Partyflock
 

J&E Entertainment lanceert New Nation

gepubliceerd door , op
J&E Entertainment lanceert New Nation
28 augustus 2007
Begin dit jaar vond in het Belgische Essen de 1e buitenlandse editie plaats van Bassrulers, een van de meest succesvolle harddance evenementen van Zuidwest Nederland. In een tot op de nok gevulde Rex werden onze zuiderburen en ook de massaal aanwezige Nederlanders getrakteerd op de beste jump en early rave.

Een vervolg in deze karakteristieke voormalige bioscoopzaal kon dus ook niet uitblijven. Achter de schermen was organisator J&E Entertainment daarom al enkele maanden met de ontwikkeling van een nieuw concept; ditmaal in samenwerking met het Belgische PDX Events.

New Nation staat voor een verdere ontwikkeling van harddance in de grensstreek. New Nation is het beloofde land voor alle jump, hardstyle en early rave fanaten uit de gehele regio. New Nation is ook een ontdekkingsreis. De eerste editie staat dan ook vooral in het teken van kennismaking met het nieuwe harddance land. In de vervolgedities wordt een weg uitgestippeld die leidt naar de kern van New Nation.

Als bezoeker zul je ook kennismaken met de heersers van New Nation. Zoals vele landen op deze aardbol geregeerd worden door koningen, keizers, sjeiks en presidenten, zo wordt New Nation geregeerd door dj's! De ronde tafel van King Arthur is verspijkerd tot 'the wheels of steel'. De heersers van New Nation overleggen niet rond deze voormalige tafel. Nee, ze nemen één voor één plaats achter deze 'wheels of steel', om via massieve bassdrums en energieke melodielijnen hun wil op te leggen aan hun onderdanen.

Op 6 oktober zal het publiek slechts kennismaken met enkele van deze heersers. Dj Pat B is de uitverkoren als gids om de bezoekers te leiden door het onbekende land. Hij krijgt hierbij vocale ondersteuning van Chucky die alle heersers voor zal stellen. De trip leidt onder andere langs Lobotomy Inc; commander in Tek Styles, Dark-E en Massiv; heersers van de melodielijnen en Dr. Rude, die een stukje geschiedenisles zal geven aan zijn onderdanen. De heersers zullen verder worden bijgestaan door Stekkie, Erik2K en Scurenzio.

Tickets die toegang geven tot het nieuwe land kosten slechts € 10,00 in de voorverkoop en € 12,00 aan de grenspoort.

13 opmerkingen

J&E is back in town!

wordt een topper! :yes:
Werkzaam bij Rage-Online
Artiest {SHOWLIST artist 67265, 7137}
hahaha dit plaatje heb ik ook al is gebruikt voor een flyer voor iemand.....maar ziet er goed uit ben benieuwt :D
Werkzaam bij PDX Events
Artiest PDX
ja, kvond wel'n mooi dus dacht waarom niet :$
Gaat gewoon een TE gek feest worden weer met de mannen van J&E :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
(y) Top!
Wordt super =d
:respect:

ff kijke neme ey;)
Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Die post die ik hier had gedaan en is verwijderd was geen spam trouwens hoor, voor wie dat ook heeft aangemeld bij p.f.

Was gewoon een link naar 2 feesten in het verleden met hetzelfde plaatje v/d flyer. Omdat de organisaties elkaar indirect / direct kennen vond ik dat wel grappig.

Dusse bedankt voor de onnodige strafpunten he ;) :p

Nogmaals, keep up the good work ;)
laatste aanpassing
Hmmm word weer goed :cheer:
Wacht al vol ongeduld :p