Partyflock
 

Arthouse invites Bart Skils

gepubliceerd door , op
Arthouse invites Bart Skils
23 mei 2007
FeestArthouse · Cutting edge house music
Datumzaterdag 2 juni 2007
Locatie058 Podium
Muziekstromingen als techno/funky/minimal/electro en progressive zijn in deze tijd niet weg te denken in de grotere clubs en op diverse festivals, maar ook op kleinschalige wijze is deze muziek tegenwoordig booming! Organisatoren spelen vandaag de dag slim in op de behoeftes van deze muziekliefhebbers. Arthouse is hier een goed voorbeeld van.

Arthouse is opgezet om de wat diepere stromingen meer onder de aandacht te brengen bij een wat breder publiek voornamelijk in het noorden van het land waar deze muziekstromingen tot nog toe vrij onbekend zijn. Arthouse is een concept dat net even iets verder gaat. Na een aantal kleinere edities op de vrijdagavond en een klapper op zaterdag 1 april 2006 met Joris Voorn in Leeuwarden is toch wel gebleken dat het publiek behoefte heeft aan een grootschaliger kwaliteitsfeest in deze vorm.

Al eerder werd “Arthouse” op diverse locaties in Leeuwarden georganiseerd en het enthousiasme voor deze muziekstroming groeit! Het is een feest waar een ongedwongen sfeer heerst en bovendien voor een breed publiek toegankelijk is. Vanaf nu zal Arthouse met grote regelmaat terugkeren.

Op zaterdag 2 juni a.s. opent ”058 Podium” (voorheen Rock It) aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden opnieuw haar deuren voor de diepe beats van Arthouse. Deze locatie is omgetoverd tot een geweldige club met een industriële uitstraling, hetgeen wat perfect aansluit bij een feest als Arthouse. De decoratie waarvoor gekozen is zal in het verlengde liggen met wat Arthouse wil uitstralen. CUTTING EGDE HOUSE MUSIC. Met al deze ingrediënten samen gevoegd hopen wij te kunnen geven wat het publiek in Leeuwarden verdient. Een kwalitatief hoogstaand danceconcept waarin iedereen zich terug kan vinden.

Deze editie van Arthouse kenmerkt zich door de diversiteit van de verschillende stromingen die de scène te bieden heeft. Er is gekozen voor een brede line-up die varieert van deephouse tot techno. Jayh Samson, Antiphus en Hesz zijn inmiddels de vaste residents van Arthouse en weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen verrassen. Herkenbare interessante minimal, progressive en electro sounds zijn kenmerkend voor deze dj’s. Het hoogtepunt van de avond wordt ingevuld door de grote naam Bart Skils. Deze dj brengt een geheel eigen stijl met zich mee die varieert van techno tot electro. Bart Skils is een dj die vrolijke en ritmische klanken laat horen en is tevens een artiest die met grote regelmaat te zien is op festivals zoals: Awakenings, Lowlands, Innercity, Pinkpop, Dance Valley, Extrema en Impulz. De organisatoren zijn trots dat er een artiest van dit kaliber invulling geeft aan deze editie van Arthouse.

Kortom; Cutting Edge House Music ……

12 opmerkingen

Goed concept!!

Bart Skils is top! (Y)
whehehe Bart als hoofdact :D dat heb ik nog niet meegemaakt.
 
Werkzaam bij Hornycrew
Arthouse(Y)
 
Andreas! held! (y)
Artiest {SHOWLIST artist 37082, 185, 70549}
Als het net zo gezellig word als vorige keer....teken ik ervoor :-D
dit wordt dik :yes:
nog hoeveel nachtjes slapen???????
Bart got the Skills :P

Goh, wie hoorde ik dat eerder zeggen... (onterecht overigens)