Partyflock
 

The Infinite Life viert de birthday bash van een van de hotste dj’s in de harde scene

gepubliceerd door , op
The Infinite Life viert de birthday bash van een van de hotste dj’s in de harde scene
28 augustus 2007
FeestThe Infinite Life · Djay Alias (Dr. Underground) Birthday Bash
Datumzaterdag 1 september 2007
LocatieLatido
Het zal je van je sokken slaan, zo lekker en knallend gaat het worden deze zaterdag in Club Latido. Niemand minder dan Djay Alias (Djay Alias) gaat hier zijn Birthday Bash vieren met een strakke line-up en twee vette zalen met hardtechno en early hardcore. Samen met Club Latido maakt Special Tactics het je weer erg moeilijk om eens een keer thuis te blijven. Van begin tot eind gaat het er hier wreed aan toe en zullen de bassen je om de oren slaan.

Als hij zijn Birthday viert, doet hij het ook goed! Zelf zul je hem in beide zalen tegenkomen. In de Hardtechno zaal onder de naam Djay Alias, en in de Hardstyle/Early Rave area als Djay Alias, zoals het hoort. Geen onbekende voor veel mensen, want hij heeft een verleden dat jaren teruggaat en waarin hij heel vaak heeft gestaan op feesten als Q-Beach, DefQon 1, TeQnology, de V.H.S. feesten, 1000% Hardcore, Audio Confusionz en natuurlijk The infinite Life zelf.

Vanaf 17 jaar is iedereen welkom en natuurlijk geeft Djay Alias ook wat aan jullie kado: alle dames mogen voor 0:00 uur helemaal gratis en voor niks naar binnen om hem te feliciteren en natuurlijk zelf ook even lekker te komen beuken en stampen! Dat gaat gebeuren tussen 22u en 5u op 1 september. Zorg dat je er snel; bent want de beste plekjes zijn natuurlijk het snelst weg.

Parkeren kun je je auto precies voor de deur op een megagrote parkeerplaats, dus dat is helemaal top. Pak afslag S116 op de ringweg A10 en volg de (witte) ANWB borden richting Buikslotermeerplein. Kom je liever met het openbaar vervoer, dan kan dat ook: de bussen stoppen direct voor de deur. Vanuit Amsterdam CS neem je dan lijn 32 naar Noord/Nieuwendam. ’s Nachts is dat nachtbus 361, die ook langs het Rembrandplein komt.

Maar een feest is natuurlijk pas een feest met vette sounds en dikke beats en die zul je zeker gaan horen op The Infinite Life – Djay Alias Birthday Bash. Voor zijn eigen verjaardag heeft Djay Alias een hele reeks jocks uitgenodigd die er samen met jullie een knallend feest van gaan maken. Daaronder vind je zelfs nog een stuk of drie dikke live-sets! Unieke sounds, een unieke sfeer en een uitgelezen reden om feest te vieren komen allemaal samen op dit feest.

Zonder jullie nog langer in spanning te houden dan hier de line-up inclusief tijden:
Hardtechno Room:
22-23: Ashley K
23-00: Reno Raines
00-01: Chaos Theory (live)
01-02: Mike Drama
02-03: HardtraX (live)
02-03: Jackhamma (live)
03-05: Djay Alias
03-05: Technooyer

Hardstyle Early Rave Room:
23-00: Djay Alias
23-01: Noize Brotherz
00-01: ProCeela
01-02: Twisted
02-03: Abyss
03-04: Coldfusion
04-05: Baba

Gewoon een heel dik feest voor gewoon een hele goeie dj. Djay Alias (Djay Alias) maakt al mensen helemaal gek vanaf 2002 en maakt zijn eerste spraakmakende debuut op de Grand Opening van Q-Beach in 2003. Vanaf daar hebben zijn sets op allerlei grotere festivals en knallende harde clubnights de crowd aan het stampen gemaakt. The Infinite Life takes you to the hard side!

8 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
we gaaaaaaaaan helemaal los!
met die nwe versterkers in de latido,knalt het dak er zeker af!
VETTE SOUND KOMT ER UIT DIE BOXEN! :bounce:
:jaja:

Word weer gezellig :)
hardtrax & jackhamma :respect:
:bounce:
 
Hardstyle/Early Rave gaat niet door?