Partyflock
 
Nieuws · februari 2004
Hard Nation - As Hard As It Gets
zondag 29 februari 2004
Naar 3 succesvolle editie’s afgelopen jaar is het nu weer tijd voor de eerste editie van Hard Nation in 2004. Zoals gewoonlijk kan je op Hard Nation de beste show, artiesten, geluid verwachten.
Night B4 Queensday par-t 2004
vrijdag 27 februari 2004
Binnenkort is het dan weer zo ver en zal de 2e editie "Night B4" plaats vinden. Dit keer in het teken van Koninginenacht en zal dus plaatsvinden op 29 April, de vooravond van Koninginnedag 2004.
Nieuwe Bobby V-site online
donderdag 26 februari 2004
Het jaar 2004 staat in de startblokken voor de Multigroove-resident en resident/promoter van de Duitse Megadiscotheek “the Bridge”.
Lexion - Recover
donderdag 26 februari 2004
Februari was weer een erg leuke maand! The First was een groot succes, het thema ‘Black Magic’ werd door iedereen goed opgepakt en het debuut van DJ MAB gaf tevens stof tot napraten, positief welteverstaan.
DJ Jochem's Birthdayparty
donderdag 26 februari 2004
Op zaterdag 6 maart gaat DJ Jochem zijn 23e verjaardag vieren in de Nightlive te Maastricht. Speciaal hiervoor heeft hij een aantal bekende en bevriende collega dj’s uitgenodigd om er samen met hem een gezellig feest van te maken.
DJFan.nl DJ contest
donderdag 26 februari 2004
Op 27 maart wordt er in het Burgerweeshuis de 17e editie van Eclips gehouden. DJFan.nl is in de gelegenheid gesteld om het café te hosten. Het leek ons zeer gepast om een DJ contest te organiseren voor Techno DJ's uit heel Nederland. Mocht je hierin interesse hebben lees dan snel verder.
14-42 Uptempo
woensdag 25 februari 2004
Zaterdag 28 Februari 2004 is het eindelijk zover! na 1 jaar lang wachten komt 14-42 met een nieuw concept genaamd "14-42 Uptempo"
In januari zijn de activiteiten overgenemen door Serenity events wat op dit moment bestaat uit een team van vrijwilligers en enthousiaste mensen die het leuk vinden om iets te kunnen betekenen voor de dansscene in het noorden.
LifeStream
maandag 23 februari 2004
Op vrijdag 19 Maart presenteert City Life voor de eerste maal "LifeStream". Dit voor deze locatie nieuwe multi-style concept zal City Life als locatie goed tot z'n recht doen komen en voor de nodige verfrissing zorgen.
DJ Quintin online
vrijdag 20 februari 2004
Op de nieuwe site zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd, zoals het downloaden van live sets, het downloaden van video’s, het bekijken van kranten knipsels en een vinyl top 3, samengesteld door Quintin.
Hardcore Extremis Part II
vrijdag 20 februari 2004
Speciaal voor dit evenement is een line up samengesteld die nog nooit eerder is gepresenteerd in deze locatie met NO sound limits !!! Enkele artiesten staan voor de eerste keer en dus exclusief in Nederland geboekt en enkele artiesten zullen voor de eerste keer in de Platte Zaal te bewonderen zijn.
Symbiont - Total Darkness III
vrijdag 20 februari 2004
3 april is het dan eindelijk zo ver! Na een legendarische editie in de Vechtsebanen in ’99 en een onvergetelijk vervolg in de Hemkade een jaar later is na 4 jaar Symbiont eindelijk terug met: “Total Darkness 3” in de Platte Zaal!
Belangrijk Hardcorenieuws
donderdag 19 februari 2004
Het onvoorstelbare wordt voorstelbaar. Alle grote Nederlandse organisatoren uit de hardcore industrie verenigen zich. Niet voor altijd, ook niet voor even maar zeker voor eén heel speciaal evenement.
Mystery Land 2004 in de voorverkoop
donderdag 19 februari 2004
Het beste en tevens afsluitende dansfestival van 2003 heeft een onvergetelijke indruk achter gelaten. De 40.000 bezoekers, de artiesten, de acts, de tenten, het fantastische weer, de 45 meter hoge piramide en vooral het terrein hebben Mystery Land betoverd in het Disneyland van de Dance.
Oxygen Recordings
donderdag 19 februari 2004
Oxygen Recordings will bring you high quality tech-house/ tech-trance productions with some proggy elements added to it. Future 12” releases on Oxygen Recording will be an essential tool in a tech-house, techno, progressive and even in a trance deejay set.
Nightlive presents Dana!
donderdag 19 februari 2004
DJ Dana is geboren op 9 juli 1974 en opgegroeid in Amsterdam. Ze is de meest bekende vrouwelijke hardstyle dj van Nederland op dit moment. Sinds 1995 draait ze op diverse feesten. De nadruk van haar draaien is in de loop van de tijd veranderd van hardcore naar iets melodieuzere hardstyle.
The legendary Klubbheads have returned
donderdag 19 februari 2004
Klubbheads zijn al jaren een van de meest succesvolle DJ en producer teams in de Europese dance scene. Zij produceerden voor een enorm aantal artiesten hele grote hits, zoals DJ Jean “The Launch” en “Supersounds”.
X-treme Hardstylez
donderdag 19 februari 2004
Op 19 maart aanstaande lanceert Nuclear Events een gloednieuw concept waarin een groot deel van de hardere housestijlen is vertegenwoordigd. De onlangs verbouwde discotheek Exodus, midden in het hart van Emmen, zal op 19 maart namelijk geheel in het teken staan van hardstyle, oldschool en early rave.
Dogma - prepare thyself
donderdag 19 februari 2004
Op zaterdag 10 april 2004 laat SMP eens zien wat ze in hun kast hebben. "Bereid jullie voor" op een knalfeest in een (voor hardcore) nieuwe locatie met een duister-religieuze tint...
Speedrazor
donderdag 19 februari 2004
Vanavond zullen alle grenzen worden overtroffen. Dit omdat we geen geluidslimiet hebben en er gigantisch hard geluid is gehuurd. De organisatie is daarom ook niet aanspraakelijk voor gehoorschade.
Trilok & Chiren meet C-town
woensdag 18 februari 2004
Nog maar net bijgekomen van hun gezamenlijke avontuur in Zwitserland, staan ze alweer klaar voor een volgend hardstyle-spektakel. Aanstaande vrijdag zullen C-town en Trilok & Chiren wederom een krachtmeting aangaan.
DJ Club
woensdag 18 februari 2004
De DJ Club is in de Lichtfabriek weer goed van start gegaan dit jaar met Laidback Luke als onbetwiste gangmaker. Op 6 Maart zal de DJ Club het decor zijn van een ouderwets goede club avond met niemand minder dan Victor Coral, Eric de Man, Raymundo en special guest Lex Empress.
Line-up Mayhem
woensdag 18 februari 2004
Op 16 april a.s. is het weer zover, Mayhem doet Arnhem weer aan, na het succes van de eerste editie in The Level in Arnhem is het weer tijd voor de volgende, wederom in The Level. Met dit keer een nog vettere en internationale line-up.
Op 29 april zal de immens populaire DJ Darkraver samen met een aantal door hem uitgenodigde DJ’s het Eindhovense Beursgebouw op zijn kop zetten.
Legendary Hardcore
woensdag 18 februari 2004
Op 17 april 2004 organiseren NRG Events en 2 Go Events, organisatoren van onder andere Slaves to the Rave, Overdrive en BASzLINE in Amigo’s Dordrecht een nieuw hard concept: Legendary Hardcore.
Brennan & Heart Update
dinsdag 17 februari 2004
Woensdagavond mag je Hardhouse Generation op Fresh FM zeker niet missen! Brennan & Heart gaan je in deze uitzending laten zien waarom zij de nieuwe generatie harddance dj’s zijn. Verwacht veel nieuwe tracks, promo’s en bootlegs van deze twee dj/producers, want er komen nogal wat nieuwe releases aan.
The Boss of the Bass is back again!
maandag 16 februari 2004
Volgende week vrijdag, 27 februari is het tijd voor wat beukende beats in de Shaker te IJsselstein….dan is het namelijk tijd voor alweer de 3e editie van The Boss of the Bass! Voor deze editie hebben we weer een vette line up voor jullie bij elkaar gezocht, een uitgebalanceerd geheel van bekende dj’s en regionale helden
In een speciale, 4 uur durende uitzending, presenteert Mike FM de 4 finalisten van de Northern Dance Experience (NDE). Het dance programma van het Noorden heeft elke week de beste DJ’s en staat voor 1 keer in het teken van de NDE.
House Of Progress
zondag 15 februari 2004
Op aanstaande donderdag, 19 februari, verwelkomt HOP Austin Leeds (Miami, USA) in het Sol Cafe. Het Sol Cafe is trots dat zij deze Dj heeft weten te strikken.
Het is net als een lang vervlogen relatie. Wanneer je alles achter je hebt gelaten denk je met een glimlach terug aan de leuke herinneringen en heb je de minder leuke herinneringen een plek gegeven.
Bitte ein Beat! Beat 9
vrijdag 13 februari 2004
Ja, ja, daar zijn we weer. Wij zijn weer uit onze winterslaap opgestaan. Het is een tijd erg stil geweest rond Bitte ein Beat!
Nog 1 ½ week en dan barst het weer los Carnaval 2004! Wij willen de mensen er even op wijzen dat vooral op zondag 22 februari de belangstelling zeer groot is voor Shadowblaster.
Zero bpm
maandag 9 februari 2004
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari om 20:00 uur is Engelenkampstraat nummer 25 in Sittard ‘the place to be’. Het personeel van Het Laaglandpand, dat speciaal is ingericht in de sfeer van ‘n lounge- & danceclub, ontvangt je dan voor de première van Zero bpm, de nieuwste voorstelling van Sittards theatergezelschap Het Laagland.
Opium
maandag 9 februari 2004
In een ver verleden was de hallucinogene drug opium met name een indirect en probaat middel voor Grote Leiders om mogelijke gevoelens van onrust en rebellie onder het volk effectief de kop in te drukken.
Club Las Palmas – AMRMHM
maandag 9 februari 2004
Aanstaande zaterdag 14 februari is het weer tijd voor AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic, waarbij Amsterdamse dj’s Rotterdam voorzien van de allerbeste house!
Donderdag 12 februari zal er voor de tweede keer een Club Orbiss plaatsvinden in de Nightlife te Breda. Net als tijdens de eerste editie zal er een grote naam aanwezig zijn en deze keer is dat niemand minder dan Erick E.
X-perimental version 2.0
maandag 9 februari 2004
Here comes Techno. Zaterdag 21 Februari is het weer zover. De tweede editie van X-perimental. Deze X-perimental staat in het teken van de Techno only.
't Gezellige Oldskool Feest Deel 2
vrijdag 6 februari 2004
Als je deel 1 gemist hebt wees er dan zeker nu bij. Een feest waar de muziek van vroeger te horen is, met een gezellige sfeer voor oude prijzen maak je niet vaak meer mee.
Op 7 februari zal in het radio programma Dance@Nine van West-Friesland Radio, Obsession volledig uitgezonden worden. Bijna alle dj’s komen aan bod en zullen live te horen zijn.
Debuut D-Rashid en Andrei Russo
donderdag 5 februari 2004
Volgens ingewijden is hij op dit moment de beste percussionist die in de Nederlandse Dancescene te vinden is.
Valentineparty
donderdag 5 februari 2004
Dancelovers opgelet: 13 februari as. zal Qlub Dynamick Leeuwarden weer verblijden met de heerlijke groove en club muziek van weleer. Leeuwarden heeft weer behoefte aan een beetje house/dance feeling.
Na drie sucsesvolle try-outs is Vrijdag 13 Februari de officieele kick-off van de maandelijks terugkerende House of Bounce party's in de Escape.
JUMP! 2004 - The New Style
woensdag 4 februari 2004
Hardstyle is al enige tijd de dominerende stijl binnen de Dance. Hits uit deze scene zijn vrijwel nooit op single te koop.
Hellbound is back!
dinsdag 3 februari 2004
Na veel speculaties over en weer is de kogel dan eindelijk door de kerk; het legendarische Hellbound zal dit jaar genadeloos terugkeren.
Haarlem heeft eindelijk iets nieuws. Want vanaf 20 februari is er Haarlem Fridays! Elke vrijdag vindt er in de vernieuwde Delirium een speciaal feestje plaats.
Bussen naar Obsession 2004…
maandag 2 februari 2004
Zaterdag 7 februari 2004 organiseren De Dars & Rewind Events de vierde editie van ‘Obsession 2004’ in Sportcentrum De Dars te Wervershoof (NH). Alle VIP-tickets waren in recordtijd uitverkocht en ook de normale kaartverkoop gaat heel erg goed.
MAW terug van weggeweest
maandag 2 februari 2004
Na het indrukwekkende audiobombardement van DJ Rush in de Basement van Nighttown in mei 2003 is het even stil geweest rond partyorganisatie MAW. Een stilte voor de storm.
Radioprogramma op Decibel
maandag 2 februari 2004
Een hele nacht staan de Brabantse top dj’s centraal bij Decibel. DJ’s, organisatoren van dance-party’s en luisteraars spreken zich uit over het Eindhovense uitgaansleven.
Time-table Slaves to the Rave
zondag 1 februari 2004
Zaterdag 7 Februari organiseert NRG Events weer een nieuwe editie van Slaves to the Rave in Eventcenter Amigo´s te Dordrecht.
Na de spectaculaire 2 Day's of Kaos, Berlin loveparade, Extrema festival, Impulz en een groots feest in Rio de Janeiro, Brazilie, lanceert Kremlin tijdens de WMC in Miami haar nieuwe Amerikaanse residency.
29 februari 2004
Hard Nation - As Hard As It Gets
27 februari 2004
Night B4 Queensday par-t 2004
26 februari 2004
Nieuwe Bobby V-site online
Lexion - Recover
DJ Jochem's Birthdayparty
DJFan.nl DJ contest
25 februari 2004
14-42 Uptempo
24 februari 2004
The Partyorganizer beëindigt activiteiten
23 februari 2004
LifeStream
20 februari 2004
DJ Quintin online
Hardcore Extremis Part II
Symbiont - Total Darkness III
19 februari 2004
Belangrijk Hardcorenieuws
Mystery Land 2004 in de voorverkoop
Oxygen Recordings
Nightlive presents Dana!
The legendary Klubbheads have returned
X-treme Hardstylez
Dogma - prepare thyself
Speedrazor
18 februari 2004
Trilok & Chiren meet C-town
DJ Club
Line-up Mayhem
ID&T Radio presents: Darkraver and friends....
Legendary Hardcore
17 februari 2004
Brennan & Heart Update
16 februari 2004
The Boss of the Bass is back again!
Northern Dance Experience bij Mike FM
15 februari 2004
House Of Progress
13 februari 2004
Lexion is Celebrating the 8th Anniversary
Bitte ein Beat! Beat 9
10 februari 2004
Shadowblaster - No Fucking Carnaval Part II
9 februari 2004
Zero bpm
Opium
Club Las Palmas – AMRMHM
Tweede editie Club Orbiss met Erick E
X-perimental version 2.0
6 februari 2004
't Gezellige Oldskool Feest Deel 2
5 februari 2004
Obsession Live op de West-Friesland Radio
Debuut D-Rashid en Andrei Russo
Valentineparty
4 februari 2004
House of Bounce presents - Pre valentine Special
JUMP! 2004 - The New Style
3 februari 2004
Hellbound is back!
Haarlem Fridays presents We Love House
2 februari 2004
Bussen naar Obsession 2004…
MAW terug van weggeweest
Radioprogramma op Decibel
1 februari 2004
Time-table Slaves to the Rave
Kremlin @ Winter Music Conference (WMC) Miami 2004