Partyflock
 

Hellraiser vs Megarave

gepubliceerd door , op
Op 23 Juni, als de nacht valt, worden in Beursgebouw Eindhoven de poorten geopend, twee werelden komen deze onheilspellende nacht samen, het gevecht kan beginnen. Welke van deze twee giganten komt deze nacht als winnaar uit de strijd? The hardcore vs darkcore battle begint once again! Hellraiser vs Megarave!

De Hellraiser deejays tegen de Megarave artiesten. Elk laten zij hun kunsten ten gehore brengen aan de hardcore liefhebbers. In de werelden van twee kan er deze nacht gefeest worden als één. Elke uur zal de atmosfeer van de zaal veranderen in de verschillende werelden van Hellraiser of Megarave klaar voor de volgende battle. De meesters van de hardcore dagen de toppers van de darkcore uit, wie is de beste?

De party
Hellraiser vs Megarave, een uniek concept wat ook dit jaar de echte hardcoreliefhebbers weer verstelt zal doen laten staan. Vorig jaar werd het Beursgebouw geteisterd door de beukende Hellraiser stampers en de knallende Megarave hardcore beats. Door middel van het combineren van twee verschillende concepten is er voor iedereen wat wils. Het podium wordt op een unieke manier voorzien van een speciale DJ area. Hellraiser en Megarave. Vanaf 22.00 uur zal de zaal ieder uur een transformatie in licht, laser en video ondergaan. De atmosfeer zal totaal anders zijn bij bezetting van het Hellraiser podium als bij bezetting van het Megarave podium en zal in de zaal de aankleding aangepast worden aan de verschillende werelden. Hierdoor wordt er een duidelijke scheiding gemaakt tussen Hellraiser en Megarave. De manier waarop dit gebeurd is nu nog geheim…

Voor de liefhebbers van de hitte heeft de organisatie jammer genoeg de grote ventilatoren bij het podium weer ingepland en komt er een C02 afkoelinstallatie voor de echte diehards.

Line-up
Ook deze nacht zijn weer de grote namen in de hardcore aanwezig en ze weten wat hun te wachten staat: Knallen tot ze erbij neervallen! De DJ’s zullen elkaar uitdagen en dit zal zorgen voor spectaculaire sets met een hoop creativiteit en variatie. Om er maar een paar te noemen zullen Art of Fighters uit Italie voor een spetterend optreden zorgen. Van hun kunnen we weer een energiek optreden verwachten waarbij al hun hits en nieuwste tracks voorbij zullen komen. Ook zullen DJ Plague en Smurf het podium wederom onveilig maken met hun rare Canadese en (rare en aparte) Engelse capriolen en zullen er spectaculaire vuurshows en aparte showacts worden gegeven. De DJ’s zullen ervoor zorgen dat Beursgebouw Eindhoven op zijn grondvesten zal gaan trillen in het speciaal voor dit evenement gedecoreerde Beursgebouw.

Acterende deejays
Dat deejays niet alleen ‘loonslaafjes’ zijn die alleen voor een feest even een uurtje plaatjes op komen zetten blijkt uit het feit dat alle deejays hun medewerking hebben verleend aan een unieke actie. Op de speciale website www.hellraiservsmegarave.com kan je de acteerprestaties bewonderen van alle artiesten die in een vaag, duistere omgeving met de wereld delen wat ze van plan zijn tijdens dit evenement. Zo zie je een enthousiaste DJ D een knokkende Tommyknocker vs Unexist, een zingende Art of Fighters en vele andere helden die zich niet schroomden om in de speciale videostudio hun zegje te komen doen. Voor zover de organisatie weet is dit nog nooit gedaan door een andere organisatie dus vinden zij het tof dat men zich voor deze ludieke actie wilde lenen. De korrel zout krijg je gratis die je bij sommige filmpjes moet nemen en hopelijk wordt dit alles door de kijkers gewaardeerd.

Ticketinfo & VIP
De luxe VIP kaarten zijn inmiddels in een gelimiteerde oplage bij de ticketbox en op www.rigeshop.com verkrijgbaar. Deze tickets bieden allerlei voordelen zoals een exclusief t-shirt, VIP entree, VIP garderobe, toegang tot de VIP decks (eerste verdieping) en meer. Deze streng gelimiteerde oplage kost slechts 40 euro! Let op, bij Rigeshop.com zal je wederom een originele Hellraiser vs Megaravekaart en miniposter van de party ontvangen. De gewone kaarten kosten €37,50 en zijn ook nu al bij de reguliere voorverkoopadressen zoals ticketbox te koop. Voor meer informatie omtrent dit alles kan je het best naar www.hellraiservsmegarave.com of www.megarave.com gaan.

124 opmerkingen

 
Voor de liefhebbers van de hitte heeft de organisatie jammer genoeg de grote ventilatoren bij het podium weer ingepland en komt er een C02 afkoelinstallatie voor de echte diehards.
Heb zelf een een ander verhaal gehoord over die naam, in een interview met Raymond zelf. Daar had hij het zelf over rechters, advocaten en weet ik het wat voor 'n gezeik.

Ag Hellraiser is toch min of meer verbonden met de sporthallen-zuid, en wanneer je zegt dat daar geen feesten meer gegeven zullen worden is de naam hellraiser nu niets meer dan een lege huls. De inhoud is er niet meer.

De vraag blijft wel waarom juist Rige die naam gebruikt. Van een jonge organisatie begrijp ik het. Alleen Rige??? Zal wel te maken hebben gehad met de legende die Digital Overdose / Hellraiser blijkt te zijn. Toch het beste compliment wat een organisator (Raymond ISP/WSP) kan krijgen.

Maar goed, het is wat je zegt, anders had een andere organisatie die naam wel gepakt. Net zoals Speedrazor inderdaad.
Uitspraak van Pietervz op dinsdag 10 april 2007 om 12:10:
VIP Kaarten liggen al thuis te wachten....

Nou ben maar blij met je vip :P vorig jaar was dat echt te slecht. Stond aangegeven wat we voor vip zouden krijgen. Aparte ingang, gaderobe, shirt en vip balkon.

Nou de ingang was apart, maar dan nog half uur tot drie kwartier in de rij staan. Shirt was te lelijk... gaderobe was de zelfde als voor de gewone kaarten... en het feest zelf was ook niet veel vond ik. Maar misschien dat het dit jaar wel wat word...
 
Uitspraak van B) The Finalist B) op woensdag 11 april 2007 om 20:53:
Nou ben maar blij met je vip vorig jaar was dat echt te slecht. Stond aangegeven wat we voor vip zouden krijgen. Aparte ingang, gaderobe, shirt en vip balkon.

Nou de ingang was apart, maar dan nog half uur tot drie kwartier in de rij staan. Shirt was te lelijk... gaderobe was de zelfde als voor de gewone kaarten... en het feest zelf was ook niet veel vond ik. Maar misschien dat het dit jaar wel wat word...

Vip balkon was ook niet echt veelpaar bankjes en een vip bar:P

en shirt was inderdaad lelijk, en toch vond een vrouwke het shirt mooi genoeg om em te jatten:P
Hoe vaak willen ze de "Hellraiser vs Megarave" battle nog uitvechten?
s'Aphira:respect:
 
heb eg zin er in :O

allen nog geld merjeh vnd ik wel!!

mensen tot dan !!!!!!
voor mij iets te warm ;)
in de zomer zal het zwaar warm zijn daar
Wajaa Zeker zin in!:D

Doe mij dan maar ook meteen een V.I.P kaartje, als die toch maar €2,50 duurder is ;) :P
 
lkkr zweten mensen(A)
als er nog V.I.P. zijn:P hoop er ook nog 1tje te kunne halen :cheer:
Werkzaam bij IniTial Events
Artiest {SHOWLIST artist 127442, 55117}
vip is binnen
en we zien wel hoe t word als de muziek maar goed is :cheer:
en al da gezeik over hellraiser dattut nie orgineel is en gejat en weet ik t allemaal....
boeie! LEKKER BELANGRIJK :wees blij datter mensen(organisaties) zijn die een feest organiseren,of wil je liever naar een kroeg waar ze apres ski draaien en waar de naam :hinkelende louie.... van is???

keus lijkt me nie moeilijk
Vorige jaar was fucking bruut en dit jopelijk weer Gruss Gott
Zwakke locatie.. ondanks dat ze nu weer vanalles tegen de hitte proberen te doen..
 
Hellraiser vs Megarave :respect:
laatste aanpassing
Zou leuk zijn omdat ik dan 00.00 uur jarig ben, maar Beursgebouw is zware kutlocatie, dus dat wordt 'm niet...
Uitspraak van "The Mad One" op woensdag 11 april 2007 om 20:02:
Ja, dat Raymond (Hellraiser) geen brood meer zag in het concept en de naam dus heeft VERKOCHT (en niet gejat), is beter dan helemaal geen Hellraiser meer...

Als de naam niet aan RIGE verkocht had geweest, dan had de naam vrij gekomen en door een flutorganisatie worden gedeponeerd bij het merkenbureau.

Dan had je nu een Hellraiser gehad in een of andere buurtkroeg met 250 betalende bezoekers.

Wees blij dat een organisatie die minstens zo lang bestaat als toendertijd ISP (Immortal Sound Productions) de naam heeft overgenomen. Ze weten tenminste hoe ze een feest op grote schaal moeten organiseren.

En Earthquake en Speed Razor zijn geen houseparties meer, dat zijn feesten van ten hoogste 1500 man geworden.

Dat had ook het lot van Hellraiser geweest als ze waren overgenomen door een andere partij

De Sporthallen Zuid zal nooit meer een (hardcore)feest toestaan, dus aan de organisatie ligt het niet

ISP is wel Mortal gebleken en RIGE gaat door !!

En Hellraiser is al helemaal nooit origineel geweest, is een FILM...

En vroeger was ALLES beter :yes:
 
Eindelijk een keer wat koeler in het beursgebouw. Ik ben dus aanwezig.
Artiest {SHOWLIST artist 61130, 28482}
Uitspraak van DJ Fred W op woensdag 11 april 2007 om 16:24:
bedenk toch eens wat origineels en laat genoemde legendes toch in hun waarde.

maar het werkt toch???

Er komen toch weer heel wat mensen feesten;) Toch???
 
wat boeid de naam nou.... het gaat erom wie er draait...hoe er gedraaid word...hoe de sfeer is etc....
en als het je niet bevalt blijf je toch lekker weg.
persoonlijk kijk ik enkel naar de line-up.... en wat voor naam het dan heeft....zal mij mijn reet roesten...
En vroeger was vroeger....en nu is nu.... de feesten van vroeger krijg je toch niet terug....
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 april 2007 om 12:14:
wat boeid de naam nou.... het gaat erom wie er draait...hoe er gedraaid word...hoe de sfeer is etc....
en als het je niet bevalt blijf je toch lekker weg.
persoonlijk kijk ik enkel naar de line-up.... en wat voor naam het dan heeft....zal mij mijn reet roesten...
En vroeger was vroeger....en nu is nu.... de feesten van vroeger krijg je toch niet terug....

Jij zegt waar het om (moet) gaan!
als de sfeer maar goed is, en de muziek maar hard en goed klinkt. Wat maakt het dan verder uit?

wordt btw me eerste grotere feest :)
 
jaja ik ben zeker aanwezig als vip word zeker knallen
 
Uitspraak van Ralf-HKL op donderdag 12 april 2007 om 21:29:
En vroeger was ALLES beter

nou dat word dan lekker thuis weg rotte he..

Geef mij ma de nu ..! Gaat nu zo hard dan we het verlede laate beven..!:D

Komma op met plague Vs Smurf...!:respect:
HMM Tosties :respect: Heb der cekr zin in
 
wordt zeker wel een dik stampfeest
 
AANWEZIG!:D
vorig jaar was wel chill feestje alleen kk warm in eindhoven maar ja fuck it los gaan ouwe
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 april 2007 om 21:45:
en shirt was inderdaad lelijk, en toch vond een vrouwke het shirt mooi genoeg om em te jatten

je mag dees keer wel aan mee geve shirt :P;)