Partyflock
 

Deflect slaat terug in de Poema

gepubliceerd door , op
Deflect slaat terug in de Poema
16 augustus 2006
In tijden waarin de avonden met pure techno langzaam verdwijnen en organisaties kiezen voor nieuwe paden en stromingen, kiest Deflect waar het altijd al voor stond: Techno zonder compromissen. Deflect is terug met een line up die er staat.

In het verleden heeft de organistie vele, tamelijk onbekende artiesten met succes naar Nederland weten te halen. Met geslaagde edities op zowel internationaal- als nationaal vlak met artiesten als Inigo Kennedy, Grovskopa, Luka Baumann alsmede Carlos Rios, Invite, Akkachar en Dystorsion is er een nieuwe weg ingeslagen die alleen maar verder doorgetrokken wordt.

Waar voorheen de Arena aan de Oudegracht het samenkomen was voor de bezoekers, wordt ditmaal gekozen voor de vertrouwde techno locatie Club Poema RAW in Utrecht. Het volle geluid en de uiterst prettige ambiance van dit podium zal garant staan voor een stevige avond no-nonsense Techno. Als een van de deadliners laten we ras-entertainer en eigenaar van het grondleggende label Downwards - Karl O' Connor, oftewel Regis - overkomen vanuit Engeland. Zoals velen weten staat deze man voor zijn eigenzinnige beleving en flamboyante verschijning die een breed publiek aanspreekt. Middels een live act zal hij zorgen voor de nodige vitamines aan geweld en geschreeuw.

De jonge Spanjaard en labelbaas van Mental Disorder, Juan Rico, oftewel Reeko, is inmiddels het niveau van talent ontstegen. Met succesvolle optredens op Reactor, Awakenings en recentelijk Traffic, staat hij altijd garant voor een herkenbaar geluid in een duistere setting. Hij zal het publiek trakteren op een live act met een heftige portie aan dansbare techno, geïnspireerd vanuit de Birmingham hoek.

Waar Dimi Angélis meerdere malen met succes verscheidene Awakenings podia afwerkte en onlangs het Concertbegouw in Gent op z'n kop zette, zal hij ditmaal zijn techno naar de Poema brengen. Dimi draait al heel wat jaren mee in de scene en staat dan ook bekend om zijn volwassen interpretatie van techno. Op productioneel vlak vergaarde hij – samen met Jeroen Schrijvershof - (inter)nationaal respect met producties op het subabel 'Ion' van Steve Rachmad, 6277 van Jeff Mills, en tevens met enkele releases op het Nederlandse Audiosculpture. Verwacht voldoende ingrediënten tot maximaal swingen.

Thomas Martojo is voor velen een nieuwe naam, maar verrassender dan menigeen doet vermoeden. Thomas zal als opener van de avond terugduiken in de tijd waarin hij op eigen wijze veelal diepe, melodieuze klanken de boventoon zal laten voeren.

Oranisatoren Dystorsion & Akkachar - tevens residents – zullen de avond geheel in stijl afsluiten. Nooit kiezend voor de middenweg maar altijd voor persoonlijke voorkeuren en liefde voor het geluid kan men een rammelende
back 2 back set verwachten met een tintje industrieel.

15 opmerkingen

Vette shit. Dimi en Regis B)
Veel succes heren! :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
Succes idd, kan er helaas niet bij zijn :-/ Vette line-up :respect:
ziet er wel oke uit maar denk dat ik hem skip
Leuke after na Mysteryland O:)
Line-up ziet er leuk uit (Y)
Reeko B)

Offbeat B)
laatste aanpassing
Veel succes David. Ik hoop dat goed loopt zodat je meerdere events kan geven.
 
Akkachar..!!
present! ;)
 
Werkzaam bij TheThirdfloor.nl
Artiest Gazzop
Eindhoven is ook weer vertegenwoordigd...
Regi en Reeko, jajaja....Hoor ik daar weer flink gerommel in de wolken aankomen?