Partyflock
 

Nachtwacht

gepubliceerd door , op
Nachtwacht
18 maart 2008
Er zijn van die nachten die bij voorbaat al onvergetelijk lijken. De nacht voor Sinterklaas, de nacht voor je 16e verjaardag, of wat te denken van de nacht dat je voor het eerst bij je vriendje of vriendinnetje bleef slapen.. Dat je ook wist waar je aan toe was even daargelaten, maar onvergetelijk.., ja, dat waren ze!

Om aan dit rijtje nog een onvergetelijke nacht toe te kunnen voegen hebben Doozo en Arthouse Music eind vorig jaar het meer dan succesvol te noemen Nachtwacht in het leven geroepen: Een uiterst gezellige en immer onvergetelijke zaterdagavond in het stijlvolle 'Mijn tent is top restaurant' Doozo, waar cutting edge-Minimal, House, Techhouse en Techno met een zeer hoog dansvloergehalte centraal staan. Kijk, daar kan je wel van op aan! En dat de Heren van de Nachtwacht wel van uitpakken weten, dat moge inmiddels ook wel duidelijk zijn! Met vier meer dan geslaagd te noemen edities waar oa. Nuno dos Santos, Lauhaus, Warren Fellow en 2000 and One de revue passeerden, kun je wel stellen dat kwaliteit bij de Heren van de Nachtwacht zeer hoog in het vaandel staat. En zo ook weer op de editie van Zaterdag 29 maart as!

Op deze editie zal namelijk niemand minder aantreden dan de kontschoppende-lieveling 'Kabale und Liebe!' Samen met Daniel Sanchez scoorde hij de hit 'Mumbling yeah', waarvan onlangs zelfs nog remixen verschenen van respectievelijke helden Loco Dice en Marco Carola! Kabale und Liebe is te omschrijven als een dynamische, dansvloergerichtte mix van abstracte minimale house en techno met verrassende, speelse elementen en diepe baslijnen. De inspiratie voor zn eigen producties haalt hij grotendeels uit de dagelijkse dingen die het leven hem biedt.

'Fluitende vogels, snurkende zwervers in het park, een rottend klokhuis in een afvalbak.. joh, neem het op, doe dr wat geks mee en zet er een beat onder' ..aldus één van de leden van de Nachtwacht.

Maar naast hoofdact Kabale und Liebe, hebben de Heren van de Nachtwacht ook nog eens een spectaculaire openingsdj voor jullie in petto. Bekend van oa. 8-Bahn, Zuivere Koffie, Pixel en Famous XL, publiekslieveling eersteklas, de Heren van de Nachtwacht presenteren de ongekroonde motherfunker van de Lage Landen, moge we uw aandacht voor : Mr. Funk!

Soms weet je gewoon dat het wel goed zit, dat je elkaar persoonlijk goed ligt, je elkaar al begrijpt voordat je je mond hebt opengetrokken en dat de lachers om de hoek liggen. Zo is ook de verstandhouding tussen Arthouse Music, Leeuwarden en Mr. Funk. Zijn uiterst bijzondere dj performance en aanstekelijke platenkeuze zijn de garantie voor een perfecte opwarmer van deze editie van Nachtwacht, De Heren heetten hem dan ook meer dan welkom! Verder, niet te vergeten, is er nog Arthouse resident 1e klas Andreas Bergmann. Andreas zal deze editie van Nachtwacht weer eens gaan afsluiten met zijn frisse, onnavolgbare kwaliteits-mix van minimal, techno en niet te versmaden techhouse. Zijn aanstekelijke platenkeuze zal alle energie uit je lichaam vergen, voor zover die nog aanwezig is..

Ook is er een primeur op deze editie van Nachtwacht, of beter gezegd 'Nachtrust'! Op de bovenverdieping van Doozo, die met Nachtwacht immer omgedoopt is tot 2e area, genaamd 'Nachtrust', zal 66% van The Frisian House Maffia haar debuut opwachting gaan maken. De samenwerking van The Frisian House Maffia is tot stand gekomen door 3 dj's die geen onbekenden zijn in het uitgaansleven van Leeuwarden. Ditmaal zal 66% van dit collectief alles uit de kast gaan halen om het publiek meer dan te voorzien in haar muzikale behoefte. Geen zaaddodende electro of zweeftrance op je bord, maar moddervette minimal en de allerdikste house voor je kiezen. Dit mag je niet missen! Dus, zaterdagavond 29 Maart, Nachtwacht te Doozo Leeuwarden; Kabale und Liebe, Mr Funk, Andreas Bergmann en 66% of The Frisian House Maffia!

Tot slot: tot Doozo, tot Nachtwacht, tot 29 maart!

Voor verdere programmeringen van Doozo houd je www.doozo-leeuwarden.nl in de gaten, of je kijkt in de agenda van Doozo hier op Partyflock.

9 opmerkingen

'Mumbling yeah', waarvan onlangs zelfs nog remixen verschenen van respectievelijke helden Loco Dice

Afgelopen weekend nog met veel plezier staan draaien (Y)

Super dat Kabale und Liebe en ook nog eens "slagroom op de taart" Mr. Funk komt :D
 
Uitspraak van Phat Wax op woensdag 19 maart 2008 om 00:27:
'Mumbling yeah', waarvan onlangs zelfs nog remixen verschenen van respectievelijke helden Loco Dice

Afgelopen weekend nog met veel plezier staan draaien (Y)

Super dat Kabale und Liebe en ook nog eens "slagroom op de taart" Mr. Funk komt :D

Een vn mijn fijnere plaatjes op dit moment! :D
 
HULDE ! :d
 
wraahrr.. zin an! :)
Artiest {SHOWLIST artist 37082, 185, 70549}
Top show!!