Partyflock
 
Nieuws · mei 2006
Cabin Fever gaat naar Cuba
woensdag 31 mei 2006
Na een turbulente eerste vlucht op 7 april is de Cabin-Crew weer helemaal klaar voor de volgende bestemming. Op 9 juni vliegen zij vanuit de Now&Wow naar Cuba! De airbus staat klaar en is volgeladen met proviand én drank om de overtocht ongeschonden door te komen. Samen met hun communistische kameraden zetten ze voet aan wal op deze subtropische bestemming. Onder de bananenboom drinken ze samen met Fidel Castro een Cuba Libre en genietend van een dikke Havana-sigaar herdenken ze volksheld Che Guevara.
Op zaterdag 19 augustus 2006 wordt op Beekse Bergen de vijfde editie gehouden van het succesvolle Decibel outdoor festival. Na het Lingebos in 2005 zal b2s dit jaar als eerste organisator dit bekende safari- en recreatiepark aandoen. Met een maandenlange voorbereiding achter de rug om de maar liefst 100 artiesten uit binnen- en buitenland vast te leggen, presenteert b2s nu met gepaste trots de complete line-up van Decibel 2006.
Het wordt een moeilijke keuze aanstaande (pinkster)zondag. Worden het je slipperz voor het Bloemendaalse strand of je sneakerz voor het Paard? Natuurlijk kun je ook eerst je slipperz aandoen en deze verruilen voor je sneakerz later op de avond; the best of both worlds!

De Sneakerz crew maakt zich op voor een drukke pinksterzondag, want op het Bloemendaalse strand in BLM 9 wordt de officiële start gevierd van de wekelijkse Sneakerz zondagen in de maanden juni, juli en augustus. In Den Haag worden de Sneakerz Crew & guests getrakteerd op de eerste echte buitenlandse gast in de vorm van niemand minder dan de uit de UK afkomstige Switch!
Funky Friday, het feest waar gezelligheid, intimiteit en huiskamergezelligheid voorop stonden zal in de toekomst door het leven gaan als Fresh 'n funky. Op 23 juni zal het concept ook nog eens verhuizen naar een nieuwe locatie. Was het voorheen de Lexion waar het zich allemaal afspeelde, vanaf nu zal De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan het toneel zijn voor dit goed bezochte feest.
Trance tunes open air
vrijdag 26 mei 2006
De jaarlijkse feestnacht van Appingedam komt er weer aan. Het hele centrum is dan één groot feest en sinds een aantal jaren is Trance Tunes Open Air vaste prik. Naar aanleiding van de vele verzoekjes heeft de organisatie besloten de muziekprogrammering nog meer aan te passen aan de wensen van het publiek.
Na weer een zeer succesvol hoofdstuk in het Pixel boek op Bevrijdingsdag keert Pixel voor de zomer nog één keer terug naar thuisbasis Chillers in Arnhem. Het afgelopen jaar is duidelijk geworden dat ook in de Rijnstad animo is voor muziekstijlen als minimal, techno, electro en house. Zaterdag 3 juni nodigt Pixel haar vaste aanhang nog één keer uit voordat er aan een welverdiende zomervakantie begonnen kan worden.
Na een uitverkochte 1e editie komt de altijd goedgestemde Engelsman, Danny Howells, op vrijdag 9 juni opnieuw zijn legendarische “Dig deeper” zes uur durende solo set draaien. In een select aantal clubs ter wereld waaronder Panama is Danny Howells een 3 maandelijkse residentie aangegaan voor zijn Dig deeper concept.
Pinksterpar-t Outdoor update
vrijdag 26 mei 2006
Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2006, wanneer de klokken één uur luiden, zal Pinksterpar-t Outdoor losbarsten op Landgoed Hackerom. Twee dagen, twaalf uur lang, ruim honderd artiesten, top dj’s, live acts en entertainment, maakt dit het vetste Pinksterweekend ooit! Voor de echte festival ganger is dit natuurlijk hèt festival om het seizoen goed mee te beginnen. De opbouw van het terrein is al in volle gang, de kaartverkoop gaat als een speer en de weersvoorspellingen beloven een stralend zonnetje boven het festivalterrein.
Line-up A.S.S. zo goed als rond
donderdag 25 mei 2006
Met veel trots kondigt de organisatie van A.S.S. nu al de line-up aan van de editie op zaterdag 2 september in poppodium de Boerderij te Zoetermeer.
Nu viert ‘A State of Trance’ al weer haar 250ste verjaardag en wel op 25 Mei in de “AStA” in Den Haag.
1996 is het geboortejaar van Traxtorm Records, het eerste en op dat moment enige Italiaanse hardcore label. Nu tien jaar later wordt dit 10-jarig bestaan uitgebreid gevierd, en er is geen betere manier om dit te doen dan door middel van een Traxtorm Worldtour. Natuurlijk kan en mag Nederland hierin niet ontbreken! The Stunned Guys hebben gekozen voor Rotterdam; de stad waar het voor hen allemaal is begonnen.
Op zaterdag 26 augustus presenteert ID&T op het voormalig Voormalig Floriadeterrein in de [city=5777] de dertiende editie van het veelzijdige Mystery Land. Na in 1993 begonnen te zijn als een meerdaags festival op het vliegveld van Lelystad, streek het nu oudste dancefestival van Nederland achtereenvolgens neer op de Maasvlakte in Rotterdam, in Eindhoven, bij Bussloo, in het Lingebos, op het Six Flags terrein in Dronten en bij Ruigoord in Amsterdam, om uiteindelijk in 2003 een vaste plek te vinden in de gemeente Haarlemmermeer waar het in ieder geval de volgende vijf jaar zal plaatsvinden.
Geen reden tot verveling de komende zaterdagen, want The The Bridge brengt je weer knallende avonden om je zaterdag compleet te maken.
Al veel te lang zijn er van die feestjes die tot maximaal 06.00 uur doorgaan. In de meeste steden is dit niet zo vreemd, maar wel in Groningen. Daar kennen ze namelijk geen sluitingstijdenwet en waarom zouden we dan om zes uur stoppen? In navolging van deze gedachte heeft Boomin' Business gezocht naar een locatie waar dit mogelijk is en heeft deze gevonden! Van 22.00 tot maar liefst 09.00 uur zal de deur voor je openstaan.
Op donderdag 25 mei ( Hemelvaartsdag) zal de rust in het Maastrichtse clubleven ruw worden verstoord..
Op zaterdag 5 augustus zal de HappydayZZ in Culemborg volledig in het teken staan van Hardcore. Tijdens een 14 uur durend Herrieval komen alle stijlen binnen de Hardcore langs bij Mayhem maakt Pokkeherrie - The Indoor and outdoor festival. Zorg dat je je vakantie goed inplant want dit wil je niet missen.
Op 10 september 2005 werd de eerste editie van Timeless beats in de Gloppe te Leeuwarden geïntroduceerd. Deze avond keert na een succesvolle eerste editie terug op vrijdag 26 mei 2006, wederom in [location=De Gloppe] te Leeuwarden.
Free Your Mind festival update
donderdag 18 mei 2006
In 2004 liepen tientallen bezoekers van het Free Your Mind festival met een bankstel op hun nek richting het festivalterrein. Want iedereen die een bank meenam kreeg gratis toegang.
Melt! Festival
donderdag 18 mei 2006
Aphex Twin en Pet Shop Boys headliners op Duits Melt! Festival
14 t/m 16 juli in Gräfenhainichen, nabij Berlijn
Zaterdag 3 juni presenteert Pride Events voor de tweede maal “Funk fiction” in het LUX in Nijmegen.
Tegenwoordig heeft elke stad/dorp wel zijn eigen feest. De populariteit van dit soort feesten stijgt steeds meer. Dit kan verschillende redenen hebben. Een daarvan is dat deze feesten steeds professioneler worden opgezet en men niet lang hoeft te reizen om zijn/haar favoriete muziekstijl te horen. Daarnaast speelt het financiële aspect daar ook een belangrijke rol in. De entreeprijs bij de grote feesten elders in het land zijn vaak erg hoog en niet iedereen heeft het geld ervoor of er voor over om die feesten te bezoeken. Daarnaast staan de kleinere regionale feesten bekend om de gezelligheid en de kwaliteit van de artiesten.
Op zaterdag 10 juni zal in Harderwijk de eerste editie van een nieuw dance event plaatsvinden.
Hemelvaartsdag is in het oosten van het land een belangrijke feestdag, jong en oud stapt s’ochtends op de fiets en rijd de hele dag rond in Twente. De wat oudere mensen rijden gezellig hun rondrit door de natuur en genieten volop van de vogeltjes in het bos en de koeien in de wei en uiteraard van de meegebrachte boterham met koffie, echt een dag om van te genieten dus. De jeugd pakt het beter aan die dag, s’ochtends op de fiets met een kratje bier onder de snelbinders en rijden maar, de persoon die als eerste dronken van de fiets valt is de held van de dag
Op zaterdag 3 juni aanstaande organiseert FCA-Music, in samenwerking met Hagen Events, voor de derde keer alweer het Free Your Mind Festival op de Arnhemse Stadsblokken, langs de Rijn.
Shift 2 Techno
zaterdag 13 mei 2006
Ja hoor mensen uit den landen, aanstaande zaterdag, 20 mei dus, is het weer eens tijd voor Shift 2 techno. Het op en top techno feestje van de organisatie Future Sounds is na ruim een jaar weer terug in de thuisbasis de Ruimte te Oudewater. Oudewater?...zul je denken ... Jazeker, ook daar valt er genoeg te genieten voor techno liefhebbers. De mensen die er al geweest zijn weten het al, de Ruimte staat altijd garant voor een intieme, gezellige sfeer en een absoluut top geluid!!
Op zaterdag 27 mei presenteert The Concern de vierde editie van B.e.a.t.t., in poppodium de Gloppe in Leeuwarden. Eindelijk op een zaterdag zullen sommigen wel denken, want de techno avonden in Leeuwarden zijn tot nu toe nog steeds een schaarste en de vrijdag komt helaas voor velen nog steeds niet altijd even goed uit. Toch werd B.e.a.t.t. in zowel de Rock It als de Gloppe in eerste instantie goed bezocht. B.e.a.t.t. wist in navolging van andere voorgangers zelfs de nodige primeurs in huis te halen.
Zaterdag 27 mei, Loveboat classic edition – Baroque & Roll op de Ameland achter Amsterdam Centraal Station. Twee decks, met houseklappers van toen en nu door onder andere Eric de Man en The Funky Bastard.
Vlak voor de Pinksteren word je nog even bij de pinken genomen. Summerdance Open Air Festival zesde editie blaast op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni alles weg wat je dwars zit. Niets anders dan twee dagen feest in negen area's met meer dan 100 dj’s en live-acts. Het gras en strand van het Kotermeer in Dedemsvaart zullen nooit meer hetzelfde zijn als jullie schoenen, kisten, sandalen, sneakers, pumps of blote voeten er klaar mee zijn.
De Nederlandse clubscene heeft hem even moeten missen maar woensdag 24 mei, de dag voor Hemelvaart, komt de grootmeester van de vooruitstrevende muziek John Digweed naar het Paard van Troje in Den Haag. Deze avond heeft Digweed een exclusief podium om te bewijzen dat hij nog steeds tot de absolute wereldtop behoort.
Op vrijdag 23 juni komen oud-personeel, oud-bezoekers en ook een groot deel van de oud-dj’s van de befaamde club De Spock in Breda samen voor een heuse reünie! Kerkplein in Breda opent die avond vanaf 22.00 uur haar deuren voor iedereen die de sfeer en het gevoel van vroeger wil ervaren. De hits en kletsers uit de periode 1990 tot 2000 passeren de revue.
Uit de grote toverhoed van Twisted 3Some komt nu weer een nieuw concept gerold. Voor de eerste editie op zaterdag 20 mei hebben ze gekozen voor de thuisbasis in Utrecht, Club Monza. In de nabije toekomst zal Twisted 3Some zich verder specifiek gaan focussen op vaste concepten per locatie, verschillend van andere concepten op andere locaties.
Frame Busters in Escape
dinsdag 9 mei 2006
Dit jaar bestaat Escape maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de Nederlandse uitgaanswereld! Om dit te vieren worden er wekelijks hier op Partyflock gastenlijstplekken verloot voor de populaire zaterdagavond, Frame Busters. Ook in mei heeft resident Raymundo weer vele top DJ’s uitgenodigd die de Escape op zijn kop zullen zetten.
Aquality goes Blackhole
dinsdag 9 mei 2006
Met weemoed wordt door de organisatie van Aquality teruggedacht aan de schitterende HQ-feesten in de Melkweg, waar altijd een supersfeer hing. Een erg gevarieerd publiek en iedereen kwam voor de muziek en de gezelligheid. Geen superstrakke design club waar alles en iedereen bling bling is en wil zijn. Gewoon goed geluid, goeie line-up en een heleboel partypeople die maar voor 1 ding komen: samen op reis. Dit is waar Aquality voor staat.
Free Festival
dinsdag 9 mei 2006
Zondag 30 juli 2006 vindt alweer de zevende editie van het Free Festival op het Atlantisstrand in Almere plaats. Wat ooit begon als een spontaan klein gratis feestje vanuit een vrachtwagen, is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een volwaardig dance festival waar grote namen achter de draaitafels plaatsnemen en bezoekers vanuit heel Nederland op afstromen.
Voor de eerste keer in de geschiedenis van de De Hoeve in Groesbeek zal er een Hardcore feest gegeven worden. Je kon er voor bijna iedere muziekstijl wel terecht behalve Hardcore. Op vrijdag 26 mei gaat daar dus verandering in komen. Powercore Events zal dan de volgende editie van het succesvolle concept Powercore geven.
The chaos theory maakt zich op voor alweer de vierde editie. Het hardste technofeest van Nederland staat tijdens deze Phase 4.0 helemaal in het teken van de 21e verjaardag van resident Spark Taberner, een van de beste hardtechno DJ's van Nederland. Spark heeft zijn vrienden uit z'n Europese hardtechno netwerk weten te strikken om deze bijzondere nacht met hem in Rotterdam te vieren.
The The Bridge blijft doorknallen in Mei en Juni. Het programma voor de komende weken word verzorgd door Nuclear Events. Komende zaterdag 13 Mei geven ze de aftrap met G Force in The The Bridge. Daar liegt de line-up niet om: Promo, Nemo, Mica, Outblast en Super Marco May zullen hun sounds vertegenwoordigen op deze avond.
Dance-promotor Extrema Network heeft zaterdag de volledige line-up van haar dancefestival Extrema Outdoor 2006 bekendgemaakt. Met gepaste trots presenteerde creatief directeur Marcel Mingers op de Supperclub Cruise de programmering van het festival aan een selecte groep pers en E-friends. Velen lijken blij verrast als bekend wordt wie er zaterdag 15 juli zullen optreden. De opzet van Extrema Outdoor is dit jaar gedurfder en gevarieerder.
B.I.T.C.H is nog steeds de onverslagen queen of the fetish scene en heeft 25 februari laten zien dat het een superfeest is en 25 november wordt zij alleen nog maar beter. De Hemkade is nog steeds voor de fetishmensen de meest geliefde lokatie die Nederland rijk is. Alle verschillende en donkere ruimtes in de Hemkade maakt deze party zo uniek. Je kunt nu je kaarten met flinke korting kopen.
Na de fantastische eerste editie is het nu de hoogste tijd voor de 2e editie van Sensative. Zaterdag 13 mei wordt de P60 weer omgetoverd tot een mooie club en staat er weer een line up van formaat om het echte Sensative gevoel over te brengen!
Zaterdag 10 juni organiseert NRG Eventsde 2de editie van het feest Apocalypse Never! Na het grote succes van de 1ste editie op zaterdag 7 januari van dit jaar, welke volledig in het teken stond van DJ Stalker’s verjaardag, belooft zaterdag 10 juni minstens zo goed te worden.
Een aantal maanden geleden werd Dawn of Dance benaderd door Your Ego met de vraag of zij er iets voor zou voelen om maandelijks ook een Harddance avond te gaan hosten in De Meern, natuurlijk hoefde Dawn of Dance daar niet lang over na te denken en na wat aanvankelijke startproblemen is het dan 19 mei aanstaande dan eindelijk zover.
Op kerstmiddag 2005 startte stichting "Make A Move" (ook wel bekend van de Hemelrave 2006 feesten) een gloednieuw concept in Metropool in Hengelo. De achterliggende gedachte?; gezelligheid als leidraad gecombineerd met de lekkerste house beats in een intieme sfeer.
Zaterdag 27 mei 2006 is het zover: Maxevents vindt het tijd voor een frisse wind in dance land en pakt direct stevig uit. Wie dacht dat stylish en techno niet samengaan, kan dat in de Hemkade in Zaandam met eigen ogen en oren beleven in de 5 areas die RADICALL rijk is.
E*LEC*TRI*FY*
donderdag 4 mei 2006
Na de vorige onherstelbare behandeling van het L.S.H.M.P. (Lackness in Serious House Music Parties) syndroom waar Dordrecht al jaren aan leidt, heeft de organisatie van Electrify besloten het syndroom voor eens en altijd uit te roeien. Zaterdag 27 mei 2006 zal namelijk de tweede editie van Electrify plaatsvinden in Poppodium Bibelot Dordrecht waarna gesteld kan worden dat er weldegelijk kwalitatief goede en gezellige feesten in Dordrecht kunnen plaatsvinden.
Elektronische muziekliefhebbers opgelet! Met Edo van Asseldonk, Ortzroka, Taras van de Voorde en Swan in de gelederen staat Soundamentalism aan de vooravond van een nieuwe protestactie tegen de muzikale vervlakking in het Rotterdamse uitgaanscircuit. Op 20 mei aanstaande zal namelijk alweer de vierde editie van Soundamentalism in de Rotterdamse B.U.M.B. gaan plaatsvinden.
1 April is de datum van de grappen en de grollen. Dit kon Partyflock natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Lang is er gepraat over wat voor 1 april grap er zou moeten komen. Na wat denkwerk was het duidelijk! Dit jaar geen bericht dat Partyflock ermee stopt, want in januari was de schrik ons allemaal al voldoende om het hart geslagen.
Je kan natuurlijk op Pinksterzondag (4 juni) ’s avonds bij je schoonouders op de bank gaan zitten. Gezellig, met een glaasje ranja erbij. Maar je kan óók naar de Pussy Lounge Double D edition in de Rotterdamse high-tech club Outland! Met onder meer kronkelende gogodansers, de lekkerste beukende dancestylen én bloedmooie vrouwen die al worstelend in een modderbad de strijd met elkaar aangaan....
Go! Monza and Go! Sinners
dinsdag 2 mei 2006
GO! viert het hele weekend feest! GO! brengt glorie in de meest onverwachte soorten en maten. GO! vervult jouw verwachtingen en gooit er nog een scheut extra entertainment bovenop. GO! laat je niet lang wachten en verwent jou op zowel vrijdag 5 Mei als op zaterdag 6 Mei met de heerlijkste artiesten… GO! is jarig en jij bent uitgenodigd!
Fifty-Fifty in the Londoner
maandag 1 mei 2006
Vrijdag 5 mei, bevrijdingsdag, de dag dat onze vrede uitbundig herdacht wordt blijft reden voor feest in Nederland! In het Oosten des lands zal dit gevierd worden met een feest bij de Londoner in Hengelo! het feest zal beginnen om 15.00 uur en zal door gaan tot 04.00 uur ’s ochtends.
31 mei 2006
Cabin Fever gaat naar Cuba
30 mei 2006
B2S presenteert line-up Decibel
29 mei 2006
Dubbel Sneakeren op pinksterzondag
Funky Friday wordt Fresh 'n Funky
26 mei 2006
Trance tunes open air
Laatste Pixel editie voor de zomer
Panama presents Dig Deeper feat. Danny Howells
Pinksterpar-t Outdoor update
25 mei 2006
Line-up A.S.S. zo goed als rond
23 mei 2006
A state of Trance viert haar 250ste uitzending
Traxtorm Power - Invasion of the world tour
Mystery Land 2006: van Yoga tot Techno
The night XXL en Italian Hardstyle in The Bridge
21 mei 2006
Determination: 11 hours of Hardcore
20 mei 2006
De geboorte van een nieuw Club Concept in Maastricht
19 mei 2006
Mayhem maakt Pokkeherrie Indoor en Outdoor Hardcore festival
Timeless beats in de De Gloppe
18 mei 2006
Free Your Mind festival update
Melt! Festival
Pride Events keert terug met Funk Fiction
17 mei 2006
Eindelijk een hardcore feest in Vriezenveen
16 mei 2006
Nieuw, gratis dance festival in Harderwijk
Gratis After-Dauwtrap party in Hengelo op 25 mei
15 mei 2006
Officiële Afterparty Free Your Mind Festival
13 mei 2006
Shift 2 Techno
B.E.A.T.T. - Bringing Extra Attention To Techno
12 mei 2006
Loveboat classic edition - Baroque & roll
Summerdance Open Air Festival
11 mei 2006
John Digweed in het Paard van Troje
Startracks: grote namen tijdens reünie Spock
10 mei 2006
Twisted Arthouse - where house meets art
9 mei 2006
Frame Busters in Escape
Aquality goes Blackhole
Free Festival
Powercore in De Hoeve Groesbeek
8 mei 2006
The Chaos Theory viert dubbel feest
The Bridge blijft doorknallen in mei en juni
Volledige line-up Extrema Outdoor bekend
B.I.T.C.H. met grote earlybird korting
Are you ready to get Sensative?
7 mei 2006
Apocalypse Never in Dordrecht
6 mei 2006
D.D.O.D. Borderline presents out of the blue
Borrel & beats presents beach beats
4 mei 2006
Radicall - stevig nieuw concept op de techno kaart
E*LEC*TRI*FY*
Elektronische muziekliefhebbers opgelet!
3 mei 2006
Partyflock heeft levend reclamebord
Pussy Lounge Double D edition in Outland
2 mei 2006
Go! Monza and Go! Sinners
1 mei 2006
Fifty-Fifty in the Londoner