Partyflock
 
Nieuws · september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 29 september 2006
Het is weer vrijdag. Tijd voor de wekelijkse KNIP!
Nog maar een paar dagen en dan barst het hotste feest los in de Lexion. De vorige succesvolle editie op Koninginnedag in de Borchlandhallen staat nog vers in het geheugen bij heel veel mensen. Nu dan in de Lexion, de vetste club met de mooiste zalen. Dit zal de meest wildste nacht ever worden van 15 uur lang!
Je kent ze wel, mensen die niet weten wat ze willen. Die altijd zitten te twijfelen. Die in de winkel een half uur nadenken wat ze zullen gaan eten die avond. Die als ze in bed liggen nog niet weten of ze eigenlijk wel gaan slapen. Die als ze op de dansvloer staan het idee hebben dat ze eigenlijk toch lekkerder stonden met hun drankje in hun hand.
Mezz - Spektrum
donderdag 28 september 2006
In de funky techno en tech house van Dave Angel (UK – Rotation Records) hoor je onmiskenbaar de hevige invloed van de Detroit scene Èn de muzikale vibe die hij meekreeg van vader Jules Davis, een bekende jazz musicus.
7 Oktober is het eindelijk zover. Dan zal namelijk de eerste editie van Taste-it! plaatsvinden. De tijden dat alle Purmerendse houseliefhebbers naar Zaandam, Amsterdam of waar dan ook moesten om eens goed te kunnen ‘rocken’ zijn definitief voorbij!
Rotterdam Electronic Music Festival
donderdag 28 september 2006
Het is bijna zover en de geboorte van het Rotterdams Electronisch Muziek Festival is een feit. Donderdag 9, Vrijdag 10 en Zaterdag 11 November zal er een electrische schokstoot door de Maasstad stromen en krijgt Rotterdam alvast een klein voorproefje van wat haar in Juni 2007 te wachten staat.
Multigroove neemt je mee terug op speurtocht in de muziek, waar artiesten eindelijk weer hun eigen ding kunnen doen met de platen die ze helemaal te gek vinden. Vanaf 4 november kun je je weer een paar keer per jaar in het hol van de Bull wagen, waar de legendes van toen, de talenten van nu en de sterren van de toekomst alleen de beste muziek met ballen draaien en verder... No Bullshit!
Final briefing: Hard Bass Space Mission
woensdag 27 september 2006
Op zaterdag 7 oktober is het weer zover, tijd voor een nieuwe editie van Hard Bass. Dit keer zal het paradepaardje van b2s plaatsvinden in de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch. Evenementen die hier in het verleden zijn gehouden waren altijd een groot succes en de faciliteiten op locatie zijn top.
Overstuurd
woensdag 27 september 2006
Sans Souci’s keiharde concept gaat aanstaande zaterdag 30 september weer van start. Met alleen de allerbeste Hardcore en Terreur. Maandelijks is het tijd voor een stevig potje muziek, met alleen de beste dj's. Lees het volledige bericht voor de lineup.
Het is weer voorbij die mooie zomer... en dus is ook helaas het festivalseizoen weer afgelopen. Maar niet getreurd, zoals Cruyff altijd zegt: “Elk nadeel heb ze voordeel”, want nu het buiten kouder wordt, gaan we gewoon weer lekker de knusheid van de clubs opzoeken. Natuurlijk gaat om deze reden ook het welbekende Club Déjà Vu weer verder, ze zouden het niet durven om jullie teleur te stellen.
Het vleugje “Art Nouveau” waarmee de decoraties tot in details waren vormgegeven, het sublieme geluid dat de oren streelden, een dansende massa die niet van ophouden wist en de heerlijke melodieuze muziek waren stuk voor stuk ingrediënten voor de succesvolle Trancesetterz in september.
Op zaterdag 18 november zal Outland opnieuw de plek zijn waar Bas & Ram Trancesetterz zullen organiseren.
Soms zijn er van die aankondigingen waar je tegelijk heel erg blij maar ook heel erg droevig van wordt. De legendarische live-act Underworld staat op 12 oktober in de mooiste club ter wereld samen met Sven Väth op het podium. Geweldig nieuws natuurlijk!
Putsch
dinsdag 26 september 2006
’T is weer voorbij die mooie zomer... De herfst jaagt ons alweer de kale duisternis in vol gure en regenachtige avonden. Maar hiertegen is er geen betere remedie dan een heerlijk Putsch-stamppot.
Over een paar dagen is het dan eindelijk zover. Supersized zal dan in thuisbasis Outland haar éénjarig bestaan vieren. Naast het gebruikelijke en vertrouwde portie hard vertier zullen de bezoekers hun ogen uitkijken naar de verbluffende en indrukwekkende decoraties, wordt er tot 0.00 gratis champagne geschonken en zal als klapper op de vuurpijl een Mystery Guest het publiek op ongebruikelijke wijze overdonderen.
Escape viert 20-jarig bestaan groots
maandag 25 september 2006
In oktober is het dan eindelijk zover, de bekende Amsterdamse club Escape bestaat maar liefst 20 jaar! Een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al sinds 1986 wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Franchise, Framebusters, Glam en Sundae. Maar ook exclusieve feesten zoals onlangs nog de officiële Madonna afterparty en opnames voor Top of the Pops hebben hier plaatsgevonden, evenals de wekelijkse Chemistry avonden zoals Rush.
Grand Cru gaat door
maandag 25 september 2006
Grand cru gaat door: Sven Love 🇫🇷 komt 14 oktober naar de Winkel van Sinkel om samen met Cleon Macnack de Winkel van Sinkel een muzikale les te leren met twee, drie uur durende sets. Grand cru staat in Utrecht bekend om zijn divers muzikaal aanbod en met Sven Love wordt dat nog eens dubbel onderstreept!
Over een paar dagen vormt één van de meest underground locaties van Nederland het toneel voor de derde editie van Das Boot. De locatie, de legendarische Stubnitz, is er klaar voor. Das Boot belooft een onvergetelijke nacht te worden en in deze laatste briefing lees je de laatste ins en outs over het underground spektakel dat menig Early-liefhebber de nodige slapenloze nachten heeft bezorgd.
Club Las Palmas - One Night Stand
zaterdag 23 september 2006
In september 2002 opende Club Las Palmas haar deuren in een oud pakhuis op de Kop van Zuid in Rotterdam. Eind maart 2005 moest de club vanwege het bestemmingplan haar deuren noodgedwongen sluiten. Met een fantastisch feest met bijna 20 dj’s, mc’s en artiesten sloot Club Las Palmas op 26 maart 2005 op spetterende wijze haar deuren voorgoed!
Zaterdag Oldschool Gangsters!
vrijdag 22 september 2006
Morgen is het weer zover, dan is het alweer zaterdag 23 september en "Time 4 Some Action!"
Dit najaar zal er een nieuw tijdperk aanbreken in de Limburgse clubscene, want dan opent Bozzini voor het eerst haar poorten. Bozzini is hét antwoord op de vraag naar een centraal gelegen kwaliteitsclub in de Euregio. Bozzini is gelegen in het Roda JC stadion te Kerkrade.

Bozzini wordt mindblowing...!
Beestenboel op Magnetronik
woensdag 20 september 2006
Niets lijkt te gek. Magnetronik schudt weer eens een line-up van formaat uit
de spreekwoordelijke mouw. Na een waardig eerste verjaardagsfeest met hoge
heren als Daniel Bell, Zip en Barem ook zaterdag 23 september weer een
muzikaal programma waar de honden geen brood van lusten.
Je verjaardag vieren doe je thuis. Of op zijn minst in je thuisland. Maar nee, DJ Activator heeft gewoon véél meer met Nederland, en dan met The Matrixx in het bijzonder. En dus houdt hij een exclusief verjaardagsfeest: Activator’s Birthday Bash op zaterdag 13 oktober!
Latin Lovers is jarig
dinsdag 19 september 2006
Een volle Villa Thalia, steengoeie latin house en happy people die allemaal uit hun dak gingen. De eerste editie van Latin Lovers na de zomervakantie was weer een groot succes. Op vrijdag 6 oktober viert Latin lovers zijn 1 jarig bestaan in de Villa Thalia in Rotterdam en zoals je gewend bent op verjaardagen wordt er flink uitgepakt. Alles wordt in het werk gesteld om jullie een topavond voor te schotelen.
Giants of House
maandag 18 september 2006
Het is zondagochtend. Je wordt wakker en de zon straalt door je raam. Een heerlijke dag om nieuwe mensen te leren kennen. Wat ga je doen? HappydayZZ Venue gaat gelijk door je gedachte, Giants of House! Leuke nieuwe mensen ontmoeten. Dat ga je doen.
D.D.O.D. - Thunder & Consolation
maandag 18 september 2006
Het kan soms erg lastig zijn om een feest te plannen, de ene keer is er bijna niets te doen op een datum, een andere keer blijf je schipperen en wikken en wegen tussen verschillende data. Zo ook deze keer voor de D.D.O.D. van oktober, die aanvankelijk 14 oktober zou gaan plaatsvinden, echter een paar maanden geleden werd bekend gemaakt dat Partynight de 15e een reis naar Londen zou gaan verzorgen.
Eye on the Future
maandag 18 september 2006
Zaterdag 7 oktober neemt Eye on the future weer één van Nederlands mooiste party locaties in, de monumentale Lichtfabriek. Op deze bijzondere plek net buiten het pittoreske centrum zullen door middel van onvervalste house & techno de historische fundamenten weer getest gaan worden. Met in de grote Turbinehal gevestigde namen en in het intiemere Oliehuis de toekomstige Nederlandse dance top met dj’s.
De grote uittocht komt er weer aan. Aanstaande zaterdag 21 oktober staat I Love Techno weer op het programma, drie weken eerder dan gebruikelijk, en dat betekent traditiegetrouw een volksverhuizing van zo’n 8.000 Nederlanders richting de Flanders Expo in Gent.
Na een lange periode van onzekerheid omtrent de heropening van de Rotterdamse discotheek Nighttown, bleek de Nighttown de organisatie Underground Forever geen zekerheid te kunnen bieden over een heropening per 21 oktober. Ondanks de overname door Heineken moest er namelijk nog veel gebeuren om de doorstart van de Nighttown te realiseren. Underground Forever wilde het risico niet lopen dat Vageman’s verjaardagsfeest niet door kon gaan en is daarom op zoek gegaan naar een geschikte vervangende locatie.
Dubbel feest met Dr.Z-Vago & Negative A
zaterdag 16 september 2006
De echte hardcore liefhebber zal ongetwijfeld zijn strak gemixte deejay sets op feesten zoals Megarave, Hellraiser, Masters of Hardcore, Defqon.1 Festival en Mindcontroller met groot genoegen aanschouwd hebben. Ook zijn zeer uitgebreide en gevarieerde reeks aan producties zijn bij elke hardcore deejay wel in de platentas te vinden.
Erotic Sensitive exclusive & sexy
vrijdag 15 september 2006
Over een klein weekje is het dan eindelijk zover, de eerste editie van een nieuw concept zal Nederland gaan veroveren. Nieuw?? Ja nieuw, Erotic Sensitive exclusive & sexy is géén standaard erotisch feest, het mag zelfs niet eens vergeleken worden met de erotische party’s van nu.
Op zondag 24 september zal MOH Radio tijdens een speciale Mindcontroller uitzending voor het eerst in de geschiedenis de Mindcontroller Early Hardcore Top 90 gaan uitzenden.
De kolkende dansvloer van de B.U.M.B., de hete house sounds van niemand minder dan (o.a.) Chuck Daniels 🇺🇸. De spannendste dansvloer en de juiste muziek zorgen dan ook voor een dodelijk sexy combinatie. En met namen als Edwin Bazen, Swan en Andrea Cichecki eveneens op de flyer, lijkt de basis voor een onstuimige oktoberavond reeds gelegd.
Donkey Rollin’ Euphoria!
woensdag 13 september 2006
Terwijl de mailbox volstroomt met persaanvragen en de telefoon van popcentrum 013 roodgloeiend staat, wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de jongste editie van Euphoria. Dat het jump en hardstyle feest in de steigers staat, is inmiddels wel duidelijk! Wat zouden de Donkey Rollers dit keer weer in petto hebben? Eén ding is zeker, aan hun aanstaande act ging een intensieve voorbereiding vooraf! En wat zou er dit keer weer voor spectaculair decor zijn bedacht? In ieder geval zal deze keer een laser de 013 van voor tot achter doorkruisen, om maar alvast 'n tipje van de sluier te lichten.
Todaysart Festival 2006
woensdag 13 september 2006
Internationale videokunst en grafische hoogstandjes zetten muziekprogramma van Todaysart Festival in een nog sterker licht Het Todaysart Festival, dat plaats vindt gedurende de avonden en nachten op 22 en 23 september in Den Haag, brengt dit jaar toonaangevende internationale artiesten op het gebied van visuele kunst (van grafische vormgeving tot videokunst) naar Nederland.
LOS - Indoor at the beach
woensdag 13 september 2006
De zomer is nog niet voorbij! Na wederom een super geslaagde, uitverkochte editie van Los in het Paard waar de schoentjes niet meer los kwamen van de dansvloer zullen we nog eenmaal Scheveningen laten shaken. Met deze laatste editie van Los op het strand op zaterdag 30 september 2006 halen we het uiterste uit de zomer voordat die sobere bibbermaanden weer voor de deur staan. Sidney Samson, Fetish Verdi, Lucien Foort en Laidback Luke zullen samen met Soulfonic Source, aka Monotony en Sofie Alba, met hun sounds zorgen voor het ultieme zomergevoel en DE laatste Los knaller van het strand seizoen, zorg dat je erbij bent!
Nog een paar nachtjes slapen en de hel breekt weer los in Zaandam. Aanstaande zaterdag wordt daar namelijk een speciale editie van Beter kom je niet gegeven ter ere van het uitbrengen van het eerste album van BKJN. Een onderhand bijna normaal te noemen dikke line-up staat weer klaar om je de ‘crème de la crème’ van de hardste muziekstijlen voor te schotelen. En het belooft dan ook weer een waar spektakel te worden.
De geruchten worden nu bevestigd! Het hing al een tijdje in de lucht en eindelijk is het dan zover. Met veel herrie en kabaal presenteren wij, Deepack, op zaterdag 28 oktober dan eindelijk ons eerste echte eigen feest; Speakerfreaxz.
Superstar people are people who only want the best, and nothing but the best. Op zaterdag 23 september is het weer zover! Superstar komt wederom met een exclusieve avond, waar het draait om de sfeer, het publiek, kwalitatief hoogwaardige house Music en vooral de winning feeling aan het einde van de avond. Iedere editie bleek weer één grote rush te zijn met een knallende afsluiter. Iedere editie weer wisten meer dan 1.500 mensen Superstar te voorzien van de juiste glitter en glamour. Het publiek is speciaal, en de organisatoren van Superstar zorgen daarom iedere editie voor een speciale invulling. Deze editie staat centraal: A unique house battle in the dj-booth!
The Darkraver & Ruffian Birthday Bash
maandag 11 september 2006
Zoals natuurlijk bij iedereen bekend (en anders weet je het nu), vieren de The Darkraver en MC Ruffian op zaterdag 16 september hun verjaardagsparty in de Outland te Rotterdam. Omdat dit twee van de mafste, gekste, idiootste maar ook gezelligste heren van de scène zijn, kan je wel raden dat dit een spetterend knalfeest gaat worden.
Multigroove presents: Das Boot 3
maandag 11 september 2006
Ergens in het industriële aanzicht van het Amsterdamse havengebied meert de Oostduitse vissersboot ROS 701, beter bekend als de Stubnitz, weer aan voor nachten van beukende uitbundigheid. De geest van de underground, die in de kille laadruimten van de Stubnitz rondwaart, slaat zijn ogen weer open voor de stormachtige feestvreugde die de geestdodende verveling op zee doet vergeten.
Sommige feesten zijn te leuk en te origineel om vaak te organiseren. Daarom hebben Chemistry en CluBBack een half jaartje gewacht met de volgende editie van het sinds 1991 succesvolle Night of the Proms.
In het weekend van 23 op 24 september aanstaande zal in de regio Gennep een shockerende gebeurtenis de boeken in gaan. In het noordelijkste puntje van de zuidelijkste provincie van ons land zal zich namelijk een epicentrum ontwikkelen. Het getal wat de Schaal van Richter zal aanwijzen is logischerwijs nog niet te voorspellen maar de glazen bol voorspelt tussen 21:30 uur ’s avonds én 05:00 uur de volgende morgen wél een zéér krachtige activiteit.
Na de intens drukke periode voorafgaande aan de succesvolle 3de editie van het Illegal Vibes Outdoor festival maakt Forces of Dance zich alweer op voor het hosten van de dance-zaal op het volgende festival. Op 23 september 2006 is het namelijk alweer tijd voor de 10de editie van het Freeze Festival, dat word gehouden op één van de mooiste locaties die Leeuwarden rijk is te weten stadsschouwburg De De Harmonie.
Precious
woensdag 6 september 2006
Precious - letterlijk vertaald kostbaar..
Wat kostbaar is, is voor iedereen verschillend maar ik denk dat we allemaal de gezondheid van onszelf én van de mensen waar we van houden bovenaan het lijstje van kostbaarheden hebben staan. Om dit kostbare ‘bezit’ onder de aandacht te brengen geven wij op vrijdag 6 oktober een benefiet feest ten bate van Pink Ribbon. Pink Ribbon is de organisatie die zich bezighoudt met de bewustwording rondom borstkanker.
Nog iets minder dan twee weken en dan is het weer tijd voor Headliner. Op zaterdag 16 september wordt voor de derde keer het Eindhovense Beursgebouw volledig op zijn kop gezet!
Cocoon start clubavond in Nederland
dinsdag 5 september 2006
Daar sta je dan in de immense maar toch intieme ruimte van The The Sand. Het is de nacht van vrijdag 20 oktober en een enorm gejuich gaat op als Sven Väth en Ricardo Villalobos besluiten om een paar platen back 2 back te draaien. Cocoon strijkt neer op het Amsterdam dance Event en dit betekent een zinderend muzikaal en visueel spektakel. Deze nacht geeft de Duitse organisatie z’n visie op hoe een goede clubavond behoort te zijn.
Intuition Invites at Club Poema
zondag 3 september 2006
Met een uiterst positief gevoel, neemt Intuition Recordings langzaam afscheid van de wisselvallige zomer van 2006. Met de succesvolle evenementen United in trance, de Intuition FFWD Afterparty en het magistrale Intuition bewees Intuition Recordings wederom dat trance én zomer een gouden combinatie is.
Volwaardige club voor Breda
zaterdag 2 september 2006
Het uitgaanspubliek van omgeving Breda heeft eindelijk wat ze allang miste: een serieuze club! Zalinaz is een club in alle opzichten en opent op zaterdag 2 september haar deuren voor iedereen die houdt van een kwalitatief feest op een stijlvolle locatie. Zalinaz heeft twee verdiepingen, 3 zalen en biedt ruimte voor maar liefst 1500 dansliefhebbers! En dit alles op een afstand van 10 minuten vanuit het centrum van Breda.
ADHD Sessions
zaterdag 2 september 2006
Er komt eindelijk weer een editie van het gezelligste technofeest van Amsterdam. Na de vorige ADHD sessions, eind juni was het hoog tijd om uit te kijken naar een nieuwe locatie voor de feesten. Maar dat de volgende ADHD party in een nieuwe club meteen zo uniek zou zijn, had niemand aan zien komen!
Twisted Dance & Fashion
vrijdag 1 september 2006
Zoals velen al weten vindt er op zaterdag 23 september een nieuwe Twisted dance & Fashion plaats in de Monza non Solo te Utrecht. Wederom heeft de organisatie gekozen voor een bijzondere combinatie tussen de vetste housetracks, top DJs, mode en heerlijk eten. De housekoning van Nederland, Erick E, zal voor de eerste maal zijn kunsten vertonen op Twisted dance & Fashion. Naast deze immer glimlachende DJ zal ook de goedlachse en altijd swingende Surinamer, Lucien Foort, zijn ding doen. Maar dat is nog niet alles, want naast deze twee oudere rotten in het vak, zal ook de jonge rot en een van de nieuwe househelden van Nederland zijn producties door de speakers laten knallen. Sidney Samson is al eerder te gast geweest bij Twisted dance & Fashion en dat was een daverend succes en mede daarom is hij wederom uitgenodigd.
29 september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Erotic Festival Vibe hotter, sexier en gekker dan ooit!
Global Dance Productions Presents StraightOn Special
28 september 2006
Mezz - Spektrum
Taste-it - A fine taste of latin & groovy house
Rotterdam Electronic Music Festival
No Bullshit; een Multigroove traditie herleeft
27 september 2006
Final briefing: Hard Bass Space Mission
Overstuurd
Club Deja Vu Classics met B&R, CJ stone&Milo.nl, Jochen Miller, Mike S en Dazzle
“The world’s Mixmag number one dj” op Trancesetterz
26 september 2006
Uniek optreden Underworld en Sven Vath
Putsch
Supersized 1 Year Anniversary: De timetable en informatie
25 september 2006
Escape viert 20-jarig bestaan groots
Grand Cru gaat door
Multigroove presents: Das Boot 3 // Timetable
23 september 2006
Club Las Palmas - One Night Stand
22 september 2006
Zaterdag Oldschool Gangsters!
Bozzini zorgt voor nieuw tijdperk Limburgse clubscene
20 september 2006
Beestenboel op Magnetronik
19 september 2006
Activator’s Birthday Bash in The Matrixx
Latin Lovers is jarig
18 september 2006
Giants of House
D.D.O.D. - Thunder & Consolation
Eye on the Future
Veelzijdig I Love Techno barst op 21 oktober los
17 september 2006
I hate trance -Vageman's b-day- naar nieuwe locatie
16 september 2006
Dubbel feest met Dr.Z-Vago & Negative A
15 september 2006
Erotic Sensitive exclusive & sexy
14 september 2006
MOH Radio presenteert Mindcontroller Early Hardcore Top 90
13 september 2006
Bumb in Chicago - een eenmalig exlusief Chicago-house initiatief
Donkey Rollin’ Euphoria!
Todaysart Festival 2006
LOS - Indoor at the beach
Beter kom je niet – Het Album en de Release party
12 september 2006
Deepack organiseert 28 oktober eerste editie Speakerfreaxz
Superstar; It’s gonna be a unique house fight
11 september 2006
The Darkraver & Ruffian Birthday Bash
Multigroove presents: Das Boot 3
9 september 2006
Night of the Proms XXXII in De Waakzaamheid
8 september 2006
Inshock pakt weer uit in Noord-Limburg
7 september 2006
FOD host de Friesland Bank zaal op 10de editie Freeze Festival
6 september 2006
Precious
Duro vervangt Furax tijdens Headliner - It's War!! (5 Sep 2006)
5 september 2006
Cocoon start clubavond in Nederland
3 september 2006
Intuition Invites at Club Poema
2 september 2006
Volwaardige club voor Breda
ADHD Sessions
1 september 2006
Twisted Dance & Fashion