Partyflock
 
Nieuws · november 2006
Roger Sanchez will start at 00:00
donderdag 30 november 2006
Vanaf het moment dat Club Vie haar deuren opende is het Rotterdamse weekend één groot spektakel met louter te gekke feesten met dito artiesten. Na deze droomstart wil Club Vie haar achterban verwennen met een onvergetelijke avond met Roger Sanchez om het jaar op gepaste wijze af te sluiten en het nieuwe jaar in stijl te beginnen.
Jouw weekend begint met Freakend!
donderdag 30 november 2006
Freakend in Panama* is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen.
RUSH your friday at club monza
donderdag 30 november 2006
Rush your Friday at Monza! Vrijdag 1 december is Rush weer aanwezig in Utrecht met weer een bonte stoet DJ’s. Als voorprogramma van pakjesavond staat deze editie een sterke lineup geprogrammeerd van zowel nationale als lokale beroemdheden. Voor de Housezaal tekenen Lucien Foort, Victor Coral samen met Dani-L & Peddo, de HipHop tunes worden verzorgd door het sterke duo DJ Cream en MC Madd Son!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Het enige ultimate shocking hardcore event waar je deze Tweede Kerstdag echt móet zijn, is natuurlijk High Voltage in Locomotion Zoetermeer. Want waar anders kunnen die gehoorteisterende ‘Jingle Bells’ het best uit je trommelvliezen worden verdreven dan in één van Nederlands oudste bakermatten van de Hardcore?
Na de succesvolle minimal edition van vrijdag 13 oktober jl. is het komende vrijdag alweer tijd voor de maximal edtion van B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To. In tegenstelling tot alle voorgaande edities van B.E.A.T.T. zal organisator The Concern ditmaal neerstrijken in het meest prachtige poppodium van Leeuwarden; Romein. Goed nieuws dus voor alle technoliefhebbers uit Friesland!
Eindelijk is het dan zover en mag de organisatie van het Limburgse Atomico concept - DMP & Haelen.tk - het programma voor 2007 bekend maken. Na 1 feest in 2005 en 2 feesten in 2006 zullen er nu 3 feesten worden gepresenteerd in respectievelijk Midden- én Noord-Limburg.
FOD presents: Pimp my Vibes
woensdag 29 november 2006
“Pimp my Vibes”. Hoe dit thema vorm gaat krijgen houd FOD nog even onder zijn oversized gepimpte hoed. Wel wil de organisatie een klein tipje van de sluier voor je oplichten.
December wordt door velen als de gezelligste maand van het jaar gezien. Ook Club TDF houdt van gezelligheid en pakt daarom groots uit tijdens deze laatste maand van het jaar.
Voltt kerstspecial in de Paradiso.
maandag 27 november 2006
Op dinsdag 26 december zal VOLTT dit jaar nog eenmaal goed uitpakken voor een knallende afsluiting van 2006. Op deze 2e kerstdag zal de gehele Paradiso namelijk in het teken staan van VOLTT.
Exxellent Moulin Rouge
zondag 26 november 2006
The Matrixx: New Years Eve Exxellent Moulin Rouge! Met Don Diablo, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Fedde le Grand, Sidney Samson en Jip Deluxe. Maar bovenal: met feestende partypeople in een geweldige omgeving vol sfeer, decors en een heus casino.
Het waren de vorige jaren de allervetste events rond de jaarwisseling met volledig uitverkochte feesten in de Hemkade en de HappydayZZ. Deze keer gaat Erotic New Year Vibe helemaal maximaal en kun je vanaf 22 uur op 31 december tot 1 uur ’s middags op 1 januari en op 1 januari van 13 uur tot 1 uur ’s nachts helemaal los in de Lexion Venue!
Lelystyle - alle info
donderdag 23 november 2006
Zoals al eerder aangekondigd vind op zaterdag 2 december 2006 Lelystyle plaats. Een nieuw concept in een grote tent op het Evenemententerrein Bataviastad met het beste op het gebied van Hardstyle, Hardcore, Early rave en Jump. Daarom is er gezorgd voor een line-up die van alles biedt.
2 december lanceert BKJN events zijn nieuwste concept R.A.A.R. In de HappydayZZ te Culemborg komen de beste artiesten uit binnen en buitenland als het gaat om techno, schranzz en alles wat daar tussen in zit. Verdeeld over twee area’s zal er maar liefst 10 uur lang geknald worden op een manier die je maar weinig in Nederland tegen komt. Echte liefhebbers wisten het al lang, dit word een nacht om nooit te vergeten. De time table en info worden dan ook hierbij bekend gemaakt.
Zaterdag 25 november 2006 vindt de tweede editie van het Dance4Life event plaats. In het GelreDome stadion in Arnhem dansen tienduizend in het wit geklede scholieren vier uur lang, tegelijkertijd met tienduizenden leeftijdsgenoten in andere deelnemende landen. De jongeren willen de stilte en taboes rond hiv en aids doorbreken.
Incredible - Christmas edition
woensdag 22 november 2006
Inmiddels heeft het trancepubliek de Poema RAW regelmatig weten te vinden dankzij feesten als Playground, Incredible en Intuition Invites. Zowel grote als kleine trance dj’s hebben de club al bezocht. Denk aan Jonas Steur, Menno de Jong, Galen Behr, Jon O’Bir, the Thrillseekers, Danjo & Rob Styles en Phynn. De organisatie van Incredible gaat hier op 1e kerstdag nog meer geweldige namen aan toevoegen!
Pride Events presenteert op zaterdag 25 november Funk fiction in het Triavium te Nijmegen met o.a. D-Ramirez, Skitzofrenix, Melvin Reese & Lady Bee. En doen dit op een zeer eigenzinnige manier.
"Time fly's when you having fun!" Het is namelijk al weer 2 jaar geleden dat Kapsones haar debuut maakte in Den Haag bij Club Silly Symphonies. En dat moet uitbundig gevierd worden! Aankomende 24 December is Club Silly Symphonies weer het domein van Kapsones waar Club, Electro, Funk, House, Soul, "Sugar, Spice and every Girl so Nice" gecombineerd met de Haagse attitude tot de ingrediënten behoren van een spetterende editie van Kapsones.
Pandemonium – A New Era
dinsdag 21 november 2006
Zonder twijfel Nederlands beste Early Hardcore feest. En 23 december weliswaar met een andere lokatie als decor, maar nog steeds de vertrouwde Pandemonium. Of beter gezegd, Pandemonium in het kwadraat. En met het Expo XXI heeft Cyndium een wel heel extreme underground lokatie gevonden.
Line Up Flockers
vrijdag 17 november 2006
Het was natuurlijk wel even puzzelen…een line-up neerzetten waar iedereen blij van wordt! Toch hopen we jullie met deze line-up een breed aanbod van dj’s en muziekstijlen aan te bieden met een mix van de populairste dj’s, opkomende dj’s en talents.
Rige Blow Out Sale
vrijdag 17 november 2006
Op zaterdag 2 december en zondag 3 december wordt er in het oude pand van Rige Entertainment BV aan de Mandenmakerstraat 132 te Hoogvliet een Blow Out Sale gehouden. Tijdens deze sale is er een free party met medewerking van diverse deejays en live acts. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.
Na het daverende succes van de vorige editie van F*ckers! op 19 augustus in Club Outland gaat F*ckers! verder! Onder leiding van onder andere Erick E en enfant terrible Billy the Klit werd het publiek opgezweept gedurende deze hete nacht. Resultaat; Een mega sfeer, dirty sleazy eclectic house en de leukste mensen uit Rotterdam en omstreken. Dit alles zorgde ervoor dat het een memorabele nacht werd. Een nacht waar een vervolg op moet komen, in de overtreffende trap wel te verstaan. F*ckers! really rocked Rotterdam!
Het gonsde al een tijdje in de Amsterdamse havens. De Stubnitz zou eind september haar deuren openen voor een daverende dansavond, met een ongekend vernieuwende sound en een razend originele line-up.
Sencity
donderdag 16 november 2006
Stichting Skyway, MEE Noordwest-Holland en Parkhof / Kern 8 presenteren 25 november in de kop van Noord-Holland: Sencity. Dit evenement verbaast en verwondert, omdat het veel verder gaat dan een regulier dancefeest door de vele extra´s
Flock heeft nieuw logo
woensdag 15 november 2006
Oplettende kijkers hadden het al door: Partyflock heeft een nieuwe logo.
Kinky Dreams - Love Life, Live Kinky
woensdag 15 november 2006
Inderdaad nog even wachten tot volgend jaar, maar alles staat 13 januari 2007 (en dus niet 27 januari) gereed voor de zesde editie van Kinky Dreams in Lexion Venue!
DJ Zany X-Qlusive januari
dinsdag 14 november 2006
Het is slechts voorbehouden aan de grootste artiesten uit de hardere dancescene en op 27 januari 2007 is het de beurt aan de populaire DJ Zany om in de Heineken Music Hall een eigen X-Qlusive feest te geven. In navolging van Lady Dana, Luna, Pavo en The Prophet schaart de Eindhovenaar Raoul van Grinsven zich hiermee in het rijtje illustere dj's dat op uitnodiging van Q-dance een 10 uur durende solo-avond mag hosten.
LittleSins presents Sins @ XMas
dinsdag 14 november 2006
Voor het eerst kun je samen met andere Sinners een warme en sensuele Kerst gaan vieren! In een tijd dat de nachten langer zijn dan de dagen heeft de crew van Little Sins weer een aantal opwindende verleidingen voor jou op het programma gezet! Wederom zullen ze gaan bewijzen dat de feesten van Little Sins een ware verslaving zijn. Als je er éénmaal van geproefd hebt, wil je niks anders meer!
Vrijdag 24 november is het zo ver. Dan lanceert Time Out het nieuwe concept, genaamd Clubbin’. Het is de eerste keer dat Time Out een volledig concept met deze muziekstijl organiseert. Het wordt dan ook meteen groots aangepakt met een aantal bekende namen.
Taste-it in Purmerend
maandag 13 november 2006
De première van Taste-it op 7 oktober was een regelrechte knaller! Het normaal zo rustige Purmerend werd volledig op zijn kop gezet door ruim 800 houseliefhebbers die het dak van muziektempel P3 eraf knalden. De latinhouse-sound en zomerse klanken zorgden voor een heerlijke avond met een fantastische sfeer.
Net als op de vorige uitverkochte Erotic Vibe feesten in de HappydayZZ, Hemkade of Lexion wordt dit een feest om je vingers bij af te likken. Erotic Saturday Vibe wordt het beste feest van zaterdag 18 november, met één van de vetste line-ups van alle feesten deze zaterdag en één van de grootste producties ooit door Erotic Vibe.
De programmering voor het nieuwjaarsevenement Extrema New Year’s Eve is vanmiddag bekendgemaakt door de organisatie. Artiesten als Josh Wink, Ben Sims, ROOG & Erick E (Housequake) en Joris Voorn zorgen weer voor een waardige afsluiter van het jaar!
Je hoeft niet meer na te denken is het nou wel of niet de eerste zaterdag van de maand, je kunt nu gewoon iedere zaterdag nacht door gaan naar de afterparty in De De Hoeve.
Technotrixx
woensdag 8 november 2006
Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Er is na een korte stilte weer eens een echte TechnotriXX in The Matrixx, en wel op zaterdag 23 december. Het zal tijd worden zul je denken, en dat is The Matrixx met je eens. En dus wordt er meteen lekker uitgepakt met Joris Voorn, Bart Skils en Secret Cinema (live).
Enige tijd geleden kwamen dj’s Viruz en Noizefucker organisatie Cyndium met het verzoek hun birthday party te organiseren. Twee dj’s van uitersten binnen de Hardcore dus en daarom ook prima ingrediënten voor een derde editie van Reng Deng Deng. Het samenvoegen van de birthday party van beiden heren zal 10 november leiden tot een ‘best of both worlds’ situatie.
Freakend verhuist naar de panama!
woensdag 8 november 2006
Na een succesvolle kick off met gezellige mensen en een uitmuntende sfeer in Beachclub BLM9 afgelopen zomer, strijkt het nieuwe partyconcept Freakend nu neer in de Amsterdamse Hotspot Panama!
Het jaar 2006 is aan ons voorbij gevlogen. Wie herinnert zich nog de Supersized Qlubtempo-special, de verjaardag van Zany, de Summerspecials of het knallende éénjarig bestaan? Meer dan honderd nationale én internationale artiesten hebben de dj-booth van Outland het afgelopen jaar van een bezoek voorzien. Supersized zal Supersized niet zijn als zij het jaar 2006 niet met een oerknal afsluit. Wederom is het weer tijd voor Super Supersized!
Puur oldschoolfeest in 013 Tilburg
woensdag 8 november 2006
In een winkel vol schoenen stonden eens een paar rode schoentjes. Balschoentjes. Ze hielden zo van dansen die twee schoentjes dat ze zich nauwelijks stil konden houden in de schoenwinkel. Als ze maar dachten dat ze ergens muziek hoorden bewogen ze zich sierlijk op de maat van die muziek. Dacht jij na het lezen van deze tekst; *zucht* wat waren er gave feesten toen dat nummer uit kwam? Lees dan verder...
Klup Koel welcomes you
dinsdag 7 november 2006
In het prille maagdelijke bestaan van [party=74284]{Feest met ID 74284 bestaat niet!} hebben we in een korte tijd een van de drukst bezochte clubavonden neergezet binnen hartje Enschede. Een goede line up, supersfeer, toplocatie en goede muziek zijn de ingredienten die het succes van [party=74284]{Feest met ID 74284 bestaat niet!} mogelijk hebben gemaakt. Iedere vervent club of house aanghanger in Enschede is inmiddels wel bekend met deze nieuwe clubavond en zal dan ook uitkijken naar onze eerste main act Don Diablo op zaterdag 18 november. Wie kan er nu dan ook beter de eerste main act zijn dan Don Diablo! Don zal dan ook de kick off zijn voor een reeks maandelijkse main acts..
Het was de laatste maanden misschien wel de meest geruchtmakende verbouwing van het noorden. Discotheek The Dance Factory in Berlikum gooide het roer compleet om en ontwikkelde met een aantal van de beste interieurbouwers van Nederland twee geheel nieuwe zalen. Na de succesvolle opening van het "Fun Factory" gedeelte op 7 oktober jl. is het aanstaande zaterdag 11 november de beurt aan "Club TDF" voor een "Grand Opening".
Kom en protesteer mee! Zodat alle kinderen die nog geloven in deze goede en heilige man, niet teleurgesteld raken! De protest actie zal plaats vinden op zaterdag 23 december 2006 van 22:00 tot 04:00 in de Bazart aan de Loosduinsekade 725 te Den Haag.
Partyflock zoekt jou!
maandag 6 november 2006
Voor een aantal (vrijwillige) functies op Partyflock zoeken we enthousiastelingen om ons team te komen versterken!

Ben jij cartoonist, fotograaf, interviewer of heb je talent en ambitie? Lees dan verder!
Intuition Invites at AStA
maandag 6 november 2006
Dat de eerste editie van 'Intuition invites' in de Utrechtse club Poema RAW geslaagd was, is een feit. Een tweede invitation is zeer gewenst, dat mag inmiddels bekend zijn. Daarom een uitnodiging van Intuition Recordings, voor iedereen die trance een warm hart toedraagt, voor een nieuwe editie van 'Intuition Invites' op zaterdag 16 december 2006.
P.O.R.N. Summary of 8 years terror
zaterdag 4 november 2006
Een tijdje geleden had P.O.R.N. het al beloofd aan hun bezoekers en we weten allemaal: belofte maakt schuld. De afspraak was om het vetste terror evenement ever in Nederland neer te gaan zetten ter ere van hun 8 jarige bestaan. En na heel veel moeite is het dan zover…
Rauw
zaterdag 4 november 2006
Een hele bijzondere aflevering van Rauw, Nederlands eerste en enige echte Rock&rave club nacht, met in het lijstje artiesten een van de meest spraakmakende nieuwe bandjes van het moment en een legendarische dj die nog maar heel sporadisch naar Nedertland wil komen.
Knock out! in 013, Tilburg
vrijdag 3 november 2006
Extrema NetworkMusic, HotKitchen en In Vuur & Vlam slaan de handen op zaterdag 11 november wederom ineen voor een nieuwe Knock out. Voor deze vierde editie van het is de complete 013 toneel voor een van onder meer Michel de Hey, de Amerikaanse Cocoon’er Tony Rohr, Steve Rachmad en Rho.
Volgend jaar gaat The Real Erotic Vibe onverminderd voort met de meest populaire erotic parties dus wees gerust. Tot het eind van dit jaar en op 1 januari kun je nog twee keer genieten van alles wat The Real Erotic Vibe feesten zo populair en onweerstaanbaar maakt!
Nightlife Awards 2006: de uitslag
donderdag 2 november 2006
Hollywood Music Hall (Rotterdam) is verkozen tot Populairste Uitgaanscentrum van Nederland 2006. The Matrixx (Nijmegen) werd uitgeroepen tot Populairste Club, Bar Dancing Kerkplein (Breda) werd de Populairste Discotheek, Club Musk (Hilversum) werd de Populairste Restaurant Club en De Après Skihut (Rotterdam) ging naar huis met de award voor Populairste Dans-/Feestcafé van Nederland.
Dinsdag 26 december, ofwel 2e kerstdag, is het dan zover. Armada start met een geheel nieuw en spectaculair concept!! Vanaf December zal Armada iedere laatste zaterdag van de maand te vinden zijn in Amsterdamse Panama met; Armada@Panama.
Rush with Fedde
woensdag 1 november 2006
Alweer vijf maanden onderweg en vanaf het begin een succes: Rush in Club Monza. Aankomende vrijdag 3 november is het weer raak in Utrecht met DJ / producer talent Jordy Lishious en rising Dutch world-star Fedde le Grand! Genoeg reden om een flinke dosis deodorant onder de oksels aan te brengen zodat er een nacht lang doorgeknald kan worden op Rush in Club Monza!
30 november 2006
Roger Sanchez will start at 00:00
Jouw weekend begint met Freakend!
RUSH your friday at club monza
29 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hakkend de Kerst uit met High Voltage! in Locomotion
B.E.A.T.T. presents maximal edition in Theater Romein Leeuwarden
Midden- en Noord-Limburg verwelkomen Atomico 2007
FOD presents: Pimp my Vibes
28 november 2006
Club TDF pakt groots uit tijdens de gezelligste maand van het jaar
27 november 2006
Voltt kerstspecial in de Paradiso.
26 november 2006
Exxellent Moulin Rouge
23 november 2006
Erotic New Year Vibe: Early Bird tot 3 december kaarten voor de helft van de prijs
Lelystyle - alle info
R.A.A.R. het nieuwste techno & schranz evenement van Nederland
22 november 2006
Honderdduizend jongeren dansen wereldwijd tegelijkertijd tegen aids
Incredible - Christmas edition
21 november 2006
Hoe belangrijk is het geluid op een party?
Kapsones 2 Year Anniversary Christmas Special
Pandemonium – A New Era
17 november 2006
Line Up Flockers
Rige Blow Out Sale
Sleazy dirty Eclectic House, Zeeman-warriors en H&M festisjisten op F*ckers
16 november 2006
Crackhouse vs. Mood Elevator – back with a vengeance
Sencity
15 november 2006
Flock heeft nieuw logo
Kinky Dreams - Love Life, Live Kinky
14 november 2006
DJ Zany X-Qlusive januari
LittleSins presents Sins @ XMas
Time Out lanceert nieuw concept Clubbin!
13 november 2006
Taste-it in Purmerend
10 november 2006
De beste dj’s & het beste erotainment: Erotic Saturday Vibe in The Powerzone
9 november 2006
Line-up Extrema New Year’s Eve bekend!
De Hoeve komt iedere week met Afterparty
8 november 2006
Technotrixx
Reng Deng Deng – The Viruz & Noizefucker B-day Bang
Freakend verhuist naar de panama!
Super Supersized special met Oud & Nieuw tot 8 uur ’s ochtends!
Puur oldschoolfeest in 013 Tilburg
7 november 2006
Klup Koel welcomes you
Aanstaande zaterdag “Grand Opening” Club TDF
Kerstman gearresteerd wegens alcohol verslaving
6 november 2006
Partyflock zoekt jou!
Intuition Invites at AStA
4 november 2006
P.O.R.N. Summary of 8 years terror
Rauw
3 november 2006
Knock out! in 013, Tilburg
De allerlaatste Real Erotic Vibe feesten, mis ze niet!
2 november 2006
Nightlife Awards 2006: de uitslag
Armada@Panama Kick Off & Armin van Buuren’s Birthday Party
1 november 2006
Rush with Fedde