Partyflock
 

Heroes of Techno goes electro with Datapunk

gepubliceerd door , op
Heroes of Techno goes electro with Datapunk
1 mei 2007
Na flink wat jaren de crème de la crème van de techno als Dave Clarke, Cari Lekebusch, Marco Bailey, Cristian Varela, Joey Beltram, Oscar Mulero en velen andere gepresenteerd te hebben op het podium van P60, is er deze keer niet gekozen voor de portie techno wat men gewend is van Heroes of Techno (logisch), maar wordt er getrakteerd in rauwe electro met de enige echte electrokeizer Anthony Rother met zijn Datapunk electrolabel.

Rothers electro ("Sex With the Machines", "Simulationszeitalter", "Hacker") wordt gekarakteriseerd door repetitieve machine-achtige beats, robotische geluiden, vocoders en een futuristische sfeer en teksten. Deze gaan vaak over de gevolgen van technologische vooruitgang, de relatie tussen mensen en machine en de rol van computers in de samenleving”. Dat is beknopt zijn stijl hoe hij het zelf beschrijft. Zijn live show met een enorme som aan hardware op het podium is lust voor oog en oor. Naast ‘ Der Kaiser’ Anthony Rother staan Billy Nasty en Xenia Beliayeva achter de draaitafels. Beide zijn productief voor het Datapunk label en zullen de portie electro door de speakers persen. De Russische Xenia zal naast het draaien, ook haar stem gebruiken voor een extra creatie in haar set.

‘Komt er dan helemaal geen techno?’ Billy Nasty zal de avond afsluiten en zal een mooie en subtiele lijn in zijn set creëren van electro naar techno, zodat er toch met wat meer BPM geëindigd wordt.

P60 is te vinden langs de A9 bij afrit Amstelveen, is gemakkelijk te bereiken met de auto. Bij de naast de deur gelegen parkeergarage is uitrijden s’ nachts gratis! De P60 kan met openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station via tram of metro (richting Amstelveen) worden bereikt. Met de bus kan de P60 met de Zuidtangent worden bereikt (lijn 300), deze stopt ook bij de treinstations van Haarlem en Schiphol. Het busstation is gelegen naast de P60. Voor meer informatie: www.ovr.nl en P60.

Heroes of Techno is pas na de zomer terug op zaterdag 8 september met weer een ouderwetse techno knalline up.. Dan zijn er weer 2 gepland begin november en begin december. Kaarten zijn beschikbaar bij Ticketbox.

3 opmerkingen

:o

moet em helaas gaan skippen :(

Anthony Rother :respect:

dan maar op Nature One weer zien....
 
Werkzaam bij Struikgewas
DATAPUNK :respect:

helaas gaat dit em alleen niet worden ivm poema!
 
Werkzaam bij Bar27
Jammer dat Gregor Tresher er niet bij is...
laatste aanpassing