Partyflock
 

Club Las Palmas - One Night Stand

gepubliceerd door , op
Club Las Palmas - One Night Stand
23 september 2006
In september 2002 opende Club Las Palmas haar deuren in een oud pakhuis op de Kop van Zuid in Rotterdam. Eind maart 2005 moest de club vanwege het bestemmingplan haar deuren noodgedwongen sluiten. Met een fantastisch feest met bijna 20 dj’s, mc’s en artiesten sloot Club Las Palmas op 26 maart 2005 op spetterende wijze haar deuren voorgoed!

In de drie jaar tijd van haar bestaan groeide de club uit tot een begrip in het (inter)nationale clubcircuit en werden er een flink aantal awards binnen gesleept. Zo stonden de BG Award, de Gouden Kabouter en de Revu Nachttempel Award in de prijzenkast. De maandelijkse Betty Ford Clinic wist met haar ongekende sfeer en beleving in een jaar tijd uit te groeien tot een feest met legendarische status.

Op de eigen clubavonden en tijdens de feesten van externe organisaties, zoals Xcess, Bacardi Batbeats, Southern Comfort Zone en Extrema, heeft het publiek kunnen genieten van de sounds van gerenommeerde nationale en internationale DJ’s. Grote namen als Robert Owens, Dave Clarke, DJ Sneak, Laurent Garnier, Bob Sinclar, David Guetta, DJ Rush en Martin Solveig hebben de Rotterdamse club op haar grondvesten laten schudden.

Veel clubbers spreken regelmatig over “de goede oude Las Palmas tijd” en missen de sfeer en beleving in de club nog steeds. Hoog tijd dus om die sfeer en beleving voor eenmaal terug te halen! Zaterdag 28 oktober is de datum waarop Club Las Palmas al het goede weer bij elkaar brengt in de Cruise Terminal in Rotterdam. Gelegen tegenover het pand met zoveel historie…

Met een line-up van bijna alle residents en regulars van weleer zal de Cruise Terminal het toneel zijn van een ouderwets avondje “Palmas”!!! Hou je vast, here we go; Natarcia, Youri Donatz, Jeroenski, Miss Monica, Marcello, MarYsol, Victor Coral, DWINNN, Edwin Bazen, Ramon, Mausse, 2 O'Clock Ron, MC Nova, MC Lex Empress, MC PPholl, VJ Lenard D|V, VJ Macmotion en Norman Soares on percussion. Dit alles verdeeld over 4 zalen met toepasselijke decoratie, vette soundsystems en hi-tech lichten!

Meer informatie over deze op voorhand legendarische en fantastische avond is te vinden op de site van Club Rotterdam, www.club-rotterdam.com

14 opmerkingen

Ik mis Las Palmas like hell!!
 
ik ook!! :( was voor mij de gezelligste tent in R'dam! :jaja:

RIP :respect:
Zin in! :bounce:
Oeeeeeeeeeeewwwwwww, lekker!!!!
Las Palmas was echt een vette tent.! Ik moet niks van Rotterdam hebben, maar dat was dan wel weer een lichtpuntje :)
alleen jammer dat het niet gewoon op de oude lokatie gehouden daar zat hem juist die sfeer in!
WOEHOOEEEEE!!!!! jammer dat het echt niet terug komt!!! :( xxx
Uitspraak van Matth¥s op zondag 24 september 2006 om 19:14:
alleen jammer dat het niet gewoon op de oude lokatie gehouden daar zat hem juist die sfeer in!


Precies! Was helemaal blij toen ik het las, maar ja....andere locatie....beetje jammer! Line-up is in elk geval ouderwets goed :bounce:

Maaaarrrr heb er echt zin in!!! Las Palmas Rocks (Rocked, helaas)
laatste aanpassing
alleen jammer dat het niet gewoon op de oude lokatie gehouden daar zat hem juist die sfeer in!
Dan zou het in een gerenoveerd sfeerloos pand zijn.
Artiest Dimzen
Nice
 
Eindelijk weer eens een LEUK feestje in Rotterdam. Viva Las Palmas!
 
Zo ik mis die vette tent echt hey!! Please come back again!!
Uitspraak van verwijderd op zondag 8 oktober 2006 om 18:20:
Zo ik mis die vette tent echt hey!! Please come back again!!


:jaja:

Kan niet w8en op deze one night stand!!!
Vanavond weer lekker feesten! Samen met mijn papa en mama :d