Partyflock
 

Lief Festival 2007
de lineup

gepubliceerd door , op
Lief Festival 2007
11 juli 2007
FeestLief Festival · The end of the festival season Site
Datumzaterdag 8 september 2007
WinactiesLief Festival actiegesloten
Lief Festival actiegesloten
LocatieStrijkviertel
Ongelooflijk, wat was Lief Festival vorig jaar een te gekke afsluiting van het festivalseizoen. Een ongedwongen feest op een prachtige locatie, met weergaloze dance tunes en vooral veel lachende gezichten van vele festivaldieren. En, dat mogen we zeker niet vergeten, de stralende zon was de hele dag onze grootste vriend. Natuurlijk komt er deze zomer een vervolg. Op 8 september wordt recreatiegebied Strijkviertel weer omgetoverd tot een vrolijk festivalparadijs met een line-up om spontaan van te likkenbaarden.

Het lieve festival aan de rand van Utrecht staat inmiddels in de steigers. Reken maar dat Lief dit jaar nog heftiger uitpakt, zonder natuurlijk het intieme karakter te verliezen. Lief werkt dit jaar samen met een aantal creatieve organisaties. Zij hosten een eigen area.

Supersunday Mainstage
Met de zondagse feesten in Monza & Panama zijn de mannen van Super Sunday heel goed bezig. Hoogtepunt is natuurlijk het tweejarig bestaan, wat werd gevierd met een megaverjaardagsfeest in Central Studios. Vorig jaar stonden ze ook al op het Lief Festival. De mainstage was de hele dag een gekkenhuis. Maar dit jaar wordt dat succes vanzelfsprekend overtroffen, zeker als je kijkt naar de artiesten die ze op het podium hebben staan.

Natuurlijk mogen ROOG en Erick E niet ontbreken. De godenzonen van de vaderlandse housescene zetten, ieder afzonderlijk, Lief helemaal op z’n kop. Ook andere Nederlandse iconen als Gregor Salto, Melvin Reese, Lucien Foort, Benny Rodrigues en de Fransman Sébastien Léger staan geboekt.

Maar dat is nog lang niet alles. Bodyrox, inderdaad van de floorfiller ‘Yeah Yeah’, heeft de eer om het festival af te sluiten. Het Britse duo is in the booth een regelrechte sensatie. Verwacht een ontvlambare set voor pompende basslines en heftige grooves.

Dj en producer D-Ramirez is de man die de klapper van Bodyrox vorig jaar in een fenomenaal remix-jasje stak. Ook hij zal de Super Sunday Stage laten trillen als nooit tevoren. Als één van de gezichten uit de Subliminal-stal van Erick Morillo heeft hij de hele wereld al veroverd met zijn dansvloerbommen en fijne house gigs.

Tenslotte is de nieuwste dance sensatie uit Frankrijk, David Vendetta geboekt. Ook hij heeft een aantal tracks achter zijn naam staan die het niet allen goed deden in de clubs, maar tevens in de hitparades. Speciaal voor Lief staat hij niet alleen, hij neemt muziekvirtuoos Micah mee, die het optreden opfleurt met wonderschone strijkpartijen op zijn elektrische viool. Dat wordt zeker spannend, helemaal als de mc’s Dice en Gee erbij zijn!

Subculture strand stage
De technoheads van Subculture organiseren regelmatig nachten in de Poema RAW, maar deze keer komen ze uit de Utrechtse gewelven gekropen om op Lief een stage te hosten. Natuurlijk nemen ze goed gezelschap met zich mee. Wat te denken van de belofte Quince, die een live-set doet. Of Nuno dos Santos, Utrecht’s Finest. Deze enthousiasteling hoort zeker thuis op Lief. Tevens is de Amsterdamse technogoeroe Bart Skils geboekt. Met vier eigen clubnachten op verschillende locaties in de hoofdstad en spetterende gigs op grote festivals en in de clubs heeft hij de laatste jaren een unieke status verworven. Zijn vooruitstrevende visie op de muziekwereld wordt alom gerespecteerd door fans én collega’s.

De buitenlandse afvaardiging komt uit Italië en Duitsland. De Italiaanse technotrots Danilo Vigorito is een absolute headliner. De man komt uit Napoli, technostad van Italië, en heeft talloze monsterproducties op zijn naam staan.

Marcus Meinhardt is één van de drijvende krachten en de traditionele afsluiter van misschien wel het gaafste festival van onze oosterburen, Sonnemondsterne. Wanneer na een lange nacht de zon opkomt, verwent hij de nachtdieren in Saalberg met een brute mix vol minimal en techno. Subculture is helemaal weg van dit ochtendmens en is daarom apetrots dat hij op Lief draait.

Deze stage wordt afgesloten door de man die ervoor geboren lijkt. Want als Secret Cinema achter zijn laptop staat gaan alle remmen los. Snerende synths en stevige beats maken zijn gigs tot een energieke ervaring.

Nieuwe Liefde
Ook aan de nieuwe generatie dj’s is gedacht. De organisatie heeft een aantal talentvolle jocks uitgenodigd, die zich op dit zomerse platform maar al te graag willen bewijzen. Wordt spontaan verliefd op het enthousiasme van deze jongens!

Lief park hosted by Dynamite
Dj Dynamite is een absolute kenner op het gebied van streetmusic en turntabalism. Hiphop dancehall, salsa reggaeton, hij draait de beste platen uit het straatleven over de hele wereld. Ook hij host een stage op Lief en nodigt tal van bevriende en onnavolgbare mixmeesters en mc’s uit.

Natuurlijk is er buiten het muzikale gedeelte nog veel meer te beleven op Lief Festival. De boeven van het artcollectief Kluppulk nemen het terrein op eigen brutale wijze onder handen. Verder worden de bezoekers de hele dag op verschillende manieren verrast. Lief is zeker meer dan alleen Dj’s! Laat je verrassen!

Lief Festival is de ideale afsluiter van de zomer. Festivalbeesten mogen nog één keer gas geven. De entree hiervoor is goed op te hoesten. Voor slechts 25,00 euro sta je te dansen in het festivalgras aan de Strijkviertel. De zomer is er om te feesten. Laat jezelf nog één keer gaan, zodat je met een gerust hart aan je winterslaap kan beginnen.

27 opmerkingen

Artiest El Mundo
leuke diverse line up en een leuke naam!
Goed werk Hubert, Paul, Sander en Hatim (Y) Zeker van de partij!
kaartjes waren al binnen, maar line-up is echt lekker!
Artiest {SHOWLIST artist 25804, 383}
invite

:cheer:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
leuk lief festival :)

wijnand!!!
Marcus Meinhardt :respect:
 
Vorig jaar was leuk, dit jaar weer aanwezig! ;)
ziek dat danilo ff op zo'n feestje komt
 
hey MADJE...ik vroag mien af wai-j goat draai-jen???????????????????????????????
Afsluiting van festivalseizoen is Q-Base :)
 
coowl :)
Marcus Meinhardt :-o
Lief was vorig jaar echt de verrassing van het jaar, dit jaar zeker weer :yes: :lief:
present!
 
Artiest Dice
Uitspraak van Albertus001 op woensdag 11 juli 2007 om 14:29:
Goed werk Hubert, Paul, Sander en Hatim Zeker van de partij!

Oh ja joh...wie zegt dat jij mag komen ;-)
laatste aanpassing
hmm dit is opzich wel lief :)
R&B :kwijl:
Zeker word vet feest... :Z
 
Artiest Fuser
vorig jaar was zo ontzettend top!
Wat een lekkere line-up!Eindelijk kunnen we the Skills eens in het echt horen :-)
Nu nog veel zon!!
Hebben er zin in:cheer:
 
Uitspraak van actief op woensdag 11 juli 2007 om 17:14:
hey MADJE...ik vroag mien af wai-j goat draai-jen???????????????????????????????

Niet ;) voor dit feest is hij niet geboekt, foutje van de organisatie :P
JAWEL! mhr Verheij FTW!!! :cheer:
Uitspraak van Albertus001 op woensdag 11 juli 2007 om 14:29:
Hubert, Paul, Sander en Hatim (Y)

word!

Subculture in da house! :woop: