Partyflock
 
­ Nederland

Kant & Klaar
Royal Freaks

gepubliceerd door , op
15 juni is het zover en komt Kant & Klaar met hun 4e editie: Royal freaks. Na hun 3 vorige succesjes werd er besloten het wat groter aan te pakken en verhuizen ze van het Newscafé naar the The Palace in Groningen. Wederom is er een line-up om van te smullen en TMF heeft te kennen gegeven een reportage van het feest te zullen maken. Na Chicks Love Geeks en Voute Steil waar vele bezoekers erg geaky en fout gekleed waren wat voor een enorme sfeerboost zorgde, heeft de organisatie voor een vaag thema gekozen om te kijken hoe creatief de bezoekers zijn. Uiteraard is er niet een verplichte dresscode en mag je in je gewone kloffie komen. Er zullen freaky cocktails geshaked worden en de freaky danseresjes zijn er weer bij. De gevarieerde line-up zal zorgen voor een mix tussen deep-house, house, electro, tech-house en misschien zelfs een vleugje techno. Wat maakt Kant & Klaar feesten nou zo anders dan andere feesten? "Helemaal niks", aldus Kant & Klaar, "We gaan niet meer verkondigen dat we vernieuwend zijn of anders. Buiten dat we elk feest een ander gek thema hebben zien we niet veel verschil. Aankleding, live-acts etc. etc., het is toch allemaal al gedaan. Wat we wel weten is dat er de afgelopen 3 feesten echt een super sfeer was met erg leuke, gekke en open-minded feestgangers en we hopen dat dit zich voortzet. Als we met echt iets vernieuwends komen, we'll let you know ;)."

Dan nu over de line-up die de Kant & Klaar boys hebben weten te strikken:

De al wel gevestigde naam in de house scene, Funkerman, zal het publiek los krijgen met zijn funky en pompende house. Zijn hitje met [dj=]Fedde Le Grand: Wheels in Motion, wordt al helemaal platgedraaid op SLAM FM en deze dj krijgt steeds meer erkenning.

Ook Sidney Samson zal zijn opwachting maken. Deze DJ draait een mix van club, electro en soms een vleugje techno. Met zijn nieuwe label Samsobeats brengt hij clubbanger na clubbanger uit. Hij staat al een tijdje aan de top van de Nederlandse housscene en hij is nog steeds groeiende. Kant & Klaar is zeer blij Sidney te mogen verwelkomen en kijkt uit naar zijn set.

Eric de Man. Tsjah wat valt daar verder over te zeggen? De beste man draait al jaren mee in de housscene en weet ieder publiek gek te maken. Menig feestganger weet dat een Eric de Man avond een onvergetelijke avond is. Een DJ onder de DJ's! Een pompende dansvloer en een publiek dat ruimte en tijd vergeet als deze koning draait is het gevolg.

Deze 3 toppers worden bijgestaan door de locale helden. Te beginnen met resident DJ van Kant & Klaar: Dirty Soul. Dirty is binnen een korte tijd een gevestigde naam geworden in Groningen. Hij schreef binnen 1 jaar twee contests op zijn naam, kreeg 2 residenties en staat ook garant voor een pompende dansvloer. Hij is overgestapt van funky house en club naar electro en minimal, maar weet de eerste 2 nog zeer zeker te waarderen. Verder zullen Riso (winnaar Groningse DJ contest en DJ van de officiele afterparty van Free Your Mind Festival) en Lucas Lindeboom een back 2 back sessie weggeven. De chemie tussen deze 2 zal zeer zeker op het publiek overslaan. Last but not least verwelkomt Kant & Klaar wederom Licious K. Een erg diverse DJ en producer die ook onderdeel is van D-Soulz samen met Alex Romano en Sebastian Davidson.

Het geheel zal gehost worden door MC Trashy Mary die met rauwe vocals en catchy texten menig handje de lucht in zal laten gaan.

Voor meer info check:
www.kant-klaar.com

6 opmerkingen

aanwezig(hoop ik). zo'n vette line-up kunnen we natuurlijk niet missen :)
Artiest {SHOWLIST artist 13004, 73184}
Had er graag bij willen zijn, jammer genoeg net de dag erna DefQon.1

Maar wordt vast en zeker wel een vet feestje :cheer:
We gaan loss @ The Palace!!
Ziet er goed uit.
time for a nice partyyy hope it is as good as it was in the newscafe!!!!!!!!
laatste aanpassing