Partyflock
 
Nieuws · november 2008
Zie ginds komt Kortsluiting invites Minimaal Kabaal eraan! De heren van deze organisaties komen uiteraard niet met lege handen, maar gaan de dag voor pakjesavond al met cadeautjes strooien. Niks geen gedichten, maar dikke beats uit de speakers en een topsfeer zullen de koude avond warmte bezorgen. Studio 80 gaat overspoeld worden door dansende mensen, elektronische golven en melodieuze sferen! Kortsluiting is vooruitstrevend en verfrissend in geluid en sfeer en neemt iedereen mee in een krachtstroom aan elektronische geluiden. Ze zijn er ook zeker niet vies van om opstormende organisaties uit te nodigen om de achterste zaal van Studio 80 te hosten. Het was niet de vraag of, maar wanneer Minimaal Kabaal uitgenodigd zou worden. Het moment is aangebroken, deze jonge honden organisatie is er meer dan trots op dat ze hun eigenwijze Minimaal Kabaal buiten hun hometown Amersfoort kunnen presenteren. In Amersfoort is het keer op keer een overvolle zaal en vanavond kun je het Minimaal Kabaal gevoel zelf ervaren!
Tunnel 010
vrijdag 28 november 2008
Over een paar dagen is het weer zo ver, de eerste Tunnel 010: Putnik: van de laatste maand in het jaar in de Rotterdamse techno club Catwalk. Waar november een goede maand was voor het Rotterdamse uitgaansleven op donderdag, is de verwachting dat december nog beter gaat worden!
Tunnel 010: Putnik: is de house, minimal en techno avond op donderdag in Rotterdam. Naast talent uit de regio hebben er ook gevestigde namen gedraaid zoals Benny Rodrigues, 2000 and One, Dave Ellesmere en Bart Skils. Verwacht in de Catwalk niet de standaard house tunes zoals in de andere clubs, maar innovatieve house en techno!
Absolutely Stereo
vrijdag 28 november 2008
Utrecht has Absolutely Stereo! Absolutely Stereo zet de toon in Utrecht! De intieme, warme en sfeervolle Winkel van Sinkel is zaterdag 20 december opnieuw het podium voor DE clubnight van Holland’s leading female dj Miss Monica. Met een groot aantal fans groeit Absolutely Stereo steeds harder in het hart van Utrecht, Monica staat dan ook alweer te trappelen om naar de Winkel van Sinkel te komen. De vetste ongecensureerde house, techhouse en techno in haar puurste vorm worden op deze derde editie gepresenteerd door uiteraard Miss Monica zelf met aan haar zijde MC Jessie K en haar special guests…deze keer: Leroy Styles en Chris Rox!
Aanstaand weekend vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek het LatinVillage Indoor festival plaats. Het grootschalige latin feest zou drie dagen duren, maar de organisatie heeft vandaag besloten om het feest alleen op zaterdagavond 29 november door te laten gaan.
Hellraiser
woensdag 26 november 2008
Zoals eerder aangekondigd zal op zaterdag 29 November de beruchte en unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen weer helemaal in het teken staan van een Hellraiser editie. Wederom een unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren! Verdeeld over 4 areas zullen een groot aantal nationale en internationale artiesten geprogrammeerd worden.
Voetzoekers
woensdag 26 november 2008
Terug kijken is meestal niet zo zinvol, maar herinneringen kunnen zo mooi zijn. De eerste editie Voetzoekers nieuwe stijl was te gek en stond voor één groot feest. De tijd vliegt en er gaan geruchten dat er boven de oceaan al stoom is gesignaleerd. Deze stoom komt uit een grote boot die op 5 december de Kromme Elleboogsteeg in dobbert en aanlegt bij Stalker.
Laatste update Time Warp
dinsdag 25 november 2008
Met de gezonde kriebel in de onderbuik zijn de organisaties van Cosmopop en Evotions deze week hard bezig met de voorbereidingen van Time Warp NL aanstaande zaterdag de 29e. Dit is het laatste nieuwsbericht, heb je het ticket al weken op je nachtkastje of sta je in de aanslag om er eentje te scoren lees het dan even aandachtig door om goed voorbereid aan de 16 uur durende muzikale reis te beginnen!
Get Q Serious
dinsdag 25 november 2008
Je steentje bijdragen aan het goede doel én een geweldige avond beleven? Op 19 december 2008 kan dit in Discotheek Q-Nation, Breda. In samenwerking met Hardist wordt daar het evenement Get Q serious georganiseerd, waarbij alle opbrengsten naar het goede doel van Serious Request gaan.
HouseDeluxe brings you to St. Tropez
dinsdag 25 november 2008
Bijna is het zover! Nog een even wachten en de traditionele feestmaand December gaat weer van start. De maand van Sinterklaas, Kerst, Oud&Nieuw en… HouseDeluxe! Op 6 december, een dag na pakjesavond, zal namelijk de tweede spetterende editie plaatsvinden van HouseDeluxe in de P3 in Purmerend! En omdat de temperatuur dan waarschijnlijk rond het vriespunt zal liggen, zal HouseDeluxe jullie op stijlvolle wijze meenemen naar het warme St. Tropez!
Het is alweer even geleden maar op 5 december komt Issue met een derde editie in het Paard. Dit keer is het de beurt aan niemand minder dan Shinedoe! Bijgestaan door Benny Rodrigues en een aantal lokale talenten als Gisberto, Flowers Greenfield, Ziggy Stardust en L. K. kan het eigenlijk al niet meer mislukken.
Gewoon Gastvrij vindt nieuwe locatie
vrijdag 21 november 2008
Morgen is het zover! De gehele Flexbar staat in het teken van een groot feest. Zowel de kleine - als grote zaal worden samen gevoegd tot één beleving. Na dat Gewoon Gastvrij zijn oude vaste locatie Club 8 helaas heeft achterlaten was de nieuwe locatie een geschenk uit de hemel voor de twee organisatoren.
Crazyland was weer echt Crazyland en voordat het 11 april is voor de volgende editie Crazyland Iceland heeft men nog twee spectaculaire feesten in de aanbieding voor je. 27 december Marcanti reunion samen met Decisions en 1 januari Booming Sexy New Year by Crazyland!
Park Avenue
donderdag 20 november 2008
Laatste editie Park Avenue

Partyliefhebbers in de omgeving van Hoorn kunnen zaterdag 6 december nog één keer hun hart ophalen in Schouwburg het Park. Deze avond vindt namelijk voor de allerlaatste maal het dancefeest Park Avenue plaats. Alles wordt uit de kast gehaald om de schouwburg tot een uitzinnige club om te toveren en voor een speciaal afscheid te zorgen.
BLACK
donderdag 20 november 2008
De afgelopen jaren heeft Black kleur bekend: de sound in België werd harder en de sfeer intenser. Bij de voorgaande editie was het Antwerpse Sportpaleis playground voor liefhebbers van het stevigere werk. Dit jaar zal BLACK verhuizen naar de Trixxo Arena, op aanvraag van de vele fans zal het evenement niet meer op vrijdag maar op zaterdag plaatsvinden! Onnodig te zeggen dat het geluid in de Trixxo Arena zuiver als een diamant zal klinken en de bassen er naar hartenlust kunnen knallen.
Vier
woensdag 19 november 2008
Na een jaar lang vol hoogtepunten en nauwelijks dieptepunten is Vier alweer bijna jarig.
21 november is het zover, een kleine terugblik op 1 jaar feestvieren!
Update Fabulous 2008 met timetable
dinsdag 18 november 2008
De laatste kaarten glijden over de toonbanken... het zal weinig mensen ontgaan zijn: Nederland maakt zich op voor de tweede editie van Fabulous op aanstaande zaterdag 22 november! Tijd dus voor Extrema Network en Art of Dance om de laatste update omtrent het indoor dance event te publiceren. Met daarin natuurlijk onder meer de langverwachte timetable, info over openbaar vervoer en... een speciale winactie voor de Partyflockers!
Turn up the bass trailer
dinsdag 18 november 2008
Over drie weken is het dan eindelijk zover: Turn up the Bass keert terug, en hoe...
Een klein voorproefje op het spektakel dat op zaterdag 6 december gaat plaatsvinden in de Heineken Music Hall;

Let the bass kick!
Ground Zero Festival 2009
dinsdag 18 november 2008
Whenever any form of government becomes destructive,
it is the right of the people to alter or to abolish it.

-- Declaration of Independence, 1776.
Hardcore Resistance
dinsdag 18 november 2008
29 November aanstaande pakken ze weer groots uit om er samen met het publiek weer een knalfeest van te maken.
Behalve een aantal grote artiesten uit binnen- en buitenland, de winnaars van de recente dj-contest en de eigen residents, nodigen ze ook een paar talenten uit die op de vorige edities hun faam hebben verkregen.
P3, het hoofdwartier van hardcore Resistance zal worden ingedeeld in twee areas.
Trancelicious
dinsdag 18 november 2008
Trancelicious het feest met het kinky gevoel heeft aan de bezoekers van vorige edities de belofte ingelost en daar zijn we best trots op. De vijfde editie is alweer in aantocht en net zoals de vorige edities staat Trancelicious garant voor een gezellig en kwalitatief kinky feest en dat is wederom een belofte. Veel KINKYPARTY liefhebbers hebben over Tranceliciouss gehoord en staan te trappelen om de volgende editie mee te maken.
Twee weken geleden heeft Decisions opnieuw een bijzonder geslaagd feest neergezet met een hoog ‘dansgehalte’ en waar de gezelligheid weer hoogtij vierde. Het was zoals men inmiddels van deze organisatie gewend is wederom een heerlijk avondje uit in de Marcanti.
Diepgang
vrijdag 14 november 2008
Het is weer tijd voor Diepgang op de eerste zaterdag van december. Na de Sinterklaasviering de avond ervoor is het 6 december pas echt tijd voor feest in de officiële nachttempel van Rotterdam; Club Catwalk. Deze editie is inmiddels alweer de achtste en tevens de laatste editie van het jaar. Met internationale en nationale gasten gaat Diepgang minimaal 7 uur lang de ondergrondse club op z’n kop zetten!
Samsobeats
vrijdag 14 november 2008
Eindelijk is het zover. Het Labelnight Samsobeats komt op donderdag 20 november op Vi*Si*TE in de heetste club van Rotterdam namelijk Club Vie. Na uitverkochte edities in Amsterdam heeft nu Club Vie de primeur om Samsobeats te hosten in Rotterdam.
De Waaghals in Beesd geeft in samenwerking met Lips Musica & Chakraparty een feest waar een ieder aan zijn trekken komt. Bruut Festival Indoor! Het bijzondere aan Bruut Festival is wel het brede scala aan Dj’s, die men maar weinig samen ziet op een feest. En oud en nieuw is een nacht wat je deelt met een ieder die je tegenkomt. Gelukkig Nieuwjaar, champagne en feesten maar.
Omdat het de eerste editie is van Concept: Hardstyle wil Orange Events graag haar publiek uitnodigen om gratis een kijkje te komen nemen. Nou vind de organisatie dat het wel heel gemakkelijk is om iedereen ‘zomaar’ gratis entree geven. Je moet er natuurlijk wel een beetje moeite voor doen!
Hypnotiq
vrijdag 14 november 2008
Na pakjesavond heeft Hypnotiq nog twee cadeautjes voor je. Dit jaar heeft december namelijk nog eens twee extra dikke feestdagen! Hypnotiq presenteert naar goede gewoonte een staalkaart van de beste groovy, funky en dancemuziek van het verleden, de toekomst en het heden.
Awakenings kijkt vooruit!
donderdag 13 november 2008
Awakenings brengt nieuws over volgend jaar maar eerst over volgende week:

De kaarten die telefonisch besteld konden worden zijn uitverkocht. De laatste kaarten voor 21 en 22 november zijn nu verkrijgbaar via www.awakenings.nl/tickets?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A12425 en bij Free Record Shop.
Je kunt om middernacht je glas gaan heffen in het wel zeer prettige gezelschap van superster Felix da Housecat, op NYE Dirty Chique in The Matrixx! Op een dance extravaganza dat zijn gelijke niet kent. And joining the partycrowd: Laidback Luke, Don Diablo, Soares & Unders live, Sidney Samson en Motherfunker. Dirty, rauwe dance-able house, op een feest met een helder fonkelend en zo'n chique randje.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 november 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Shoot Me, I'm Famous
woensdag 12 november 2008
Nu was Shoot Me, I'm Famous! in Off_Corso al geen standaard feestje (met alle buitenlandse dj’s die speciaal werden overgevlogen uit verre oorden), maar de komende maanden wordt er nog een schepje bovenop gedaan! Een flinke schep zelfs… Shoot Me, I’m Famous is vanaf zaterdag 6 december new & improved!
Synergy between Club and Art
woensdag 12 november 2008
Vrijdag 5 december gebeurd er iets speciaals in Club Monza. In samenwerking met Holy Apples, staat deze Rush in het teken van Kunst met de hoofdletter K, daarom Rush U(trech)-Art! Verschillende kunstenaars en fashion designers zullen hun indrukwekkende kunsten vertonen en zal Club Monza dienen als levendige expositieruimte. De Monza zal ingericht worden door beeldende kunstenaars, mode ontwerpers en hun creatieve, filosofische en kunstzinnige hersenspinsels. De muzikale invulling zal door Rush worden verzorgd, met de hulp van Prunk Le Funk en residents Brian S en E-Rhythm.
Het aftellen is begonnen... nog een paar dagen en het crazyfeest der feesten zal losbarsten! De outfitjes worden geshopt en de tickets zijn bij velen al in the pocket, de voorpret is er al en zaterdag mogen we met z’n allen weer 'los' op de Hemkade.
Kick-off Klub Kikker
dinsdag 11 november 2008
De klubkikker is een veelvoorkomende verschijning. Iedereen heeft weleens kennis gemaakt met een klubkikker, maar de meeste mensen die dit bericht lezen zijn er gewoon lekker zelf een. Hoppend van club naar club gaat de klubkikker elk weekend tekeer zoals een klubkikker betaamt. Om jullie niet als notoire eenheidsworsten door te laten hoppen, bieden de organisaties Eat this Media, Wesdex, Stichting 030303 en 360 je nu de mogelijkheid om eens kennis te maken met de nog niet zo vaak gepasseerde geluidsbarrière dat u zal brengen naar een andere kant van het elektronische spectrum.
Taste-it!
dinsdag 11 november 2008
Nog maar net bekomen van het ongekende feestgeweld van de laatste editie, staat nu alweer de volgende editie voor jullie klaar! Zaterdag 22 november wordt de vierde Taste-it! in de Lichtfabriek en ongetwijfeld het vierde succes! Zet de datum dus met dikke letters in je agenda en get yourself there!
Volgende Euphoria in januari 2009
maandag 10 november 2008
Nog een kleine 2 maanden en dan is er alweer een jaar voorbij. b2s kan dan terugkijken op een mooi jaar met veel geslaagde evenementen. Natuurlijk gaan we daar in 2009 weer mee door! Het eerste evenement op de agenda van 2009 is Euphoria. Op zaterdag 10 januari zal het succesvolle en steevast uitverkochte Hardstyle concept plaatsvinden in de 013 te Tilburg.
Haarlem Beeft
zondag 9 november 2008
Soms kan je iets heel bijzonders meemaken in de Haarlemse dance tempel [ location=699]. Dan strijkt een muzikale legende zijn hand over zijn hart en komt uit liefde voor de muziek naar een relatief klein clubje in de Kromme Elleboogsteeg. Het gaat hier over internationale topartiesten die alleen voor festivals en grote evenementen te permitteren zijn. Het is natuurlijk fantastisch dat dit soort artiesten door de jaren heen altijd een warm plekje voor Stalker hebben en naar deze Club blijven komen, maar het mooiste is de party zelf die en die zal worden gehost door de populaire avond Haarlem Beeft!
Lifted
zaterdag 8 november 2008
Zaterdag 22 november, Lifted met Mastiksoul (Por), Benny Rodrigues, El Mundo en Kontakt vs D.U.S.T. in The Matrixx. Waar Lifted bekend om staat is het neerzetten van een dance-avond met getalenteerde DJ’s. Met een dance-avond wordt dan ook daadwerkelijk een dansavond bedoeld.
Line-up Extrema NYE bekend
vrijdag 7 november 2008
Het begint inmiddels voor velen te kriebelen, de geruchten deden reeds hevig de ronde en enkele artiestennamen zijn natuurlijk al uitgelekt, maar dé complete programmering van Extrema NYE 2008 is nu eindelijk bekend! Met exclusieve shows van grote artiesten uit de house- en techno-scene heeft organisator Extrema Network onbetwist weer een bijzonder nieuwjaarsevenement in petto. Ook dit jaar vindt ’s lands grootste oud en nieuwfeest plaats in het Klokgebouw te Eindhoven.
Tranceclassixx
donderdag 6 november 2008
Om maar eens te beginnen met de kneiter van een hit van Solarstone. En dan weet je ook meteen wat je kunt verwachten op de laatste Tranceclassixx van het Matrixx dit jaar, en wel op zaterdag 29 november. Rank 1, Ton TB, Jochen Miller en Marc Simz gaan de tranen uit je ogen draaien, gaan je meenemen op een trance snoepreisje en gaan gezamenlijk met Solarstone zorgen voor de definitieve terugkeer van het pure trancegevoel. En wat zou deze Tranceclassixx zijn zonder jou?
Op de herfsteditie van de Amsterdamse clubavond Traffic ook ditmaal weer een keur aan kwaliteitstechno: headliners zijn Christian Smith en Len Faki, naast het Melkweg debuut van live-project District One.
Alpha², Rainbow rave, Technoboy, D-Block & S-te-Fan, The Darkraver, Wildstylez, Davide Sonar, Activator, Showtek, Promo, Isaac, Josh & Wesz, Lady Dana, A-lusion, Zany, Donkey Rollers, Pavo,Dozer, Noisecontrollers & Brennan Heart, Afrojack, Guru Josh Project, Billy the Klit, Vato Gonzalez & Expornstar maken de komende tijd hun opwachting,

Maar er is meer! Klik hier snel door voor meer info!
Snotapen on Tour. 4 x 2 = geen 9
woensdag 5 november 2008
Familietripje geslaagd! De aller eerste Snotapen on Tour in oktober is in goede aarde gevallen bij de Amsterdammers! Tijd om de goede gang van zaken te continueren! Op vrijdag 7 november staat Snotapen met een nieuwe editie in de TWSTd! Wat volgens vertrouwde bronnen wederom gaat knallen! En dat vier keer twee geen negen is blijkt wel uit de vier back2back formaties, die achter de draaitafels gaan plaatsnemen.
Ladies and Gentlemen! Haal alle toeters en bellen maar uit de kast want de eerste editie van Nightlife Circus staat voor de deur! Op oudejaarsavond wordt op uitbundige wijze afscheid genomen van 2008, waarna het nieuwe jaar nog spectaculairder wordt ingeluid.
Discotheque
dinsdag 4 november 2008
Na een stilte van een aantal jaren was één van Nederlands populairste housefeesten van weleer vorige maand weer helemaal terug met een spetterende “premiere”: Discotheque! De tijd vliegt in deze turbulente tijden, zodoende kan je aanstaande zaterdag in de Haagse superclub Le Paris alweer genieten van “edition numero deux”! Uiteraard met een overheerlijke line-up die garant zal staan voor heel wat voetjes van de vloer en handjes in de lucht… Discotheque gaat Den Haag weer rocken, van begin tot eind!
G.O.D
dinsdag 4 november 2008
Wat gaat de tijd toch waanzinnig snel. Voordat je er erg in hebt staat de kerst alweer voor de deur. Het feest van een sociaal samen zijn met de familie. Tijden van bezinning en het overdenken van de zonden. Even terug in de tijd. Weet je nog ouwe… De tijd van toen. Vroeger toen alles beter was.. Biechten en terug in de tijd doe je 24 december op G.O.D
Begin deze maand was het nog niet helemaal duidelijk of de nachtvergunning voor Menno Solo er nog zou komen. Inmiddels weten we het definitieve antwoord: de eindtijd voor het eerste solo optreden van Menno de Jong is verlengd!
In een eerder persbericht werd er gemeld dat het evenement zou plaatsvinden in de Peppermill te Heerlen, maar vanwege een ander evenement in de locatie op vrijdagavond is er simpelweg te weinig tijd voor de organisatie om de Outlet daar te kunnen voorbereiden. Daarom is er gekozen om uit te wijken naar de centraal gelegen toplocatie HappydayZZ te Culemborg! Deze dancetempel zal het toneel vormen van de meest spectaculaire en meest complete uitverkoop op het gebied van hardcore en de daaraan gelieerde artikelen!
De november editie van Club r_AW
maandag 3 november 2008
Op de één of andere manier blijken de november edities van Club r_AW altijd net even harder uit te pakken dan de rest van het jaar. Heeft waarschijnlijk iets te maken met stress voor de feestdagen. Wat kan de bezoeker verwachten op zaterdag 29 november? Club r_AW verwelkomt onder andere Rotator, The DJ Producer plus een speciaal optreden van Peaky Pounder en Rude Awakening: de cassette-deck set!
Men neme de volgende ingrediënten:

-Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam
-Driehonderd vrienden, bekenden, partypeople en ravers
-Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol
-Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers

Mix deze op zaterdagavond 15 november aanstaande tot een explosieve cocktail door elkaar, en je hebt J.a.c.k.!
Gezocht: Feestgangers (m/v)
zaterdag 1 november 2008
TK07 is een kleine organisatie waarin gezelligheid voorop staat. Met regelmaat organiseert zij kleine underground feesten in Arnhem. Om deze feesten mogelijk te maken is TK07 met spoed op zoek naar de mensen die graag willen helpen de feesten tot een succes te maken. Voor het najaar heeft zij de volgende vacatures open staan:
30 november 2008
Kortsluiting invites Minimaal Kabaal
28 november 2008
Tunnel 010
Absolutely Stereo
Latin Village Indoor alleen op zaterdag
26 november 2008
Hellraiser
Voetzoekers
25 november 2008
Laatste update Time Warp
Get Q Serious
HouseDeluxe brings you to St. Tropez
24 november 2008
Issue presents Shinedoe & Benny Rodrigues
21 november 2008
Gewoon Gastvrij vindt nieuwe locatie
Crazyland gaat wederom voor succes op 27 december en 1 januari
20 november 2008
Park Avenue
BLACK
19 november 2008
Vier
18 november 2008
Update Fabulous 2008 met timetable
Turn up the bass trailer
Ground Zero Festival 2009
Hardcore Resistance
Trancelicious
Voor een joet zit je goed bij de X-mass Sparkling edition van Decisions
14 november 2008
Diepgang
Samsobeats
Terwijl de temperatuur daalt, stijgt de spanning...
Wil jij gratis naar Concept: Hardstyle?
Hypnotiq
13 november 2008
Awakenings kijkt vooruit!
Wie luidt 2009 in op Matrixx'NYE Dirty Chique..?
12 november 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Shoot Me, I'm Famous
Synergy between Club and Art
Crazyland komt met extra grote tent aan zijkant Hemkade
11 november 2008
Kick-off Klub Kikker
Taste-it!
10 november 2008
Volgende Euphoria in januari 2009
9 november 2008
Haarlem Beeft
8 november 2008
Lifted
7 november 2008
Line-up Extrema NYE bekend
6 november 2008
Tranceclassixx
Traffic met Len Faki, Christian Smith & District One
5 november 2008
Megaclub Zak, the awakening has begun
Snotapen on Tour. 4 x 2 = geen 9
4 november 2008
Nightlife Circus: Oudejaars spektakel in Arnhem en Utrecht
Discotheque
G.O.D
Eindtijd Menno Solo verlengd naar 06:00 uur
3 november 2008
Hardcore Outlet Part II, hosted by Mid-Town
De november editie van Club r_AW
2 november 2008
J.A.C.K. – Zaterdag 15 november – Comedy Theater Amsterdam
1 november 2008
Gezocht: Feestgangers (m/v)