Partyflock
 

De gezelligste verjaardag van het oosten

gepubliceerd door , op
De gezelligste verjaardag van het oosten
30 juni 2007
FeestPure Hard Stylez · Chapter Two - Vecino's Birthdaybash
Datumzaterdag 21 juli 2007
LocatieLA Dance Bar
Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat is, dj Vecino.

Het is al best lang geleden, maar liefst twee jaar, dat in Hengelo discotheek Empire New York nog volledig op zijn kop stond toen er de verjaardag werd gevierd van deze dj die zelf ook van een feestje houd. Deze dj houd feestjes waar het bier rijkelijk vloeit, waar lekkere Hardstyle, Jump, Hardcore en Early Rave gedraaid word. Dit aangevuld met een behoorlijke portie mooie dames en het feest is compleet, zo hoort eigenlijk elk feest te zijn toch. Na twee jaar begon het toch weer te kriebelen om de verjaardag maar weer eens met heel Twente te gaan vieren, deze keer niet in Hengelo maar in de uitgaans stad van het oosten, Enschede. Reden voor de organisatie van Pure Hard Stylez om deze traditie van dit verjaardags feest weer in ere te herstellen, Twente is wel weer eens toe aan een echt gezellig feest met dikke Harder Stylez uit de speakers.In de nieuwe dance gelegenheid van enschede, LA Dance Bar zal op 21 Juli het gezelligste verjaardagsfeest van het oosten gaan losbarsten met een lange lijst aan bevriende dj's. De reden dat er voor deze lokatie is gekozen is dat het een gezellige luxe club is die midden in het stapcentrum ligt van Enschede en dat het geluidsysteem die er hangt behoorlijk hard en zuiver kan knallen.

Line up
Op 21 Juli zal in de LA Dance Bar aan de Knibbelbrugsteeg een line up staan waar er in het oosten nog lang over na gepraat gaat worden, uit alle hoeken van het land komen de dj's die op deze avond een speciaal verjaardags setje komen draaien voor de jarige jop en zijn gasten. De organsiatie van het concept "Pure Hard Stylez" heeft samen met dj Vecino een line up samengesteld die voor elke bezoeker wat te bieden heeft, Hardstyle en Jump zoals het hoort te zijn. Omdat er toch ook behoorlijk wat Hardcore en Early Rave bloed door de aders stroomt van deze dj zullen er van deze twee stylen uiteraard de beats uit de speakers gaan beuken, iets wat op het normale concept van "Pure Hard Stylez" niet voor zal komen, dat is namelijk 100 % Hardstyle en Jump. De volgende bevriende dj's zullen komen draaien op deze editie van "Pure Hard Stylez - Vecino's B-day",

Bobby V
,Divato, Duustere DNS, Energyca, John Harrington, Jump squad, No-Med, Pat B, Planet X, Raoul - D.K.C., Robbie Magura, Royalty, Tecknoiz, Tristan & Neostar, Trizz, Vecino
,MC: Syco

Speciale actie voor de "vervelers op de bank"
Speciale actie voor de vroege vogels die zich thuis altijd vervelen op de bank en niet weten waar ze naartoe moeten zo vroeg op de avond. Speciaal voor deze partygangers is er besloten dat ze voor 6,= euro naar binnen mogen, dit in plaats van 10,= euro. Het enige wat ze moeten doen is zorgen dat ze voor 23.30 uur binnen zijn in de Dance Bar LA. Zo blijft er alleen maar meer geld over om een lekker koud biertje te halen en de nacht flink te gaan feesten, zoals het hoort toch. De deuren gaan tussen 21.00 en 22.00 uur open en sluiten pas om 05.00 uur in de ochtend. Een behoorlijke lang nacht die bol staat van gezelligheid, Harder Stylez en veel drank !

De LA Dance Bar is gelegen aan de Knibbelbrugsteeg in Enschede, deze ligt aan de Stadsgravenstraat die is gelegen achter de rij café aan de Oude Markt. Vanaf de Oude Markt loop je langs/onder de snackmuur en sla je linksaf de Stadsgravenstraat in en ga je na ongeveer 75 meter linksaf de steeg in, ga maar op het geluid af en je komt er vanzelf.

9 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 17779, 60658}
Zeker wel vet zal mooie bende worden denk ik zo mooi paar drinken weer :d
laatste aanpassing
Vanaf de Oude Markt loop je langs/onder de snackmuur en sla je linksaf de Stadsgravenstraat

volgens mij moet je rechtsaf slaan hoor ;)

als je links afslaat kom je bij skihut, la conga enzo
laatste aanpassing
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
inderdaad, tis rechtsaf...
laatste aanpassing
Artiest Neo-C
Hiephoi!..
Gezellig..
als ze nu alleen niet de airco zo koud zetten vind ik t prima:D..
Werkzaam bij De Boeskool is Lös
mochten we nie naar leeuwarden gaan mssn nog wel ff buurten dan :yes:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
(Y) Word weer gezellig!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1693, 1942}
Artiest {SHOWLIST artist 26309, 30645, 92954, 39452, 3274}
yeah zupn tot wie krupn:bier: