Partyflock
 

Vive la Resistance!
26 mei

gepubliceerd door , op
Vive la Resistance!
14 mei 2007
Aan alle goede dingen komen een eind….helaas. Zo ook op 21 oktober vorig jaar, toen Hardcore Resistance voor het eerst het licht zag. Die nacht werd duidelijk dat wat de media ook zeggen; Hardcore is en blijft een feest, en gezelligheid voert de boventoon. Want Hardcore is puur, Hardcore is echt, hardcore ben jij, maar bovenal: Hardcore zijn WIJ!

Uiteraard kon een vervolg niet uitblijven en daarom presenteert Project-Domination op 26 mei voor de tweede keer Hardcore Resistance in de P3 te Purmerend. Ook nu weer zullen er van 22:00 tot 05:00 twee area’s zijn gevuld met Hardcore. In de “Hardcore Resistance area” zullen de nieuwste klappers worden gedraaid door een aantal zeer gerenommeerde DJ’s! De tweede area, “Relive the Past” zal in het teken staan van Oldschool en Early Hardcore. Hier zullen een aantal van de beste DJ’s uit de regio laten horen welke “ouwe klappers” ze allemaal in huis hebben!

Wat kunnen jullie precies verwachten?
Ten eerste zal een van Neerlands beste Hardcore DJ’s komen optreden, namelijk Vince. Vince staat bekend om zijn gevarieerde platenkeuze en zijn vette trucs en scratches. Ten tweede: Evil Activities , die bekend zijn van hun vette hits op Neophyte Records en ook de samenwerking met Neophyte onder de naam “Masters Of Ceremony”. Gegarandeerd stampen dus! Daarnaast zullen ook deze editie van Hardcore Resistance Outblast en Catscan weer acte de presence geven. De vorige keer draaiden zij back 2 back, maar deze keer zullen zij ieder apart een eigen set draaien om jullie twee keer zo gek te maken met hun dikke stijl! Wie natuurlijk ook niet mogen ontbreken zijn de Purmerendse heldenE-Mash en Headache . Ook zij zullen ieder een eigen set draaien met de vetste Hardcore en Industrial platen.

Zoals hier boven al eerder genoemd zal de tweede area in het teken staan van Oldschool en Early Rave. Hits van ID&T, PCP, Mokum, BZRK, Ruffneck, Coolman, H2OH, Terror Traxx en vele andere vette klappers van de keihardste labels uit de ouwe gabbertijd zullen de voetjes van de vloer laten gaan. Degenen die hier voor gaan zorgen zijn misschien geen bekende DJ’s uit die tijd, maar vanavond laten ze horen dat ze al een tijd meegaan. Shockwave , Cerium , Ricky Laut versus The Deal , Marlice , War is inevitable en Quid-Pro-Quo nemen jullie mee in hun tijdmachine.

Overige info
Vanaf nú kun je kaarten bestellen op www.p3purmerend.nl voor maar 10 euro per stuk. Koop je liever een kaartje aan de deur, dan kan dat ook. De deurverkoop bedraagt 12 euro.

Het deurbeleid van de P3 is bij de meesten wel bekend; friendly but firm! Geen hard- en/of softdrugs, nationalistische kleding en symbolen worden niet getolereerd evenals aan voetbal/hooligans gerelateerde shirts. Neem je ID mee, want deze moet op verzoek getoond kunnen worden.

Laat het wij-gevoel weer de boventoon voeren en zorg dat je erbij bent op 26 mei in de P3 !

12 opmerkingen

 
Uitspraak van QUID: PRO :QUO op dinsdag 15 mei 2007 om 10:40:
Oh yeah, rammen geblazen!

`zeker weten!
Artiest {SHOWLIST artist 64189, 62107, 28441}
echt wel!
 
ricky laut vs the deal!!
Watch it!
 
Evil Activities ^^
 
Artiest Deffer S
Quid pro Quo oh yeah!

Goed bezig mannen!
laatste aanpassing
 
Vive la resistance :D
 
dj play ground :RESPECT:
DE SFEER WAS EG SUPER RELAXT PURMRERRRRRRRRRRR POWERRRRRRRRRRRRR