Partyflock
 

B.E.A.T.T. presents maximal edition in Theater Romein Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle minimal edition van vrijdag 13 oktober jl. is het komende vrijdag alweer tijd voor de maximal edtion van B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To. In tegenstelling tot alle voorgaande edities van B.E.A.T.T. zal organisator The Concern ditmaal neerstrijken in het meest prachtige poppodium van Leeuwarden; Romein. Goed nieuws dus voor alle technoliefhebbers uit Friesland!

Goede bekenden uit Leeuwarden zijn Phat Wax en Hanz. Zij zullen de eerste twee uur opbouwen van pounding minimal tot de stevigere techno. Phat Wax is ook buiten de podia in Leeuwarden geen onbekende met optredens in de Simplon in Groningen, de Hedon in Zwolle en de Nighttown in Rotterdam. Met zijn energieke dj sets weet deze Friese entertainer met Portugees bloed altijd de het publiek in de juiste stemming te brengen. Ook dj Hanz draait al een tijd mee in de kleine doch gezellige Friese technoscène. Geïnspireerd door Mark Williams draait hij altijd de meest opzwepende tribal techno. Hanz zal samen met Phat Wax het publiek in een vroeg stadium verwelkomen in een gezamenlijke dj-set.

Als de zaal langzaam aan is volgelopen en vooral is warmgelopen, presenteert B.E.A.T.T. wederom een vernieuwende live act aan haar publiek; namelijk Red Square. Red Square, alias Sander van der Veer, startte tien jaar geleden met het produceren van elektronische muziek. Na jarenlang als een purist de voorkeur gegeven te hebben aan hardware kwam ook Sander van der Veer in aanraking met Ableton Live. Na veel succesvolle producties realiseerde hij dat hij vooral de interactie met het publiek miste. Na in 2002 met een Belgische producer zijn eerste livesets gedaan te hebben startte hij in 2004 de act Red Square. Geïnspireerd door Underworld en Alexander Kowalski zal Red Square speciaal voor B.E.A.T.T. een uur lange live act brengen met warme groovende techno.
Als afsluiter in Romein zal The Futurist het laatste uur voor zijn rekening nemen. The Futurist is bekend als organisator van diverse technofeesten in de regio Groningen. Ook heeft hij met vele grote namen opgetreden als Jay Denham, Steve Rachmad en Lars Klein. The Futurist zal de avond in zijn stijl afsluiten met zijn weergaloze industriële hardere technosounds.

Omdat Romein momenteel nog slechts tot 01:00 uur geopend is zal er aansluitend een afterparty van B.E.A.T.T. plaats vinden in thuisbasis de Gloppe. Voor de overloop hier naartoe zullen geen pendelbussen nodig zijn. Weet je echt niet waar de Gloppe is dan is er altijd wel iemand die dit wel weet! In de Gloppe zal de afterparty om klokslag 00:00 uur beginnen met de vrouwelijke groovy techno van de Groningse dj Technymph. Aansluitend zal bekende Leeuwarder Wietze Young de testosteronspiegel opkrikken met solide harde techno. Als topafsluiting van deze heerlijke avond techno in Romein en de Gloppe, zullen Damian Keane en Dave Miller het publiek meenemen in een weergaloze 2 uur durende hard techno set van grootmeester niveau!

Vanaf 21:00 uur zullen de deuren van Romein geopend zijn. Kaarten zijn hier voor slechts 5 euro aan de deur verkrijgbaar. Kaarten voor de afterparty in de Gloppe zijn bij de Gloppe aan de deur verkrijgbaar voor slechts 3 euro. Op vertoon van je kaartje van Romein betaal je zelfs helemaal niets voor de afterparty. Ga dus vrijdag als echte liefhebber niet al te laat van huis en maak het zowel in Romein als in de Gloppe optimaal mee tijdens de maximal edition van B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To Techno!

10 opmerkingen

 
Nou... ff kijken of ik iemand mee kan slepen.. lijkt me wel okee. Als alle friezen beloven om aardig te zijn... :p
Uitspraak van verwijderd op woensdag 29 november 2006 om 13:03:
Als alle friezen beloven om aardig te zijn...

wij zijn altijd aardig
Uitspraak van :) vonnie-ponnie :) op woensdag 29 november 2006 om 15:39:
Uitspraak van flemenemijntje op woensdag 29 november 2006 om 13:03:
Als alle friezen beloven om aardig te zijn...

wij zijn altijd aardig



Klopt wij doen nooit iemand kwaad!
romein theater in friesland,,zo als geschiedunis,
kwamen de friezen in opstand met de batavieren,,techen de romeinen,,maar romeinse leger was zo groot,,door twee groote romeinse oficieren,het bevel gaven,,met un legion,van uit braband limburg utrecht,,om de friezen en de batavieren,,de kop intedruken,en romeinen,,werden niet wech gejaagd,,maar uit hun zelf weg gegaan,zein,,maar wat het raare is,dat de friezen gelijk un verdrag getekund heben met,julis cesar,om in vrastruk tuur op te bouwen,,en leven onder romeinse wet,,waar we nu nog onder leven,,wel wat modernur.en de romeinse soldaten trouwde ook met nederlandse vrouwen afz
T.A.J.A TONY ANTHONIUS JACOD ADRIANUS
laatste aanpassing
 
je blijft lachen met tony.. :D
Ja hoe je het ook bekijkt, je moet bijna wel respect hebben voor zijn "creativiteit" ;)
Uitspraak van The Patient op woensdag 29 november 2006 om 17:45:
geldt ook voor leeuwarders in deze situatie hoor ;)


zelf Leeuwarder in hart en nieren dus weet er alles van!! :D