Partyflock
 

Beatbox in een Barbiewereld

gepubliceerd door , op
Beatbox in een Barbiewereld
4 augustus 2007
FeestBeatbox · Barbie editie
Datumvrijdag 17 augustus 2007
WinactieBeatbox actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Beatbox is op vakantie, maar komt op 17 augustus terug met een lekker kleurtje. Barbieroze! Voor deze editie van Beatbox met het thema Barbie, wordt de hele Escape Club in het roze gehuld en omgetoverd tot een gezellige, swingende Barbiewereld. Hier kan met een kick ass line-up opnieuw tot in de kleinste uurtjes van de nacht worden gerockt en niet te vergeten gerolld. Want ook dit keer wordt de dansvloer weer vrijgemaakt voor moves on wheels! Barbiegirls en Barbieloving Ken’s zijn welkom voor sexy tunes, vette beats en fun on wheels!

Rollerbarbie
Na het vette succes van de on wheels sessions, heeft Beatbox op zaterdag 17 augustus de dansvloer van de Escape weer gereserveerd voor een avondje rollen en rocken. Dit keer uitgebreid met Escape deLux. Van 21.00 tot middernacht kun je op je skates de sterren van de hemel dansen. En heb je je moves on wheels nog niet helemaal down? No worries, dan kun je van 20.00 uur tot 21.00 uur skate-dans-lessen volgen bij Skate Dance. Alle rollerbarbies & Ken wannabe’s in de dop moeten zich hiervoor van tevoren wel opgeven via www.beatboxevents.nl. Reserveer op de site dan ook direct je skates voor de avond en voor € 5,- ben je de hele avond on hot wheels!

Let’s get the party started.. in Escape deLux!
Voor vette UK Garage sounds en 2step fun heeft Beatbox dit keer een verrassing. Want tijdens de 11e editie van Beatbox is ook Escape deLux Beatbox territory. Cross-Over zal deze zaal hosten en naast UK Garage en 2Step ook funky Electronic House plaatjes draaien. Groovemaster Johnson is één van de dj’s die deze area zijn kusten zal vertonen, so let’s get the party started!

After Midnight
Na middernacht is de betovering natuurlijk nog lang niet verbroken. Als alle skating Cinderella’s de dansvloer zijn afgerold, feesten we gewoon door tot in de kleine uurtjes. Tot 5 uur kun je off wheels doorknallen to the Beatbox-sound of music. En niet zomaar een sound. Ook voor deze Barbiestyle party heeft Beatbox weer een indrukwekkende line-up in petto. Erick E, Shagspeare, Goodgrip, Rockid, Off the Wall & MC Knowledje zullen Escape Club opnieuw op haar grondvesten doen schudden.

Tickets
Escape Club opent haar deuren om 21.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.beep.nl (ex. vvk) voor € 12,-. Aan de deur zijn voor € 16,- ook nog kaarten verkrijgbaar. De rollerdisco duurt tot middernacht, maar alle partypeeps kunnen tot een uur of vijf doorfeesten in de wondere wereld van Barbie!

10 opmerkingen

Niet echt boeiend nieuws vandaag blijkbaar :lol:
 
lust ze 8r33z4h ? O:)
 
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van chrizzle op zaterdag 4 augustus 2007 om 20:05:
Niet echt boeiend nieuws vandaag blijkbaar :lol:

komkommertijd he ;)
 
:gaap: :gaap: :gaap: :gaap: :gaap: :gaap :gaap: :gaap :gaap:
één van de leukere feesten
 
wat un flyer :p
 
:P