Partyflock
 

ZAK knalt 2007 uit

gepubliceerd door , op
ZAK knalt 2007 uit
7 november 2007
FeestZak · Mega Nite
Datumzaterdag 10 november 2007
LocatieZak Site
FeestZatoxification
Datumzaterdag 17 november 2007
FeestSpeedcity · Release Party
Datumzaterdag 24 november 2007
FeestZak · World of A-Lusion
Datumzaterdag 1 december 2007
FeestZak · Mega Nite
Datumzaterdag 15 december 2007
FeestZak · Mega Late Nite Explodez
Datumzaterdag 22 december 2007
FeestJingle Bangin' Bells '07 · Gifts under the Needle
Datumwoensdag 26 december 2007
FeestZak · Mega Nite
Datumzaterdag 29 december 2007
FeestZak · Mega All-In Sylvester Party
Datummaandag 31 december 2007
Nog een kleine twee maanden en het jaar 2007 ligt achter ons en zitten we alweer in 2008. Dat jaar gaat een zeer bijzondere worden voor Megaclub Zak, want het zal dan zijn 17,5 jarig bestaan gaan vieren.

In de aanloop naar het in de horeca toch zeer bijzondere Lustrum, zal de prachtige locatie verder verrijkt worden met nieuwe eyecatchers en metamorfoses van de diverse ruimtes en dance-area’s. Gezien het lange proces van verbouwingen is men daar nu reeds mee van start gegaan en zullen er in de komende maanden een aantal punten in de Megaclub iets minder fraai ogen. Dit natuurlijk allemaal om uiteindelijk een unieke ultieme belevenis over alle 4 dance-area’s en 8 horeca area’s te geven aan alle bezoekers.

Dan is natuurlijk een hot item het Europees besluit om het roken in de gehele horeca te bannen, dus ook discotheken en evenementenhallen. In Nederland gaat dit er in 2008 komen, maar na landen als o.a. Italië en Engeland is ook in Duitsland dit reeds ingevoerd. Dat men eraan moet wennen is logisch. Maar over het algemeen is het snel een geaccepteerd feit. Natuurlijk heeft degene, die behoefte heeft aan een sigaret de mogelijkheden om deze in de daarvoor aangeduide ruimtes rustig te roken, maar over het algemeen krijgt de club veel positieve reacties hierover. Zowel van niet-rokers als doorgewinterde rokers.
Tot medio 2008 blijft het nog even vreemd voor de Nederlander om niet overal te kunnen roken, maar nu al iedereen merkt wel, dat de lucht in de club en uiteindelijk de volgende dag de geur van je kleding etc. veel prettiger is. En feest is feest!

Om eventuele optische ongemakken van de gehele “make-over” van Zak te compenseren, is er in de Duitse club net over de grens in Drenthe/Twente een heerlijk extreem programma de komende maanden. Naast een vol programma entertainment en de partygarantie met de ervaren residents Stef Takkenberg (house-area), Appie, Sonny, Tim FX (urban-area), Bee MD, Max F (party-area) en Freddy F, Bobby V, Rico en Da Syndrome (main-area) zal Dj Luna aankomende zaterdag de eerste zijn van de reeks “helden”, die de komende weken Zak zullen betreden.

Zaterdag 17 november is het tijd om macht van de Italiaanse Hardstyle sounds voelen. Deze lange nacht zal de Dance-arena in de main bestookt worden door dé top van Italiaanse supersterren. Dj Zatox is namelijk op deze dag jarig en had de wens dit in één van zijn favoriete locaties te vieren met zijn geliefde Italiaanse collega’s. Vandaar dat voor Zatoxification hij, Tatanka, Activator en Stephy heeft uitgenodigd om er een feestelijk avond van te maken. Om een ode te brengen aan deze toch zeer populaire artiest en zijn verjaardag extra opmerkelijk te maken vraagt Zak dan ook aan iedereen om deze avond een basebalcap of andere cap mee te nemen/dragen. Dit natuurlijk vanwege het feit dat dit het handelsmerk van deze hardstyle grootmeester is.

Een week later gaat het programma meteen spectaculair door met Speedcity, de avond met levende legendes Charly Lownoise & Mental Theo, die vernoemd is naar de vorig jaar uitgebrachte verzamelcd van de beide heren. Deze 2e editie van dit jaar staat in het teken van zowel de release van de nieuwe single “Wonderfull Days ‘07” als de publicatie van het boek van Charly ‘Autobiografie van een DJ’. Tijdens deze avond brengen de mannen alle muziekstijlen, waarmee ze zich bezighouden. En gaat het dus van Hardstyle tot Hardcore.

Ook de decembermaand staat bol van de graag geziene special guests, die vanaf 04:00u de console zullen betreden, onder anderen Zany, A-lusion, de knotsgekke Mark EG, Max B. Grant en Korsakoff. Waarbij grote hoogtepunten toch wel liggen bij 2e Kerstdag en Oud & Nieuw. De 26e december is het weer “Jingle Bangin’ Bells” waar naast Isaac, de mannen van het populaire duo Showtek, als Duro en Walt Jenssen en ook de mannen van Endymion deze traditionele Zak-nacht zullen vullen.

Met Oud & Nieuw wordt de jaarwisseling verrassend gevierd, met een ALL-IN event. Dit betekent, dat de 30 euro entree in de voorverkoop tevens alle (gangbare) drank mee inbegrepen heeft. Samen met waargaanweuit.nl zullen er meerdere lijnbussen deze nacht naar Uelsen lopen, zodat weinigen de “Bob” hoeven te spelen. Verdere informatie hierover en de online voorverkoop is vanaf medio november te vinden op de homepage van Zak. Op deze ticketpagina zijn ook de tickets voor de VIP-skybox en het busvervoer te verkrijgen. In ieder geval genoeg te beleven dus de komende weken…

Zak – More than Music… -

18 opmerkingen

Zo ze hebben dr zin in daaro :D
 
Vet... ga ik mooi een kijkjuh nemen
Werkzaam bij De Boeskool is Lös
De 26e december is het weer “Jingle Bangin’ Bells” waar naast Isaac, de mannen van het populaire duo Showtek, als Duro en Walt Jenssen en ook de mannen van Endymion deze traditionele Zak-nacht zullen vullen.

Endymion leuk (Y)

Om een ode te brengen aan deze toch zeer populaire artiest en zijn verjaardag extra opmerkelijk te maken vraagt Zak dan ook aan iedereen om deze avond een basebalcap of andere cap mee te nemen/dragen.

ghehe :lol:
laatste aanpassing
Op naar de 17e!
ziet er goed uit :)
 
whoei dat zie dr allemaal toppie uit :banana:
partymachen @ zak. :P
 
Leuk bericht! 1 december aanwezig :-D gaat vast top worden.. Owja helemaal super dat rookverbod! (Y)
 
dat word kanllen en 17 nov begin ik er vast mee:D :cheer:
want het zal dan zijn 17,5 jarig bestaan gaan vieren.


alles goed dan???
17e,24e van nov en 26 & 29 dec sowieso aanwezig d8 ik...:bounce:
laatste aanpassing
NET ZO BRUUT!!!!!! :bounce:
 
Vind het wel prettig,
dat er in de main niet meer word gerookt.......