Partyflock
 

Revenge Of The Nerds…

gepubliceerd door , op
Na de vorige editie van Chicks love Geeks met Laidback Luke, heeft Kant & Klaar besloten een vervolg te geven hieraan. Verklede dudes als nerds, vrouwen op en top verzorgd en een topsfeer waar de organistatie U tegen zei. Bretels, brillen met pleisters, strikjes, broeken op hoog water, witte sokken alles kwam voorbij. 27 september is het dan zo ver en zal er weer een Chicks Love Geeks op het menu staan. Dit keer is de organisatie echter verhuisd naar Huize Maas wat plaatst heeft voor een stuk meer chicks en geeks. En meer zullen er zijn, want de nerd virus grijpt snel om zich heen. Vrouwen beware!!!

Als eerst verwelkomt K&K Skitzofrenix. Hij is een graag geziene artiest op Sneakerz feesten en nadat hij afgelopen zomer Chersonissos heeft verovert komt de beste man weer richting Groningen en zal hij de tent rocken met heerlijke tech-house. Na zijn set op Voute Steil waar menig bezoeker zijn complimenten over uitte kon de organisatie niets anders doen dan Groningen weer te verblijden met zijn bezoek.

Ook Gronings glorie en grondlegger van de housemuziek in het noorden en tevens de organisator van de welbekende clubpepper feesten zal zijn plaats nemen achter de decks. We hebben het uiteraard over niemand minder dan Sebastian Davidson. Deze man gaat het enorm voor de wind zowel met zijn producties als met zijn boekingen en hij staat dit jaar nog te draaien in diverse continenten en landen. K&K is dan ook erg blij dat hij het publiek komt laten genieten van zijn diepe housetracks met vette climaxen

Jay-P zal de zaal opwarmen voor deze 2 koningen. Als DJ bereidt de 23 jaar jonge Jay-P voor elk publiek een fusie tussen Breaks, Electro, House, Rock en Hiphop. Hetgeen zijn sound innovatief, fris, onvoorspelbaar en verrassend maakt. Zo lang het ‘Rocked’ is de muziek karakteristiek voor zijn stijl van draaien… Jaap: “In real-life ben ik trouw maar in de muziek ga ik zo vaak mogelijk vreemd!”.

Ten slotte zal resident Dirty Soul wederom draaien als zijn alias Nerdy Soul. Met deze übernerd weet je dat er een grote portie aan tech-house en electro op het menu staat en misschien voor de liefhebber nog een vleugje minimal en techno. Blijf maar eens stil staan als de grootste nerd zorgt voor scheurende bassen die je voelt tot diep in je botten.

Geek (tevens organisator van Subliem feesten) zal de avond hosten.

Voor meer info check www.kant-klaar.com

5 opmerkingen

zou het toeval zijn dat dit NERD thema in het hoge Noorden bedacht word...

:roflol:





:harry-uf:
laatste aanpassing
 
:roflol:
 
Uitspraak van Bart :banana: op donderdag 20 september 2007 om 12:34:
zou het toeval zijn dat dit NERD thema in het hoge Noorden bedacht word...

neej denk het niet kijk daar maar is rond :P :roflol:
nerds roelen! (maar electro niet)