Partyflock
 

Absolutely Lucky
het nieuwste houseconcept van Oost-Nederland

gepubliceerd door , op
Soms heb je van die avonden dat alles klopt, vrijdag 12 oktober gaat zo’n avond worden waarbij alle benodigdheden voor een geweldige avond op zijn plaats gaan vallen. Om te beginnen prijst Absolutely Fresh de locatie: Lucky in Rijssen. Deze club is dit jaar voor de derde keer op rij genomineerd voor de Nightlife Awards, om wellicht “wederom” als beste uitgaanslocatie van Midden-Nederland te worden herkozen. “Wederom” omdat Lucky vorig jaar aan de haal ging met deze prestigieuze prijs en zich dus nog steeds beste uitgaanslocatie van Midden-Nederland mag noemen. Met dit feit in gedachten en een grenzeloze ambitie hebben Lucky en Absolutely Fresh de handen ineen geslagen.

Absolutely Fresh zal de meeste clubliefhebbers in het Oosten van het land wel bekend in de oren klinken. Deze organisatie, die afgelopen jaar hoge ogen gooide met het outdoor event in Enschede tijdens de zogenaamde Nacht van Oranje ziet in Lucky de perfecte locatie voor een nieuw clubconcept. Met gepaste trots presenteren Lucky en Absolutely Fresh daarom het concept dat iedere clubliefhebber zal aanspreken, Absolutely Lucky!

Absolutely Lucky mag synoniem staan voor de beste club van dit moment gecombineerd met vele showelementen en live-invloeden. Absolutely Lucky zal niet in een hokje geplaatst kunnen worden. De muziek zal variëren van house tot club maar schrik niet wanneer er ineens wat tandjes bij op gaan en electro of techno door Lucky zal knallen. Een Absolutely Lucky zal echter naast een grootse line-up volledig in het teken staan van show in haar beste vorm.

Op vrijdag 12 oktober zal de eerste Absolutely Lucky dan ook werkelijk gaan plaatsvinden. Uiteraard zal de eerste editie er een worden om niet snel te vergeten en daarom is er gekozen voor een verscheidenheid aan artiesten en zal Redbull van de partij zijn om de avond een extra energy boost te geven. De avond zal worden geopend door Soulvation; deze groep staat garant voor een unieke combinatie van house- en livemuziek. Hierna zal Bobby Burns, de producer van de grootste hit van deze zomer, welteverstaan “I’m from Holland where the f#ck you from” laten zien hoe je een zaal rockt. Na deze dj zal Tony Cha Cha zijn set ten gehore brengen; wat echter speciaal gaat worden is de exclusieve back2back sessie tussen Tony Cha Cha en Absolutely Fresh resident Marc Vano. Afgelopen festival-seizoen kwam het al een keer tot een spontane back2back sessie tijdens Pinksterpar-t 2007 en dus is besloten om dit nog eens dunnetjes over te doen.

Naast bovengenoemde dj’s zullen de beeldschone dames van Models@Work aanwezig zijn. Saxojoe zal als saxofonist laten horen waarom live elementen zo’n geweldige toevoeging zijn. De vj’s van Tunnelvision, die ook tijdens de Nacht van Oranje lieten zien waarom ze aan de top van de Nederlandse vj scène staan zullen speciaal op drie projectieschermen hun kunsten ten toon gaan spreiden. En zoals de vaste bezoekers van Fresh kunnen beamen is een Fresh geen Fresh zonder MC Sherlock. Samenvattend zal het een te gekke avond worden met een grote verscheidenheid aan artiesten.

De voorverkoop is reeds begonnen en tickets kunnen worden gekocht via de website www.lucky.nl, let wel op, want bij dit evenement geldt een leeftijdsgrens van 21+, via de site van Lucky kun je tevens meer informatie vinden over dit evenement. Ook vind je uiteraard informatie op www.absolutelyfresh.nl, eventuele vragen of opmerking mogen worden gemaild naar info@absolutelyfresh.nl

7 opmerkingen

 
leuk concept (Y) alleen jammer van lucky :P
en de leeftijdsgrens slaat ook nergens op :rot:

niet dat ik erheen wil :| maar om het idee
 
zeker van de partij! :D
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
helaas niet aanwezig,fresch feestjes zijn altijd top, volgende keer wel aanwezig mannen.

succes iig!!
laatste aanpassing