Partyflock
 
Nieuws · februari 2006
Speedrazor on tour
dinsdag 28 februari 2006
Zaterdag 4 maart is het dan eindelijk zover; de eerste “Speedrazor on tour” zal na 8 jaar afwezigheid haar rentree maken in discotheek HappydayZZ te Culemborg.
Nieuwe editie Traffic
maandag 27 februari 2006
Pak je agenda er vast bij, want op vrijdag 17 maart is de Melkweg wederom het strijdtoneel van ’s Neerlands toonaangevendste technofeest. Traffic opent om 22.30 haar deuren voor een avondje vierkwartsgeweld van overwegend Engelse bodem.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 24 februari 2006
Goede doelen, Armin van Buuren, Sensation, Tiesto en 3FM Awards? Lees hier de korte nieuwsberichten.
Mania verleidt Frontstar
donderdag 23 februari 2006
Na tal van avances is het dan eindelijk gelukt, Mania Events heeft Frontstar Events weten te verleiden tot een one night stand. Op 26 mei 2006 zullen deze twee jonge organisaties hun passie en liefde tot een spetterend hoogtepunt laten komen in de Rodenburg, te Beesd.
De Global Connection night van vrijdag 17, in Kingdom the Venue Amsterdam, is verplaatst naar vrijdag 31 maart: Fresh Techno & Heroes of Techno presents: Mauro’s Night. Waar twee organisaties de handen ineen slaan en een absolute techno-legende in huis halen: Mauro Picotto! Een bijzondere man op een bijzondere avond.
Wie is Sugar Daddy? De vraag wie Sugar Daddy is blijkt niet zo makkelijk te beantwoorden. Sugar Daddy zit namelijk in jezelf. Hij vertegenwoordigt je leukste eigenschappen. Sugar Daddy is de kant die boven komt als je een rondje geeft omdat je in een goede bui bent.
Na lang wachten is het dan eindelijk zover! Aanstaande vrijdag is Blackout terug als eerste hardcore feest in 2006 in Outland. Het beste op het gebied van hardcore, industrial, terror, oldschool en early rave zal Outland op zijn grondvesten doen trillen.
Nog een paar weekjes wachten en dan zal de eerste editie van "Activator" in Club Delicious in Uden een feit zijn. Op vrijdag 17 maart zullen niemand minder dan The The Darkraver, DJ’s Thor en Tremor club Delicious in Uden op zijn grondvesten doen trillen.
Showtime!: B2S Rookie Night
dinsdag 21 februari 2006
Om te beginnen wil b2s iedereen bedanken die een demo heeft ingestuurd. Hartstikke leuk dat er zo positief en enthousiast gereageerd is op de B2S Rookie Night!
Ferry Corsten live vanuit Turijn
dinsdag 21 februari 2006
AStA is trots om aan te kondigen dat zij weer Ferry Corsten mogen welkom heten. Dit keer op een wel hele bijzondere manier. Live-stream vanuit Turijn. AStA heeft een primeur op 24 februari 2006.
Summer Vibes Xclusive
dinsdag 21 februari 2006
Vrijdag 10 Maart Begint Special Events de zomer goed met een nieuwe editie van Summer vibes xclusive. XClusive word gezien als de grote broer van de Summer Vibes evenementen die met grote regelmaat georganiseerd worden in Odeklonje. Na drie eerder succesvolle XClusive edities, in het ondanks volledig gerenoveerde Studio 62 op Cape Holland in Den Helder, is het nu aan headliner Gregor Salto en MC Gee de beurt om de zaal te vullen met zomerse beats.
Prepare for Critical Bass
maandag 20 februari 2006
Het enthousiaste en zeer gedreven team achter de organisatie Xplosive heeft met discotheek La Baraque in Zevenhuizen een overeenkomst bereikt om samen met het getalenteerde dj-team genaamd G-Tonix een nieuw feest op te starten.
Arthouse
maandag 20 februari 2006
Cutting Edge House Music noemen de organisatoren het: oftewel kwalitatieve dance muziek in de breedste zin van het woord. (house /techno/funky-techno/minimal/electro en progressive) Arthouse is weer terug van weggeweest en komt beter terug dan ooit! Op zaterdag 1 April 2006 is het dan zover! De nieuwe club Xeyeting, tegenover stadschouwburg de Harmonie te Leeuwarden, die beschikt over een vernieuwd, sublieme geluidsinstallatie is de uitstekende locatie voor een kwaliteitsfeest zoals Arthouse.
D.D.O.D. - Lost In Love
zondag 19 februari 2006
Wat een grandioze feestmaand is februari 2006, de laatste klanken van D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution en HeartDance – From The Hard, respectievelijk drie en elf februari jongstleden, zijn nog maar nauwelijks weggestorven en dan dient het volgende Harddance feest dient zich alweer aan.
Girls love dj's
zaterdag 18 februari 2006
Girls love dj's fans, fanatiekelingen en alle andere mensen die van een avondje knallen houden; 4 Maart gaat de poptempel weer los!
Zaterdag 25 Maart 2006 is het tijd voor een nieuwe editie van dè ‘Fetish- Fantasy’ Extravaganza, Wasteland.
Rockit - Darko vs Benny
vrijdag 17 februari 2006
De eerste Rockit van 2006 in de Winkel van Sinkel kent meteen een kleine primeur. Alhoewel beide heren vaker met elkaar gedraaid hebben, is het zaterdag 25 februari de eerste keer dat ze zes uur lang samen achter de decks staan, voor een back-2-back sessie. Bereid je voor op een nacht vol hoogtepunten, want Darko Esser en Benny Rodrigues liggen elkaar goed. In de kelder staat de tweede editie van de Love2Party Talent Room op het programma.
Qlimax 2005 - The DVD
donderdag 16 februari 2006
Als je erbij bent geweest heb je waarschijnlijk erg genoten van de laatste editie van Qlimax in GelreDome, afgelopen 19 november. Op de DVD beleef je het hele evenement nog een keer opnieuw, in optimale beeld- en geluidskwaliteit. Lees hier verder.
Altijd al iets te zeggen willen hebben over de lineup van een festival? Of hoe de flyers en posters eruit moeten komen te zien? Dan is dit je buitenkans. Want op vrijdagmiddag 24 februari organiseert FCA-Music, in samenwerking met de Gelderlander, ‘Your Selections’: twee gratis kick-off parties voor het Free your mind festival die je alvast de festivalkriebels bezorgen.
Nog maar een paar dagen en CB Bookings & Frantic toveren Patronaat om tot het Hardhouse Mekka van dit moment: de Brixton Academy sfeer gaat de grens en brengt je twee zalen gevuld met harddance!
Soigné - The champagne society
woensdag 15 februari 2006
Soigné: uit te spreken als Swan Yé. Een Frans begrip voor alles dat mooi, stijlvol, chic, elegant, modieuze verfijning, verfijnd en smaakvol is. Kun jij jezelf vinden in één of meer van deze kenmerken? Pas jij bij een feest die tevens voldoet aan deze eisen, qua uitstraling en invulling?
Komende vrijdag is het zover! Dan vindt eindelijk de kick-off plaats van dj Da Pauli’s eigen avond, in één van de mooiste clubs van noord-Nederland, Club Noa in zijn thuisstad Leeuwarden. Dé Jump-sensatie van het noorden heeft de laatste jaren meer dan bewezen dat hij zijn eigen avond heeft verdiend.
Aankomende zomer viert het Indian Summer Festival 2006 haar zesde verjaardag. Om het muzikale aanbod kwalitatief uit te kunnen breiden en zo het festival naar een hoger plan te tillen, is Indian Summer Festival 2006 in zee gegaan met evenementen organisatie ID&T. Op 16 en 17 juni zal het Indian Summer Festival 2006 plaatsvinden in recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Deze unieke plek is een natuurgebied aan het water dat zorgt voor een fantastische sfeer. Met twee dagen programmering, drie verschillende podia en een verscheidenheid aan muzikale stromingen staat de bezoekers een geweldig festival te wachten.
NewJack City - Takin’ you back
dinsdag 14 februari 2006
Voor sommigen onder is het alweer zo’n 10 tot 15 jaar geleden dat men uitging op de Swingbeat en/of de voorloper van de hedendaagse R ’n B muziek van Tony Scott, Boyz II Men, Naughty by Nature en vele anderen. De dansvloer explodeerde met deze muziekstijl en bijbehorende breakdance acts. Vrijdag 24 februari 2006 zal er een ‘nieuw’ soort feest in première gaan. Het eerste en echte swingbeat feest van het Noorden: New jack City.
Na drie achtereenvolgende succesvolle edities van het festival, hebben ID&T, de gemeente Haarlemmermeer en het recreatieschap Spaarnwoude gisteren een vijfjarig contract getekend voor het gebruik van het voormalig Floriadeterrein.
De Hollandse winters mogen ieder jaar dan wel minder koud worden, de spraakmakende Go Après-Ski feesten in de Rotterdamse Ahoy’ doen vermoeden, dat de besneeuwde Alpen dwars door ons kikkerlandje lopen.
Het afgelopen half jaar heeft Die-Hard het wat rustiger aan gedaan door alleen een afterparty van Thunderdome te organiseren. Hierin gaat weer verandering komen en zullen de fanaten van ondergrondse stijlen weer aan hun trekken komen. Zo zal en een busreis naar P.O.R.N. georganiseerd worden, wat 1 april gehouden wordt in The The Wall. En zo zal 10 maart in Utrecht het langverwachte tweede deel van Fucked up tempo worden georganiseerd.
B.I.T.C.H
maandag 13 februari 2006
B.I.T.C.H op 25 februari wordt weer een feest voor de echte fetishkenners. Nog maar 2 weekjes vooruit, gaan de kaarten ongekend hard over de toonbank. B.I.T.C.H keert deze keer weer terug naar de Hemkade en heeft in een korte tijd laten zien aan iedereen dat ze een ware 'Queen of the Fetish Scene' is.
Op 7 en 8 april aanstaande vindt het tweede Awakenings Gashouder weekend van 2006 plaats. Op vrijdag hebben we onze persoonlijke favorieten geprogrammeerd, terwijl op zaterdag Steve Rachmad de line-up voor zijn rekening heeft genomen!
Het is nog maar korte tijd geleden dat WWWMB8 plaats vond en deel 9 stond eigenlijk pas gepland in mei. Maar door de enorme successen van de vorige edities is er besloten om een extra editie te organiseren op korte termijn. WWWMB9 zal daarom plaatsvinden op vrijdag 17 februari 2006.
Zaterdag 18 februari a.s. zal het prachtige Club Noa met haar succesvolle zaterdagavond programmering, plaatsmaken voor de tweede editie van het minstens zo succesvolle Candy Club van Steff da Campo en NDC1!
Knock out - round 3 in 013
vrijdag 10 februari 2006
ExtremaMusic, EC Records en HotKitchen slaan de handen op zaterdag 11 maart wederom ineen voor een nieuwe editie van "Knock out!". Alsof een samenwerking tussen deze drie partijen al niet een verzekering is om het 013-dak eraf te blazen, is er nu zelfs een vierde partij gevraagd om mee te dingen in de feestvreugde. Hiervoor is de keuze gevallen op de Bredase organisatie ‘In Vuur En Vlam’.
Ex Porn Star - Doggy Style
donderdag 9 februari 2006
Partyorganisatie Ex Porn Star gaat dit keer een ‘beestachtig’ evenement neerzetten. De Broertjes zorgden vorig jaar 12 november voor een enorm spektakel met het Fuck de euro feest. De flyer in de vorm van de goeie ouwe gulden briefjes vonden gretig aftrek en vormden zelfs een “must have” onder partyminded Nederland.
Het feest Innercore the terror edition, geoorganiseerd door Steve D Organisation, zou eerst mogelijk niet doorgaan. Dit vanwege de locatie die failliet was gegaan. Nu is er een nieuwe eigenaar in het pand gegaan, zodat Innercore dus gewoon doorgaat!
Tomorrow in Doornroosje
donderdag 9 februari 2006
Op zaterdag 4 maart staat alweer de vierde editie van Tomorrow op het programma in de technotempel Doornroosje. De afgelopen editie begin oktober 2005 was nog maar net begonnen of het bordje uitverkocht hing al op de deur. De verwachting voor komende editie is dan ook hoog gespannen en dus was Tomorrow er veel aan gelegen om er een schepje bovenop te doen.
Loveland presents Fire
woensdag 8 februari 2006
Op zaterdag 25 februari aanstaande vindt de derde Special Edition van fire! plaats in thuisbasis Hotel Arena te Amsterdam. Naast een internationale line-up van top niveau heeft Loveland meer spraakmakende verassingen op het programma staan. Over dat laatste wil de organisatie niets onthullen echter geeft de programmering een eerste indruk van wat je mag verwachten gedurende de avond.
Techno vision and trancentral invite
woensdag 8 februari 2006
Op zaterdag 25 februari biedt Patronaat onderdak aan techno van de hoogste plank. De populairste dance-hang-out van Haarlem ‘Trancentral’ en Patronaat’s eigen ‘Technovision’ hebben de handen ineen geslagen.
Supersized blijft doorbeuken in de Rotterdamse club Outland! Met de jump en classics special nog vers in het geheugen hebben we in februari nog 3 vette specials te gaan.
Nog een jaar blijft de Tagrijn in haar oude verschijning. De plannen zijn allang rond, het ontwerp is al getekend voor de nieuwe Tagrijn, maar Project X-it is nog lang niet weg en komt ook deze keer met een knallende editie.
Op 3 juni 2006 zal de 2de editie van ‘’Ik ben je bitch niet’’ plaatsvinden. Dit keer echter wel op een andere manier met een uitdagend thema! ‘’Ik ben je bitch niet’’, gaat namelijk Erotic. Mooie vrouwtjes, erotische danseressen, kinky decor en veel andere erotische tintjes zullen bij deze editie een grote hoofdrol spelen.
Apple aangeklaagd vanwege iPod
vrijdag 3 februari 2006
Een man uit de Amerikaanse staat Louisiana klaagt computerconcern Apple aan omdat de iPod schadelijk zou zijn voor het gehoor.
Bold
vrijdag 3 februari 2006
Zaterdag 4 maart staat het duo Slam, oprichters van het roemruchte Soma Records, op BOLD in Panama. De twee Schotten zijn de headliners van de nieuwste editie van dé Amsterdamse clubsensatie van dit moment. Deze keer wordt er door organisator Chemistry samengewerkt met Full Spectrum met als resultaat een bomvolle line-up bestaande uit Le Clic (live), Marcello, Bonner, Adriaan Veldhuizen, Sandrien en talent van het jaar Nuno dos Santos.
Helemaal wild op Housexy zaterdag
vrijdag 3 februari 2006
Nog maar een nachtje slapen en het dak gaat er finaal vanaf op de eerste editie van Housexy! Housexy maakt de winternachten weer warm en pakt voor deze eerste editie uit met een Braziliaans thema
16 Bit Lolita’s op Park Avenue
donderdag 2 februari 2006
Als er één feest is wat in 2005 enorm gegroeid is, dan is het wel Park Avenue. Waar de eerste editie ‘slechts’ 400 nieuwsgierigen wist te trekken, was de laatste Park Avenue in december met een aantal van 1400 blije mensen stijf uitverkocht en de dj’s onder aanvoering van Eric de Man en Mason draaiden de zaal helemaal plat! Maar wat maakt Park Avenue dan zo’n succes?
Het is 1995 waarin organisatie ISP het concept Digital Overdose lanceert en maakt op 26 augustus van dat jaar direct een statement door een nieuw, uniek en onderscheidend evenement in de Amsterdamse Sporthallen-Zuid neer te zetten. De geboorte van het eerste Indoor Festival is een feit. Op 18 maart 2006 blikken we nog éénmaal terug; dit is de Sporthallen-Zuid Reunion.
Line-up In Qontrol bekend
woensdag 1 februari 2006
Op 15 april vindt in de Amsterdamse RAI de derde editie van In Qontrol plaats. Check hier de line-up.
Uitgaan in Rotterdam is niet meer wat het geweest is. Waar je voorheen de keuze had uit diverse kwaliteitsavonden is het nu behelpen met zinloze en vervlakkende DJ-setjes. Het ene nietszeggende concept, met een nog wazigere naam, volgt de ander in ijl tempo op. Met catchy flyers en hip personeel probeert menig partyorganisator zijn tent vol te krijgen.
District Q - Tentoonstelling 2
woensdag 1 februari 2006
Na de succesvolle tentoontstelling #1 in Arti et Amicitiae (museumnacht Amsterdam) zal de webcommunity District Q op zaterdag 4 Maart aanstaande neerstrijken in Rotterdam. Onder de veelbelovende werktitel ‘Respect the Architect’ biedt District Q podium aan een (nieuwe) generatie talentvolle kunstenaars in tentoonstelling #2.
Propaganda in het oosten
woensdag 1 februari 2006
Zoals het met een goede relatie gaat zo gaat het ook met het Drum&Bass concept Propaganda. Het contact verdiept zich en verbreed zich. Was Metropool Hengelo (ov) al de plek om de betere Hardcore, Acid en Drum& Bass te horen as zaterdag gaat het helemaal loos.
Basic Grooves intives Mood Elevator
woensdag 1 februari 2006
Basic Grooves bestaat alweer bijna 10 jaar! Deze unieke dansavond in poppodium Atak heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de meest toonaangevende technoavond van het ' Midden-Oosten'
28 februari 2006
Speedrazor on tour
27 februari 2006
Nieuwe editie Traffic
24 februari 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
23 februari 2006
Mania verleidt Frontstar
Fresh Techno & Heroes of Techno Present: Mauro Picotto
22 februari 2006
Sugar Daddy trakteert Utrecht op maandelijks lekkers
21 februari 2006
Outland vrijdag in het teken van Blackout
Darkraver tijdens lancering Activator
Showtime!: B2S Rookie Night
Ferry Corsten live vanuit Turijn
Summer Vibes Xclusive
20 februari 2006
Prepare for Critical Bass
Arthouse
19 februari 2006
D.D.O.D. - Lost In Love
18 februari 2006
Girls love dj's
17 februari 2006
Wasteland; experience the difference!
Rockit - Darko vs Benny
16 februari 2006
Qlimax 2005 - The DVD
15 februari 2006
Free Your Mind Festival - Your Selections
Hardhouse Academy Holland deze zaterdag in Patronaat
Soigné - The champagne society
Hardbeater - Het nieuwe Jump, Hardstyle en Hardcore concept van het noorden
14 februari 2006
ID&T nieuwe partner Indian Summer festival
NewJack City - Takin’ you back
13 februari 2006
Mystery Land vindt vaste plek in de gemeente Haarlemmermeer
Go Après Ski - Het grootste indoor Après-Ski feest van Europa
Die-Hard – for dedicated party people!
B.I.T.C.H
12 februari 2006
Awakenings maakt indruk met 2 allstar line-ups
What’s wrong with my brain - part 9
10 februari 2006
Hi-Tack exclusief op tweede editie Candy Club
Knock out - round 3 in 013
9 februari 2006
Ex Porn Star - Doggy Style
Innercore - The terror edition gaat door
Tomorrow in Doornroosje
8 februari 2006
Loveland presents Fire
Techno vision and trancentral invite
Supersized specials: 4hrs Luna, Switserland & Qlubtempo
6 februari 2006
Heiko Laux en Joris Voorn op Project X-it in de Tagrijn in Hilversum
Line-up 'Ik ben je bitch niet' bekend
3 februari 2006
Apple aangeklaagd vanwege iPod
Bold
Helemaal wild op Housexy zaterdag
2 februari 2006
16 Bit Lolita’s op Park Avenue
Digital Overdose - Sporthallen Zuid Reunion
1 februari 2006
Line-up In Qontrol bekend
Soundamentalism ronselt muziekactivisten
District Q - Tentoonstelling 2
Propaganda in het oosten
Basic Grooves intives Mood Elevator