Partyflock
 

Hellraiser vs Megarave reunion

gepubliceerd door , op
Na de geslaagde Hellraiser vs Megarave in Eindhoven gaat Rige het op vrijdag 26 oktober 2007 nog eens dunnetjes over doen. De poorten van de Peppermill in Heerlen gaan weer open voor een echte Hellraiser vs Megarave Reunion-party. Vorig jaar was dit een van de beste en hardste feesten van het jaar in de Peppermill. Dit keer gaan ze de vorige editie uiteraard weer overtreffen met meer geluid een vette lasershow en wederom een duistere en harde line-up. Tijdens het feest worden natuurlijk vette beelden van de afgelopen parties op de videoscreens getoond en is er ook een speciale videoshow van 22.00 tot 05.00 uur.

Line-up high lights per area
Een aantal artiesten die in Eindhoven stonden te beuken zijn ook hier weer van de partij. Omdat er drie area's zijn is de line-up aangevuld met een aantal interessante artiesten die hun debuut zullen maken in Heerlen.

Zo wordt Area 1 (Pinhead Hardcore area) geopend door het Dot Team uit Zwitserland. Rond middernacht zal Noize Suppressor in deze zaal het Italiaanse geluid laten knallen! Headbanger en DNA dj-team (E-Noid & Negative A) zijn daarna aan de beurt. Deze dj's hebben al vaker met het Hellraiser-bijltje gehakt wat ook in vele van hun tracks te horen is. Andere toppers in deze area zijn Paul Elstak, Partyraiser en de italiaanse Masters Of Speedcore die een meedogenloze live-act neer zullen zetten. Distortion zal de avond afsluiten en het laatste beetje energie uit iedereen persen totdat hij om 5 uur (of later?) het licht uit doet. Host van de avond is RTsier die bijgestaan door Pinhead het publiek zal opzwepen.

Area 2 (Hell Hole - Terror & Speedcore) is deze keer harder dan ooit. Behalve Matt Green die zich toegelegd heeft op uk hardcore en terror staan er alleen speedcore artiesten op het programma. The Massacre uit Zwitserland, Frazzbass uit Italie en de Duitse gekken Dj Totschlager en Disco Cunt doen het alleen voor 250BPM en sneller! Opvallend is dat in deze area alleen buitenlandse artiesten op het programma staan. Matt Green en Dj Totschlager zullen geen dj-set doen maar een live-act! Dat belooft altijd wat speciaals.

Area 3 (The Box – All Styles Area) zal plaats vinden in de kleine zaal. Ook in deze area is de line-up zeer divers. Bonzai-held Bountyhunter uit Belgie heeft al vele malen deze area op zijn kop gezet met de oude sounds. Nosferatu in de All styles area, dat beloofd een oude snelle gangsta-set. Tango & Cash kennen we nog van Shadowlands en ook Noizer heeft zijn sporen verdient en zal een dikke early set neerzetten. Enige buitenlander in deze area is Godless die na veel faxverkeer richting Magnitogorsk en enkele flessen wodka weer bereid was om naar Nederland af te reizen.

Hellraiser vs Megarave reunion zal weer een uniek feest worden met verassende, vreemde, harde en vooral duistere artiesten die elkaar wederom zullen proberen te overtreffen. Hellraiser vs Megarave Reunion is vanaf 16 jaar en kaartjes zijn vanaf nu te koop via Ticketbox en www.rigeshop.com. Hellraiser vs Megarave Reunion is vanaf 16 jaar.

35 opmerkingen

Haal die concepten weer naar de randstad :x
laatste aanpassing
 
2x entree is 16 jaar... maar goed

HR vs MR was vet 23 Juni, maar heb geen geld voor dit feesje :(
boeiuh
nep hellraiser nee bedankt! (N)
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
Uitspraak van dr macabre op maandag 17 september 2007 om 06:31:
nep hellraiser nee bedankt! (N)

:roflol: en wat voor reunie is het dan....zie niks van vroeger staan :S
Uitspraak van Remco op maandag 17 september 2007 om 00:08:
Haal die concepten weer naar de randstad laatste aanpassing 17 september 2007 00:19

Geen randstad

Go Planet :respect:
laatste aanpassing
jammer van totschlager records dat ze hier staan.. :/
Distortion zal de avond afsluiten en het laatste beetje energie uit iedereen persen totdat hij...

HELEMAAL te gek!!! Hij draait best vaak op Hellraiser.
Enige buitenlander in deze area is Godless die na veel faxverkeer richting Magnitogorsk en enkele flessen wodka weer bereid was om naar Nederland af te reizen.


Mhuahahaha dit gaat te ver, hoe mooi wil je het maken? :S
Jammer dat de line-up niet zo boeiend is :/

Uitspraak van Mellow Melvin op maandag 17 september 2007 om 10:10:
HELEMAAL te gek!!! Hij draait best vaak op Hellraiser.

Vind je het gek :/
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Uitspraak van X op maandag 17 september 2007 om 12:04:
Enige buitenlander in deze area is Godless die na veel faxverkeer richting Magnitogorsk en enkele flessen wodka weer bereid was om naar Nederland af te reizen.

8)


Uitspraak van Ivanhooo op maandag 17 september 2007 om 12:34:
Vind je het gek

ja, hoezo kan dat nu eigenlijk :p
Uitspraak van Ivanhooo op maandag 17 september 2007 om 12:34:
Vind je het gek

Mwoah... Je moet hem toch maar elke keer weer weten te boeken. Rotterdam Terror Corps is helaas niet gelukt zo te zien, om maar een voorbeeld te noemen.
Uitspraak van Coldfusion op maandag 17 september 2007 om 09:03:
en wat voor reunie is het dan....zie niks van vroeger staan

eg waar eey

Andere toppers in deze area zijn Paul Elstak, Partyraiser <------ Waar staat hij dan in de line up?
egt schijtfeest in beursgebouw dit nooit meer
Uitspraak van Mellow Melvin op maandag 17 september 2007 om 13:55:
Mwoah... Je moet hem toch maar elke keer weer weten te boeken. Rotterdam Terror Corps is helaas niet gelukt zo te zien, om maar een voorbeeld te noemen.

volges mij organiseert hij dit feest hoor :/
Kan iemand mij wat over de locatie vertelle

*Slechter dan beursgebouw kan bijna niet
Uitspraak van Coldfusion op maandag 17 september 2007 om 09:03:
:roflol: en wat voor reunie is het dan....zie niks van vroeger staan

reunie van de naam :-)
Wel een leuke line-up opzich ,maar slechte naam ervoor alleen . Bij reunion denk ik aan hetgene wat ze nu met parkzicht doen :).

En laten ze aub de hellraiser feesten in een andere lokatie houden als het beursgebouw..Verschrikkelijke lokatie.In de Pbh hallen was het vet , en ik denk dat de maassilo een veel betere opvolger had geweest om hellraiser te organiseren als het beursgebouw :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 129808, 122632, 131451}
Uitspraak van Screamcore op maandag 17 september 2007 om 19:57:
volges mij organiseert hij dit feest hoor

idd rige is van distortion :P
 
vond t vorig jaar echt een leuk feestje in de pep
dus deze keer ga k weer :)
 
tja het is teminste een hardcore feest
beter dan na jump feesten
ze klagen ook overal om tegenwoordig
Artiest Jehuty
Ik vind dat Jason S wel mag draaien
Uitspraak van actief op dinsdag 18 september 2007 om 18:20:
idd rige is van distortion

Vandaar... Ik maar denken dat de organisatoren van MegaRave in de Energiehal goed bezig waren door elke keer Distortion en Mc Raw te boeken.
 
kijk als het nou net zoon feestje word als toen in 1994 ja dan word het wel wat

Deel 1

{ongeldige bron voor embed: http://video.google.nl/videoplay?docid=2773498938413856909&q=hellraiser+1994&total=3&start=0&num=100&so=0&type=search&plindex=0}

Deel 2

{ongeldige bron voor embed: http://video.google.nl/videoplay?docid=-5180427566975663370&q=hellraiser+1994&total=3&start=0&num=100&so=0&type=search&plindex=1}

iemand een iedee hoe bij deel het eerste nummer heet ? stuur effe berichtje nar me toe
laatste aanpassing
Bij welk deel? Bij deel 1 heet het eerste nummer Hey! van Tony Salmonelli.
Ok,nou kappuh met dat hellraiser vs. megarave, is toch elke keer hetzelfde. Doe maar gewoon megarave met nieuwjaar :jaja:
 
Artiest Saigon
TIME TABLE?