Partyflock
 

Confused Events continues
Confused Darknezz & A New Generation

gepubliceerd door , op
Confused Events continues
18 augustus 2007
Afgelopen zomer presenteerde Confused Events voor het 2e jaar gedurende zes weken lang iedere maandag een editie van Monday madnezz in de Hooizolder te Westkapelle. Jump en Hardstyle voerde de hoofdtoon in de nummer één discotheek van Zeeland. Gedurende zes weken lang stonden onder meer klinkende namen als The Prophet, Zany, Showtek, Dana, Ruthless, Max Enforcer & Tek Soldierz op het programma. Ook dit jaar bleken de avonden weer een doorslaand succes, de organisatie wil daarom hun trouwe publiek en de velen toeristen bedanken voor een geweldige zomer.

Omdat het afgelopen jaar over het gehele jaar gezien naar tevredenheid is verlopen voor de organisatie en voor de locatie, en Confused Events veel geslaagde concepten heeft afgeleverd voor de Hooizolder is er besloten om ook na de zomer van 2007 en in 2008 door te blijven gaan met Confused Events. Vanaf september zal elke 1e vrijdag van de maand weer in teken staan van de "Confused" Fridayz. Zeeland zal t/m januari elke maand een ander concept krijgen. Om afwisseling te creëren in de avonden is er gekozen om de ene maand een Hardcore concept neer te zetten en de maand erna een iets softer concept, denk hier aan opbouwende avonden met Jump & Hardstyle acts afsluitend met (early) hardcore.

In dit nieuwsbericht nu verder wat meer aandacht voor twee van de hardere concepten uit de reeks, met aller eerst de terug keer van:

Confused Darknezz
De vraag in Zeeland en omgeving naar een harder en duisterder concept was groot, daardoor had de organisatie uit Middelburg besloten een try out te doen met Confused Darknezz. De rauwere versie van zijn grote broer ‘’Confusion’’ sloeg in als een bom. Nieuwe hardcore, Industrial en Darkcore stonden centraal, en met een afsluiting van wat terror was dit concept voor de liefhebbers erg geslaagd. Beloofd was dat bij succes van deze avond er een vervolg zou komen, en het lange wachten wordt bij dezen beloond.

Vrijdag 7 september zal de duistere zijde van Confused Events weer boven drijven. Na 6 weken lang jump en hardstyle in de hooizolder te hebben getolereerd kon de drang naar harder niet meer worden onderdrukt. It’s the ‘’Return of The Darkside’’, the return of Confused Darknezz. De performers die voor de ‘’Darknezz’’ gaan zorgen kun je hier vinden.

A New Generation
Confused Events zal in het begin van het nieuwe jaar ook met hun nieuwe concept komen, genaamd A New Generation. Het zal net als Confused Darknezz een tegenhanger zijn van Confusion maar dan in een ander opzicht. Confusion staat voor gevestigde grote namen en over het algemeen iconen uit het verleden die vandaag de dag nog steeds aan de top staan. A New Generation zal zoals de naam al doet vermoeden, in het teken staan van de nieuwe generatie die met producties en op draai gebied de afgelopen jaren de top hebben bereikt of erg hard op de deur aan het kloppen zijn.

Op de eerste avond is gekozen voor wat in de organisatie hun ogen toch de grootste en snelste doorbreker is geweest in de afgelopen jaren en twee artiesten die de laatste 1,5 jaar super producties af hebben geleverd en qua draaien ook zeker bij de top horen, twee snel rijzende sterren waar we zeker nog veel meer van gaan horen in de toekomst. Klik hier voor de volledige line up van deze avond. De organisatie hoopt met dit concept weer een leuke aanwinst te hebben en gaat er dan ook vanuit dat ook dit een terugkerend evenement wordt.

Voor meer informatie: www.confused-events.nl & www.dehooizolder.nl

10 opmerkingen

Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
Wordt weer super vetttt!!

Hopen dat men zondag ff inleest op onze update, aangezien nu de meeste naar Decibel gaan.

Me 2 :)
 
Bij beide waarschijnlijk wel aanwezig! Word hardgoan! :)
 
En hup daar gaan we weer richting de hooi :jaja: :D
 
fff
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 962, 2566}
Artiest Kronox
Ik herken de flyer!
Vieze stekel :P Recyclert!
Kronox...ik zag jou heel de tijd met deo in de weer laatst..STINKERD...:D
Uitspraak van Kronox op maandag 20 augustus 2007 om 12:09:
Ik herken de flyer!
Vieze stekel Recyclert!

Hahah jah ik wilde hem toen al hebben, maar hij was voor jullie.

Maarjah uiteindelijk wilde jullie hem toch niet, dat komt dan mooi uit he :D

Recyclen is goed voor het milieu :p
Uitspraak van DJ REZA op maandag 20 augustus 2007 om 19:51:
Kronox...ik zag jou heel de tijd met deo in de weer laatst..STINKERD...

Dat krijg je he als je jezelf inspant! dan ga je zweten :P dat zou je ook eens moeten doen dat inspannen :P Ben je nog steeds op de brommer whehehehehe ? :P


Uitspraak van M-ystery op maandag 20 augustus 2007 om 21:11:
Hahah jah ik wilde hem toen al hebben, maar hij was voor jullie.

Maarjah uiteindelijk wilde jullie hem toch niet, dat komt dan mooi uit he

Ik zal hem hier eens posten van de week. Want ik heb hem nog wel natuurlijk :)



Uitspraak van M-ystery op maandag 20 augustus 2007 om 21:11:
Recyclen is goed voor het milieu

En voor je portomenee :P