte van de line-up bekend
Lief Festival dit jaar even intiem
13 maart 2008
Decisions only in Amsterdam Marcanti
Awakenings geeft update over aankomende vijf edities
S.O.U.L.
Danssalon Reünie
Eye on the future
Nopeisdope
12 maart 2008
Footclub power in Utrecht
Trance 4 Free
Goede Vrijdag : Technomaniacs in Groningen
9 maart 2008
E-fect
7 maart 2008
Sneakerz
6 maart 2008
Underground Beats op 15 maart 2008
5 maart 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
4 maart 2008
Raving Nightmare
Lineup Riverdance Festival
3 maart 2008
Absynth
Hoe Gaar Dan knalt erop los in 2008
High Contrast Labelnight kick-off in Outland
Dance 2 Eden plaatst videobeelden Ghosttown 1993 online
2 maart 2008
Circoloco verhuist naar Amsterdam!