Partyflock
 

Absolutely Stereo

gepubliceerd door , op
Utrecht has Absolutely Stereo! Absolutely Stereo zet de toon in Utrecht! De intieme, warme en sfeervolle Winkel van Sinkel is zaterdag 20 december opnieuw het podium voor DE clubnight van Holland’s leading female dj Miss Monica. Met een groot aantal fans groeit Absolutely Stereo steeds harder in het hart van Utrecht, Monica staat dan ook alweer te trappelen om naar de Winkel van Sinkel te komen. De vetste ongecensureerde house, techhouse en techno in haar puurste vorm worden op deze derde editie gepresenteerd door uiteraard Miss Monica zelf met aan haar zijde MC Jessie K en haar special guests…deze keer: Leroy Styles en Chris Rox!

Miss Monica zal weer een absolute feestje gaan bouwen in de Winkel van Sinkel! Utrecht mag weer gaan genieten van haar vrolijke en feestelijke sounds. De bruggen zullen schudden tussen de grachten, diepe rimpels verschijnen in het het water als Hollands leading female dj behind the Pioneers staat! MC Jessie K zal de gehele set van Monica vocaal ondersteunen met haar gouden stembanden, samen vormen zij voor jou de absolute stereo sounds van de avond. Wat een stem heeft deze Rotterdamse! Iedere maand nodigt Miss Monica met haar kritische blik special guests uit om de avond met haar tot een hoog niveau te tillen. Haar oren en ogen zijn dit maal gevallen op Rotterdams finest dj's Leroy Styles en Chris Rox! Leroy Styles is inmiddels een grootheid in Rotterdam. Leroy weet wat house in zijn puurste vorm nodig heeft en is van alle markten thuis! Met een heerlijke house set zal hij de avond opwarmen voor Absolutely Stereo. Wanneer je stereo zegt, klinkt meteen al de naam van Chris Rox in je oren. Deze man weet hoe je moet klappen met warme techhouse en hoe je de avond moet brengen voor de headliner Miss Monica. Met een funky, sexy vibe weet Rox precies de juiste platenkeuze te maken. Dit deed hij al eens eerder voor Erick Morillo, David Vendetta, Martin Solveig en Roger Sanchez. Chris zal de Winkel van Sinkel dus flink gaan "roxen"!

De Winkel van Sinkel in Utrecht is centraal gelegen in het hart van het oude, historische en zeer gezellige centrum van Utrecht. Absolutely Stereo maakt in een handomdraai van deze Nachtwinkel een ware beleving van geluid, licht en entourage die je zult zien, horen en vooral voelen!

2 opmerkingen

Voor alle fans : Live opnames van ABSOLUTELY STEREO te checken op de HYVES :

http://www.absolutely-stereo.hyves.nl/

Met de groeten van Sint en Piet ;-)