Partyflock
 

“Life is a Gift”
Erik Blokland 35 jaren jong

gepubliceerd door , op
“Life is a Gift”
24 september 2007
Het leven is een gift, als er een man is die dat kan beamen dan is het wel een van Nederlands beste fotografen op partygebied, Erik Blokland. Erik Blokland vormt samen met verwijderd de succesformule www.dancetraffic.com, een pagina vol foto’s van alle grote en kleine evenementen. De kleine man met een groot hart voor fotografie viert op 5 oktober zijn verjaardag in HappydayZZ Venue te Culemborg, en dat mag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.

Zo op het eerste gezicht een doodnormaal verhaal, maar laat dat nu net de kern zijn van dit bericht. In 1996 zat Erik in de bloei van zijn leven, 24 jaar en altijd al die passie voor dance, dj’s en natuurlijk fotografie, kortom een twintiger die volop genoot van het leven. Echter maakte in datzelfde jaar acute reuma een einde aan de altijd zo vrolijke en vriendelijke Erik. Een lijdensweg die misschien uiteindelijk zou leiden tot dat ene woord…….Dat woord heeft hem gelukkig niet in kunnen halen, met alle positieve energie die hij alsnog kon verzamelen, een dosis zelfvertrouwen en heel veel moed is hij op dit moment de reuma aan het overwinnen. Ziekenhuisbezoeken waren aan de dagelijkse orde, het niet meer kunnen lopen van alle pijnen, je handen niet meer kunnen gebruiken wanneer je dat zo graag wilde. Erik mag met trots een man met karakter worden genoemd. De medicijnen hebben uitstekend werk verricht en met de steun van zijn moeder, zus en heel veel vrienden staat Erik weer midden in het leven.

Alle inspanningen zijn dus niet voor niets geweest, ook Nederlands beste en hardste dj, Lady Dana, had bewondering voor het karakter van Erik. Zij introduceerde Erik bij de grote events en niet veel later besloot hij voor zichzelf dat dit zijn toekomst zou worden, fotografie in zijn puurste vorm. Extrema Network, ID&T, UDC en vele clubs hebben Erik al mogen ontvangen als fotoreporter, waarvoor heel veel dank. Met dank aan Ibo van Q-dance heeft Erik zich inmiddels bewezen een vaste waarde te zijn voor alle grote evenementen van Q-dance. Alle bewegingen en beelden worden haarscherp vastgelegd door de lens van mister Dancetraffic.

Op 9 augustus is Erik 35 jaar geworden, en dat gaat nog eens flink gevierd worden! Op 5 oktober is iedereen uitgenodigd om gratis het feestje bij te wonen en er samen met Erik voor veel dancetraffic te zorgen. Een behoorlijk aantal dj’s zullen de avond datgene geven wat het nodig heeft, een flink portie van de beste house, trance en tech-trance. Zo zullen onder meer er een wel heel bijzonder feestje van maken.

Life is a gift, zei ooit een groot man. Laat een gift aan het reuma fonds op 5 oktober het kado zijn waar velen op wachten. HappydayZZ Venue zal op vrijdag 5 oktober vanaf 22:00 uur haar deuren openen voor een wel heel bijzonder feest, Dance Traffic!!

Check voor meer info www.happydayzz.nl of www.dancetraffic.com.
Line-up: Groovemaster Fred, Tremenda, Trèbon, Revana, Michael Dieters, Bas & Ram, José, Francois, Cor Fijneman, Pila, Sunny D, Genius, Luna

27 opmerkingen

Erik! Die ken ik nog van het begin idd! Ook ik begon toen met party-fotografie :)

Gefeliciteerd man en suc6 met dit feest!
We gaan er zeker een goed feest van maken, dat heeft Erik meer dan verdiend!!!
Leuk initiatief (Y)

Hopelijk wordt er veel geld ingezameld voor het Reumafonds (F)
idd een top fotograaf. goed bezig man :)
 
Blokland :respect:
(y)
Ik zie 'm regelmatig rondrennen met z'n camera op diverse feestjes!

Nog gefeliciteerd! ;)
 
Hey mate :D

Congrats again:D

didn't know that with your past! Always I see you, you're smiling ;) go on like this!!! and have a great night in Happy Dayz!!

greeetz
 
:)
Lets party voor ERIK! :-)
 
Geweldig initiatief voor een sympathiek individu (y)

Nogmaals gefeliciteerd Erik (f)
Woehoe!!! we gaan het zeker vieren!! :bounce:
 
Heerlijk positieve gozer. Ik weet wat reuma met je kan doen, dus dit heeft hij meer dan verdiend! (y)
laatste aanpassing
Het leven is te moeilijk als we niet meer van de kleine dingen kunnen genieten en overwinnen en als we dan de groete dingen overwinnen en of met veel trots tegemoet gaan.Dan zijn we SUPER optimistisch en gaan we voor al onze dromen uit te mogen laten komen en mag het de 5de een droom zijn die uitkomt en we eer met zijn allen van mogen genieten.

Van harte ERIC liefs van ons
 
:respect: Een mooie avond toegewenst! (Y)
Erik! Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
En 5 oktober gaat een knalfeest worden :D
Helemaal Top!
Dat wordt een keer feesten zonder camera?? :P
Have fun!
Kom je wel weer tegen bij de feessies!
Erik je bent een lieverd, maar het Nederlandse taalgebruik in het 'persbericht' is werkelijk tenenkrommend..
 
Werkzaam bij Afterdreams
gaat een geweldige avond worden voor jou eric!!!:cheer:
(K)
Dat is toch die gozer die altijd met een 70/200 2.8 of groter loopt?? Ook al staat ie mensen te fotograferen? :S
 
Gozer! gefeliciteerd he :)
 
We gaan der een super groot feest van maken eric...
We zijn van de party :cheer:
Natuurlijk van harte gefeliciteerd Erik en nog bedankt voor de leuke foto's die je van ons hebt genomen bij A State of Trance in Den Bosch afgelopen mei. Echt jammer dat het zo ver weg is, maar maak er een mooi feesie van en dat er maar veel geld mag worden ingezameld voor het reumafonds!
VAN HARTE !!!!!

Dat het een knalfuif mag worden (y) :cheer: