Partyflock
 
Nieuws · augustus 2006
Twee jaar A.S.S.
donderdag 31 augustus 2006
Aanstaande zaterdag, 2 september, is het dan eindelijk zover, de tweede verjaardag van het technofeest A.S.S. in poppodium Boerderij te Zoetermeer! Om dit te vieren pakt de organisatie groter uit dan ooit!
Stampen in het Westland
woensdag 30 augustus 2006
JM-Party’s is een organisatie die zich richt op het organiseren van dance-events in het Westland. De feesten staan voornamelijk in het teken van jump, hardstyle en (early) hardcore. JM-Party’s bestaat inmiddels al vier jaar en heeft na tien feesten een ruime bekendheid in het Westland en omgeving. Wat ooit begon als een feestje met wat vrienden en bekenden is nu uitgegroeid tot een organisatie met feesten tot duizend man.
Ladies and gentleman, thank you for choosing Exxellent as your favorite airline. And now, let’s take off! Aan boord van deze Exxellent flightclub wordt alle inflight entertainment verzorgd door de verrukkelijke Gregor Salto (Viajar!), Benny ‘the ace’ Rodrigues en Sidney ‘highflyer’ Samson. Kapitein op deze vlucht? MC Roga. Yep, het wordt een heel bijzondere Exxellent op zaterdag 9 september in The Matrixx.
Op zaterdag 2 september zal Johan Gielen vanuit Engeland tijdens de release tour van zijn album Revelations, een tussenstop maken in Nederland! Tijdens de SINS @ THE BEACH Party van Little Sins op het strand van Kijkduin, Den Haag, zal Johan zijn nieuwe album Revelations presenteren.
Altijd droog op Wooferland festival
dinsdag 29 augustus 2006
Het enige echte classics festival van Nederland staat weer voor de deur. Op zaterdag 2 september zal de derde editie van Wooferland plaatsvinden in het recreatiegebied van Spaarnwoude Park. Wie al eens eerder het festival bezocht weet dat het festival vooral bekend staat om de goede sfeer, een leuke & diverse mix van bezoekers en oude platen die je maar zelden nog op feesten hoort.
Harderwijk - Estrado, de nieuwe naam van het Harderwijkse poppodium, biedt ook de komende tijd weer plaats voor Audiosculpture labelnight. Op zaterdag 23 september zal het Harderwijkse house event voor de vierde keer plaatsvinden. Voor deze editie heeft de organisatie het Nederlandse technolabel Audiosculpture gevraagd naar Harderwijk te komen.
De jaren ’90, de opkomst van house… Wie het heeft meegemaakt denkt er graag aan terug, vervuld van mooie herinneringen en met een beetje weemoed. Mark van Dale denkt er ook maar al te graag aan terug en doet dat niet alleen. Samen met onder andere Marcello, Peter van Leeuwen, Erik de Koning en Paul-T brengt hij the old days weer tot leven op Het Oude Platenfeest in Lexion Venue. Terug in de tijd: aanstaande 2 september van 23.00 tot 08.00 ’s ochtends.
Nieuwe editie Fascinate
dinsdag 29 augustus 2006
Alle ingrediënten zijn weer bij elkaar gebracht voor de ultieme sweet candy feeling op de aankomende editie van Fascinate op zaterdag 9 September in club Broadway in Erp. Inmiddels alweer de derde editie van dit club feestje in een nostalgische locatie in Erp. Op deze avond zal de zoetigheid, gezelligheid en lekkere funky groove sounds je verheffen naar een fascinerende dimensie. Iedereen is weer terug van een welverdiende vakantie, dus reden genoeg om weer een editie van dit concept onder de dance liefhebbers te lanceren.
Club red goes on
maandag 28 augustus 2006
Club Red heeft er enorm veel zin in, en Rotterdam zal dankzij Club Red de komende maanden weer een stuk leuker gaan worden. De Club is gelegen in hartje Rotterdam en sinds maart van dit jaar geopend, en heeft sinds die tijd al verscheidene goede feesten gehad met vele grote dj’s die hun act opvoerden in de Rotterdamse club.
Bumb
maandag 28 augustus 2006
Binnen de nieuwe muzikale koers van Bumb, krijgt ook de zaterdag vanaf 2 september een duidelijke smoel. Kortom, een frisse wind en een nieuwe steady zaterdagavond waarbij de bezoeker weet wat hij of zij kan verwachten. Het is bewezen dat de B.U.M.B. een unieke locatie is binnen het Rotterdamse uitgaansleven en dit is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland.
F*ckers! zal haar thuishaven in Zoetermeer niet vergeten en ook Club Estupendo Plaza deze nazomer weer aandoen met de populaire clubnight F*ckers!.
De meeste mensen zal het niet ontgaan zijn, er waren problemen betreffende het evenement Hardcore vs Terror in de O'Daniels te Utrecht van zaterdag 26 augustus 2006. Het is de organisatie uiteindelijk gelukt om tot een passende oplossing te komen. Niet in O'Daniels, maar in HappydayZZ Venue.
Soundamentalism is een clubavond zonder thema of concept. Verlost van alle poespas en poeha draait het bij Soundamentalism alleen om de muziek. Want dat is het enige concept dat puur en echt is. We streven dan ook naar de puurste vorm van muziekbeleving. Noem het Sound Fundamentalism. Of kortweg Soundamentalism.
Harry is verdrietig door stelen foto's
donderdag 24 augustus 2006
Harry is in mineur. Het komt namelijk steeds vaker voor dat mensen foto's die door Partyflockfotografen zijn gemaakt stelen voor commercieel gebruik. En dat mag niet. Niet van de fotografen en niet van de wet. Daarom in dit bericht even het een en ander uitgelegd over auteursrechten en wat je moet doen als je een foto van Flock wilt hebben.....
De laatste zaterdag van augustus 2006 nadert zeer spoedig. De oplettende kijker/luisteraar zal het niet ontgaan zijn, Hardcore vs terror viert zijn 5e verjaardag. In O'Daniels in Utrecht gaat dit spectaculaire evenement plaatsvinden. De locatie, organisatie, de mensen van het geluid&licht en de mensen welke verantwoordelijk zijn voor de decoratie zullen er alles aan doen om 26 augustus 2006 de boeken in te krijgen als één van de gekste dagen van 2006.
Smile! Willen we dat niet allemaal? Wat is er nou leuker dan al lachend het weekend uit te gaan, zodat je maandagochtend tenminste nog enigszins vrolijk op je werk verschijnt? Daarom kan je vanaf zondag 17 september elke 3e zondagavond van de maand vanaf 19.00 uur terecht in Off_Corso in Rotterdam voor een knalfeest met een super line-up!
Atomico celebration edition
dinsdag 22 augustus 2006
Zaterdag 2 september 2006 zal in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht Atomico - Dynamike's Birthday Party & 3 Years Haelen.tk plaatsvinden. Deze "celebration" editie staat geheel in het teken van Dynamike's verjaardag - die klokslag 12 uur 's nachts ook weer een jaartje ouder zal worden - én het 3 jarige bestaan van de grootste foto- cq. partysite van Limburg: Haelen.tk.
De hotste erotic clubnight in Amsterdam in de allernieuwste en heetste toplocatie in Amsterdam, The Sand! Dat is op zich al reden genoeg om te gaan watertanden bij de gedachte aan 28 oktober. Op die datum overheersen oosterse sferen en sprookjesachtige sexy omgevingen de nieuwste aflevering van Unique Sexy City! De verleidelijke Mata Hari's Oosterse sexgodinnen en haar exotische dansslavinnen...
Houseparty - The Reunion
vrijdag 18 augustus 2006
Sniper Entertainment en The The Apollo besloten hun handen weer in elkaar te slaan. Samen zullen zij een vervolg geven aan deze prachtige reunie. Deze staat gepland op vrijdag 10 November. Ook deze keer zal heel The Apollo weer als vanouds op zijn fundering staan te trillen.
Na twee hittegolven lijkt het op het moment het meest van de tijd alsof er een zondvloed bezig is, net alsof de regen tijdens die hitte even is opgespaard en nu in één keer naar beneden komt, het doet je haast verlangen naar de hitte van een paar weken geleden. Maar soms kan regen dingen juist specialer en mooier maken , zoals bijvoorbeeld een buitenfeest, je krijgt vaak een soort van gevoel dat iedereen er dubbel feest van wilt maken juist omdat het zo regent. Onder het mom van 'Ik ben nou toch al zeiknat, wat boeit het verder nog.' en vooral doordansen!
Elk jaar vind het maar een keer plaats. Een nacht, 10 uur, 25.000 mensen. Na meer dan 10 edities begint dit evenement haast mythische vormen aan te nemen. Het is meer dan feest alleen. Hoewel muziek, DJ’s, geluid en licht nog wel de hoofdrol spelen, is er bij Qlimax een extra dimensie toegevoegd aan het fenomeen dance event: Show.
Deflect slaat terug in de Poema
woensdag 16 augustus 2006
In tijden waarin de avonden met pure techno langzaam verdwijnen en organisaties kiezen voor nieuwe paden en stromingen, kiest Deflect waar het altijd al voor stond: Techno zonder compromissen. Deflect is terug met een line up die er staat. Regis, Reeko en Dimi Angélis staan zaterdag 26 augustus op het podium in de Poema RAW in Utrecht.
Aanstaande vrijdag zal het dan eindelijk zover zijn, Da Mouth of Madness viert z'n feestje! Met alle artiesten met wie hij in de loop der jaren goede vrienden is geworden en met het publiek die hem altijd de support en vertrouwen hebben gegeven. Vanavond (woensdag) zal er bij Fresh FM uitgebreid stilgestaan worden bij dit heugelijke feit. Duidelijke zaak dat je moet luisteren, er zullen ook, uiteraard, kaarten worden weggegeven.
Aankomend weekend vinden in Valkenswaard traditiegetrouw de Zomeravondfeesten plaats. Normaal gesproken vindt dit spektakel plaats op de markt in Valkenswaard, maar dit jaar organiseert iedere horeca gelegenheid zelfstandig een avondvullend programma.
DVD Defqon.1
dinsdag 15 augustus 2006
De afgelopen weken is Q-dance erg druk geweest een zo goed mogelijke registratie van Defqon.1 te maken. Naast een volgepakte DVD van het festival, kun je ook een live CD terugvinden van DJ Zany.
Crazyland heeft iets heel bijzonders voor iedereen! Ten eerste geeft ze €17,50 korting op een kaart bij ticketbox, daarnaast maak je kans op een reisje naar Ibiza.

Lees in dit bericht hoe je kunt genieten van korting, deze reis wint en natuurlijk welke lineup Crazyland je voorschotelt in oktober.
Week 35 wordt een lekker weekje voor Groningen en omstreken. In deze week staan er namelijk twee parties gepland. De ene is een cadeautje van Boomin' Business aan alle dance/house liefhebbers de andere een nieuwkomer........ en nog outdoor ook!
Michel de Hey Birthday Bash
maandag 14 augustus 2006
Traditiegetrouw volgt na de FFWD Dance Parade de aankondiging van “dat andere feest” waar Rotterdam en omstreken elk jaar reikhalzend naar uitkijkt; de Michel de Hey Birthday Bash! Voor het derde achtereenvolgende jaar zal de havenstad op zaterdag 23 september weer massaal naar de Cruise Terminal komen om de jarige job te overladen met gelukswensen. En natuurlijk om te genieten van de overheerlijke muziek en de altijd fantastische sfeer…
Vanaf donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september vindt de grand opening plaats van Suite 28. Een nieuwe maandelijkse clubnight in The Tumult welke gelegen is in het idylische Abcoude onder de rook van Amsterdam. Suite 28 is een intieme latin eclectic ‘room’ en geinspireerd door een van ’s werelds meest legendarische clubs: Studio 54 in New York, USA.
Tweede editie Army of Hardcore
maandag 14 augustus 2006
Na een zeer succesvolle eerste editie van Army of hardcore in het voormalig Worlcenter in Kleve, zal op zaterdag 26 augustus het Army of hardcore weer neerstrijken. Op slechts 30 minuten vanaf Nijmegen een goed Hardcore feest. Get ready to Join the Army of hardcore!
Samenwerking tussen de organisatie van het [party=71042]{Feest met ID 71042 bestaat niet!} festival in Tilburg en het digitale platenlabel DJTRX moet leiden tot de ontdekking van nieuw dj- en producerstalent. Deze samenwerking is ontstaan doordat beide partijen eenzelfde visie hebben wat betreft nieuw dance talent; die unieke visie is dat het noodzakelijk is beginnende dj’s en producers kansen te bieden om zich te profileren in de reeds bestaande scene en tussen de gevestigde namen.
Bassrulers in Bergen op Zoom
zaterdag 12 augustus 2006
Bassrulers is na 2 succesvolle edities inmiddels een begrip aan het worden in de regio. De 2e editie ging zelfs in de voorverkoop uitverkocht. Inmiddels kijken de harddanceliefhebbers alweer ongeduldig uit naar de 3e editie. Organisatie J&E Entertainment is dan ook al maanden in de weer met de voorbereidingen om de komende editie wederom aan het steeds groter wordende verwachtingspatroon te kunnen voldoen.
Er moet wat gevierd worden. Er moet heel wat gevierd gaan worden. Het is het VIJF jarig bestaan van Hardcore vs Terror. Sinds begin dit jaar is er de slogan ‘Big and Brutal’ bijgekomen, dat gaat na deze editie alleen nog maar meer bevestigd worden. Na omzwervingen door het gehele land in verschillende lokaties zal het nu neerstrijken op een wel zeer exclusieve plaats. Er zal namelijk geland worden in Utrecht, specifiek de lokatie O'Daniels!
Next Generation Lemsterstrand
vrijdag 11 augustus 2006
Nog een dag en dan is het zover! De Friese kranten stonden er vol mee en inmiddels is het ook het gesprek van de dag onder de lokale bevolking. Morgen zal Next generation plaatsvinden in de parkeerkom van het Lemster strand…
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 11 augustus 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst.
Teleskope
vrijdag 11 augustus 2006
De enige Amsterdamse clubnacht gericht op leftfield deephouse en verwante dansmuziek heeft de programmering voor de komende twee edities rond. Na twee nachten waarbij alleen residents Edo Salgado en Olaf Boswijk achter de decks stonden, ontvangen de hosts in de maanden augustus en september twee prominente Duitse gasten en zoeken ze de samenwerking met dj Melon's Ratio organisatie.
Hellraiser - Claimed by Darkness
donderdag 10 augustus 2006
Op zaterdag 25 november 2006 gaat Eindhoven weer op zijn grondvesten denderen. Rige Entertainment bestaat 15 jaar en dat zal iedereen weten ook! Dit Hellraiser feest zal een van de hardste edities ooit worden met meer dan 25 artiesten en een loeiharde geluidsinstallatie net als de laatste keer.
Thunderdome 2006
donderdag 10 augustus 2006
Meer weten over Thunderdome 2006?
Cityrave update
donderdag 10 augustus 2006
Over een kleine 4 weken zal de 2de editie van Cityrave werkelijkheid worden. Cityrave is een concept van Orange Events dat in verschillende steden van Nederland gehouden gaat worden. Deze keer zal de HappydayZZ in Culemborg bestormd worden en wel 12 uur lang! Deze editie gaat namelijk een dozijn aan uren vullen met meer dan 45 artiesten en live-acts.
Op 9 september staat heel Den Haag in het teken van The city is ours festival. Overdag (tot 23:00) vindt het festival zelf plaats, maar dan is het feestgeweld niet het einde, in tegendeel! ’s Avonds staan bijna alle grote clubs in de Haagse binnenstad in het teken van het festival.
Proud to be hardcore
woensdag 9 augustus 2006
Het Tarm Center (TarmKöln) in Frechen/Koln is voor veel echte party bezoekers uit Zuid Nederland en Duitsland een van de favoriete locaties geworden nadat er 3 succesvolle Duitse edities van Raving Nightmare werden gegeven in 2004 en 2005. Helaas is het lange tijd stil geweest rondom deze locatie door allerlei omstandigheden. Er werd zelfs gesproken over sluiting waardoor opnieuw een schitterende locatie voor de hardcorescène zou verdwijnen. Gelukkig is dat niet het geval!
Zoals inmiddels bij de meesten bekend zal op zaterdag 23 september het Oldschool Gangsters feest weer losbarsten. Na 3 succesvolle edities van Oldschool Gangsters heeft de organisatie een poll gehouden op de www.oldschoolgangsters.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A7208 waaruit de locatie Off_Corso met een nipte voorsprong als winnaar uit de bus is gekomen. Ondanks dat zowel het publiek als de organisatie zeer enthousiast zijn over Off_Corso als locatie voor Oldschool Gangsters, is toch gekozen voor Outland.
Na de drukke en dure vakantie maanden is er zaterdag 2 september een ideaal feest om zelf helemaal los te gaan en je portemonnee even rust te geven, dan is er in Eventcenter Amigo's te Dordrecht de derde editie van het feest How much can you take?? Het feest heeft deze keer als ondertitel “Porn Edition” en zoals dit al doet vermoeden, de hete zomer is nog lang niet voorbij!
De opbouw van de Flashback feesten zal nu zijn dat er tot een uur of 3 ALLEEN maar Oldskool gedraaid mag worden. Op die manier is er volledige duidelijkheid. Na een uur of 3 kan de Early Rave beginnen, maar dan vooral de platen uit de begin periode, dus het verst verwijderd van hardcore.
Junior Sanchez tijdens Rauw
vrijdag 4 augustus 2006
Nu de scholen leeg staan door de vakanties wordt het hoog tijd voor Meubel Stukken om wat extra bijlessen te verzorgen in de beste en stoerste dansmuziek van het moment. Het is Rock & Rave Highschool tijd! Op het programma van deze nacht ondermeer de nieuwe stroming Rock & Rave, de samensmelting van indierock en andere bandjes muziek met de electronische klanken van vuige electro en punkfunk is. Onthouden we dat?!
IVE-events teast de Danceparade
donderdag 3 augustus 2006
In 2005 was het een van de meest opzienbare wagens van de FFWD Heineken Danceparade: IVE-events kwam met maar liefst 16 gebodypainte dames naar Rotterdam. Dit jaar komen ze terug met wederom een groot aantal Lekkere Uitdagende Sexy en Trendy Girls op de truck.
Opbouw Solar Weekend van start
woensdag 2 augustus 2006
De eerste kunstenaars hebben het festivalterrein al betreden en aanstaande vrijdag opent de camping haar deuren voor de festivalgangers. Het zal weinig mensen ontgaan zijn: dit weekend presenteren MTV, 3FM en Extrema Network voor de tweede keer het creatieve crossoverfestival Solar Weekend!
Wie naar de weersvooruitzichten heeft gekeken weet dat het op 5 augustus nog alle kanten op kan gaan met het weer. De organisatie van Liquid Dreamz heeft er dan ook voor gezorgd dat mocht het weer niet meewerken het feest volledig maar transparant overdekt is.
Da Mouth of Madness deelt uit
dinsdag 1 augustus 2006
Het was oorspronkelijk niet de bedoeling, maar toch….nog één keertje. Da Mouth of Madness Birthday editie, The Infinity Gauntlet! Dit is voor de komende jaren echt de laatste. Iedereen tovert een birthdayparty uit de hoge hoed, vandaar de keuze om het te laten rusten. Nog wel een keer, maar dan echt om uit te pakken.
Na de waanzinnige Erotic Queensday/New Years/Pinkster/Easter Vibes in lokaties als de Boelelaan, de Borchlandhallen, Happy Dayzz en de Kingdom Venue strijkt de organisatie dit keer neer in de Lexion Venue om daar op zaterdag 30 september een weergaloos lekker, ruig en sexy feest neer te zetten. Het thema deze nacht: Sex, Love en Mad Max.
31 augustus 2006
Twee jaar A.S.S.
30 augustus 2006
Stampen in het Westland
Exxellent Flightclub: stoelriemen vast.... en feesten!
29 augustus 2006
Johan Gielen album release party at Littlesins Party
Altijd droog op Wooferland festival
Audiosculpture Labelnight in Estrado Harderwijk
Wanna feel forever young? Oude platenfeest @ Lexion
Nieuwe editie Fascinate
28 augustus 2006
Club red goes on
Bumb
25 augustus 2006
F*ckers zet naast Rotterdam ook Zoetermeer weer in vuur en vlam
Hardcore vs Terror gaat zaterdag door op een nieuwe locatie
24 augustus 2006
Soundamentalism: Uitblinken in veelzijdigheid
Harry is verdrietig door stelen foto's
23 augustus 2006
Belangrijke Wijziging Hardcore vs Terror, 5 years of big brutality!
Smile, zondag 17 september in Off corso-Rotterdam
22 augustus 2006
Atomico celebration edition
21 augustus 2006
Gratis met een stretch limousine naar Unique Sexycity in nieuwe toplocatie
18 augustus 2006
Houseparty - The Reunion
17 augustus 2006
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution - Third Pleasure
16 augustus 2006
Qlimax op 25 november in Gelredome, Arnhem
Deflect slaat terug in de Poema
Vanavond Fresh FM, speciale Mouth of Madness Uitzending!
Zany op gratis zomeravondfeesten Bora Bora
15 augustus 2006
DVD Defqon.1
Crazyland doet gek: korting en een reis naar Ibiza
14 augustus 2006
Noord Nederland krijgt 2 voor de prijs van 1
Michel de Hey Birthday Bash
Suite 28 opent deuren met 3-daags arrangement
Tweede editie Army of Hardcore
13 augustus 2006
Digitaal platenlabel DJTRX presenteert veelbelovend dj-talent op Citysoundsfestival
12 augustus 2006
Bassrulers in Bergen op Zoom
Hardcore vs Terror, 5 Years of Big Brutality!
11 augustus 2006
Next Generation Lemsterstrand
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Teleskope
10 augustus 2006
Hellraiser - Claimed by Darkness
Thunderdome 2006
Cityrave update
9 augustus 2006
Heel Den Haag in de ban van The City Is Ours! Festival
Proud to be hardcore
7 augustus 2006
Oldschool Gangsters In Outland Rotterdam
How much can you take? Porn Edition, Dordrecht
Flashback 5 - Special summer time edition
4 augustus 2006
Junior Sanchez tijdens Rauw
3 augustus 2006
IVE-events teast de Danceparade
2 augustus 2006
Opbouw Solar Weekend van start
Liquid Dreamz - Transparante Overkoepeling
1 augustus 2006
Da Mouth of Madness deelt uit
Mad Max Sex Warriors van Erotic Festival Vibe zetten de Lexion in vuur en vlam