Partyflock
 

Nachtwacht invites: Nuno dos Santos!

gepubliceerd door , op
Nachtwacht invites: Nuno dos Santos!
15 december 2007
FeestNachtwacht · invites Nuno dos Santos Site
Datumwoensdag 26 december 2007
LocatieDoozo Site
De Nachtwacht is de naam die het grote publiek gaf aan het bekendste schilderij en meesterwerk van Rembrandt van Rijn. Kenmerkend en indrukwekkend door z'n formaat, en vol van verrassingen door zn ontelbare details, is het aanschouwen van dit fenomeen een werkelijk onvergetelijke gebeurtenis.

Al in de 16e eeuw organiseerden burgers zich in burgerwachten om in tijden van oorlog of oproer in actie te komen om de veiligheid van de jonge en vernieuwende republiek te kunnen waarborgen, samen stonden we sterk! In de loop der tijd verloor de wacht haar oorspronkelijke functie, wat echter overbleef waren ceremoniële gezelschappen die een niet onaanzienlijke invloed op het land hadden.. De Nachtwacht!

Het zijn Doozo en Arthouse die met Nachtwacht de handen ineen hebben geslagen. Arthouse, bekend van de gelijknamige- en meest vooruitstrevende -houseavonden van Leeuwarden, en Doozo, het sushi-restaurant uit Herman den Blijkers’ televisie-programma ‘Mijn tent is top’, brengen met Nachtwacht de spanning terug in het uitgaansleven van Leeuwarden. Van top djs, visuals en de muziek, tot het publiek, de lokatie en haar personeel, Nachtwacht is zo’n avond waar alles klopt. En met de laatste ‘Lauhaus-editie’ van 17 November jl. hoogstwaarschijnlijk nog vers in het geheugen, is het 26 December (2e kerstdag!) alweer tijd voor de volgende editie van Nachtwacht, en wat voor één! ‘Graag afstand houden van de kunstwerken aub!’

Deze Nachtwacht –editie op 2e kerstdag, gaat er een worden voor in de boeken. Ditmaal is niemand minder dan Nuno dos Santos uitgenodigd om deze Nachtwacht, en jouw 2e kerstdag niet minder dan voortreffelijk te kunnen noemen! Nuno dos Santos, die momenteel met zn nieuwste release ‘Merging’ (samen met TJ Kong en Robert Owens) een ware hype lijkt te creeren in dj-land, is bekend van o.a. Awakenings, Extrema, Free Your Mind en natuurlijk niet te vergeten zn eigen ‘360’ avonden, waarmee hij het zelfs voor elkaar krijgt helden als Nathan Fake op de programmering te krijgen. ‘Ja,.. die Nuno heeft het wel begrepen’, aldus een van de leden van de Nachtwacht.

Niet te vergeten, zijn Arthouse –residents Andreas Bergmann, Hesz en Neo Young ook nog eens van de partij om jouw avond helemaal compleet te maken. Verwacht een zeer dansbare, spannende, subtiele en melancholische mix van house, minimal, techno en alles wat daar tussen ligt!

Tot Doozo, tot Nachtwacht, tot 26 December!

4 opmerkingen

Leuke tent Doozo!
 
heb er zin-an! :)
Net nieuwsbericht heren! Ben er denk ik wel bij na het kerstdiner ;)