Partyflock
 
Nieuws · september 2007
Eye on the Future vs The Beginning
zaterdag 29 september 2007
Zaterdag 6 oktober organiseert Eye on the Future twee feesten voor de prijs van één. In de Haarlemse Lichtfabriek komen namelijk in twee zalen maar liefst 10 doldwaze dj’s een ouderwets gezellig feestje bouwen.
Spice! zorgt nu al bijna een jaar voor een maandelijkse kwaliteitsavond met veel house in Vianen. DJ’s uit het hele land hebben hier hun plaatjes gedraaid en sinds de opening in november 2006 met DJ Jean is het evenement steeds beter gaan lopen.
Dance voor rockers zou je het kunnen noemen maar misschien ook wel keihard rockende dance! De nieuwste hype op het gebied van dance-muziek start op zaterdag 29 september in Patronaat. Electric trash serveert je knalharde electro-rock van de hoogste plank, opgediend door niemand minder dan Teenage Bad Girl en Vicarious Bliss uit Frankrijk en Patronaats resident DJ Spliph.
Met een bescheiden overbrugging gedurende de zomermaanden en enkele fijne uitstapjes van de crew naar ondermeer Ibiza en Kreta, is het nu tijd voor een kersverse Haagse editie van Franchise. Op zaterdag 29 september is het zo ver: in het alles overtreffende Paard staat een nieuwe Franchise on tour op het programma.
F*ckers Returns
vrijdag 28 september 2007
Watch out all of you FREAKS! Na een reeks zomerfeesten op het strand in Scheveningen en een bomvolle Amsterdamse Escape is het weer tijd voor een thriller van een editie in de Maasstad. Op zaterdag 27 oktober a.s. zal Rotterdam te klein zijn. F*ckers is back in town en nodigt voor deze complete freakshow niemand minder uit dan de Duitse top-dj Sharam Jey!
De zomer is weer voorbij, de temperatuur daalt langzaam maar gestaag weer naar een niveau waarbij iedereen liever binnen vertoeft dan buiten. Zo ook in het weekend. Voor diegenen die op zaterdag 6 oktober in de avond niet buiten op straat willen zijn is er een leuk alternatief: Xtraordinary.
N.O.W. doorbreekt de stilte
woensdag 26 september 2007
Zaterdag 29 september zal HappydayZZ Venue het decor gaan vormen voor een wel heel speciaal feestje, N.O.W night of wonders.
Are you Civilized?
dinsdag 25 september 2007
De eerste editie van het nieuwe maandelijkse techno concept “Civilized?” op 31 augustus, staat eenieder nog helder voor de geest. Civilized? heeft gemerkt en gemeend dat er vanuit het uitgaanspubliek een groeiende behoefte naar kwaliteits techno is ontstaan, en geeft daar met dit nieuwe concept gehoor aan.
Love for People One Year Anniversary
dinsdag 25 september 2007
Begin oktober is het precies een jaar geleden dat het eerste Love for People feest werd gegeven in de Palazz in Woerden. Een heerlijke tijd was begonnen en duurt nog steeds voort tot op de dag van vandaag. Voor de organisatie Good for People reden genoeg om de kurken te laten knallen en extra dik uit te pakken voor de eerste verjaardag van haar troetelkindje Love for People.
“Life is a Gift”
maandag 24 september 2007
Het leven is een gift, als er een man is die dat kan beamen dan is het wel een van Nederlands beste fotografen op partygebied, Erik Blokland. De kleine man met een groot hart voor fotografie viert op 5 oktober zijn verjaardag in HappydayZZ Venue te Culemborg, en dat mag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.
R&B Diamonds
maandag 24 september 2007
28 september 2007 is het de beurt aan de internationaal bekende R&B Diamonds resident Koning Irwan. DJ Irwan zal worden bijgestaan door de andere Diamond Residents: DJ Smoke, DJ Frederico, DJ Master Lee, en een door zijn spetterende prestatie bij R&B Diamonds/Bozzini in Juni op veler verzoek terug gevraagde [dj=32989]{Artiest met ID 32989 bestaat niet!}. Mis het niet.
Klinch
zaterdag 22 september 2007
Op vrijdag 12 oktober schudt Amsterdam op zijn grondvesten, als Crackhouse en klinch de handen ineen slaan voor een daverend muzikaal spektakel in de Amsterdamse Melkweg. Crackhouse is een nieuwe organisatie, bestaande uit drie actieve leden van het Nederlandse nachtleven: Carlos Valdes, Brent Roozendaal en Aron Friedman. Op deze avond komt niemand minder dan Moon Harbours Luna City Express draaien. Een ieder die dit tweetal op Sonne Mond Sterne festival heeft mogen horen, weet dat het plafond van de Oude Zaal eraf gaat.
Wonderen bestaan dus toch....
vrijdag 21 september 2007
Wonderen bestaan wel degelijk. Op woensdagochtend 19 september omstreeks 03:30 uur werd HappydayZZ Venue opgeschrikt door een grote uitslaande brand bij een naburig aangelegen pand. Lange tijd zag het er naar uit dat ook HappydayZZ onder de vlammen zou bezwijken. Tot onze grote vreugde is dit niet gebeurt en gaan ze door waar ze gebleven waren, de beste feesten in de beste club van midden Nederland.
Wie denkt dat Chicago house iets te maken heeft met stoffige platen uit de beginjaren van de house, zal zaterdag 29 september wellicht bedrogen uitkomen. Chicago house heeft zich ontwikkeld. De retro, funky en jazzy invloeden van Bumpin' Chicago zullen daarom net even een andere draai geven aan house als andere housefeesten in de Rotterdamse Maasstad.
Gratis première, kan dat?
donderdag 20 september 2007
29 september 1000 bommen en granaten bij Treasure Army of Lovers Lexion op z’n kop, maar liefst 12 uur non-stop feesten met de ultieme partysfeer van Treasure. Lees verder voor de speciale aktie. Dit is de laatste Treasure van dit jaar.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 september 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Erotic Festival Vibe on tour
woensdag 19 september 2007
Iedereen heeft zich weer helemaal uitgeleefd in de Lexion. Erotic Festival Vibe vinden jullie allemaal toch wel DE feesten om naartoe te gaan. En dat kan al snel weer, want op zaterdag 3 november komt Erotic Festival Vibe met een speciale ‘on tour’ editie!
Something for your mind
woensdag 19 september 2007
Verlang je ook zo terug naar die goede oude tijd, toen er nog feesten gegeven werden in Sporthallen Zuid en toen de feesten er nog waren om te feesten en niet om de commercie? Het snoeiharde geluid, de gemoedelijke sfeer, de gezelligheid, je kan het allemaal opnieuw ervaren a.s. vrijdag 21 september in de Catacomb Studio te Amsterdam.
Joustermerke stond voorheen bekend om zijn donderdagavond. Maar sinds vorig jaar is daar de vrijdagavond bij gekomen. Toen was de start van een nieuw concept in de Swetser, namelijk Starlike.
Aankomende zondag 23 september komt DJ Tiësto naar beachclub Bloomingdale om het strandseizoen in stijl af te sluiten. Met 2 verschillende (overdekte) area’s en een line-up waar je niet omheen kunt wordt dit een niet te missen Closingparty! Er zijn nog kaarten maar wees er snel bij want het gaat hard.
Subliminal it is! Ibiza, New York, Parijs, Los Angeles, London, Barcelona, Rotterdam en nu ook Amsterdam... tijdens het Amsterdam Dance Event zal heel Amsterdam gaan praten over DE artiest. Het gehele event zal gaan speculeren over het fenomeen.
Het dancefeest Independance viert dit jaar haar vijfjarige bestaan. De Weijerij, de organisatie achter dit evenement, laat dit lustrum niet onopgemerkt voorbijgaan en heeft grote artiesten geboekt uit de Nederlandse hardstyle scène. Niemand minder dan Deepack, Isaac en The Viper zullen het podium bestijgen op zaterdag 6 oktober aanstaande.
Addicted
zaterdag 15 september 2007
Amsterdam wordt binnenkort verrijkt met de nieuwe clubavond ‘Addicted’. Iedere eerste zaterdag van de maand: twee areas vol internationale deep house voor grown-ups. Minimum leeftijd is 21 jaar. De eerste editie vindt 6 oktober plaats in club Panama, Amsterdam. Naast vaste resident DJ’s Erick E & Baggi Begovic in de ‘Addicted’ zaal, wordt maandelijks een buitenlandse artiest aangetrokken die een tikkeltje underground te werk zal gaan. Tijdens de lancering van de eerste ‘Addicted’, komt David Vendetta zijn Franse stempel drukken op de avond. In de tweede zaal, de ‘Deep & Dirty’ area, heeft Philip Young het voor het zeggen. Ook hij nodigt ieder maand een DJ maatje uit, te beginnen met Mark August op zaterdag 6 oktober.
Zodiak Commune presents
zaterdag 15 september 2007
Begin dit jaar liet Zodiak Commune, voor het eerst sinds vijf jaar, weer luidruchtig van zich horen in het Tilburgse Popcentrum 013. En dat bleek bepaald geen slecht idee. Deze tweede editie van Analog Dialogue raakte compleet uitverkocht en de reacties waren overweldigend. Op veler verzoek is het op 20 oktober 2007 dan ook eindelijk weer zover als Zodiak Commune de deuren van de inmiddels grondig verbouwde 013 weer opent voor de derde editie van; Analog Dialogue.
5 Jaar Soixante Neuf
vrijdag 14 september 2007
Zaterdag 29 september is het zover. Dan bereikt het gezelligste evenement van Amsterdam Soixante Neuf een leeftijd die bijna geen enkel feest weet te behalen. Soixante Neuf viert die dag haar jubileum; haar 5-jarige bestaan.
Wild wild Boys & Girls Western Party
donderdag 13 september 2007
Nog ruim een week en dan is het tijd voor het meest unieke en wilde feest van de hele maand september. Dit wil je niet missen! Een vette, lekkere en rauwe party in het decor van het oude wilde Westen. Saloons, cowboys and injuns, golddiggers, powows, can can dansers, het komt allemaal tot leven in de North Sea Venue op zaterdag 22 september.
Complexed
donderdag 13 september 2007
Begin 2004 fantaseerde twee schoolvrienden over het geven van een eigen Techno feestje in hun geboorte- en woonplaats Leiden. Na het vinden van een geschikte locatie zag eind oktober van dat jaar de eerste editie van Complexed het levenslicht.
Tiësto op slotfeest Bloomingdale
donderdag 13 september 2007
Aan al het goede komt een eind. Zo heeft de zomer van 2007, waarover de meningen verdeeld zijn, eind September zijn slotpunt bereikt. Afgezien van de teleurstellende temperaturen, vraagt zoiets om een waardige afsluiting: Fame=Dj’s saves humankind from bad music during a memorable closing party!
A Nightmare Outdoor
donderdag 13 september 2007
Met A Nightmare Outdoor - het enige 'hardcore only' nachtfestival in de lage landen - komt er op 15 september a.s. een knallend einde aan een mooi festivalseizoen. Zoals het er nu naar uit ziet hebben ook de weergoden duidelijk zin in een feestje en beloven ze ons een relatief droog en zacht weekeinde. Het Recreatiegebied Mijnsheerenland zal komende zaterdag getransformeerd worden in een snoeihard all-night-long openlucht spektakel.
Maandag is het Nachtboetiek team met 5 man sterk begonnen met opbouwen. Ze zijn extra veel zitgelegenheid aan het creëren, gezellige knusse hoekjes, waar je lekker met je vrienden kunt zitten, afgeschermde plekken waar je kan loungen om even bij te komen. Extra geluid voor de grote zaal dat je het lekkere bas gevoel in je buik voelt.
Er is al vele jaren een Techno area te vinden op Decibel outdoor, waarbij de area dit jaar een eigen identiteit kreeg met de naam Refuse. In deze area was de top van de Hardtechno terug te vinden. Vanaf nu zal Refuse ook los als evenement plaatsvinden.
Technolized
vrijdag 7 september 2007
Ieder mens heeft een doel in zijn leven, de één wil een keer aan de top van de Eiffeltoren staan, de ander wil een keer de hele wereld rond hebben gereisd en nog een ander wil gelukkig trouwen en kinderen krijgen.
Na een uitstapje in het altijd gezellige Sneek tijdens de Sneekweek keert Candy Club weer terug naar de prachtige thuisbasis Club Noa in Leeuwarden. Gezelligheid, goede dj’s, goede muziek, prachtige decoratie en mooie danseressen zijn de vaste ingrediënten die Candy Club al sinds de eerste editie tot een groot succes maken. Zo ook deze aanstaande 7e editie!
Hardcore Empire
vrijdag 7 september 2007
Een samenballing van krachten, een ultieme display van hardcore in al haar vormen, gebracht door 50 artiesten. Als warriors zullen twee organisaties gezamenlijk de handen ineen slaan en zullen zij zorgen voor een explosie van licht en geluid op 26 oktober in een klein plaatsje in Overijssel. Dat is Hardcore Empire in een notendop. Maar goed, uiteraard is er meer te vertellen…
Metro zoekt Nightmare bezoekers!
donderdag 6 september 2007
Metro komt volgende week met een paginagroot verhaal over Nightmare Outdoor. Daarvoor zijn ze op zoek naar drie bezoekers van het event.
F*CKERS! geeft a.s. donderdag haar closing party op het strand van Scheveningen. Met niemand minder dan Erick E, Mason, Ryan Marciano& Sunnery James, Baggi Begovic, Leon Benesty, Dominique Base, Marc Benjamin, MC Spyder & MC 3V3 in de line up gaat deze editie al de boeken in voor het feest begonnen is. 9 edities lang heeft F*CKERS! het strand van Scheveningen gesierd. Regenbuien, zandstormen, wind vlagen…F*CKERS! heeft dit seizoen géén enkele editie mooi weer mogen hebben van de weergoden, desondanks is elke editie stampesvol geweest al dan niet totaal uitverkocht.
Kom NU!
woensdag 5 september 2007
In de jaren’80 hadden we nog geen idee van de muziekstromingen die zouden gaan volgen. Wie had in die die tijd van Depeche Mode en Kraftwerk ooit gedacht dat we twintig jaar later zouden dansen op zuiver elektronische muziek? Nu! is dat de normaalste zaak van de wereld en lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Zoals je merkt: we leven allemaal in het heden en laten het verleden rustig wegzinken in de vergetelheid. Het draait allemaal om het Nu! en niets anders…
HappydayZZ Venue betuigt spijt….. (vervolg)
Dangerouzmind Italian Edition
woensdag 5 september 2007
Hardstyle event op vrijdag 14 september in Rijssen met Tatanka, Activator en Zatox.
Intiem zegt de zomer vaarwel met de Grand Finale op het Scheveningse strand. Voordat we de clubs dus weer massaal ingaan, sluit Intiem de zomerreeks af met DJ Marnix & Stef Vrolijk, “J” de oesterman, het casino én… uiteraard met alle intimi die deze zomer massaal de Billabong Beachclub hebben aangedaan tijdens de eerdere vier standedities van Intiem. Want door jullie was het Noorderstrand van Intiem deze zomer!
Q-BASE
dinsdag 4 september 2007
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een meer dan waardige afsluiter va het festivalseizoen te worden. Lees hier de belangrijke informatie over Q-BASE.
Met de zomer (bijna) achter de rug start ook het seizoen voor party’s weer met X-tase’s drum&bass avond Contrasts. Op 8 september kan je weer genieten van dit populaire dansgenre.
Bass Events zal op vrijdag 23 november een nieuw event lanceren in de grootste, nieuwste en meest prestigieuze mega-dancing in de Benelux: Noxx in Antwerpen.
Carpe DM… Flash
dinsdag 4 september 2007
De zomer is dit jaar niet veel soeps, maar je kunt hem tenminste knallend uitzwaaien. Hoezo? Tilburg heeft sinds kort een splinternieuwe club die helemaal 2 the limit gaat: Carpe DM.
Freakend goes Eindhoven
maandag 3 september 2007
Vorig jaar was BLM9 Bloemendaal het toneel voor de eerste Freakend waarna ze al snel doorgroeide naar Panama* Amsterdam! Deze zomer zochten ze wederom verkoeling op aan de kust van Bloemendaal en bovendien die van Beachclub Sunrise op Aquabest! Nu is het de beurt aan Eindhoven! Op vrijdag 7 september opent Freakend dan ook spectaculair het nieuwe seizoen van Rembrandt te Eindhoven!
Zondagsfeesten hebben een aparte, uitgelaten stemming. De sfeer van alles kan, niets moet leeft zowel bij de bezoekers als bij de artiesten. In die sfeer krijg je al snel een gevoel van saamhorigheid, verassend en afwisselend. Rockit Rocks The Beach wordt de laatste gathering van gelijkgestemden in de openlucht.
Wegens succes voor de tweede keer dit jaar een Sneakerz strand festival 2. Het goedkoopste festival van Nederland (€ 15,- entree) strijkt zondag 23 september neer op recreatiepark Aquabest, bij de naast elkaar gelegen beachclubs Sunrise en Stranders. Van 14.00 tot 23.00 uur krijgen bezoekers wederom veel voor weinig, zoals ze bij Sneakerz gewend zijn. Twee podia met tien van de beste house deejays van eigen bodem en spectaculair entertainment tegen een prachtig decor.
Smackdown - The massive edition
zondag 2 september 2007
Op zaterdag 29 september staat er wederom een nieuwe editie van Smackdown op het programma, uiteraard wederom in Doornroosje, Nijmegen. Na inmiddels drie zeer geslaagde unieke edities onder verschillende motto’s gaat de organisatie ditmaal stevig door onder een nieuw motto getiteld: The Massive Edition.
Helaas… het festivalseizoen ligt alweer bijna achter ons. Maar niet getreurd want dat betekent dat het weer los gaat in de zalen. Op vrijdag 7 september opent Patronaat’s Technovision het nieuwe seizoen met een special van het Duitse techno/electro label Datapunk.
Menig hardcoreliefhebber herinnert zich de vroegere Heavensplace feesten in Kampen. Dit was tot 1998 een jaarlijks terugkerend concept waarvoor veel hardcoreliefhebbers een bezoek brachten aan de stad aan de IJssel. Helaas vanwege de gemeente zal Heavensplace niets meer dan een herinnering blijven. Na jarenlange stilte is het Core Dance Events weer gelukt om de hardcore terug te brengen in Kampen.
29 september 2007
Eye on the Future vs The Beginning
Vianen’s enige echte clubavond gaat los
28 september 2007
Lever je apparatuur in bij Electric trash
Franchise eindelijk weer terug in Den Haag
F*ckers Returns
27 september 2007
''Uitzonderlijke'' gezelligheid in Noord Holland
26 september 2007
N.O.W. doorbreekt de stilte
25 september 2007
Are you Civilized?
Love for People One Year Anniversary
24 september 2007
“Life is a Gift”
R&B Diamonds
22 september 2007
Klinch
21 september 2007
Wonderen bestaan dus toch....
A retro night full of funky, jackin' house music
20 september 2007
Gratis première, kan dat?
19 september 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Erotic Festival Vibe on tour
Something for your mind
Starlike events zet Joure weer op z’n kop tijdens Joustermerke
Koop nu je kaarten voor Fame=dj’s met Tiësto
18 september 2007
Erick Morillo - Subliminal Sessions ADE
17 september 2007
Hardstyle feest Independance pakt groots uit met haar vijfjarig bestaan
15 september 2007
Addicted
Zodiak Commune presents
14 september 2007
5 Jaar Soixante Neuf
13 september 2007
Wild wild Boys & Girls Western Party
Complexed
Tiësto op slotfeest Bloomingdale
A Nightmare Outdoor
11 september 2007
Timetable bekendgemaakt: Erotic Festival Vibe deze zaterdag 15 september
10 september 2007
b2s presenteert nieuw hard techno concept: Refuse
7 september 2007
Technolized
Candy Club – Sweet & sexy sounds sieren hotspot van het noorden
Hardcore Empire
6 september 2007
Metro zoekt Nightmare bezoekers!
F*ckers!- Het eind, C'est fini, basta & finito!
5 september 2007
Kom NU!
HappydayZZ Venue betuigt spijt….. (vervolg)
Dangerouzmind Italian Edition
Intiem sluit strandseizoen af met Marnix en Stef Vrolijk
4 september 2007
Q-BASE
Bergse drum&bass avond Contrasts nodigt wederom bekende gast Dj uit
Bass Events Presents: Hard State, A Harder State of Consciousness
Carpe DM… Flash
3 september 2007
Freakend goes Eindhoven
Rockit Rocks The Beach: Laatste gathering in de openlucht
Tweede editie Sneakerz Strand Festival
2 september 2007
Smackdown - The massive edition
1 september 2007
Patronaat’s Technovision opent seizoen met DATAPUNK Special
Mindblowers – het nieuwe visitekaartje van Kampen