Partyflock
 

Progression album releaseparty in Dordrecht

gepubliceerd door , op
Het Dordtse duo Progression heeft afgelopen zomer het voorprogramma verzorgd van de "In search of sunrise 5" tour voor Tiësto. Ze hebben samen met de besten van de wereld gedraaid op de mooiste locaties van Europa, zoals Dublin, Glasgow, Athene, Thessaloniki, Londen (2x) en Tienen (Suikerrock). En niet te vergeten Heineken Music Hall en Paradiso in Nederland.

Nadat hun platen 3x op deze zomerse trance compilatiecd's opgenomen waren en verschillende releases te hebben gehad op Black Hole Recordings en Magik Muzik, heeft Tiësto ze gevraagd om een album te maken voor zijn Black Hole Recordings. Een geweldig moment voor deze producers die bekend staan vanwege hun unieke en aparte sound. Een kans die ze met beide handen aanpakten.

Na zich een tijd lang opgesloten hebben in de studio is het dan eindelijk zover, het duo Daniel & Robin van Progression zien weer licht en hun album "Different Day, Different Light" is klaar. Het debuutalbum van Progression zal verschijnen op Tiësto's Black Hole Recordings en is vanaf maandag 11 juni wereldwijd verkrijgbaar. De twintig zomerse, diepe progressive trancers met prachtige vocals van Manon Polare, Red, Koosje Volkers en Nefesz staan garant voor meer dan 2 uur genieten. En natuurlijk ontbreekt de "In search of sunrise 5" klapper "Technophobia" niet op het album.

Om dit alles eens goed te vieren en om iedereen te danken voor de support de afgelopen jaren geeft Progression op vrijdag 15 juni een knallende releaseparty in hun geboortestad Dordrecht. Naast een 2,5 uur durend optreden van Progression, waarin ze uiteraard hun nieuwe albumtracks voorbij zullen laten komen en het laatste en beste wat er op progressive en trance te horen valt. Daarnaast zullen er gastoptredens zijn van niemand minder dan Misja Helsloot, Sied van Riel en Boy Lamoen. Boy Lamoen zal het feest op gang gaan brengen met diepe progressive, electro en house. Daarna is het de beurt aan Progression om de nieuwe albumtracks uit de speakers te laten knallen. Om af te sluiten is er voor deze avond gekozen voor een exclusief "Back to back" optreden van Sied van Riel en Misja Helsloot. Deze getalenteerde djs draaien al een geruime tijd mee en zijn niet meer weg te denken uit de scene. Als het dak er al niet af was, zal dat bij deze zeker nog gebeuren.

Het feest zal worden gehouden in de nieuwste uitgaanssensatie in Dordrecht, Area Sixzz. Een fantastische locatie midden in het centrum van Dordrecht (onder de V&D gevestigd), makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De deuren zullen geopend zijn van 22:30 tot 05:00. Entree is € 5,-.

Meer info: www.thesoundofprogression.com / www.areasixzz.nl

12 opmerkingen

Aanwezig, dit wil ik niet missen!
nette prijs ook nog wel :)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
uiteraard aanwezig!
 
aanwezig ;)
fuck fuck fuck, had al ander feestie gepland ggggrrrr
In deep sounds/ Sands of time :respect:
 
Werkzaam bij Create events
Artiest {SHOWLIST artist 140061, 478}
echt zo balen dat ik op vakantie ben
Gelukkig is die blauwe aap op vakantie :p
Uitspraak van Dancemania op woensdag 6 juni 2007 om 18:07:
Ik denk dat ik er ook bij ben!

Je was er niet....