Partyflock
 
­ Nederland

Pinkster Editie ‘To the Club’

gepubliceerd door , op
Pinkster Editie ‘To the Club’
23 mei 2007
Eindelijk is het zo ver. De bomen zijn weer groen, jonge eendjes zwemmen in het water en de dikke winterkleren hangen gewassen en gestreken in de kast. Na een paar natte weekjes belooft het komende week weer zomers weer te worden. En dat is maar goed ook want het outdoor seizoen breekt komend weekend pas goed los! Op 27 mei, eerste Pinksterdag, zal Breda weer van zich laten horen met alweer de vierde editie van de Dancetour en zal het Chasséveld opnieuw laten beven. Voor de echte party people die er dan nog geen genoeg van hebben, gaan de deuren van To the club weer open. Deze speciale editie sluit perfect aan op de Dancetour. De percussionist maakt ruimte voor visuals, kaarsen worden ingeruild voor laser. Ook aan de line up is bijzondere aandacht besteed.

De organisatie heeft al laten zien wat feesten is en belooft de verwachtingen te overtreffen. Percussionisten, danseressen en een MC zijn extra ingrediënten die zorgen voor een telkens weer bijzondere avond. De stijlvolle inrichting gecombineerd met een mooie lichtshow, goed geluid en leuke verrassingen, zoals een welkomstdrankje of een lekker hapje, geven de bezoekers een welkom gevoel. Natuurlijk mag een steeds verrassende line up niet ontbreken. Bekende dj’s waaronder Ricky Rivaro, La Ona en Funkerman hebben reeds hun optreden gemaakt. Maar ook minder bekende artiesten worden gewaardeerd en krijgen met veel enthousiasme de voeten van de grond.

Vette line up
Tijdens deze Pinkster Editie van To the club wordt de line up heftiger dan tijdens de voorgaande feesten. De muziek op Dancetour is al lekker stevig en dus is het belangrijk voor de echte party people die gaan afteren dat de muziek goed aansluit. Deze avond wordt het spits wordt afgebeten door lokale held Paul Veth. Deze dj staat bij het Bredase dance publiek bekend vanwege zijn eigenzinnige platenkeuze en gevarieerde house sound. In de geroemde club De Spock, de plek waar ook Tiësto zijn carrière begon, is hij een graag geziene gast. Maar inmiddels ook buiten Breda weet men hem te vinden. Zo stond hij onder andere in de Rotterdamse danstempel Off_Corso.

Explosief hoogtepunt
De tweede dj in lijn is niemand minder dan de populaire Benny Rodrigues. Hij heeft al op vele grote evenementen zoals Sensation en Mystery Land achter de draaitafels gestaan en ook zijn internationale carrière zit in de lift. La Pura Vida is vereerd dat deze ‘self made’ dj zal optreden. Met zijn stijlloze maar toch herkenbare ‘benny’ geluid zoals hij dat zelf omschrijft, staat hij absoluut garant voor een explosieve set! De afsluiting van deze avond is voor Bas Thomas, resident van La Pura Vida. Met zijn brede smaak en draaistijl is er voor hem op ieder tijdstip van de avond een plek te vinden. Op 27 mei trekt hij dan ook alle registers open om de stijgende lijn voort te zetten en te zorgen voor een heftig hoogtepunt.

Visuals en laser
Voor deze speciale editie trekt de organisatie alle registers open. De percussie die normaal gesproken de extra funky drive geeft tijdens To the club feesten is deze ronde opgeborgen om ruimte te maken voor een groot video scherm. De kaarsjes maken plaats voor de laser en de dansvloer wordt dit keer extra geboend om de weerstand voor de dansende voeten tot een minimum te beperken. La Pura Vida belooft een feest waar nog lang over gesproken zal worden!

Extra informatie
De Avenue, gelegen aan de Waterstraat 5 in Breda, is geopend van 21:00 tot 2:00 uur. Kaarten zijn te koop bij Tunes Ville, Haagdijk 15 in Breda, bij DOS, Nieuwstraat 4 in Oosterhout en bij Music Store, Winkelcentrum 68-69 in Etten-Leur. Via internet zijn kaarten te bestellen bij www.voorverkoop.net.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,- exclusief bespreekkosten en op de avond zelf € 10,-. Aan de deur zijn kaarten beperkt verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op de website: www.la-pura-vida.com

1 opmerking

Zeker een leuk feestje!
Helaas heb ik andere verplichtingen............