Partyflock
 

Planet Delight - Almost Ready for Take Off!

gepubliceerd door , op
Planet Delight - Almost Ready for Take Off!
1 maart 2007
FeestPlanet Delight · A New Place To Party
Datumzaterdag 17 maart 2007
WinactiePlanet Delight actiegesloten
LocatieLexion
Almost the 17th! en de space-shuttle in Lexion staat gereed voor vertrek. Instappen dus voor een vlucht naar Planet Delight. Op deze muzikale trip zijn top DJ’s Santito, Tremenda, Abel Ramos, Marcel Woods, Hank, Da Silva, en The Switchdoctor, jullie crew of entertainment! Verder kun je deze avond verwachten: Gogo dancers, Spacy deco’s, Glamour, onverwachte gebeurtenissen, kans op het winnen van een LCD TV en many more.

Na een aantal maanden van voorbereiding is het plaatje Planet Delight dan eindelijk compleet en voorzien van kanjers van DJ’s, de masterlijke Da Silva en virtuele reisleider The Switchdoctor rocken we de nacht door! Dit alles in een buitenaardse omgeving waar je wenkbrauwen van omhoog gaan! Diesna Agency verzorgt ook deze keer weer gogo dancers van top niveau en zal tevens de kleding sponsoren van de modellen die te bewonderen zijn tijdens een fotoshoot. Ook het publiek zelf kan zich op deze set laten vereeuwigen door fashion fotografe Danielle Poelman.

Stap dus samen alle andere Party-Peeps aan boord en laat je verrassen door dancing Aliens of strijk neer op het holo-dek voor het nuttigen van een buitenaards drankje. Voor wie nog niet wil zitten zijn er meerdere podia’s beschikbaar om op grote hoogte de sterren van de nacht te dansen. Zoals ook bij de vorige editie Las Vegas delight is er weer grote aandacht besteed aan de aankleding en staan een laid back aditude en lots of party-spirit hoog in het vaandel! Dit alles verrijkt met een snufje glamour, things to do on the side en een klein vleugje kunst maken de Lexion tot een ware Planet Delight! Lekker en volledig uit je dak gaan dus!

Als extraatje wordt er op de avond zelf onder de bezoekers een Wide Screen Monitor/LCD TV verloot. Bij binnenkomst wordt er automatisch gevraagd of je je hier voor op wilt geven. De winnaar of winnares zal tijdens de avond bekend worden gemaakt d.m.v. projectie op een groot scherm en kan zijn prijs direct afhalen bij het verlaten van het pand. Als de feesten van Anotherstage bij jou in goede aarde vallen en voor herhaling vatbaar zijn kun je lid worden van Anotherstage Club Events en profiteren van een blijvend verlaagde prijs voor entrée tickets en meer interessante aanbiedingen.

Planet Delight is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de feesten van Anotherstage Events. Trek je dus je space outfit aan, buckle up en get ready for The Trip of 2007! Natuurlijk sluit een blue or white jeans met blauw of groen shirt ook perfect bij de dresscode aan. Maak het jezelf dan ook niet te moeilijk, een dresscode is bedoeld om een mooi totaal plaatje te krijgen. Leuk om naar te kijken voor iedereen maar is geen must!

Ben jij ook één van die reizigers op zoek naar het onbekende en niet bang om eens wat anders te proberen voeg het feest dan snel toe aan jouw agenda!

PLANET DELIGHT - A PLACE-A SPACE-TO BE YOURSELF!

9 opmerkingen

Helemaal los Zaterdag! :jaja:
Is het al zaterdag?? kan niet wachten! whoeiiiiiii!!! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Ik ben erbij!
We hebben er super veel zin in!!!!!!!
:bounce: :bounce::bounce: :bounce:
 
Spock, can you read me, over
We are on our way to earth for that party.
Clear the landingstrip please, over
Ready for take off and start to dance!!!
 
Uitspraak van ini mini op donderdag 15 maart 2007 om 09:18:
Ready for take off and start to dance!!!

Gaan we vandaag al beginnen met aftellen ????
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 maart 2007 om 09:00:
Gaan we vandaag al beginnen met aftellen ????

....10....