Partyflock
 
Nieuws · december 2007
Winter Wooferland
zondag 30 december 2007
Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar nodigt Wooferland je uit voor wat ongetwijfeld de leukste nieuwjaarsborrel van 2008 zal worden. Na alle suffe verplichtingen en opgedwongen gezelligheid uit de december maanden is het
eindelijk weer eens tijd voor een écht gezellig feestje. En als de Woofers een feestje geven waar zelfs kinderen niet zijn toegestaan, dan weet je dat het er deze avond wel eens heftig aan toe zou kunnen gaan..
Tranceclassixx
zaterdag 29 december 2007
Mocht er al bewijs nodig zijn, dan is dat tijdens de vorige editie van Tranceclassixx behoorlijk overtuigend geleverd: trance kent nog steeds een trouwe, en weer stevig groeiende aanhang. En dus legt het meest melodieuze feest van The Matrixx de lat weer een trede hoger, op zaterdag 12 januari. Ga er maar aanstaan, want deze line-up is om de trancevingers bij af te likken: Scot Project, Marcel Woods, Bas & Ram, Jochen Miller en Francois.
Sunday Moods
vrijdag 28 december 2007
Zondag 30 december 2007 zal Release Events in Club Live van start gaan met Sunday Moods! Dit feest zal ter promotie elke zondag in januari gehouden worden.
Vanaf februari zal dit elke tweede zondag worden. Hou deze zondagen dus in de gaten.
Magnifique
donderdag 27 december 2007
Organisatie Twelve-Eleven is altijd op zoek is om haar grenzen te verleggen. Op 18 januari 2008 gaat Twelve-Eleven met Magnifique zorgen voor een mijlpijl in de housemuziek in de Achterhoek. Het concept verhuist naar Club 22.24 aan de Grutstraat in Doetinchem met een zeer verrassende programmering.
Soigné
donderdag 27 december 2007
Uitgaan is gezelligheid. Uitgaan is dansen. Uitgaan is verleiden, versieren en uitnodigend! With your Friends having a lot of Fun. Zaterdag 29 december komt de vrienden groep onder de noemer The Champagne Society weer bijeen in The Zebra voor Soigné.
Zowel letterlijk als figuurlijk is voor zowel Klup Koel in Le Monde en het jaar 2007 een einde gekomen. Nadat bekent is gemaakt dat de vaste Klup Koel lokatie Le Monde in Enschede is verkocht heeft Klup Koel besloten ook in Enschede te stoppen. Na ruim een jaar stoppen we dan ook met een banging feestje op een zeer toepasselijke datum 31 December /1 Januari. Het oud en nieuw feest betekent zowel het einde van het jaar 2007 als Klup Koel in Enschede als het definitieve einde van de lokatie Le Monde.
Sappig vs Hypnotiq vs Heat
woensdag 26 december 2007
Wat ga je doen als je het jaar goed wilt afsluiten? Je gaat met je vrienden een feestje bouwen en met vuurwerk knallen. Dit is precies wat de organisatie in Club The The Level gaat doen. En dat doen ze met Sappig!, Hypnotiq en Heat. Dus de toppers van The The Level zijn er. En knallen, nee ze gaan daar dik overheen met Funkerman, Gregor Salto, Andy Callister, Joey Daniel, Miss Sugaware, Patrix Johnson en natuurlijk Mego die de host van de avond zal zijn.
Accelerator
zondag 23 december 2007
The Concern heeft het afgelopen jaar het publiek mogen trakteren op een diversiteit aan Techno “adventures” en heeft zich zeker bewezen als het gaat om leuke, gezellige sfeer volle avondjes techno in het noorden des land. Maar net als een goede wijn uit een bepaald jaar komt ook aan dit jaar voor iedereen een einde en dus ook voor evenementen organisatie The Concern. Om dit jaar goed af te sluiten trekt de organisatie “het blik der verrassingen” weer open. Zaterdag 29 december organiseert The Concern de traditionele Accelerator Back2Back edition in de bovenzaal van muziek cafe de Gloppe te Leeuwarden, voor liefhebbers van alle techno stylen weer een lust.
Eurosonic
zaterdag 22 december 2007
Een grote en internationale line-up aan dance- en crossover-artiesten vult op donderdag 10 januari Simplon in Groningen tijdens 1 day off, een eenmalig uitstapje van het Amsterdamse festival 5 days off. Ter gelegenheid van Eurosonic wordt in de Simplon een avondvullend programma op hoog niveau neergezet met onder andere Calvin Harris 🇬🇧, Goose dj set 🇧🇪, Yelle 🇫🇷 en Does It Offen You, Yeah? 🇬🇧
Het jaar 2008 begint goed in Dordrecht met op 12 januari het feest Oldschool Heroes wat wordt gehouden in Eventcenter Amigo's te Dordrecht. NRG Events zorgt ook deze keer voor extra geluid, licht en lasers zodat er deze avond niks zal ontbreken. Oldschool Heroes wordt het één na laatste feest in Amigo's en het wordt zeker het laatste Oldschool feest ooit in Eventcenter Amigo's.
'Where the ladies at?' Op die vraag krijgt een ieder op vrijdag 28 december een eenduidig antwoord namelijk 'At the r&b diamonds ladies night in club Bozzini!' Dat alle beeldschone dames zich in deze club zullen bevinden op 28 december is nu al een feit gezien de trackrecord van de spraakmakende R&B diamonds organisatie “Diamond Events Belgium”.
Pokke-Kerst-Herrie 2007
vrijdag 21 december 2007
Nog een kleine week en Pokke-Kerst-Herrie is een feit. De voorbereidingen zijn in volle gang en nu kunnen de laatste ontwikkelingen bekend gemaakt worden. Bij velen staat het optreden van Masters of Ceremony in 2006 in het geheugen gegrift. Daarom is aan de heren gevraagd of dit jaar weer zo’n geweldige act zal worden. Lees verder voor alle info voor het feest en het interview met Masters of Ceremony.
Sneakerz in 't Paard van Troje
donderdag 20 december 2007
Aanstaande zondag 30 december kan je voor de laatste keer in 2007 genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars! Met een line-up om U tegen te zeggen zal dit feestje van begin tot eind knallen als nooit te voren. Ben je klaar voor de line-up? Here we go: Lucien Foort, Funkerman, Madskillz, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Erick E, Shagspeare, Original, Irwan en natuurlijk de twee vaste Sneakerz mc’s Gee en Lady Bee! Een paar van deze fantastische artiesten zullen we wat nader onder de aandacht brengen.
Met afstand het meest succesvolle hardstylelabel van de laatste jaren: Scantraxx. Het logo duikt op mysterieuze wijze op elk viaduct van Nederland op - en de rij DJs die zich onder het label van Dov Elkabas a.k.a. The Prophet scharen, groeit gestaag. Logisch, die typerende letters van Scantraxx op een zwarte schijf, staan gelijk aan een keurmerk: Is het Scantraxx, dan is het knallen. En dat knallen gaat heel vetjes gebeuren op zaterdag ..... tijdens een zeer speciale editie van XXlerator: Scantraxx Worldtour!
Wordt het lekker naborrelen op de bank met “Knallen met Kurken” op de buis, of wordt het na middernacht knallen met Zodiak Commune en Adapter in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo? Voor de doorgewinterde Acid-freak en Techno-head zal de keuze niet moeilijk zijn, want Dynamo is met Oud Op Nieuw het kloppend hart van underground Eindhoven.
Door onvoorziene omstandigheden is het helaas niet mogelijk om in de locatie Obelisk te Vaals op de datum 26 december 2007 het evenement Limburg Hardcore te laten plaats vinden! UHM betreurt de ontstane situatie en gang van zaken omtrent deze beslissing.
Vrijdag 21 december organiseert de Amsterdamse GZG Amsterdam (GZG) hun eerste aftershow sinds november 2006. Toni Rios van het Duitse Cocoon is uitgenodigd om na zijn optreden in Club Stalker nog even door te feesten op de derde editie van Maandag bestaat niet.
Chocolatin
woensdag 19 december 2007
Zaterdag 26 januari keert Chocolatin met haar sweet ear candy weer terug naar 013 te Tilburg. Na de succesvolle, uitverkochte 1e editie nu met het toepasselijk winterthema Chocolatin presents Hot Choco! Met een line-up van Ricky Rivaro, Sidney Samson, D-Rashid, Funkerman, Bassjackers, Rockz en MC Spyder zal ook deze Chocolatin zeker zo heet worden gegeten als ‘ie wordt opgediend.....
De Schillenhut
dinsdag 18 december 2007
Voel jij je ook vaak teleurgesteld de dag na oud en nieuw? Zo’n feest kost altijd (te) veel geld, duurt meestal tot slechts 4 of 5 in de ochtend en je krijgt meestal weinig waar voor je zuurverdiende knaken. Je had eigenlijk helemaal geen zin in een massaal en onpersoonlijk feest met VIP tafels voor 500 euro, verplichte outfits en andere regeltjes. Wat je eigenlijk met oudjaar wilt is de sfeer van thuis meenemen naar een goed feest zonder fratsen, met veel bekenden, relaxte sfeer en dope beats op een originele underground locatie die eindelijk eens écht steengoed is. En dat komt goed uit, want De Schillenhut, het ondergronds reizend party circus dat op onverwachte plekken in Amsterdam opduikt, organiseert ook tijdens Oud & Nieuw een vuige fuif te Amsterdam en wel op een nieuwe onontdekte boot van 22.00 tot minimaal 07.00!
Bleifrei
dinsdag 18 december 2007
Yes! De tweede editie van Bleifrei staat voor de deur. Vrijdag 21 december staat de Flexbar paraat om het feestgespuis te ontvangen! Vermaarde artiesten uit binnen- en buitenland zullen klaarstaan om het tot een knappe avond te maken
Hed Kandi 5 jaar in Nederland
dinsdag 18 december 2007
Hed Kandi,‘s werelds meest stijlvolle clubmerk, bestaat 5 jaar in Nederland en dat wordt groots gevierd! Op zaterdag 22 december treden 9 DJs & 4 live-acts op in 3 area’s van Arena.
Het is koud, donker en de winter heeft nu toch echt toegeslagen. Dit betekent dat de kerstdagen en de kerstman weer voor de deur staan. En wat is kerst zonder een lekkere dosis house, minimal en techno onder een boom? Dit jaar valt 1e kerstdag op de laatste dinsdag van de maand en dat kan maar één ding betekenen: een speciale 'Christmas Carol' Voidd Sessions. Maar Voidd en Extravers hebben de handen ook ineengeslagen om dit jaar samen een geweldig Nieuwjaarsfeest te organiseren. Een obscure lokatie en een supervette line-up vormen de basis voor een feest waarmee je jouw nieuwe jaar een kickstart geeft.
Play Royale
dinsdag 18 december 2007
Winkel van Sinkel presenteert 31 december een exclusieve avond, waarbij sfeer, service, aandacht en muziek centraal staan. De Nachtwinkel ontvangt graag die bezoekers die gaan voor lekker gek doen op een volwassen manier, die ongedwongen willen zijn en een bredere kijk hebben op muziek en gezelligheid.
Los NYE
dinsdag 18 december 2007
Goed nieuws voor alle feestgangers. De organisatie van Soulmax was nog niet helemaal tevreden over de line-up van LOS NYE. Het moest groter meer en beter. Daarom heeft Soulmax nog één laatste verassing. Sidney Samson en Ricky Rivaro komen ook knallen op Los NYE. Duindigt is volgens vele partygangers met Oud & Nieuw ‘the place to be!’ Het is zelfs nu zo populair dat er kaarten zijn gestolen…
Laatste hardjump ooit in Zalinaz
dinsdag 18 december 2007
Op zaterdag 22 december 2007 vindt de laatste Hardjump ooit in Zalinaz (Etten-Leur, NL) plaats. Als eerbetoon aan de vele mooie Hardjump party's die in Zalinaz plaatsvonden besliste Explosive events om deze laatste Hardjump in Zalinaz in het teken van classics te plaatsen. Mis deze allerlaatste kans om deze nu al legendarische Hardjump classics mee te maken zeker niet. Lees snel verder!
Angerfist – The Mutilate concert
zondag 16 december 2007
Angerfist, Art of Dance vindt dat deze iconen van de present hardcore wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden, en heeft het drietal daarom uitverkoren om de centrale artiesten te zijn van het jaarlijks terugkerende event dat helemaal om één act draait. Met grote trots maakt Art of Dance daarom bekend dat op 29 maart 2008 het Eindhovense Beursgebouw van 22.00 uur tot 07.00 uur geheel in het teken staat van Angerfist:
Planet V.I.P.
zondag 16 december 2007
Na veel erover gezegd te hebben en erover te hebben geschreven is het komende zaterdag dan eindelijk tijd voor de muziek, de beleving en de ongekende gezelligheid van Planet V.I.P. Zoals gezegd èn geschreven, geen gewone Planet V.I.P. maar een Planet V.I.P. die in het teken zal staan van de goede oude tijd waarin de oldschool en early rave zoals wij het nu noemen nog haar hoogtijdagen vierde. Voor menig Leeuwarder staan befaamde feesten als Thunderdome in de Friesland Hallen en het legendarische The Dreamteam nog in ieders geheugen gegrift.
Know Your Classics
zondag 16 december 2007
Know your classics again! De houseclassics avond in Villa Thalia is terug! Zaterdag 12 januari gaan we weer terug in de tijd van "toen alles nog goed was" en "vroeger was alles beter". The Thalia in Rotterdam is deze nacht het exclusieve podium om mee terug in de tijd te gaan naar alle goeie dansvloerklappers van de jaren 1990 tot aan 2004!
The BeatClub in Doornroosje met Kerst
zaterdag 15 december 2007
Het klassieke house-circus The BeatClub host dit jaar de hotste nacht van het jaar in Nijmegen. HOUSE CLASSICS, traditioneel gezien HET feest in Nijmegen met Kerst heeft de primeur om The BeatClub voor het eerst in het Oosten des lands te mogen ontvangen. House veteraan DJ Per opent speciaal hiervoor zijn archieven en neemt onder andere Mazzo icoon DJ Cellie met zich mee.
Nachtwacht invites: Nuno dos Santos!
zaterdag 15 december 2007
Al in de 16e eeuw organiseerden burgers zich in burgerwachten om in tijden van oorlog of oproer in actie te komen om de veiligheid van de jonge en vernieuwende republiek te kunnen waarborgen, samen stonden we sterk!
In de loop der tijd verloor de wacht haar oorspronkelijke functie, wat echter overbleef waren ceremoniële gezelschappen die een niet onaanzienlijke invloed op het land hadden.. De Nachtwacht!
Wanna go to Lalaland
vrijdag 14 december 2007
Al eeuwen lang wordt er op 25 december de geboorte van Het Kerstkindje gevierd. Sappig! Produkties hebben daarom die dag ook uitgekozen voor de geboorte van hun nieuwe kindje. Grote broer Sappig! is al een paar jaar in Amsterdam en Rotterdam een begrip in het uitgaansleven. Dit jaar breidde dit zich succesvol uit tot Eindhoven en Arnhem. Grote zus RICH! heeft vanuit Amsterdam met maandelijks uitverkochte edities in de Escape meer een internationale inslag. Zij heeft met onder andere edities op Ibiza (al 6 jaar wekelijks tijdens het zomerseizoen in El Divino), London en Stavanger aardig rondgereisd het afgelopen jaar.
Op zaterdag 26 januari 2008 viert Rockit alweer haar vierde verjaardag en vanzelfsprekend pakt FCA groots uit om dat te vieren! Met twee zalen, een keur aan multimedia, theater en designkunstenaars en een line-up om werkelijk je vingers bij af te likken, is het vrijwel zeker dat het verjaardagsfeest de boeken in zal gaan als een eentje om nooit meer te vergeten
X-mas met topdj's
vrijdag 14 december 2007
Dance-organisatie RBO pakt uit met de kerst en heeft 2 Top Dj’s uitgenodigd voor deze speciale editie in Markt15 op zaterdag 22 december!

In tegenstelling tot wat er op het drukwerk (al verspreid) staat is de toegangsprijs aan de deur geen 12 maar 10 euro !
Go!Crunc · For the love of house
donderdag 13 december 2007
De laatste GO!CRUNC editie van 2007 zal plaatsvinden op zaterdag 15 december. Een waardige afsluiter van het jaar 2007. Een bewogen jaar, wat begon met Panama en in de zomer de overstap maakte naar de real house sound en nieuwe locatie Marcanti. Na 15 december gaat het GO!CRUNC concept voor 2 maanden in de koelkast, dit vanwege het 3 jarig bestaan van Crunc, 19 januari in Arena, en het 2 jarig bestaan van Superstars en Soigné in februari. Crunc pakt daarom groot uit met de laatste editie van 2007. Om iedereen alvast lekker te maken voor de comeback in 2008.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Losgeslagen wild! De jeugd van tegenwoordig! Beter geven we ze niet waar het naar schreeuwt....Vorige week werd Klub Kolonie opgeschrikt door een brief van de Politie aan de Kolonie. In deze brief werden ze afgeraden om het feest weer in Kolonie te organiseren.
Nog even en het feest Intruders barst los. Dit bikkelharde hardcore feest staat in het teken van de strijd met buitenaardse wezens. Op 24 december zal planeet Aarde worden aangevallen door deze moordlustige en weerzinwekkende Intruders. Het leger van de Intruders zal koste wat het kost moeten worden gestopt. Het zal een zware, harde en duistere strijd worden, maar een overwinning is mogelijk. Alleen keiharde en dappere strijders kunnen zich aanmelden voor het verzet.
Bliss Deluxe N.Y.E.
dinsdag 11 december 2007
Het afgelopen jaar was je glas soms halfleeg en soms halfvol. Bij Bliss Deluxe New Years Eve zul je dat probleem niet tegenkomen, wij drinken namelijk uit de fles! Sommige van ons tellen af tot 12 uur om het nieuwe jaar in te luiden en anderen zullen aftellen om er zeker van te zijn dat het afgelopen jaar echt eindelijk klaar is......
Kerstactie Ik Ben Je Bitch Niet
maandag 10 december 2007
Op 22 december 2007 zullen Orange Events & HappydayZZ Events alles uit de kast trekken om weer een dikke editie van ‘Ik Ben Je Bitch Niet!’ neer te zetten. Omdat deze editie helemaal in het teken staat van de kerst mogen de vele kerstacties ook zeker niet ontbreken…
Switch
donderdag 6 december 2007
Switch is terug in Utrecht na een tijdje weg geweest te zijn in Utrecht. Een aantal jaar geleden initieerde DJ Bono deze avond in de Winkel van Sinkel, waarbij real house en soulfoul house de basis waren van de avond. Op zaterdag 8 december wordt de avond in een nieuw jasje gestoken met wederom DJ Bono als resident van de avond. Deze editie zijn Lucien Foort en Benjamin Bates te gast in de Winkel van Sinkel voor een avond funky soulful house music.
15 Uur Thunderdome Radio
donderdag 6 december 2007
Aanstaande zaterdag is er in Studio 80 een 15 uur lange uitzending van Thunderdome Radio ter ere van het 15-jarige bestaan van Thunderdome. Ze beginnen om 18.00 uur en gaan door tot 09.00 uur de volgende ochtend. Vanaf 23.00 tot 06.00 uur is de club naast de radiostudio voor publiek toegankelijk en ze verwachten een volle bak!
Na de zeer geslaagde, bijzonder gezellige en vooral erg Kerstige X-Mas Sparkling Edition in 2006 zullen jullie er dit jaar in het weekend voor Kerst wederom aan moeten geloven: Decisions brengt je dan de tweede editie van dit ondertussen vermaarde feest!
Op vrijdag 7 december is Speedy na lange afwezigheid gelukkig weer terug in Patronaat. In een extra lange live-set zal hij ons laten horen waarom hij nog altijd de koning van de Nederlandse techno is. Daarbij is natuurlijk geen betere begeleiding te bedenken als die van Patronaat's eigen Schijfrijders!
Ook dit jaar hebben Noorderslag en EuroSonic een uitgebreide en veelzijdige dance- en hiphopprogrammering.
Stockholm syndroom
zondag 2 december 2007
Quote,

Aangenomen wordt dat het ‘Stockholm syndroom’ tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer Matt HomeLess absolute controle over de gegijzelde kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoefte van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van Scandinavische suicidal beats, verontrustende live acts, perverse visuals en onmisbare Amsterdamse ingrediënten”.
(bron; wappipedia 2007)
Manual
zondag 2 december 2007
Op zaterdag 15 december zal de Amsterdamse Studio 80 in het teken staan van Manual Music en haar artiesten. In samenwerking met Electronation organiseerd Manual een labelnight waarbij alle Nederlandse artiesten van het recentelijk opgestartte Manual Bookings acte de presence zullen geven!
Villa Achterdeur
zaterdag 1 december 2007
Hot newz! Oud en Nieuw valt een dag eerder dit jaar! Vergeet die dodelijk saaie altijd tegenvallende en zeer dure 31ste december maar. Het hotste Oud en Nieuw feest van dit jaar is er dan ook al op zondag 30 december! Want wie wil er nou Oud en Nieuw vieren op een maandag? Villa Achterdeur zal het nieuwe jaar op spectaculaire wijze inluiden met een overheerlijk en over the top gay(minded)feestje: Voordeur 2008!
Vreemd
zaterdag 1 december 2007
Zaterdag 15 December gaat het Vreemd in Leeuwarden worden in het 058 Podium in Leeuwarden. Vreemd in Leeuwarden (www.gajealvreemd.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A10140) vindt elke donderdagavond plaats in de Amsterdamse Sugar Factory. Binnen Amsterdam heeft Vreemd in Leeuwarden meerdere uitstapjes gemaakt naar andere (nacht)clubs en samen met andere organisaties, maar Vreemd in Leeuwarden in Friesland is een primeur. Het wordt beslist niet de laatste keer dat Vreemd in Leeuwarden en Studio Soulrock buiten Amsterdam gaan opereren, dit zou wel eens het eerste evenement kunnen zijn van een soort nationale Vreemd in Leeuwardene tour.
GirlsLoveDJ's
zaterdag 1 december 2007
Op zaterdag 8 december gaan we weer ouderwetse knallen in Arena. GirlsLoveDJ's zal dan de één na laatste editie neerzetten van 2007. En omdat we willen dat iedereen zich er extra thuis voelt hebben we alle residents en bekende Amsterdamse vrienden opgetrommeld om hun favoriete platen te komen draaien.
30 december 2007
Winter Wooferland
29 december 2007
Tranceclassixx
28 december 2007
Sunday Moods
27 december 2007
Magnifique
Soigné
Klup Koel een knallend eind, einde , over!
26 december 2007
Sappig vs Hypnotiq vs Heat
23 december 2007
Accelerator
22 december 2007
Eurosonic
21 december 2007
Oldschool Heroes in Eventcenter Amigo’s, Dordrecht
R&B Diamonds met special guests The Partysquad
Pokke-Kerst-Herrie 2007
20 december 2007
Sneakerz in 't Paard van Troje
XXlerator geeft The Matrixx over aan Scantraxx
Oud Op Nieuw met Zodiak Commune en Adapter in Dynamo
19 december 2007
Limburg hardcore Invites verplaatst naar 23 februari 2008
Gasten Zonder Grenzen vieren Maandag Bestaat Niet
Chocolatin
18 december 2007
De Schillenhut
Bleifrei
Hed Kandi 5 jaar in Nederland
Voidd Sessions 'Christmas Carol' en met Oud&Nieuw 'Droomstart'
Play Royale
Los NYE
Laatste hardjump ooit in Zalinaz
16 december 2007
Angerfist – The Mutilate concert
Planet V.I.P.
Know Your Classics
15 december 2007
The BeatClub in Doornroosje met Kerst
Nachtwacht invites: Nuno dos Santos!
14 december 2007
Wanna go to Lalaland
4 Jaar Rockit in de Central Studio’s Utrecht
X-mas met topdj's
13 december 2007
Go!Crunc · For the love of house
12 december 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Klub Kolonie verhuist naar Kolpinghuis
11 december 2007
Intruders, are you ready to protect our planet?
Bliss Deluxe N.Y.E.
10 december 2007
Kerstactie Ik Ben Je Bitch Niet
6 december 2007
Switch
15 Uur Thunderdome Radio
Decisions gaat weer los tijdens haar X-mas Sparkling Edition
4 december 2007
Speedy J keert terug naar Patronaat
Dance en hiphop prominent aanwezig op Noorderslag en EuroSonic
2 december 2007
Stockholm syndroom
Manual
1 december 2007
Villa Achterdeur
Vreemd
GirlsLoveDJ's