Partyflock
 
­ Nederland

Trinity in Technoland Open Air 4

anoniem gepubliceerd op
Dit jaar pakken we een maand eerder dan voorgaande jaren flink uit voor de nieuwe editie van Trinity In Technoland Open Air! 10 juni zal het festival dat ook dit jaar aan de De Rietzoom in Kropswolde plaatsvindt tot diep in de nacht doorgaan met de vetste techno, minimal en electro. Ook aan de liefhebber van de industriële sounds is gedacht. Moet je al snel vijf tientjes neerleggen voor veel festivals dit jaar, op Trinity In Technoland Open Air kun je genieten van artiesten als John Selway, Jay Denham, Steve Bicknell en [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} voor maar 15 euro. De line up is verdeeld over de volgende 4 verschillende modules.

Module1: Global electronic sound
Voor de eerste stage hebben we niemand minder weten te strikken dan Steve Bicknell, de eigenaar van het roemruchte Engelse technolabel Cosmic Records. De succesvolle producer gaf vorig jaar volgens velen een van de beste dj-sets weg op het Awakenings Festival. Met John Selway zijn we bij de tweede zwaargewicht van de dag aangekomen. Deze veelzijdige dj en producer uit New York staat met een waslijst aan releases bekend als een van de meest productieve mensen uit de techno-scene. Het is een zeldzaamheid dat deze man in Nederland te zien is dus we zijn best trots dat we hem naar het festival hebben kunnen krijgen. Danny Seidel en organisator Ven maken de line up voor de eerste stage compleet.

Module2: Myriad of abstract & sound collages
Met Maik Loewen en [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} hebben we twee acts die hun platen uitbrengen op de meest invloedrijke minimal-labels van het moment, namelijk Traum en Trapez. Maik Loewen die tevens ook eigenaar is van het label Karmarouge zal het publiek trakteren op een dj-set terwijl [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} live zijn ding zal doen. In november van 2005 bracht [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} samen met Break3000 “Get Down” uit, deze plaat werd grijs gedraaid door menig dj waaronder Sven Väth. Zijn nieuwste release “Godzilla” doet het niet minder dan zijn voorganger. Met deze twee heren kan het publiek genieten van twee acts die nog niet vaak in Nederland te zien waren. Natuurlijk kunnen hier de Groningse live-act Motio & E-Contact en organisator van Technootjes Miguel niet ontbreken, zij zullen deze stage completeren.

Module3: Full frequency uplifting music
De derde module is gereserveerd voor experimentele en energieke electronica. Het publiek kan hier onder andere genieten van een liveoptreden van Oblix project. Deze relatief nieuwe formatie bestaat uit Keltik, Trang en Lowres. Individueel zijn ze echter al jaren lang actief in de dance-scene en daarbuiten. Djs Rob en Pim, beiden van het internationale SICK records, zullen een flinke portie elektronisch geweld uit de boxen doen knallen.

Module4: Industrial sequencing drummachines
Zijn de eerste 3 modules nog niet genoeg? Wij doen er nog een dikke schep bovenop door Jay Denham over te laten komen uit de Verenigde Staten! In februari zette hij de Gashouder in Amsterdam nog helemaal op zijn kop toen hij daar een editie van Awakenings afsloot. Op deze editie van Trinity In Technoland Open Air verwachten wij niets minder van deze grootheid. Hij zal samen met The Futurist en het trio Blerry, Lenteman & CVT deze laatste stage bemannen.

Zoals gezegd, Trinity In Technoland Open Air gaat dit jaar tot diep in de nacht door en dat zal met een line up als deze voor de bezoeker geen straf zijn. Maar een goed festival is meer dan enkel een sterke line-up. Het festivalterrein aan de De Rietzoom zullen we ook dit jaar weer flink onderhanden nemen en natuurlijk zullen er weer meerdere drink- en eetgelegenheden zijn waar je van alles kunt krijgen. Dit jaar lijken alle festivals weer een stukje duurder te worden, bij Trinity In Technoland Open Air kun je echter de gehele dag en nacht genieten voor maar 15 euro. Verder rijden er dit jaar twee keer zoveel bussen tussen de Grote Markt van Groningen en het festivalterrein. Meer informatie een kleine sfeerimpressie kun je vinden op de website: http://www.trinityintechnoland.nl

22 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
ziet er vet uit
futurist succes he!
Dat ziet er heel vet uit... zekers aanwezig! :yes:
2 jaar terug was ergg vet :yes: als het zonnetje maar schijnt zit je daar wel gebakken ;)
Top feestjes daar.
Met mooi weer kan je het niet beter hebben.
 
Jay Denham hoe vet b)
 
Hmm misschien wel ff kijken :jaja:
GEZELLIE:)
 
Artiest Sinclair
Goed bezig jongens (y) en uiteraard staat Trinity in de agenda!
Trinity in Technoland


Hebben ze een vakantie voor me geboekt?
Wat aardig... (Y)
echt vette shit daarzo!!!
moet je een keer geweest zijn :DD:D ik hoop dat het lekker warm is dan :bounce:
cant wait
ppff vette line - up. 2 helden van mij. Bicknell & Denham. Kijken of het uitkomt
 
oeioei, dit moeten we niet missen!! (y)
en dat nog wel op mijn verjaardag!!!!
feestje!!!!
Bicknell en Denham op Trinity, dat is lekker!
En nu maar hopen dat het geluid net zo vet is als vorig jaar, heb er nu al zin in!
 
Artiest Quintos
helaas kan er niet bij zijn dit jaar,maar vorig jaar was erg tof en dat zal het nu ook wel weer zijn. voor de organisatie succes toegewenst en mooi weer natuurlijk :)