Partyflock
 

D-Fusion gaat ervoor

anoniem gepubliceerd op
Op 21 juni is het alweer de laatste D-FUSION van dit seizoen. D-Fusion is een samensmelting van een club fanatieke dance liefhebbers die bij gebrek aan party´s in hun eigen stad de handen ineen hebben geslagen.

D-FUSION is in Bergen op Zoom (NB) sinds enige tijd actief met het organiseren van gezellige party´s. Voor deze party´s hebben ze in het Bergen op Zoomse poppodium CKB Underground een locatie die plaats bied aan zo´n 300 dance liefhebbers. De muziekstijlen kunnen variëren van zomers en groovy in de entree hal, waar ook de cocktailbar staat, tot stevige techno in de grote zaal.

Voor de muziek heeft D-FUSION vier resident DJ´s in huis, Ray Sedney, Janzzen, Joost en Leon Pieket. Deze heren hebben allen een behoorlijk brede muzieksmaak en weten het daarom lekker afwisselend te houden.

Naast de vaste D-FUSION DJ´s zijn er ook altijd interessante gast DJ´s die het publiek van de nodige beats voorzien. Op deze seizoen afsluiter zijn dat in de zaal DJ Invite (techno) en DJ Fer-D (hardstyle). Van het duo The Funk Freakerz kan je in de entree hal genieten, natuurlijk onder het genot van een zomerse cocktail. Het geheel zal worden opgeluisterd door diverse video effecten een frisse decoratie en een verrassende dance act. De D-FUSION crew nodigt iedereen uit om deze langste nacht van het jaar tot een knaller van formaat te maken, liefst op D-FUSION natuurlijk.

Voor de volledigheid alle informatie nog even op een rijtje:


D-FUSION

Datum: 21-06-2003
Locatie: CKB Underground
Adres: Blokstallen 3, Bergen op Zoom
Open: Vanaf 22:00 tot zonsopgang

ZAAL:
van 22:00 t/m 23:15 uur D´joozt Progressive / Trance / Tech-House
van 23:15 t/m 00:30 uur Janzzen Electro / Techno
van 00:30 t/m 02:00 uur Dj Invite Techno
van 02:00 t/m 03:30 uur Eraycer Techno / Hardhouse
van 03:00 t/m 05:00 uur Dj Fer-D Hardhouse / Hardstyle

ENTREE HAL:
Latin grooves, Groovy-club, kortom sunshine music.
THE FUNK FREAKERZ
Leon Pieket
DJ Revana

Voor meer info over D-FUSION:

Site: www.d-fusion.tk & www.eraycer.nl/d-fusion
E-mail: info@d-fusion.tk

6 opmerkingen

 
Gaan jullie er maar lekker voor.
 
dan ga ik er vandoor..
heeeeeeeeeeej!!!!!!!­!!!!nou feestbeesten hier moeten jullie echt heengaan is echt super gezellig!!!ik kom daar ook vaak en een vriend van mij eraycer die draait er nou echt topie hoor!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!echt knallen.....
let,s party!!
Wat wil je nou bewijzen met die link