Partyflock
 
Nieuws · april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 28 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nieuwe editie Beatitude in Breda
donderdag 27 april 2006
Vanwege het enorme succes van de eerste editie afgelopen december komt er 12 mei een vervolg op Beatitude. Opnieuw zal Kerkplein onderdak bieden aan een gevarieerde line-up van live-acts en dj's.
De Wortels van de BoomBox
woensdag 26 april 2006
Het voorjaar is in volle gang, al het moois van moeder natuur staat momenteel in bloei. Zelfs een hele oude dikke boom, waarvan we dachten dat deze nooit meer zou gaan groeien en bloeien is zowaar voorzichtig met z’n wortels aan het wroeten in de grond. De eerste zonnestralen breken door, de wintervorst neemt afscheid, tijd om de lente welkom te heten.
Eerselcity.nl Summerparty
woensdag 26 april 2006
Op 8 juli 2006 word door Stichting Eerselcity de 2e editie van de Eerselcity.nl Summerparty georganiseerd. Dit gratis toegankelijk openlucht festival met sterk gereduceerde drankprijzen was vorig jaar een groot succes en Stichting Eerselcity heeft daarop besloten er een jaarlijks terug kerend evenement van te maken.
Met de zon op je hoofd gratis genieten van top DJ's als Armin van Buuren, Ferry Corsten en Marco V, dát is de boodschap van Dancetour 2006. Deze zomer zal het muziekevenement Dancetour 2006 de centra van zeven steden omtoveren in een dansende mensenmassa. Jong en oud kunnen die dag gratis genieten van 's werelds bekendste DJ's, maar ook van lokaal talent. Op Koninginnedag is de kick-off van Dancetour 2006 in Dordrecht waar ruim 35.000 bezoekers worden verwacht.
Win een VIP treatment tijdens Oldschool Madness en lees alles over de line up van deze Holland versus Iltaly special. Tevens de time table van de nieuwe aflevering van 'Vecino Invites'. Nieuws van de Eastside Underground dus.
TWSTd Qnsnght
zaterdag 22 april 2006
De koninginnenacht op vrijdag staat geheel in het teken van live optredens. De koninginnedag leent zich aan de dj´s. Voor de vierde keer organiseert DJ Café TWSTd het koninginneweekend voor dansminnend Nederland. Op het podium in het hart van Amsterdam, het Weteringplantsoen staan meer dan 25 acts gepland.
De feestelijkheden op zaterdag 29 april dreigen te verwateren tot niet meer dan voorspel voor het koninginnedagfeest. Ondanks pogingen van de politiek om koninginnedag een dag naar voren te trekken blijft de gangbare mening dat koninginnedag op 30 april gevierd dient te worden. Erotic Queensday Vibe heeft dat goed begrepen en geeft haar feest dus van 21:00 op 29 april tot 7:00 op 30 april. The Real Erotic Queensday Vibe is het feest van de dag op koninginnedag!
Cruise Control op de Ameland
vrijdag 21 april 2006
Zaterdag 6 mei 2006 zal partyboot De Ameland uitvaren voor een nieuwe editie van Cruise control vanuit de aanlegsteiger “Buiten de Waterpoort” aan de Veerweg te Gorinchem. Het is al weer de achtste editie dat de Cruise plaatsvindt en dat is niet zonder reden. Het initiatief komt van TXP-Events. Deze organisatie heeft veel ervaring opgedaan met het organiseren van feesten en kiest voor de kwaliteit en intimiteit van een feest. Het feest is bedoeld voor de houseliefhebber vanaf 21 jaar die het feesten tussen de grote massa zat is en kiest voor de intieme sfeer.
Nieuw DJ Café in Utrecht
vrijdag 21 april 2006
De maand mei brengt De Meern in Utrecht een gloednieuw concept, vanaf vijf mei aanstaande presenteert EGO in samenwerking met Azotod het DJ Café GLOW, dat de eerste drie vrijdagen van de maand plaats zal gaan vinden met elke vrijdag een andere soort Dance muziek. Amsterdam voorziet met onder andere TWSTd al jaren in die behoefte en Rotterdam heeft haar eigen Bootleg DJ Café en nu is het dan de hoogste tijd voor Utrecht om ook op de kaart te komen en een achterstand van enkele jaren goed te maken. De entree is geheel gratis en we hopen jou als liefhebber voortaan wekelijks te zien om getuige te zijn van unieke ritmische explosies.
Melange queensnight
donderdag 20 april 2006
Zoals de meeste inmiddels al zullen weten, vindt koninginnedag dit jaar plaats op 29 april. Voor degene die dit nog niet wisten, dit is gedaan omdat 30 april op een zondag valt. En zondag is zo’n standaard dag waarop er in Nederland, wordt uitgeslapen, gevoetbald wordt, naar de kerk wordt gegaan en de caravan of auto wordt gewassen. Dus hare Majesteit zag haar, ó zo, geliefde feestdag al in het water vallen.
Op 5 mei viert Nederland traditioneel bevrijdingsdag. Op verschillende plaatsen in het land zijn dan de zogenaamde bevrijdingsfestivals die ieder jaar miljoenen mensen op de been brengen. Op diverse podia in de stad kan genoten worden van muziek, cabaret, dans en andere cultureel gebruis. Een van de steden waar dit festival ieder jaar gehouden wordt is Groningen.
Na ruim anderhalf jaar van bruisende stilte slaat het onvervalste, ongeëvenaarde Hellbound concept weer genadeloos toe in de meest geroemde en beruchte Hardcore locatie van Nederland. Als de Amstelborgh / Borchland Hallen in Amsterdam op 28 april omgetoverd worden tot een onheilspellende en Industrieel Warehouse, wordt de aloude Koninginnenacht traditie van Multigroove opnieuw geëerd: Hellbound, The Hardest Hardcore Process is een feit.
Niemand minder dan de vooraanstaande Britse progressive dj Jonathan Lisle maakt op zaterdag 22 april zijn opwachting op XtraLarge meets The Sessions! Deze legende presenteerd hier zijn ‘Propaganda World Tour’ voor de aanstaande release van zijn eigen album op het Bedrock Breaks label. De eerste keer was een enorm succes en de complimenten waren niet van lucht! Samen besloten XL en The Sessions dat dit snel een vervolg moest krijgen.
Free your mind festival, door de organisatie het festival van de lachende mensen gedoopt, vind plaats op 3 juni a.s. in Arnhem. Met de kreet “Ready? Steady? GO!” is een programma in elkaar getimmerd waar ze bij FCA-Music dan ook trots op zijn. De 5 area’s worden gehost door sterke partners die elk op hun gebied de juiste doelgroep aanspreken, waardoor er een kloppend muzikaal geheel moet ontstaan aan de oevers van de Rijn. Dus put on your best smile and let the summer begin!
Bevrijdingsdag vier je op Area 51!
donderdag 20 april 2006
Op 5 mei aanstaande is het bevrijdingsdag en dus reden voor een feestje. In Breda wordt deze avond de vijfde editie van Area 51 georganiseerd door Dazzling Music. Na dj’s als Johan Gielen, Lucien Foort, Benjamin Bates, Marcel Woods en Joop maakt Dazzling Music op 5 mei ruim baan voor een bijzondere line up in de prachtige locatie Kerkplein. Entree is maar een tientje, dus de keuze is snel gemaakt!
Na een aantal uiterst succesvolle edities van Planet V.I.P., en een zeer geslaagde decenniumviering van Rabies & Alian op Planet XXL, presenteert TDF op zaterdag 22 april a.s opnieuw een avond voor de liefhebber van de hardere stijlen. In samenwerking met NDC1 en Da Pauli zal dan de eerste editie van het splinternieuwe The Jump Factory van start gaan!
Pussy Lounge goes AStA
woensdag 19 april 2006
U want pussy, real good pussy? Mooi, omcirkel dan maar snel zaterdag 13 mei in je agenda want dan komt b2s namelijk met een nieuwe hete editie van Pussy Lounge! Locatie is dit keer – na 2 eerdere succesvolle edities dit jaar in de Matrixx en Nighttown – wederom de AStA in Den Haag.
Timetable 2 hard 4 the queen
woensdag 19 april 2006
Het zal jullie niet ontgaan zijn, de verhuizing van dit feest van Drachten naar Leeuwarden. De reden is simpel: de gemeente, waar Drachten onder valt, heeft niet dezelfde partyspirit zoals het partypubliek dat wel heeft. Ze waren niet enthousiast en hebben de vergunning voor de zondagavond/nacht niet willen verstrekken. Helaas, pindakaas, op naar Leeuwarden!
8 Juli 2006 zal niemand ontgaan, na ontelbaar veel verjaardagsfeesten is het eindelijk tijd voor iets wat eigenlijk beter niet gevierd had kunnen worden. Rudmer oftewel Noisekick, zal dan eens en voor altijd laten merken dat hij na een kwart eeuw weer een jaartje dichter bij de hel is gekomen. Noisekick die al meer dan elf jaar actief is in het produceren van zijn passie: terror en speedcore, zal laten zien dat Nederland klaar is voor het echte harde werk.
De Hemkade maakt zich in de zomermaanden op voor Scumworld, een keihard festival waarbij de globalisering van hardcore centraal staat. De wortels van de hardcore liggen natuurlijk in Nederland, maar wint al jaren lang aan populariteit over de landsgrenzen. Daarom zal bij elke editie een land gekozen worden om haar hardcore scene te presenteren.
Het Nederlandse nachtleven wordt eens in de zoveel tijd aangevuld met een geheel nieuw concept dat aan alle partyanimals iets nieuws moet bieden. Dit is ook de achterliggende gedachte bij de eerste editie van Jetsetters die 6 mei in Arena in het centrum van Utrecht plaats vind. ‘Stijlvol’ is het sleutelwoord tijdens deze happening. Op een stijlvolle locatie met stijlvolle mensen feesten op een stijlvolle manier: stijlvolle, trendy House onder het genot van de beste stijlvolle cocktailmixen, frisdrank of bier.
Het Italiaanse label Traxtorm is opgericht in 1995 door de The Stunned Guys en heeft een hardcore catalogus waar menig label jaloers op is. De vette sound van de The Stunned Guys is zeer herkenbaar en dankzij deze heren hebben floorfillers als “hardcore will never die”, “the music is rising” en natuurlijk de ultieme hardcore klapper “thrillseeka” het licht gezien.
Wat ooit begon als een bescheiden buitenfeestje ter ere van Koninginnedag op het terrein van jongerencentrum Dynamo, is inmiddels uitgegroeid tot een open air festival van groot formaat. De jaarlijkse Zodiak Commune gathering trekt inmiddels zo'n 15 tot 20 duizend acid freaks, techno heads en electro addicts naar het Eindhovense Lichtplein. Dit jaar sluit Zodiak Commune voor het eerst deze dag af op de plaats waar de Koninginnedag traditie ooit voor hen begonnen is; met een afterparty in Dynamo.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 14 april 2006
KNIP? Ja, Korte Nieuws Invulling Partyflock!
In deze editie: Just Dana, In the Ear of the beholder & 2 recenties Verder natuurlijk de korte nieuwtjes als de club top 50 van DJmag en "Tiësto geeft gratis concert op de Maas"
Het was heel even rustig, maar de afgelopen weken zijn er weer tientallen dj-sets toegevoegd op 3VOOR12, de met vele prijzen onderscheiden multimedia website van de VPRO. En zoals gewoonlijk zitten daar weer juweeltjes van opnames tussen. Awakenings, Club R_aw, Tomorrow, Heroes of Techno, het is slechts een kleine greep van evenementen waar de 3voor12 recorders stonden te draaien.
Een zwoele zomer namiddag. De lucht zindert. Van hitte, van sensualiteit. Eenmaal binnen moet je je bedwingen om rustig te blijven. Diep ademhalen. Als je niet beter zou weten zou je zweren dat je in een Arabische tempel was. Waar de opiumdampen en de zware geur van muskus je hoofd laten tollen. Waar de muziek je hart sneller doet slaan. Dreunend, opzwepend, repeterende ritmes die je doen denken aan dat ritme waarin je jezelf verliest....
In 1999 besloten 3 DJ's uit Gouda dat er maar eens iets anders moest gebeuren dan de plaatselijke braderie op Koninginnedag. In het midden van het Centrum van Gouda, vlak voor de toenmalige Dancestore van DJ Thanoz, werd een DJ-set neergezet en van 12.00 tot 17.00 uur lieten de 3 leden van het Coalition DJ-team zien waar ze toe in staat waren. Queensday open event 2006 was een feit.
Ik Ben Je Bitch Niet Goes Erotic
donderdag 13 april 2006
Op 3 juni zal het spektakel in Culemborg losbarsten. Met optredens van Art of Fighters, Promo, Unexist, Lenny Dee, Noisekick, Tieum en 35 andere topartiesten zal deze editie van ‘’Ik Ben Je Bitch Niet’’ een grandioos succes worden.
23 jaar Club Stalker
woensdag 12 april 2006
Club Stalker bereikt haar volgende mijlpaal. Zaterdag 22 april wordt er gevierd dat de club, die verstopt is een donker steegje in Haarlem, al 23 jaar een toonaangevende uitgaansgelegenheid is voor Haarlem én Nederland. Club Stalker is hiermee één van de oudste nog steeds draaiende clubs.
De vorige Vecino invites was een feest waar nog lang over nagepraat is, veel mensen hadden zich gehouden aan de dresscode “Pimps & Ho’s”, de hele zaal was gevuld met Sleazy Pimps en met vrouwen in kleding om je vingers bij af te likken. Aangezien er pas in het najaar weer een Vecino invites in Go Planet Expo Hall te Enschede in de planning staat is er besloten om er een aantal wat kleinere edities tussendoor te geven, de eerst zal plaatsvinden in de net compleet verbouwde discotheek Revelation, deze stond voorheen bekend als de “7e hemel”.
Twee deejays die hun sporen in de hardcore scene dik verdiend hebben ...
Twee deejays die een waslijst aan producties op hun naam hebben staan ...
Twee deejays die op zaterdag 3 Juni hun 33e verjaardag vieren in de Hemkade in Zaandam en daarbij een groot aantal gewaardeerde collega’s achter de draaitafels hebben uitgenodigd.
Headquarters, 12 april – Op 29 maart werd het nieuwste evenement van UDC en Multigroove bekend gemaakt, Ground Zero Festival Festival “The Underground Night Gathering”. Een aantal dagen later wordt de line up bekend gemaakt en op 5 april startte de verkoop voor de eerste 1.000 VIP Tickets. Met trots kunnen de organisatoren mededelen, dat deze eerste duizend kaarten verkocht zijn. Een unicum voor een nieuw concept in deze tijden en zo ver voor het evenement zelf.
Het Orgasme is volgens seksuologen een van de meest gecompliceerde onderwerpen op het gebied van seks. Zo duurt het orgasme van een man niet langer dan een paar seconden en betekent het meestal het einde van een vurig liefdesspel. Het orgasme van de vrouw daarentegen kan soms wel twintig minuten aanhouden en bovendien kan ze het keer op keer weer beleven.
UDC is verheugd te kunnen meedelen dat Carl Cox een eigen area zal hosten op zaterdag 15 juli tijdens Claus van Bebber. Met het invullen van de Global Stage nadert de definitieve line-up van Dance Valley Festival, The Weekender, haar voltooiing.
Beatrix op S.O.S?
dinsdag 11 april 2006
Ondanks de vele aanvragen van de organisatie voor een bezoek van Willem Alexander en Maxima aan S.O.S. op Koninginnedag zondag 30 april. Was het antwoord vanuit de RVD een absoluut “nee”!. Want zondag 30 april de eigenlijke officiële Koninginnedag mag namelijk in Nederland gezien de dag des heres, zondag, absoluut niet gevierd worden. Dit protocol wordt gezien reactie van de RVD in ons land dan ook wel erg streng nageleefd.
Eén maal per jaar organiseert de organisatie Eye on the Future in de Haarlemse LichtfabriekThe Beginning. Even terug in de tijd, met de helden van toen achter de decks, in één van de meest sfeervolle historische locaties van Nederland.
Sponsor redt Loveparade Berlijn
maandag 10 april 2006
De Loveparade in Berlijn komt terug. Het technofeest bij uitstek staat voor zaterdag 15 juli op de agenda. Dat is een week na het einde van het WK voetbal. De Loveparade is er twee jaar, 2004 en 2005, tussenuit geweest wegens geldgebrek. Dit jaar is een grote fitnessketen bereid om het evenement te sponsoren. De organisatie rekent op ongeveer een miljoen bezoekers.
Na de announcement van de datum en de lokatie van DefQon kunnen eindelijk ook de speculaties rondom de line-up tot een halt geroepen worden. Q-dance maakt deze line up namelijk nu, een paar dagen voor de start van de voorverkoop, op eigen wijze bekend.
Hardcore NRG Goes harder!
zaterdag 8 april 2006
Na het succes in 2005 van de Hardcore NRG feesten met Korsakoff en Outblast is het 16 april alweer tijd voor een nieuwe editie van Hardcore NRG. De komende editie is de eerste editie van 2006 en zal gelijk de stempel zetten op de Hardcore NRG feesten voor dit jaar.
BANG! in het Paard van Troje
zaterdag 8 april 2006
Zaterdag 22 april staat het Paard (Den Haag) in het teken van Bang! met oa. Remy, Kraak & Smaak en Benny Rodrigues.
Volgende week vrijdag maakt Amsterdam zich op voor de allereerste editie van Gekkigheid. Een avond waar alles mag en niks moet, met als centrale waarden gezelligheid, liefde, gek doen en Olifantentechno. Jawel… Olifantentechno! Verwacht een hele vette mix van techno, electro, house en breaks!
Traditiegetrouw organiseert Art of Dance op koninginnenacht een editie van Audio Attack. Audio Attack staat garant voor een nacht met hardstyle, jump, hardcore en oldstyle. Een gevarieerde line up van topartiesten zorgt voor de perfecte gelegenheid om vast in de feeststemming te komen voor Koninginnedag.
Ion one is de nieuwe electro avond van de Effenaar. Een iON is het ladingdragend deel van een elektrische ontlading in de atmosfeer. Daarnaast is het een atomisch deeltje wat uitgestraald wordt als er energie vrijkomt. En energie zal er vrijkomen op deze nieuwe dance avond in de Effenaar.
Dit jaar pakken we een maand eerder dan voorgaande jaren flink uit voor de nieuwe editie van Trinity In Technoland Open Air! 10 juni zal het festival dat ook dit jaar aan de De Rietzoom in Kropswolde plaatsvindt tot diep in de nacht doorgaan met de vetste techno, minimal en electro. Ook aan de liefhebber van de industriële sounds is gedacht. Moet je al snel vijf tientjes neerleggen voor veel festivals dit jaar, op Trinity In Technoland Open Air kun je genieten van artiesten als John Selway, Jay Denham, Steve Bicknell en [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} voor maar 15 euro.
Dj J.D.A., bekend van de floorfiller “Bass Moe Je Nie Hore, Die Moe Je Voele!!!”, heeft meer dan 40 gast dj’s uitgenodigd, om in de grootste en hardste club van het zuiden, de Time Out in Gemert, komende vrijdag zijn verjaardag te vieren. Maar liefst drie zalen worden gevuld met verschillende soorten hardcore van vroeger tot nu.
Tientallen artiesten, onder wie de wereldberoemde Tiësto, treden donderdag 27 april geheel belangeloos op in club Outland in Rotterdam. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Dance4Life. Het nieuwe actiejaar van Dance4Life wordt op deze manier swingend ingeluid! Dance4Life is de internationale actiecampagne die jonge mensen actief betrekt in de strijd tegen hiv en aids.
Buzz Fuzz goes Bzrk...again!
dinsdag 4 april 2006
Aankomende zaterdag staat de Hemkade in Zaandam compleet in het teken van het "Buzz Fuzz goes Bzrk" Mental Health Centre. Maak je klaar voor lekkere nachtzusters, doktersjassen, wappie figuren en natuurlijk de optredens van vele Bzrk dj's, live-acts en uiteraard de friends van Bzrk. Lees in dit bericht de laatste nieuwtjes....
T-Time the Reunion - part 2
maandag 3 april 2006
Met meer dan 88 edities heeft T-Time zijn bekendheid wel gekregen door het hele land. Veel mensen kwamen vanuit het gehele land afgereisd om deze afterparty bij te wonen. De eerste edities gingen van start in club Subway te Zaandam. De openingstijd was vanaf 15:00 ’s middags tot 0:00 s’avonds. De openingstijd werd helaas snel verandert door de rest van alle horecagelegenheden in zaandam. Kale koppen en wappie gabbers ontsierde het straat beeld op de dam van Zaandam volgens kroegbazen.
Promo heeft inmiddels een indrukwekkende lijst van innoverende producties uitgebracht waarmee hij keer op keer vriend en vijand wist te verbazen. Op 12 mei presenteert hij officieel zijn nieuwe album "The Revolutionist" in de Melkweg te Amsterdam
28 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
27 april 2006
Nieuwe editie Beatitude in Breda
26 april 2006
De Wortels van de BoomBox
Eerselcity.nl Summerparty
Armin van Buuren, Ferry Corsten en Marco V op gratis Dancetour festival
24 april 2006
Oldschool Madness "Holland vs. Italie" & Vecino Invites
22 april 2006
TWSTd Qnsnght
21 april 2006
Koningin beslist dat het echte feest pas om 21.00 uur begint op koninginnedag
Cruise Control op de Ameland
Nieuw DJ Café in Utrecht
20 april 2006
Melange queensnight
Mood elevator - Bevrijdingsfestival afterparty
Hellbound – Queensnight 2006 – The Hardest Hardcore Process
Bedrocks’ Jonathan Lisle op Xtra Large meets The Sessions
Het muzikale programma van Free Your Mind is rond
Bevrijdingsdag vier je op Area 51!
19 april 2006
NDC1 presenteert: The Jump Factory in TDF
Pussy Lounge goes AStA
Timetable 2 hard 4 the queen
BKJN events presenteert: het grootste terror & speedcore evenement ter wereld
Scumworld - The global hardcore syndicate
18 april 2006
Jetsetters - Finally a party where you can feel exclusive
Traxtorm - Invasion of the worldtour 2006
Zodiak Commune's "Queensday" afterparty
14 april 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
3VOOR12 draait door - Nieuwe sets van o.a. Awakenings, Tomorrow, Club R_aw
Pleasure Island 2006 - De tuin der lusten
Queensday Free Open Event 2006 te Gouda
13 april 2006
Ik Ben Je Bitch Niet Goes Erotic
12 april 2006
23 jaar Club Stalker
Eastside Underground presents Vecino invites op bevrijdingsdag 2006
33 - Bass-D & Predator’s Birthday Crash
VIP-tickets Ground Zero - The Underground Night Gathering uitverkocht
Lexion presents Orgasm ‘The Queens Edition’
Dance Valley - Carl Cox host Global-area
11 april 2006
Beatrix op S.O.S?
Eye on the Future presents The Beginning
10 april 2006
Sponsor redt Loveparade Berlijn
Defqon.1 Festival 2006 - Q-dance presenteert de Line-Up
8 april 2006
Hardcore NRG Goes harder!
BANG! in het Paard van Troje
7 april 2006
Gekkigheid met Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw
Audio Attack - Queensnight 2006
5 april 2006
iON one – Back to the old skool electro sound
Trinity in Technoland Open Air 4
DJ J.D.A. Voel Je Die B-Day Part II
4 april 2006
Dance4Life kickoff 2006 in Outland - 27 april
Buzz Fuzz goes Bzrk...again!
3 april 2006
T-Time the Reunion - part 2
Promo 'The Revolutionist' - Album release party