Partyflock
 

Panama presents Dig Deeper feat. Danny Howells

gepubliceerd door , op
Panama presents Dig Deeper  feat. Danny Howells
26 mei 2006
Na een uitverkochte 1e editie komt de altijd goedgestemde Engelsman, Danny Howells, op vrijdag 9 juni opnieuw zijn legendarische “Dig deeper” zes uur durende solo set draaien. In een select aantal clubs ter wereld waaronder Panama is Danny Howells een 3 maandelijkse residentie aangegaan voor zijn Dig deeper concept.

Het was een enorm gezellige avond, die ene avond in februari. Onder de bezoekers heerste er meteen al een gezellig en vertrouwd sfeertje. Er was geen greintje arrogantie of agressie te bespeuren. Vrienden waren bijeen gekomen om onder het genot van een biertje, oké, een paar biertjes, te genieten van de 1e Danny Howells Marathon. Danny had hier ongetwijfeld ook een aandeel in. Zijn vrolijke gezicht en het zichtbare contact tussen hem en het publiek dwong respect af. Niemand haalde het in zijn hoofd om zich met iets anders bezig te houden dan te genieten van de muziek.

Voor wie Danny nog nooit live, up close & personal, gezien heeft; het is een ware entertainer.
Hij combineert zijn indrukkende draaikunsten vanachter de draaitafel, met een performance waarin het publiek tot aan de bar betrokken wordt. Ze reageren op hem alsof hij met zijn decks tussen hen in staat. Dames vinden hem charmant, de mannen hebben niets dan respect voor de charismatische Engelsman.

Gezien hun stijgende populariteit, heeft Panama er voor gekozen om 365live! wederom uit te nodigen in de studio. Afgelopen tijd stonden zij al meerdere malen in de studio, wat blijkbaar in goede aarde viel, gezien de goede reacties van het enthousiaste publiek.

Gezien de run op de kaarten voor Danny’s vorige zes uur durende solo performance en de vele telefoontjes naar beschikbare kaarten terwijl het al uitverkocht was, wordt iedereen aangeraden om de kaarten zo snel mogelijk te kopen, om teleurstelling te voorkomen.

13 opmerkingen

klinkt erg goed (-: nooit in panama geweest.. lijkt me wel erg top
Werkzaam bij Suono Culture
Artiest {SHOWLIST artist 61937, 55832}
Toch maar weer even kijken denk ik, hij heeft nog wat goed te maken van de vorige keer. Dus ben wel weer benieuwd naar mr. Howells.
lijkt net of er 03 op de poster staat ipv 09
 
howells(L)
vrg x was te veel elektro,deze keer hopelijk weer echte progressive sounds er tussendoor..die misten we..Maar kan niet anders zeggen als de DannyHowells nachten zijn magisch!!Voor degene die m nooit gehoord hebben zou ik zeggen een VETTE aanrader!
Misschien toch maar een keer kijken. Mr. Howells is zeker ok
Vorige keer viel inderdaad tegen...hopen dat het deze keer wel weer top is!
 
ik denk dat bij de vorige editie de verwqachtingen van iedereen echt te hoog lagen. Miischien dat het nu beter is, ik wil wel ff kijken in ieder geval. Vrijdag Howells en zaterdag Erick E... Wordt dus weer een weekendje pananma~*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van SnuggLe op zaterdag 27 mei 2006 om 11:30:
hopen dat het deze keer wel weer top is!

Hoop is een uitgestelde teleurstelling:jaja:
Vorige keer was zeker top! Weer present dus! :cheer:
beste feest in NL momenteel, zijn er ook al kwartaalabonnementen te koop? ;0)

P.S. kan iemand me uitleggen wat er vorige keer tegenviel (toch niet weer de portier????? Ik zie die man aan de deur en daarna niet meer, dus die klacht snap ik nooit zo. Ook geen electro gehoord hoor, daar ben ik helemaal niet zo'n liefhebber van namelijk!). DANNY draait de ene na de andere wereldset als je het mij vraagt! Beginnend met wat zwoelere en soms vocale platen en dan langzaam bouwen naar een climax en dan tilt hij de avond naar een gigantisch hoog niveau. That's when the diggin' starts!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van SnuggLe op zaterdag 27 mei 2006 om 11:30:
Vorige keer viel inderdaad tegen...hopen dat het deze keer wel weer top is!

Hoop voor je dat je er dit keer wél in komt! ;)
 
Hoop dat ie ook weer lekker van zn progressive kant laat zien