Partyflock
 

Welcome to the Future op Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Welcome to the Future op Amsterdam Dance Event
17 oktober 2007
Na het fantastische WttF-festival in het Het Twiske van 4 augustus, keert Welcome to the Future aanstaande zaterdag 20 oktober weer terug voor een negen (!) uur durende marathon in Studio 80 in Amsterdam. Deze week staat onze hoofdstad helemaal in het teken van een van de belangrijkste internationale muziekbeurzen, de Amsterdam Dance Event. Een mooi moment voor de presentatie van het gloednieuwe Welcome to the future-label, dat van start zal gaan met de release van een 12-inch van een van de troeven van de nieuwe Amsterdamse techno: het zeskoppige Amsterdam 661.

Amsterdam 661 (live) is ook de hoofdact op het speciale ADE-programma van Welcome to the Future, met verder een groot aantal dj-namen uit de bruisende Amsterdamse scene: Boris Werner, Julien Chaptal, Dorine Dorado, Daniel Sanchez, Kouam Djoko, Jobez en VJ Klax.

Deze speciale WttF ADE-editie begint al om 2100 uur met live-optredens van twee veelbelovende acts van de Tilburgse Rockacademie: het duo Mulder vs Phonopunk en technoproducer Peter Horrevorts, die ook al optrad op Awakenings en deze zomer een uitmuntend album uitbracht op het Duitse Kanzleramt-label.

De nieuwe Nederlandse minimal house en techno is het afgelopen jaar snel omhoog geschoten. Releases van een opvallend groot aantal Amsterdamse producers eindigden in de platenkoffers van de internationale top, van Richie Hawtin en Loco Dice tot Villalobos, Adam Beyer, Josh Wink en Karotte. Maar ook op het podium maakt de nieuwe generatie indruk met een gedreven, funky house- en technosound, die elke dansvloer in vuur en vlam weet te zetten. Alle dj’s op deze WttF schitterden al op het festival en/of de after en een aantal zijn sindsdien flink omhoog geschoten. Zoals Kabale und Liebe featuring Daniel Sanchez, die op dit moment alle internationale charts bestormen met hun hit ‘Mumbling yeah’, waarvan later dit jaar ook nog remixen verschijnen van Loco Dice en Marco Carola.

Amsterdam 661 is misschien wel het bijzonderste gezelschap dat onze hoofdstad telt, al was het maar omdat deze elektronische live-band bestaat uit zes dj’s en producers die ieder een hoofdrol spelen in de nieuwe scene: dj Boris Werner en producers Lauhaus & David Labeij (Polder), MG Quazar, Julien Chaptal (Le Clic) en Kabale und Liebe. Met haar dynamische, compleet geïmproviseerde live-sets maakte 661 de afgelopen maanden al indruk op festivals als 5 Days Off, Source en Welcome to the Future (inclusief de after in 11). Zien is geloven.

Welcome to the Future
Saturday october 20th, Studio 80
Amsterdam Dance Event special

Prelaunch Welcome to the Future-label
Amsterdam 661 Live
Boris Werner
Julien Chaptal
Dorine Dorado
Daniel Sanchez
Kouam Djoko
Jobez

Preparty 2100-2300
Mulder vs Phonopunk
Peter Horrevorts

6 opmerkingen

studio 80 is altijd leuk :yes:
we beginnen dus heel vroeg: vanaf 2100 een preparty met twee steengoede minimal en techno live-acts: Mulder vs Phonopunk en Peter Horrevorts.
Tot 2200 is de toegang gratis, dus grijp je kans.
De verdere timetable:
2300 Daniel Sanchez
0100 Amsterdam 661 live
0200 Dorine Dorado
0330 Boris Werner
0500 Julien Chaptal

Kouam Djoko en Jobez gaan diep in de tweede zaal.
laatste aanpassing
Gert,

Kun je niet voortaan een deal met mij sluiten zodat ik er een keer WEL bij kan zijn? ;)

Maar wederom heel vette shit!
mercenary, dit moet niet langer zo doorgaan! waar gaat dit over?! :)

kom nou gewoonn een keer naar WttF in Studio 80, we gaan de hele nacht door!
heb je trouwens al in de gaten wat een onwaarschijnlijke hit 'Mumbling yeah' van Kabale & Liebe featuring Daniel Sanchez is?
laatste aanpassing
Uitspraak van NavigatorG op woensdag 17 oktober 2007 om 15:52:
heb je trouwens al in de gaten wat een onwaarschijnlijke hit 'Mumbling yeah' van Kabale & Liebe featuring Daniel Sanchez is

Is dat niet die plaat waar jij het enige maanden geleden over had met quasi kansloos geouwehoer erin ;) Moet snel weer eens een bakkie komen doen trouwens! We mailen even :)
kijkje wagen dacht ik zo :jaja: