Partyflock
 

Miss Monica achter de toonbank

gepubliceerd door , op
Miss Monica heeft al enige tijd een enorm succesvol concept onder de naam Absolutely Stereo waarbij ze zelf veelal de hoofdrol speelt naast haar gasten. In Rotterdam een begrip, daar buiten een graag geziene gast. Wellicht een van de aardigste mensen in de industrie en minstens zo enthousiast. Dit enthousiasme, haar hart voor muziek, haar openheid, plaatkeuze, techniek en haar gave om verschillende genres bijzonder goed aan elkaar te draaien, is de reden waarom Miss Monica gevraagd is haar muziek te verkopen in de Winkel van Sinkel te Utrecht.

Tijdens Twisted Cultures zal Miss Monica samen met collega Rotterdammer en import Nederlander Baggi Begovic en collega Darko Esser de klanten het beste van de industrie voorschotelen. Als klant kun je er alles krijgen wat het hartje begeert, van house, tribal, deephouse tot electro en techno.

De eerste verkoper van de avond is Baggi Begovic die speciaal voor de bezoekers heerlijke house plaatjes heeft meegenomen waar tribal en techhouse invloeden in terug te vinden zijn.. Een voor een en door elkaar zal hij ze aan het enthousiaste publiek verkopen, waarna Miss Monica de dienst over zal nemen in de Winkel van Sinkel. Baggi Begovic is vooral bekend door zijn optredens op Sneakerz of als ondersteunende dj bij het duo ROOG en Erick E en hun concept House Quake. Miss Monica heeft voor de verkoop een bijzondere combinatie van house, electro, electrohouse, minimal en technoplaten meegenomen, zodat er voor elke klant iets te kopen is. Darko Esser zal de laatste dienst draaien waar hij uit zijn flinke koffer vooral de technoplaten zal toveren. Darko Esser is bekend als programmeur van Doornroosje (Nacht Tempel 2006) en als drijvende kracht achter de Planet Rose avonden. Darko Esser is als producer ook erg lucratief met producties bij het label van Josh Wink, Ovum, en treedt als zodanig ook vaak op met collega Benny Rodrigues die eveneens actief is bij hetzelfde label. De bij Extrema Network aangesloten Darko Esser is daarnaast op veel andere techno events te vinden in alle grote steden.

Tijdens Twisted Cultures biedt de Winkel ook nog ander vertier voor haar klanten. Naast de komst van deze drie toppers die achter de toonbank plaats zullen nemen, heeft de organisatie Twisted 3Some ook nog gezorgd voor een heerlijke capoeira show van Casca Dura uit Utrecht. Capoeira heeft veel weg van een bijzondere dansshow, maar is eigenlijk van origine een dodelijke vechtsport die door slaven in Zuid-Amerika (voornamelijk Brazilie) beoefend werd. Om te voorkomen dat wachters door zouden hebben dat zij trainden, werd het in een ritmisch geheel gegoten, waarbij muziekinstrumenten en de groep centraal stonden. Tegenwoordig is het een ideaal spel waarbij de “vechters” samen ritmisch elkaar middels danspassen, sprongen, schopbewegingen en slagbewegingen benaderen.

De Winkel van Sinkel is tevens onlangs genomineerd voor de Nachttempel Award, hetgeen meer dan logisch is. De Winkel van Sinkel is een oud monumentenpand met een bijzondere uitstraling en charme, dat tevens een bijzonder gezellige grachtenkelder heeft.

Het geheel is in de uitverkoop voor slechts € 10,-, dus kom zeker langs bij de Winkel van Sinkel op zaterdag 31 maart en geniet met volle teugen van de ambiance, sfeer en koopjes die aangeboden worden door Miss Monica, Darko Esser, Baggi Begovic en de organisatie Twisted 3Some.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 88931, 990, 61959}
Monica :respect: